Kako mogu vidjeti koje sam igre nedavno kupio (osim u activityju), nešto sam prčkao prije par dana i uspio sam pronaći i koliko sam točno potrošio € na summer saleu?
Pogledaj u mailu.
Kako mogu vidjeti koje sam igre nedavno kupio (osim u activityju), nešto sam prčkao prije par dana i uspio sam pronaći i koliko sam točno potrošio € na summer saleu?
Pogledaj u mailu.
u steam aplikaciji, gore desno imaš ime_računa's Account, odabereš pod time Account details i odeš na store transaction.
Pogledaj u mailu.
Trebao mi je baš grafički prikaz, poput onoga u Libraryju, samo s nedavnim igrama.
u steam aplikaciji, gore desno imaš ime_računa's Account, odabereš pod time Account details i odeš na store transaction.
To je to. Našao sam i koliko sam $€ spi*dio. Klikne se na avatar, pa na "Level". Onda na bilo koji "Badge" i gore desno "How can I earn more cards?".
ovako.imam 3 kartice one..i to bi prodo.. ako sam dobro razumio moram imat vise od mjesec dana steam acc..pa el mogu ja negdje vidit koliko dugo imam acc?
ovako.imam 3 kartice one..i to bi prodo.. ako sam dobro razumio moram imat vise od mjesec dana steam acc..pa el mogu ja negdje vidit koliko dugo imam acc?
Nisi dobro razumio. Mora proći najmanje mjesec dana od prve kupnje (da, baš moraš nešto kupiti u Storeu, reedemovi ključeva ne važe) u protekloj godini da bi zdilao. Samo lebdi mišem iznad tipke Sell i pisat će ti na kraju kojeg datuma i u koje vrijeme smiješ početi.
Kako zaraditi kartice u CS?
u SS3 sam dobio tako sto sam prelazio staze, za svaku novu misiju kartica, a u CS, nemam pojma kako. dobio sam 2 ali 3. nikako
Kako zaraditi kartice u CS?
u SS3 sam dobio tako sto sam prelazio staze, za svaku novu misiju kartica, a u CS, nemam pojma kako. dobio sam 2 ali 3. nikako
samo moraš igrati tj. imati sate koliko ja znam...ja samo ukljucim i odem na plažu i dobijem kartice
od pocetka popusta trackmania valley nije jos na popustu :(
Niti ne očekuj da će bit, pa igra je izašla prije 15ak dana.
pa sto su je onda stavili sa igrama na popustu?
Pitanje:
Frend bi napravio novi steam acc,da li ja njemu mogu giftat igre ili moramo cekat 30 dana?
Pitanje:
Frend bi napravio novi steam acc,da li ja njemu mogu giftat igre ili moramo cekat 30 dana?
Mozes
Zbog čega su mi se pojavile duple igre? Kupio sam GTA Complete Pack, nisam ih imao prije.
Duple igre na Steam listi su Mac verzije igre. Steam ih detektira kao odvojene igre. Slobodno ignoriraj, nije nikakva greška :)
Ljudi imam pitanje, i molim brzi odgovor.
Dakle, prije par dana sam narpavio acc na steamu.
Posto nemogu placat (nemam karticu), dogovorio sam se s covjekom da mi on gifta igru, a ja njemu uplatim pare na račun.
E sad, da bi mi gifto igru moramo bit prijatelji na steamu, al neznamo ni jedan kak da dodamo jedan drugog, da se tak izrazim.
Idem normalno preko one Steamove aplikacije (il kak se već zove), odem na friends (nemam ni jednog frenda još), actions, zatim Add a friend, odaberem njegovo korisničko ime, zatim kliknem na "add a friend", i piše mi da je zahtjev poslan, ali on kaže da nije dobio nikakvu obavjest. :(
Molim pomoč, i brzi odgovor, hitno mi je. Zahvaljujem se unaprijed, forumaši
P.S neznam jel to ima kakve veze, al ja sam level 0 na Steamu
Moraš imati bar jednu igru da možeš dodavati prijatelje.
Skini neku besplatnu.
Blacklight Retribution, TM, Team Fortress...
Ljudi imam pitanje, i molim brzi odgovor.
Dakle, prije par dana sam narpavio acc na steamu.
Posto nemogu placat (nemam karticu), dogovorio sam se s covjekom da mi on gifta igru, a ja njemu uplatim pare na račun.
E sad, da bi mi gifto igru moramo bit prijatelji na steamu, al neznamo ni jedan kak da dodamo jedan drugog, da se tak izrazim.
Idem normalno preko one Steamove aplikacije (il kak se već zove), odem na friends (nemam ni jednog frenda još), actions, zatim Add a friend, odaberem njegovo korisničko ime, zatim kliknem na "add a friend", i piše mi da je zahtjev poslan, ali on kaže da nije dobio nikakvu obavjest. :(
Molim pomoč, i brzi odgovor, hitno mi je. Zahvaljujem se unaprijed, forumaši
P.S neznam jel to ima kakve veze, al ja sam level 0 na Steamu
Može se giftat i preko email adrese, tak da ni ne morate biti prijatelji.
Pozz ekipa....
Dal se može igra sa accounta koji sam kupio prebacit na moj account , znači da spojim ta dva accounta ?
Pozz ekipa....
Dal se može igra sa accounta koji sam kupio prebacit na moj account , znači da spojim ta dva accounta ?
koliko sam upoznat, ne
LP,
Zanima me da li mogu pošto imam gta 4 vec skinut nekak stavit u steam library. Jel kupio sam onaj gta pack i sad neda mi se skidat 15gb prek steama, a imam igru vec skinutu.
Hvala
LP,
Zanima me da li mogu pošto imam gta 4 vec skinut nekak stavit u steam library. Jel kupio sam onaj gta pack i sad neda mi se skidat 15gb prek steama, a imam igru vec skinutu.
Hvala
Odi u Library i dolje lijevo imaš "Add game".
Dalje ćeš skužit.
LP,
Hvala
Za ovo još nisam čuo, ali možeš probat. Ne odgovoram za bilokakve posljedice.
u mapu GTAIV na ovoj putanji [ ...Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV ] probaj prebaciti sve datoteke i mape od igre i pokreni validaciju fileova. Možda skuži da nešto imaš, pa možda nešto neće skidat (naravno, ako imaš skinutu zadnju verziju igre). E da, da bi mogao pokrenuo validaciju, mislim da moraš skinut koji MB od igre.
Ovo je uglavnom fiks ideja, možda upali, možda ne.
Moze mi neko za 2 eura kupiti cs na steamu kao gift?
Sale traje jos samo nekih 30 sati,a nemam paypal racun,naravno ja cu dobrovoljcu tih 15kn uplatit na racun :)
Pouzdan sam član reboot foruma,odradio sam dosta zamjena,imam same preporuke tak da vas sigurno necu zahebat.
Dobrovoljac se nek javi na PM,hvala! :)
Pozdrav..Zanima me jel mogu ikako recoverat steam account ako neznam glupi email...Nisam bio na steamu nekih cca godinu i pol mozda cak i dve...taj account je kupljen od neke osobe te nemam ni jedan onaj retail kod od igrica..?
lp,retard
Pitanje: dali ću poslje ove rasprodaje moći dobivati igrine karte i prodavati? Hvala na odgovoru!
Da, to je stalni feature. Jedina posebnost summer salea su ove posebne kartice i badge
Pozz, jeli tko ovdje kupovao sa paysafe cardom, i kako to radi na steamu budući da su cijene izražene u eurima a paysafe radi s kunama?
Pozz, jeli tko ovdje kupovao sa paysafe cardom, i kako to radi na steamu budući da su cijene izražene u eurima a paysafe radi s kunama?
paysafe ti radi u eurima..ja kad sam na g2playu si uzimo bf3 cijena je bila u kunama..i nisam mogo kupit..pa sam moro promjenit u eure..tako da :)
paysafe ti radi u eurima..ja kad sam na g2playu si uzimo bf3 cijena je bila u kunama..i nisam mogo kupit..pa sam moro promjenit u eure..tako da :)
Super, fala na informaciji :D, mislija san da je u kunama jer se kupuje na tisku pa ono...