Stare igre vs Nove igre

poruka: 117
|
čitano: 49.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Stare igre vs Nove igre
0verlord kaže...

Se sjecate prvog C&C, Red Alert, Tiberium sun???? Majka svih strategija ( po kvaliteti i po timeline-u )! Westwood {#}

Tiberian sun...

Moja školska ljubav...

Još se sjećam uzvika: KANE LIVES IN DEATH! TECHNOLOGY OF PEACE!

PEACE THROUGH POWER!

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 19:43 (beno101).
15 godina
beno101 kaže...
0verlord kaže...

Se sjecate prvog C&C, Red Alert, Tiberium sun???? Majka svih strategija ( po kvaliteti i po timeline-u )! Westwood {#}

Tiberian sun...

Moja školska ljubav...

Još se sjećam uzvika: KANE LIVES IN DEATH! TECHNOLOGY OF PEACE!

PEACE THROUGH POWER!

A soundtrack! Jos od onda se lozim na franka klepackia

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
15 godina
protjeran
Stare igre vs Nove igre

Nisi mi valjda GDI?
Ako jesi, ZAHTJEVAM 1v1!

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stare igre vs Nove igre

Off topicarimo ali skinio sam sa njihove stranice kada su djelili povodom 15 godina serijala pa sam tako skinuo neprezaljeni Tiberium Sun, C&C, Red Alert mada je meni osobno favorit Red Alert

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!

0 0 hvala 0
17 godina

Ne demantiram se :) Nego sam to stavio kao dokaz svoje tvrdnje. Staviš 1 protiv 2 i 1 će dobiti. Doduše u ovom slučaju sa razlogom.

Kad uspoređuješ GTA serijal uspoređuješ igre koje su uvijek dobivale odlične ocjene i koje su hvaljenje za svoj napredak, te svaki idući nastavak ostvaruje veću dobiti od prethodnika.

Svaka od tih je vrhunska i ne možeš nekom "klincu" pokazati kako je GTA VC nadmočniji od GTA IV. Dakle kad uspoređuješ vrhunske proizvode jednog developera uspoređuješ što se tebi više sviđa, a ne što je kvalitetnije po nekim elementima.

Kod mafije II je problem što je ona zakazala kao igra, a samim time je lošija od jedinice. Mafia je izašla negdje u isto vrijeme kad i GTA VC i predstavlja je vrlo dobrog konkurenta,

dok M2 ne može reći da je to za GTA IV ili bilo koju tog tipa. Prioritet M2 je priča, koja eto nije uspjela spasit tu inače prosječnu igru,ali ju je malo digla. Osobno meni smeta "Crime does not pay" ( yahtzee) poanta kroz cijelu igru,

te nemogućnost izbora ( tipa nitko u mafiji se ne bavi drogom, ali eto ti pametan ne možeš reč ne i otić pljačkat restoran ko normalan mafijaš )

Ono na šta ciljam je da su ovo uglavnom jednostrane ankete. Ako uspoređuješ 1 i 2 treba gledati da li te igre predstavljaju istu značajku za tržište.

Recimo Starcraft I vs Starcraft II, 2 vrhunske igre, obje vrh rts. sc 1 bi dobia tu anketu, zato što je 1, a ne zato što je kvalitetnija.

Dok Fallout I,II vs Fallout 3 je ok :P

Također odma nakon napomene da treba dati opis vs igara, sam samo stavia anketu :P

Prijedlog:

u vs bitke ubaciti ocjene kritičara/usera, prodaju, te malo objasniti igre.

Opis mehanike ( što valja, što ne valja bilo osobno bilo objektivno ){#}

Ne sviđa mi se što je u nastavku puška plava {#}

16 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Ti i dalje ne kužiš a i nije bitno neću se raspravljat nema veze,svaka tema mora imat nekog pametnog

2 0 hvala 0
15 godina
Stare igre vs Nove igre

Evo old school kvalitete macani pa vi sami prosudite

samo od nekih.... kada se samo sjetim ljeta i igranja do 3 ujutro  ...... I miss those days...

6 0 hvala 1
15 godina
Stare igre vs Nove igre

Evo , zanima me , Battlefield 1942 ,Vietnam, Battlefield 2 VS Battlefield Bad Company i Bad Company 2

Ovako , znam da će većina battlefield fanova možda čak i popljuvati sve nastavke , osim bad company-a ... Ali , evo , ovako :

Battlefield 1942 (2002):

Iako sam dosta mlad , i kada sam počeo igrati FPS igre , najnoviji je bio Battlefield 2 , ali kada sam zaigrao Battlefied 1942 očarala me , dane i dane sam provodio pred računalom i igrao , zvuk dobar , grafika prema današnjim kriterijima ništa posebno , ali kako da kažem , ta je igra imala "dušu i novitete" , u vrijeme kada je izašla , bila je glavni hit , jer se prvi put moglo u nekoj FPS igri uči u sva vozila (tank,avion,brod itd.) ,a multyplayer je bio pravi hit , i dan danas se igra igra preko interneta ... Misije su jednostavno odlične ,a s nadogradnjama "Road to Roma" i "Secret weapons of WWII" , igra postaje još bolja

Gameplay

Battlefield Vietnam (2004) :

Battlefield koji je usljedio nakon "1942" nije baš bio pun pogodak , zapravo su sve karakteristike Battlefielda 1942 prebačene ovdje , samo što je tematika drukčija , radnja se odvija u Vietnamu , i izbog oružja je manj , ali igra je svejedno izazvala ovacije igrača , iako se nije baš čulo za nju , jer tada je u probijanju bio Call of Duty i Medal of Honor je počeo pokazivati zube

Gameplay

Battlefield 2 (2005 ) :

Igra je blago rečeno bila pun pogodak i izazvala je ovacije publike , jer je već svima bilo dosta WWII i Vietnama , i BF2 je došao kao pravo osvježenje , igra je savršena , vozila odlična , zvuk savršen , grafika tada jedan od najboljih , a također su i umetuti neki noviteti , kao npr. mogućnost rušenja mostova i slično. Jedina zamjerka "pirat" igrača , je ta šta igra nije bila baš namjenjena za SP , nego za MP , i bez nadogradnji i patchova , igra ima jako malo misija , ali u MP , je doživljaj savršen .

Gameplay

VS

Battlefield Bad Company (2008) :

Igra zapravo i nije tako loša , grafički ispred svog vremena , zvuk savršen , ali ista zamjerka kao i kod ostalih novijih igara , jednostavno nemaju "dušu" , nemaju onaj doživljaj i nemožete se uživiti u igru kao u prethodnim nastavcima . I neznam šta da još napišem , jer kada je igra izašla , izašla je samo za konzole i odigro sam par misija kod frenda , ali nije mi ostavila neki doživljaj .

Gameplay

Battlefield Bad Company 2 (2010) :

E , sada , većina bi očekivala da sada kažem kako je igra lošija , zato što je nova , ali , mislim da je BC2 , ona jedna od desetak iznimaka novijih igara , koje stvarno imaju dušu , i uživio sam se u igru dok sam je igrao , grafički , fenomenalna , zvuk savršen , tematika , perfekna , oružje odlično , ali jedina zamjerka je , što je u BC nastavcima , Battlefield izgubio svoju karakteristiku , neznam kako da kažem , ali izgubio je "slobodu kretanja" , igra previše liči na COD , nema više "flashpointa" ili "zastavica" za osvajati , igra jako liči na COD , jedino što ju meni osobno čini boljom od COD MW2 i Black Ops-a je taj što je igra još zadržala osobnost "ulazaka u vozila" , i osobno mene je igra očarala , i igram je svaki dan od kada sam je kupio , a osobno , fascinirala me realnost igre , mogućnost rušenja zgrada , zidova , mostova , jednostavno igra je SAVRŠENA po mome mišljenju , a sad , tu je glasanje da ljudi odluče .

Gameplay

9 Battlefield 1942
1 Battlefield Vietnam
2 Battlefield 2
2 Battlefield Bad Company
29 Battlefield Bad Company 2
Hahahaha =)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 22:28 (ficosime).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
ficosime kaže...

Evo , urediti ću kasnije , ali zanima me , Battlefield 1942 i Vietnam VS Battlefield Bad Company i Bad Company 2

1 Battlefield 2
0 Battlefield 2
0 Battlefield 2
0 Battlefield 2
6 Battlefield 2
14 godina
Stare igre vs Nove igre

Makar jednom nasovu moram priznati (bar po meni ) da je novija verzija daleko nadmašila staru verziju...

...A to je Resident Evil 4 i 5            

Sad nemam vremena za recenzije evo zasad samo anketa

14 Resident Evil 4/5
11 Resident evil 0,1,2,3
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stare igre vs Nove igre

A sjeća li se tko Freelancera, Fahrenheita, ili još starije, Abe's Oddysee (nisu bez razloga radili za pc ;)

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

A sjeća li se tko Freelancera, Fahrenheita, ili još starije, Abe's Oddysee (nisu bez razloga radili za pc ;)

Šta nisu Fahrenheit i Abe's Oddysee izašli i za konzole?

(Za Fahrenheit sam siguran da je, jer sam ga prešao na PS2 :))

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 22:04 (nailer).
16 godina
moderator

Fahrenheit imaš i za PC,preodlična igra.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 22:04 (pirat).
16 godina
protjeran
nailer kaže...
APazinjan kaže...

Šta nisu Fahrenheit i Abe's Oddysee izašli za konzole?

Abe's Oddysee je izdan prvotno za ps1, a nedavno su ga reizdali za pc. Fakrenheit je i za konzole i za pc. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 22:05 (APazinjan).
16 godina
protjeran
pirat kaže...
nailer kaže...

Šta nisu Fahrenheit i Abe's Oddysee izašli za konzole?

Fahrenheit imaš i za PC,preodlična igra.

Još nisam naišao na bolju. Ali čeka se novi Hitman :)

17 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Izvinite, editirao sam, mislio sam "...i za pc" :D

EDIT: Nadam se, sutra naručujem Heavy Rain :)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 22:09 (nailer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
APazinjan kaže...

Eee, Freelancer je bio izvrsna igra. Šteta što nije zaživio neki nastavak. Do danas još nisam naišao na igru koja bi mogla parirati Freelanceru sa gameplayem.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

GTA Vice City(2002);GTA San Andreas(2004)PC,PS2,Xbox,MAC

Odmah na početku da rasčistim moguće komentare,nisam se osvrnuo na GTA3 jer mi nikad nije bio ni približno dobar kao ostali nastavci ili prijašnji,bio je siv i monoton te nekako čudan,ukusi su različiti no većini nikad nije pri vrhu pa ni meni

GTA Vice City:U svoje vrjeme pionir žanra,s najvećom površinom te velikom slobodom istraživanja i aktivnosti.Cartoonish grafika,nenadmašan humor,sjajni dijalozi te vjerno prenesena atmosfera razdoblja u koji je bila smještena (8o-e godine),urnebesan radio sa glazbom razdoblja te velika količina zabave čine ovu igru jednom od najboljih u žanru.

Prva free roam igra koja je donjela gotovo kompletnu paletu prometala,pojavljuju se motori avioni i brodovi.Jedina zamjerka je nemogućnost plivanja.Klasik

Gameplay:

GTA San Andreas:Ovim nastavkom Rockstar ponovo pomiče granice.Grafika sjajna i šarena,zvuk nenadmašan,radio je ponovo glavna zvjezda.Radnja smještena u 90-e.Vjerno dočarano okruženje i kultura.Ogromna površina od čak 3 grada i velika sloboda i količina aktivnosti.Napokon omogućeno letenje avionom i plivanje.Nepresušan izvor zabave čak i danas 7 godina kasnije:Meni najdraži nastavak

Gameplay:

Usporedba sa:

GTA IV(2008)PC,Xbox 360,PS3

Najmračniji i najozbiljniji od svih nastavaka.Smješten u sadašnjost,donosi priču dostojnu najjačih Hollywoodskih trilera.Grafikom najbolji,a zvukom benchmark u žanru.Najkvalitetniji po mnogočemu,a također najveći površinom.Meni nikada nije sjeo jer je preozbiljan i presumoran.No ukusi su različiti.Definitivno odigrati

Uz originalni nastavak izdana i 2 dodataka

Gameplay:

Presuda:Sudjelujte u anketi :)

vice city <3 kad se sjetim koliko sam je igrao....nisam se odvajao od računala...eh gdje su ti dani :/

KCB
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Evo , zanima me , Battlefield 1942 ,Vietnam, Battlefield 2 VS Battlefield Bad Company i Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2 (2010) :

E , sada , većina bi očekivala da sada kažem kako je igra lošija , zato što je nova , ali , mislim da je BC2 , ona jedna od desetak iznimaka novijih igara , koje stvarno imaju dušu , i uživio sam se u igru dok sam je igrao , grafički , fenomenalna , zvuk savršen , tematika , perfekna , oružje odlično , ali jedina zamjerka je , što je u BC nastavcima , Battlefield izgubio svoju karakteristiku , neznam kako da kažem , ali izgubio je "slobodu kretanja" , igra previše liči na COD , nema više "flashpointa" ili "zastavica" za osvajati , igra jako liči na COD , jedino što ju meni osobno čini boljom od COD MW2 i Black Ops-a je taj što je igra još zadržala osobnost "ulazaka u vozila" , i osobno mene je igra očarala , i igram je svaki dan od kada sam je kupio , a osobno , fascinirala me realnost igre , mogućnost rušenja zgrada , zidova , mostova , jednostavno igra je SAVRŠENA po mome mišljenju , a sad , tu je glasanje da ljudi odluče .

Gameplay

Slažem se da je B:BC 2 sjajna igra i bolja mi je od starijih Battlefielda ona je danas žito u kukolju ;) Vrhunski naslov,ponajprije zabavan do bola,i odličnog multiplayera

15 godina
Stare igre vs Nove igre

The Sims i The Sims 2 VS The Sims 3

The Sims (2000) -

Igra je kada je izašla izazvala ovacije publike , prvi put ste na računalu mogli voditi "svoj život" , igru su znali zaigrati i "stariji" ljudi , jednostavno igra je imala dušu , mogli ste se uživiti u taj "virtualni život" , igra je pružala da sami izgradite kuću u kojoj će vaši "simsi" živjeti , grafika je čak usudio bi se reći jako loša prema današnjim standardima , zvuk isto tako , ali zato uživat dok igrate kuću i gradite svoje malo "carstvo" u predgrađu , nadomještaju te nedostatke .

Gameplay

The Sims 2 (2004) -

Igra je odlična , svi nedostatci iz prvog nastavka su popravljeni i igrica je fenomenalna , dobivate više namještaja , više odjeće , likovi i sam "virtualni život" u igri postaju mnogo realniji , gradnja kuća dignuta je na jedan skroz drugi nivo , igrači se doslovce mogu igrat dan i noć radeći kuće , jer namještaj i ostali interijeri dopuštaju "moderan" ili "starinski" način gradnje , javljaju se nove mogućnosti gradnje podruma i tavana , a ono što ovu igru čini još savršenijom je to šta su izdane mnoge nadogradnje , npr. "Pets" , "Night Life" itd. , u kojima igra pomiće svoje granice još dalje , možete graditi dvorce , nebodere , imati liftove , šoping centre , jednostavno , lako se navučete na igru i nemrete se odljepiti od računala , kada jednom krenete , svaka sljedeće kuća će vam biti sve bolja i bolja , i svaki put ćete se trudit više i više , i neka "želja" će vas tjerat da pokrenete igru ispočetka i ispočetka , ja ju i dan danas igram :)

Gameplay

VS

The Sims 3 (2009) -

Igra je poboljšana , zvuk je bolji , što nije čudno , igra je 5 godina novija od prijašnjeg nastavka , ali jednostavno , zakomplicirali su je :/ , igra je realna , stvarno nemam zamjerke , neki će reći bolja od "The Sims 2" , ali meni jednostavno nije to to , uživo sam je igrati , mogućnost gradnje je odlična , ali neznam zašto , nakon nekog vremena sam je se zasitio , kao da mi je ponestalo mogućnosti ,dok sims 2 igram obvezno barem sat,dva dnevno , osobno neznam kakvo je vaše mišljenje o igri , ja sam svoje reko , ali kritika kaže da je igra fenomenalna , istina , je , ali igra nema duše , nikada nsm upalio igru i počeo gradit kuću i završio ju , dosadilo mi je na pola , i izašo bi i sutra dan nastavio , a u sims 2 , gradio sam kuću za kućom , tu je glasanje da vi sami odlučite , da ne zaboravim , također i za sims 3 su izdane neke nadogradnje , ali ne pružaju ni približno ono što pruža sims 2 , iskreno , ja sam se nado da će u sims 3 , sve ono što se u sims 2 dobilo preko nadogradnja ,u ovom nastavku već biti u "standarnom obliku" , ali igra je zapravo ista ko sims 2 , samo je grafički uljepšana i ubačene su nove opcije , npr. sami možete mjenjati boju svega , od zida , slika , poda , do namještaja ...i moram nešto priznat , muzika u igri me užasno iritira , pun promašaj :/// ... Da ne duljim sada , glasovanje će pokazati svoje :

Gameplay

4 The Sims
12 The Sims 2
5 The Sims 3
Hahahaha =)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 19:36 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Super Mario Smash Brothers 64

Evo jedna igra koju se ne isplati uspoređivati sa ničim s obzirom da je beat 'em up žanr odavno mrtav.

Izašla su još dva nastavka za novije konzole, ali niti jedan ne može dotaknuti original.

Uz emulator i dovoljno kontrolera se može do 4 igrača. Jednostavne kontrole, brz gameplay, garantirano puno sati zabave i smijeha, smijeha i smijeha..

Obavezno probati, tekken i MK se mogu sakriti nad brutalnosti super marija i ekipe :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nine kaže...

Super Mario Smash Brothers 64

Evo jedna igra koju se ne isplati uspoređivati sa ničim s obzirom da je beat 'em up žanr odavno mrtav.

Izašla su još dva nastavka za novije konzole, ali niti jedan ne može dotaknuti original.

Uz emulator i dovoljno kontrolera se može do 4 igrača. Jednostavne kontrole, brz gameplay, garantirano puno sati zabave i smijeha, smijeha i smijeha..

Obavezno probati, tekken i MK se mogu sakriti nad brutalnosti super marija i ekipe :D

Melee i Bros nisu toliko lošiji od originala. {#}

16 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Need For Speed 4:High Stakes(1999)PC,Playstation

1999 EA je izdao 4 nastavak serijala NFS.Igra je kao i prethodni 3 nastavak,nastavila provjereni koncept utrka s mješavinom policijskih potjera.

NFS 4 donosi Career Mode u kojem napredujemo od slabijih sporijih vozila prema sve brzim i jacim.Svaki od automobila moguce je nadogradivati performance upgradima,a karjera je specifina po tome da se u odlucujucoj bitci sa protivnikom kladite u vlastito vozilo.Career Mode na PC je znatno kompleksniji i raznovrsniji od PS verzije.Obje verzije donose ostecenja vozila,koja se u Arcade modu mogu iskljuciti dok su u Career modu forsirana.Igrac novac zaraden u utrkama mora trositi na popravak vozila ili ce u protivnom performanse automobila oslabjeti i onemoguciti konkuriranje u utrkama.

Hot Pursuit mod donosi potjere s policijom.Podjeljen je u 3 dijela Classic,Getaway,Time Trap.

U Classic modu utrkujemo se protiv protivnika na stazi preplavljenom policijom.

Getaway mode pred igraca stavlja zadatak da u odredenom vremenskom periodu pobjegne od policije,a igrajuci kao policajac mora uhvatiti bjegunca u takoder odredenom vremenu.

Time Trap mode takoder postavlja vremensko ogranicenje u kojem igrac mora zavrsiti utrku,ili uhvatiti odredeni broj prjestupnika.

Igrajuci kao policajac igrac ima mogucnost pozivanja pojacanja,dobijanja road blocka,spike stripa itd...

Igra ima lijepu grafiku,a na PC verziji donosi i pogled iz kabine,zvuk je takoder odlican na obje verzije.

Igra donosi jedne od najljepsih staza u serijalu:

• Landstrasse, Germany
  • Route Adonf, France
  • Kindiak Park, Canada
  • Durham Road, Australia (England in some of the PS1 versions)
  • Celtic Ruins, Scotland
  • Dolphin Cove, U.S.A
  • Snowy Ridge, U.S.A
  • Raceway, Italy
  • Raceway 2, U.S.A
  • Raceway 3, Spain

Takoder osjecaj je perfektan,sjajna atmosfera i zabavan gameplay cine ovaj nastavak jednim od najboljih u serijalu.Odlican soundtrack i dan danas slusljiv nasao je svoje mjesto u mp3 kolekciji na mom PC-u.Intro nezaboravan i po mom misljenju najbolji u cjelokupnom serijalu.Sitni detalji kao paljenje i gasenje svjetala,zmigavaca,zvukovi u daljini,lavez pasa itd...nocne voznje,milina.:)

Intro:

Soundtrack (1 primjerak pjesme iz menija):

Gameplay:

Usporedba sa:

Test Drive Unlimited 2(2011)PC,PS3,Xbox360

Online multiplayer racer,proizvodac Eden Studios,izdavac Atari

Igrac pred sobom ima ogromnu igru,bogatu sadrzajem,odlicne grafike i zvuka,koja nudi sate i sate zabave.

Igru pocinjemo kao slabo poznat vozac,zeljan dokazivanja i slave,na otoku Ibizi.Igrac u igri ima zadatak polagati autoskole,otkrivati ceste na otoku,kupovati nekretnine i bolja i skuplja vozila i probijati svoj put do vrha.Igra uz otok Ibizu u kasnijem stadiju igre omogucava odlazak na otok Oahu poznat iz prvog nastavka igre.Igra prema sluzbenim podatcima donosi 101 vozilo,od kojih su neka i SUV-ovi novost u serijalu.Igra kombinira stare klasike kao Mustang,stara Corvetta,Lotus itd...i nove brze jurilice.2 nastavak donosi novost ostecivanja vozila i prljanja istih.

Gameplay:

Odlucite stari osjecaj i sitni detalji ili novi moderni gameplay

Presuda:Staro pobjeduje

16 Need For Speed 4:High Stakes
5 Test Drive Unlimited 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 14:11 (Arnold Šrafncinger).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Neću govoriti puno jer slika (tj. video govori tisuće rijeći).

Contra

COD (čitav serijal, od COD4 na dalje).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Ja je nikad nisam presao hahahhaha bila mi je preteska ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stare igre vs Nove igre

Evo ga:

Starcraft 1

Jedan od najboljih RTS ikada!

Starcraft 2

Je li nastavak bolji od prethodnika?

13 Starcraft 1
5 Starcraft 2
Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 15:47 (Frentt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Mene zanima:

Starcraft 1

vs.

Starcraft 2

Pa napravi :)))

16 godina
protjeran
Stare igre vs Nove igre

Jel igrao tko od vas Carmageddon :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
moderator
APazinjan kaže...

Jel igrao tko od vas Carmageddon :)

Ja sam igrao,a tek

uf{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Evo ga:

Starcraft 1

Jedan od najboljih RTS ikada!

Starcraft 2

Je li nastavak bolji od prethodnika?

Jao ja sam mislio nes malo detaljnije a ne samo vrazju anketu i video,kako ste lijeni pisat ;){#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice