Heaven Forest - VR MMO
NZ3G4-XZRT8-RRDQW

Heaven Forest - VR MMO
NZ3G4-XZRT8-RRDQW

Evo dečki, ovako, dolje sve imate među slikama. Popisao sam vas pod rednim brojevima kako mi je bilo na slici broj 1, dobitnik accounta je hahhaajaads, kolegi ću poslati sve podatke na PP.
Ostalima više sreće drugi puta 
pa u random staviš brojeve npr. 1-20 ako izvuče npr. 10. izbrojiš desetoga nakon što se otvori tipka "hvala"
btw koliko si to prepisivao imena 
Pogledaj prvu sliku, kad otvorim da vidim tko je sve stisnuo "hvala" pise mi "perica, dragonaut....." i tim redosljedom sam i isao, dakle 1. Perica 2. Dragonaut itd.
Pogledaj prvu sliku, kad otvorim da vidim tko je sve stisnuo "hvala" pise mi "perica, dragonaut....." i tim redosljedom sam i isao, dakle 1. Perica 2. Dragonaut itd.
pa to velim, samo nisi trebao pripisivati imena broj ostane na svakome. Da si stavio samo brojeve i da je random odabrao 2. onda bi dobitnik bio dragonaut, a dobro sada nije bitno
Pi*kice derem ko sličice!
Neznam jer netko pratio ali ako nije evo uplay nudi besplatno 7 igra jos ovaj vikend. Mozete samo napraviti racun i claim igre i kasnije skinuti.
https://club.ubisoft.com/en-US/ubi30
Decki dobio sam ovaj warning na instant gamingu "Warning, our codes for this game are NOT AVAILABLE in your country !". Hoce li mi ovo predstavljati neki problem ? Posto meni ne treba kod za moju zemlju, vec za evropu ?
Zadnji put kada sam provjerio Hrvatska je bila dio Europe.
Decki dobio sam ovaj warning na instant gamingu "Warning, our codes for this game are NOT AVAILABLE in your country !". Hoce li mi ovo predstavljati neki problem ? Posto meni ne treba kod za moju zemlju, vec za evropu ?
Zadnji put kada sam provjerio Hrvatska je bila dio Europe.
Nisam iz Hrvatske kao i mnogi na ovoj sajtu.
U redu, moje isprike, ali što te točno muči? Ako se kod ne može aktivirati u tvojoj zemlji, to ne znači da se ne može u nekoj drugoj. Valjda ima popis podržanih zemalja?
mijenjam acc sa Tom Clancy's The Division (standard edition) za nesto slicne vrijednosti....ponude na PP
Ja sam sve odradio i nisam niki k dobio..... . .
za XBOX
XBOX Live Gold mjesec dana za $1
http://www.epicbundle.com/game-deal-voucher?deal=microsoft-store_F690EC3A
kad se logirate dobijete popust
hoće možda neko neku razmjenu za steam ključeve?
nudim
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2
HITMAN INTRO PACK
HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION
Nemam volje sam izvlačiti, a vidim da se ljudi žale na to da uvijek netko pokupi key, pa sam stoga napravio steamgift giveaway koji će izabrati najsretnijeg.
U giveaway mogu ući oni koji su na whitelisti ili u jednoj od grupa sa giveawaya.
https://www.steamgifts.com/giveaway/PRZfv/oddworld-abes-oddysee
Mijenjam Steam acc -> oddworld abes oddysee i gore cod mw3.
Uplay acc -> fc3 + expanzija . bila je besplatna.
Trazim neki MMO prednost Guild Wars 2 sa i bez exp.
Evo već imam GRID od ranije, pa prilažem kod ako nekome zatreba:
Ja sam taj koji je uzeo. Znam da je besplatan, ali zezala me prijava na Humble, tako da sam ugrabio ovdje. Čim mi Humble proradi, uzimam i vraćam uslugu na isti način.
Hvala što si javio da si uzeo.
evo isto grid, nisam ni znao da ga već imam
Kao što rekoh iznad, zbog problema sa prijavom na Humble, pokupio sam gore navedeni GRID key, pa ovom prilikom vraćam uslugu.
Jedino molim osobu koju uzme da stisne lajk ili hvala i da napiše da je uzeo.
5BPP5-GVK0P-0BE59
Kao što rekoh iznad, zbog problema sa prijavom na Humble, pokupio sam gore navedeni GRID key, pa ovom prilikom vraćam uslugu.
Jedino molim osobu koju uzme da stisne lajk ili hvala i da napiše da je uzeo.
5BPP5-GVK0P-0BE59
Glavni krivac ja...Hvala
Ovako, imam neke igra sa humble salea i neke jos u steam invetoriju. Htio bi mijenjat za Terraria key.
Mozete me pm pa posaljem koje igre imam sa humblea.
Top Trumps Turbo! - 9DAY5-52YCZ-EJPX3
Update:
Evo nešto key-eva koji su mi viška:
Kingshift
Earth 2150 - Moon Project
Poruke u PM tako da mogu označiti koje igre su zauzete.
Kraven Manor - G7BE5-N3XVY-495CP indie horror game
nemojte bezveze uzeti ako necete igrati.
woodle tree adventures- QZNGZ-3LG4X-CX4VM
slucajno....
EGACY OF KAIN: SOUL REAVER [PC DOWNLOAD]
Your activation key: 64KYQ-BLNZ?-FHIBF
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 [PC DOWNLOAD]
Your activation key: PWY2D-HWN0P-P?P4B
?=srpanj