Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Razmjena i poklanjanje igara
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
odjavljen

Imate 3 free igre poput two worlds. http://www.dlh.net/de/

Darko

1 0 hvala 2
11 godina
protjeran
Re: Razmjena i poklanjanje igara
DarkoKwon kaže...

jesi ti uspio dobiti ijednu igru ovdje? 7 igara se dijeli svakih sat vremena, sve skupa preko 8000. 10 sekunda nakon što su se pojavili linkovi za svaku igru kaže da više neka ključeva

14 godina
odjavljen
Robocraft22 kaže...
DarkoKwon kaže...

jesi ti uspio dobiti ijednu igru ovdje? 7 igara se dijeli svakih sat vremena, sve skupa preko 8000. 10 sekunda nakon što su se pojavili linkovi za svaku igru kaže da više neka ključeva

Dobio sam 5 igara tu. 

Darko
12 godina
neaktivan

S obzirom na neočekivano velik odaziv na giveaway (40+ ljudi) a pogotovo zbog velike zainteresiranosti za Tesla Effect, odlučio sam pokloniti još jedan Tesla Effect + dvije utješne nagrade: thief gold i još jedan full mojo rampage. 

Izvlačim večeras oko 8, udrite hvala.

Naravno dečki koji su izvučeni prošli puta ne mogu sudjelovati u ovom izvlačenju, nadam se da se ne ljutite. {#}

Moj PC  
9 0 hvala 30
11 godina
protjeran

al ovo je odličan način podjele, stisni hvala i imaš jednake šanse kao i svi ostali da dobiješ igru a ne da botovi sve pokupe pa im igre stoje na accountu bez da se ikada igraju.

drago mi je da sam ja prvi predložio ovaj način {#}

13 godina
SimeKZ kaže...

Mijenjam WoW account sa ekspanzijama do Pandi + Diablo 3 za nesto u slicnoj vrijednosti. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Robocraft22 kaže...

al ovo je odličan način podjele, stisni hvala i imaš jednake šanse kao i svi ostali da dobiješ igru a ne da botovi sve pokupe pa im igre stoje na accountu bez da se ikada igraju.

drago mi je da sam ja prvi predložio ovaj način {#}

Nemam pojma odkud ti ta ideja ako si stvarno 4 mjeseca na forumu, ali nek ti bude. Ipak je vrijeme darivanja :D.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

odi unazad desetak stranica i pogledaj kako su se igre dijelile. ljudi daju steam code, 10 sekunda kasnije igre više nema. pa sam ja i još nekoliko ljudi malo pisali o tome i dao sam prijedlog da svi koji žele igru stisnu hvala, svima se dodijeli broj i na random generatoru se jedan izvuče. nekoliko puta sam to napisao nakon toga posta. i nakon toga su ljudi počeli koristiti tu metodu i sve manje se stavljaju kodovi odmah direktno na stranicu

14 godina
Robocraft22 kaže...

odi unazad desetak stranica i pogledaj kako su se igre dijelile. ljudi daju steam code, 10 sekunda kasnije igre više nema. pa sam ja i još nekoliko ljudi malo pisali o tome i dao sam prijedlog da svi koji žele igru stisnu hvala, svima se dodijeli broj i na random generatoru se jedan izvuče. nekoliko puta sam to napisao nakon toga posta. i nakon toga su ljudi počeli koristiti tu metodu i sve manje se stavljaju kodovi odmah direktno na stranicu

Sorry što ću te razočarati, ali igre se na taj način dijele minimalno godinu dana koliko se ja sjećam, a vjerojatno i puno duže. Sam sam na taj način i dao i dobio par igara prošle godine. Jedino što se ljudima ne da stalno gnjaviti sa time. Žele pokoniti igru, lupe key na forum i gotovo. 

Bio je aktualan i bug forum steam gifts giveaway jedno vrijeme, još uvijek najpošteniji način, ali na kraju se sve svede na to imaju li ljudi volje dodatno se "gnjaviti" kod poklanjanja. Činjenica da trenutno puno ljudi poklanja koristeći HVALA + random. org je pohvalno, ali iz mog dosadašnjeg iskustva to je iznimka, a ne pravilo. A kamoli tek da je to zasluga tebe ili par pojedinaca koji su o tome raspravljali prije 2 tjedna.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

što god da je činjenica ostaje da se ta metoda počela provoditi puno više nakon rasprave mene i ostalih pojedinaca. a ti reci što hoćeš

13 godina
neaktivan

Imam Batman arkham origins za zamjenu!

Tražim 2 tf2 key-a ili neku igru, tko je zainteresiran neka pošalje pm!

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 16:12 (O Jay).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo dobitnika, igre stižu uskoro:

Sretni blagdani svima {#}

Moj PC  
14 0 hvala 7
13 godina
markymark099 kaže...

Hvala za game, takode :)

Finger Up :)
15 godina
markymark099 kaže...

hvala puno, sretan Bozic {#}

13 godina
SimeKZ kaže...

Mijenjam WoW account sa ekspanzijama do Pandi + Diablo 3 za nesto u slicnoj vrijednosti. 

Jos u ponudu ide The Crew uPlay account.  Mustang GT 200+ lvl, Perf, Dirt, Street otkljucano. 100k Crew Pointsa, oko 80k dolara. PM.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Penguins Arena: Sedna's World DF25I-8RRHZ-Z4AAL (steam)

6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvaaala!!

15 godina

vidim da imam par neiskoristenih igara na humble bundleu pa cu keyeve podijeliti najbrzima koji se jave u PP sa imenom igre koju zele 

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising --------------------------------------------------------------------- Origin Key 
Crysis 2 Maximum Edition ------------------------------------------------------------------------------------------- Origin Key

Medal of Honor -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Origin Key 

Mirror's Edge  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Origin Key 

PAYDAY 2 - Lycanwulf and The One Below Masks /ovo su samo maske, nije igra ---------------------------- Steam

sve otislo, uzivajte :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 23:30 (Travn0Shik).
Moj PC  
12 0 hvala 9
14 godina
neaktivan

Imam jedan key za Penguins Arena Sedna s world. Stisnite HVALA pa odaberem nekoga u 21h.

Never let a computer know you are in a hurry.

7 0 hvala 29
13 godina
neaktivan

Sretan Bozic svima . Nakupilo se malo viskova igara:

AI War Fleet Command STEAM CD-KEY GLOBAL

7WG8Z-JKRMW-RLLL3

0KYB5-3TQIT-QENB3

Z94TH-HMG9M-FJMBI

IAI83-ML8L3-JA43Q

PR8V6-Q2FRZ-MH07W

Litil Divil STEAM CD-KEY GLOBAL

56FN4-NMAE3-60D9X

5757M-Z99IP-T8QK5

56Y27-V287C-PXYMC

57DK2-5HKQ4-EEVHC

57WAF-KEW5J-R30QL

Glacier 3: The Meltdown CD-KEY STEAM GLOBAL

5YVB0-CW7YF-RMK82

603HM-HERM3-J0VPX

603HM-HERM3-J0VPX

60R5X-F6I3N-ER466

Soulbringer STEAM CD-KEY GLOBAL

64VZP-XVL5H-AG0F0

657TE-0JQXF-8X5DQ

66569-MVN2K-2E53Y

668J3-ZXA8R-ZMX02

66FZH-LA63L-FCMVA

Navali narode :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 15:35 (Zekoslavac).

20 0 hvala 19
15 godina
Zekoslavac kaže...

7WG8Z-JKRMW-RLLL3

0KYB5-3TQIT-QENB3

Z94TH-HMG9M-FJMBI

IAI83-ML8L3-JA43Q

PR8V6-Q2FRZ-MH07W

56FN4-NMAE3-60D9X

5757M-Z99IP-T8QK5

56Y27-V287C-PXYMC

57DK2-5HKQ4-EEVHC

57WAF-KEW5J-R30QL

5YVB0-CW7YF-RMK82

603HM-HERM3-J0VPX

603HM-HERM3-J0VPX

60R5X-F6I3N-ER466

64VZP-XVL5H-AG0F0

657TE-0JQXF-8X5DQ

66569-MVN2K-2E53Y

668J3-ZXA8R-ZMX02

66FZH-LA63L-FCMVA

hvala i sretan Božić

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan

20 keyeva otišlo za pet minuta {#}

Ali svaka časti kolegi Zekoslavac {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zekoslavac kaže...

7WG8Z-JKRMW-RLLL3

0KYB5-3TQIT-QENB3

Z94TH-HMG9M-FJMBI

IAI83-ML8L3-JA43Q

PR8V6-Q2FRZ-MH07W

56FN4-NMAE3-60D9X

5757M-Z99IP-T8QK5

56Y27-V287C-PXYMC

57DK2-5HKQ4-EEVHC

57WAF-KEW5J-R30QL

5YVB0-CW7YF-RMK82

603HM-HERM3-J0VPX

603HM-HERM3-J0VPX

60R5X-F6I3N-ER466

64VZP-XVL5H-AG0F0

657TE-0JQXF-8X5DQ

66569-MVN2K-2E53Y

668J3-ZXA8R-ZMX02

66FZH-LA63L-FCMVA

Hvala!!

17 godina
odjavljen

Playfire djeli jednu od igara: Gun Monkeys, Canyon Capers, Sanctum, Postal, Numba Deluxe, Cobi Treasure Deluxe, Victim of Xen, PixelJunk Monsters, Speedball 2, Huntsman Treat

Znači, registrirate se na https://www.playfire.com/, povežete taj račun sa svojim steam računom i za nekoliko minuta vam na mail dolazi random key jedne igre (jedna od ovih navedenih). Ja sam dobio PixelJunk Monsters

______________________________________________________________________________________________________

Games republic daje Anomaly Warzone Earth, sve što trebate napraviti je registrirati se ovdje, verificirati račun i dobivate ključ za igru.

Ja već posjedujem igru pa evo jedan ključ: B23BF-B98QD-8BHP5

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 17:11 (Kordy).

7 0 hvala 11
15 godina
neaktivan
Mjenjam steam account za DayZ Standalone

Imam jedan account sa Arma 3, Life is Feudal, CS: GO, PAYDAY 2 itd. samo account je bannan jer je seljak s kojim sam mjenjao account to prijavio i valve je bannao account.. ali igre se mogu igrat normalno samo sto nema friend liste i marketa.. Pa bih to mjenjao za dayz standalone gift..  Pa eto ako nekoga zanima...

Ili igre mozete pogledati ovdje... http://steamcommunity.com/id/Svetistrpo_CRO

0 16 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Mjenjam steam account za DayZ Standalone
svetistrpo.info kaže...

Imam jedan account sa Arma 3, Life is Feudal, CS: GO, PAYDAY 2 itd. samo account je bannan jer je seljak s kojim sam mjenjao account to prijavio i valve je bannao account.. ali igre se mogu igrat normalno samo sto nema friend liste i marketa.. Pa bih to mjenjao za dayz standalone gift..  Pa eto ako nekoga zanima...

Ili igre mozete pogledati ovdje... http://steamcommunity.com/id/Svetistrpo_CRO

On te prijavio, jer si ti vratio svoj akaunt preko supporta, zar ne ? 

Darko
15 godina
neaktivan

ma kita.. nisam ja vratio nego je on probao vratit.. ja sam njemu dao bf4 s premiumom za to.. i jos sam nakupovao igara na tom accountu.. i lik me tako sje...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 19:48 (svetistrpo.info).
15 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...

Ima li netko u Zagrebu za posuditi jednu od ovih igara za Wii na par dana sad kad budu praznici skolski?

Super Smash Bros. Brawl

LEGO Star Wars - The Complete Saga

LEGO Indiana Jones - The Original Adventure

Treba mi za softmod vWii-a. Igra mora biti PAL verzija i naravno original.

Stvarno bih bio zahvalan ako netko ima, placam cevape. ;){#}

EDIT: Nije mi jasno cemu TD?

Bump!

12 godina
svetistrpo.info kaže...

ma kita.. nisam ja vratio nego je on probao vratit.. ja sam njemu dao bf4 s premiumom za to.. i jos sam nakupovao igara na tom accountu.. i lik me tako sje...

Čemu uopće takav tramak pa zašto jednostavno nisi kupija igru koja te zanima na svom accountu nego ic trgovat sa sumljivin likovima
Sami sebi smo najveci neprijatelji
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice