mijenjam dark souls 2(steam)
za coh 2 ili coh 2 western front
A di si bio prošli tjedan,imao sam jedan kod viška za COH 2,šteta.
Jel ima netko viška bf3 na originu da mu netreba? Htio bi igrat s bratom ali imam samo jedan acc, u zamjenu mogu ponudit neke iteme na steamu.
Imam ti ja acc sa bf3 koji mi ne treba pa ako ti to išta može pomoči
Imam i ja jedan account sa Bf-om 3 koji ne koristim
Uzet ću od kolege koken1000 pošto se on prvi javio LP!
Ako je nekome ostao Rpg Maker VX Ace od Humble Bundla dok je bio, neka me kontaktira da eventualno neki trade dogovorimo
Evo imate tu www.indiegala.com/giveaways
Ima li netko H.A.W.X. 2 za steam u zamjenu nudim jednu od ovih igara: the bureau xcom declassified, bioshock, the darkness 2.
imam just cause, just cause 2. ponude na pp.
Razmjena i poklanjanje igara.
U prijevodu: Razmjena igara i poklanjanje igara.
Onaj koji misli da je ovo tema za razmjenu svega i svačega i poklanjanje igara je u krivu.
Mijenjam LoL EUNE account za Hearthstone EU account.
dajem: LoL account ima 82 lika i par skinova, nije u visokom ranku, ima 7 rune page-a. Prvi vlasnik.
Trazim: Hearthstone EU account, da ima sve klase na levelu 50+, barem jednu ili vise sezona rank 20 ili više, sa više expert karti, sav info od accounta.
Mijenjam Just Cause 2 te Deus Ex Human Revolution za neke od sljedećih igara: max payne 3, sleeping dogs, darksiders 1, castelvania lord of shwados ultimate edition, devil may cry 4, Eu4 sa kojim dlc-om, Ck2 sa kojim dlc-om, mass efect 2, titan quest, death to spies, torchlight.
Razmjena bi bila igra za igru. Moje igre su iz square enix bundlea, ja idem prvi i šaljem link nekome tko je duže vremena na forumu. nema razmjene accounta, jedino key, bundle link ili putem steam inventorya. ne znam ima li uopće na forumu dovoljno ljudi koji imaju igre u obliku koji ja želim, ali kad još nemam dovoljno vrijednosti u steam library da trejdam na steamtradesu idem ovdje pokušati...
Evo velika akcija na GMG
-75% na coh2 i sve ekspanzije, ukljucujuci Western Front Armies(7eura), pa ko nema WFA sad je velika prilika za zaigrati nove fakcije.
http://www.greenmangaming.com/sega-week/
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/strategy/company-heroes-2-western-front-armies/
Imam Batman Arkham Asylum GOTY,Batman Arkham City GOTY,F.E.A.R 3,DLC za Lord of the Rings-Steely Dawn Starter Pack za zamjene.Igre su iz Humble Bundle paketa.
Nudim ETS2 key(nije steam) za ETS 2 bilo koji dlc na steamu
Mogu jos ponuditi FC 3(uPlay račun)
Black Ops 2 steam account, ROW, VAC clean i jako malo igran
Black Ops steam account, ROW, VAC clean
mijenjam za nešto...
jel ima neko ets 2 na steamu ili steam key? nek mi se javi
Mijenjam Euro Truck Simulator 2 steam key za neku drugu igru. Ponude na PP
pozz, hoćeš just cause + just cause 2 za ets2 ?
Hvala, ali uzeo sam to u onom Humble Bundleu.
to imaš u giftovima ili u ključevima? Kupim ti ako si za
to imaš u giftovima ili u ključevima? Kupim ti ako si za
gift linkovi, ostalo mi od humble bundle-a
Pomalo OT, al kad je već bilo spomenuto ovdje... Jel je kome stigao mail sa kodom za onih 5€ od paypala?
Pomalo OT, al kad je već bilo spomenuto ovdje... Jel je kome stigao mail sa kodom za onih 5€ od paypala?
Čini mi se da nije nikome.
Čini mi se da nije nikome.
Nije ni u mene. Vjerovatno je bilo previše prijavljenih pa su odlučili da otkažu.
Ontopic:
Dajem Wildlife Park 3 iz nekog od bundlea prvom aktivnom korisniku(koji je aktivan u raznim temama) koji mi se javi na pp
evo warlock-master of arcane besplatni gift sa humble bundlea ako je tko propustio.
Trazim na poklon igru The Swapper :)
Hvala