Ne možete se sjetiti naziva igre? izdvojena tema

poruka: 2.310
|
čitano: 792.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Ne možete se sjetiti naziva igre?

Mislim da je midtown madness 2. :)

11 godina
neaktivan

i znam da to nisu bile utrke, već kao sam se vozikaš kuda želiš.

i prvi put sam ovdje pa baš ne kužim gdje kako šta stisnuti da odgovorim svakome {#} sorry.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 23:11 (Andrea_96).
14 godina
Ne možete se sjetiti naziva igre?

Ne moraš pisati više postova, nego uređujaš stari {#} S desne strane tvog posta stoji ti između ostalog i Uredi. Što se detalja igre tiče, kad ti mi damo ime, ti odeš na Google i kopiraš tamo to ime. Zatim odeš na slike/YouTube i vidiš screenshotove/gameplay igre.

EDIT: ajde genijalci, prosvijetlite me zašto TD? Dao sam joj upute šta joj je ćinit. Ovaj forum je prepun kompleksiranih jadnika...

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 16:03 (Komunist Izet).

6 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

ma jesam, sve sam to napravila.. ali opet mislim da to nije to. :( ne znam više ni sama.

11 godina
neaktivan
TD? hmm.. ne razumijem.
15 godina

Thumb Down - palac dolje.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
omg jesam glupa.
14 godina
Andrea_96 kaže...

i prvi put sam ovdje pa baš ne kužim gdje kako šta stisnuti da odgovorim svakome {#} sorry.

Ma sve ok, svi smo to prošli. Evo za početak, ako se planiraš zadržati na forumu pogledaj si ovu temu pa onda pitaj što nije jasno. 

Ukratko, post možeš urediti naknadno nakon postanja klikom na Uredi, sa Citiraj ubaciš rečenicu na koju se pozivaš u svoj post kao što sam ja napravio sa tvojom, a sa Višestruko citiraj možeš ih ubaciti nekoliko u jedan post. Preporučljivo je da koristiš citiranje da ne dođe do zabune kome točno se obraćaš i u vezi čega. 

Gumb Hvala na dnu fino iskoristiš kad ti netko pronađe igru koju tražiš, a TD i TU skroz zanemariš jer nemaju neku bitnu funkciju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Igra je sa smartphonea, os je najvjerojatnije Android.

Sva je uradjena u crno-sivo-bijelim nijansama koje lice na nijanse iz igre Freeze!, i bit igre je kroz mapu kontrolisati nesto nalik na kuglicu koja se nekad moze rastaviti na desetine malih dijelova i opet sastavit, mapa se krece sa lijeve strane ekrana na desno, puna je prepreka, siljaka, pregrada, zamki, tunela u kojima se mjenja gravitacija i sl. Prelazi se po levelima, a kad se propadne igra te vrati na mjesto blizu propadanja.

Jako mi je bitno da je nadjem, hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kak se zove ona igra koju smo igrali ko klinci, u njoj je jedini cilj skakati prema gore (mislim da igra nema kraja,nego skačeš i skačeš kolko god možeš)...
Bilo je različitih levela koji su se mijenjali perma tome koju visinu si prošao (na 100, 200 ...)?
@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Icy Tower
16 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...
Icy Tower

Eee.,ma to care :D hvala ti :D

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
14 godina
neaktivan

Postojala je igra za PC koja se mogla igrati čak i dvoje pa ste se mogli utrkivati, boriti ili slično.

Uglavnom bila su to neka dva zeca koja su mogla juriti baš brzo i i mogla su čak i koristiti uši kao padobran tako da bi se vrtile kao helikopter. Zečevi su bili crvenkasti ako se sjećam.

Po grafici i sjećanju početak 2000-ih.

I da 99% sam siguran da nije bugs bunny

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jazz Jackrabbit 2?

14 godina
neaktivan
Beno kaže...

Jazz Jackrabbit 2?

You sir just made my day !  :*

Live and let live.
11 godina
neaktivan

Znaci nova je, ima je na PC,PS3,PS4,X360 i X1. Ti si neki hacker , hackiras semafore, ljude , kamere i jos puno toga. 

PSN ID : Arixod dodajte me

0 0 hvala 0
14 godina
Arixod kaže...

Znaci nova je, ima je na PC,PS3,PS4,X360 i X1. Ti si neki hacker , hackiras semafore, ljude , kamere i jos puno toga. 

srsly? Watch Dogs...

11 godina
neaktivan

E hvala to je ta :)

EDIT : Sad cu ju kupit na PS store-u {#}

PSN ID : Arixod dodajte me
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 12:07 (Arixod).

0 0 hvala 0
13 godina

Zanima me jel mi neko moze preporucit neke igre poput Far Cry-a ? konfa pod moj pc
Novije igre ako moze vecinu starih sam igrao 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lovrinovic kaže...

Zanima me jel mi neko moze preporucit neke igre poput Far Cry-a ? konfa pod moj pc
Novije igre ako moze vecinu starih sam igrao 

Fulo si teamu malo jace,ali uzmi sleeping dogs

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina

Igrao sam neku igru 2005/2006 god. Bila su 2 tima crveni i plavi, igra je bila FPS nesto slicno kao CS, samo sto je imalo vozila. Ne mogu se sjetit vise od toga. Pa ako netko zna nek javi ;)

0 0 hvala 0
15 godina
Zvonimir110 kaže...

Igrao sam neku igru 2005/2006 god. Bila su 2 tima crveni i plavi, igra je bila FPS nesto slicno kao CS, samo sto je imalo vozila. Ne mogu se sjetit vise od toga. Pa ako netko zna nek javi ;)

Na PC-u ili konzoli?

Say hello to my little friend
13 godina
Krunoo7 kaže...
Zvonimir110 kaže...

Na PC-u ili konzoli?

Na PCu

12 godina
neaktivan
Zvonimir110 kaže...

Unreal Tournament, Halo multiplayer... Ima puno takvih igara pa napisi jos nesto ako se sjecas.

One ring to rule them all
17 godina
Zvonimir110 kaže...

Halo multiplayer?

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
13 godina
Mslv41 kaže...
Zvonimir110 kaže...

Unreal Tournament, Halo multiplayer... Ima puno takvih igara pa napisi jos nesto ako se sjecas.

Igra se desavala u sadasnjosti, to mi je susjed donjeo iz Njemacke ako to ista znaci.

14 godina

Uguglaj naslove: Battlefield 2, Team Fortress(rekao si Red vs. Blu, slicno CS, no nema vozila) i vidi gameplay+screenshotove. Ko zna moze biti i G-Mod. Ipak mislim da je  BF2.

0 0 hvala 0
13 godina
Komunist Izet kaže...

Uguglaj naslove: Battlefield 2, Team Fortress(rekao si Red vs. Blu, slicno CS, no nema vozila) i vidi gameplay+screenshotove. Ko zna moze biti i G-Mod. Ipak mislim da je  BF2.

Nije to, igirca je vise bila onako arkadasta, izgledala je isto ko i cs:s

16 godina
Zvonimir110 kaže...
Komunist Izet kaže...

Nije to, igirca je vise bila onako arkadasta, izgledala je isto ko i cs:s

mozda CS? :D

11 godina
neaktivan

Starija igra za pc, nešto kao riptide 2 gp, ali se utrkuje po ravnoj površini. Sjećam se da kontrole nisu bile najbolje. Ima li tko ideju? Wipeout me podsjeca na nju. Negdje je iz razdoblja 2005-2009

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 22:16 (decartes).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice