Ne možete se sjetiti naziva igre? izdvojena tema

poruka: 2.310
|
čitano: 792.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ne možete se sjetiti naziva igre?

Momci jel zna neko kako se zove igra, bila je cak na BUG cd-u

Igra je strateska ww2, moglo se cak igrat i s jugostavijom, mogla su se radit istrazivanja tehnologije, ekonomije...

Moglo se cak i igrat sa Hrvatskom tako da se u Jugoslaviji omoguci nezavisnost Hrvatima, pa se moglo birat uredenje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne možete se sjetiti naziva igre?
someguy kaže...

Igra je strateska ww2, moglo se cak igrat i s jugostavijom, mogla su se radit istrazivanja tehnologije, ekonomije...

Moglo se cak i igrat sa Hrvatskom tako da se u Jugoslaviji omoguci nezavisnost Hrvatima, pa se moglo birat uredenje...

Neka od Hearts Of Iron serijala?

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
someguy kaže...

Yep izgleda da je to. tnx

13 godina
neaktivan
someguy kaže...
zerocool12 kaže...
someguy kaže...

Yep izgleda da je to. tnx

Ali tamo su jedinice bile 3d

edit. igra se zove making history

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 13:05 (someguy).
12 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Dusko123 kaže...

Ne mogu se sjetiti igre:

Igrao sam je na automatu 90-tih godina.

Tematika je fantasy, slicna Conanu, takav je i igrac.

Pogled je odozgora (top down) i pomice se prema vrhu ekrana.

Protivnici su cudovista. 

Nije Golden Axe.

Ovo, možda?

igra je Vandyke...al kolega Otac je bio brži

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
15 godina
neaktivan

Imam jednu igru koja mi se vrti vec par dana po glavi, a ne mogu je pronaci

Sjecam se da je igra započinjala u šumi u nekom "kavezu" i s lijeve strane je bio đip neki, sve puno zelenog, mislio sam da je Jurassic Park al nije.
Bile su neke građevine, trebalo je skupljat po vodi neke osobne iskaznice il sta vec.

To je sve sto se sjecam, mislim da sam to igrao na PS1 il PS2, bilo je to prije 8-10 godina ako ne i više 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sheeva kaže...

Sjecam se da je igra započinjala u šumi u nekom "kavezu" i s lijeve strane je bio đip neki, sve puno zelenog, mislio sam da je Jurassic Park al nije.
Bile su neke građevine, trebalo je skupljat po vodi neke osobne iskaznice il sta vec.

To je sve sto se sjecam, mislim da sam to igrao na PS1 il PS2, bilo je to prije 8-10 godina ako ne i više 

Kad vec spomenu Jurassic Park, jedina starija igra sa dinosaurusima koja mi pada na pamet je Turok.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Sheeva kaže...

Kad vec spomenu Jurassic Park, jedina starija igra sa dinosaurusima koja mi pada na pamet je Turok.

Ne sjecam se ni sto se tocno radilo u igri, pucalo se je mi se čini. Nije Turok, to je novija igra.
Ne znam jesu li bili dinosauri uopce u pitanju, Jurassic Park sam dao za primjer jer me sam ambijent jako podsjećao na taj film 

17 godina
Sheeva kaže...

Ne sjecam se ni sto se tocno radilo u igri, pucalo se je mi se čini. Nije Turok, to je novija igra.
Ne znam jesu li bili dinosauri uopce u pitanju, Jurassic Park sam dao za primjer jer me sam ambijent jako podsjećao na taj film 

Taj noviji Turok je samo reboot. Postojao je i Turok tamo negdje krajem milenija.

A bila je i neka igra, ne mogu joj se sjetiti imena, bila je, kao, nešto novo (voxeli, možda?), na nekakvom otoku, ali i u njoj je bilo dinosaura.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Sheeva kaže...

Taj noviji Turok je samo reboot. Postojao je i Turok tamo negdje krajem milenija.

A bila je i neka igra, ne mogu joj se sjetiti imena, bila je, kao, nešto novo (voxeli, možda?), na nekakvom otoku, ali i u njoj je bilo dinosaura.

Da mogla je biti to na otoku. Kazem da se ne sjećam jesu li bili dinosauri il sta drugo, vjerojatno jesu, ovaj Turok nije sto si ga stavio.
Sjecam se da se u pocetku uđe ko u neku tvrđavu tj. prostor oko kojeg su zidine ko dvorac 

15 godina

Dino Crisis?

Steam: Peacean Origin: Peacean_BiH Raptr: Peacean
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AL13N13 kaže...

Dino Crisis?

MA TOO kralju, Dino Crisis 2 je ime igre.

Hvala.

11 godina
neaktivan

I meni treba naziv jedne starije igrice... Umjesto strelice misa je feder i na njumu odskacu racunar,cini mi se i piletina (bilo je jos par toga ali se ne sjecam) cini mi se da je u okviru te igrice bio i naki mali covjeculjak na merdavinama koji boji Screen (ekran) u neku boju, njega isto pokrecemo misom... i bilo je isto cini mi se u takodje u toj igrici pomicemo strelicu i mijesamo boje na ekranu (sa desktopa, iz otvorenog prozora...) to je bilo kao nekakvo zamucivanje,mijesanje boja nzm kako da objasnim...Ako neko prepozna barem jedno od ovog neka napise ime bicu mu puuuuuuno zahvalna :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Auto igra,igrao sam demo verziju.
Bilo je samo 4-5 automobila,jedno je bilo poput fiće,a ono najbolje je imalo mogućnost pucanja i postavljanja zamki.
Ne mogu se sjetiti više detalja,i mislim da je prvo slovo naziva bilo "N"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jassko kaže...
Bilo je samo 4-5 automobila,jedno je bilo poput fiće,a ono najbolje je imalo mogućnost pucanja i postavljanja zamki.

Možda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 17:43 (Looka).
13 godina
neaktivan
Looka kaže...
Jassko kaže...

Možda?

Ne,igra je bila poput NFS,znači normalna vožnja (osim mogućnosti pucanja)

I automobili su bili kao sportskim,plava boja i po sredini auta bijela crta.

14 godina
Jassko kaže...

Zbog fiće zvuči kao Gas Guzzlers, hrvatska igra.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Jassko kaže...

Ne,igra je bila poput NFS,znači normalna vožnja (osim mogućnosti pucanja)

I automobili su bili kao sportskim,plava boja i po sredini auta bijela crta.

Pomoglo bi da pokušaš odrediti kad je igra izašla.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Jassko kaže...

Zbog fiće zvuči kao Gas Guzzlers, hrvatska igra.

EDIT: Našao sam :D

Igra se zove BreakNeck.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 22:07 (Jassko).
14 godina
neaktivan

pozdrav, molio bih pomoć ako se netko može sjetiti, igra je kao bubble trouble, samo što imaš miša koji puca mislim iz samostrela i ubijaš žabe umjesto balona

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Tražim COD nastavak,ne mogu se sjetiti točnog imena. Ugl. nije baš ratni i teroristički kao COD1/2 ili Modern Warfire. Ima više likova,i s svakim likom ima više priča. Neke su u ratu,neke ovak casual spašavanje nekog .. ugl. nisam COD fan,ali taj nastavak je bio jako dobar. Sad kad bi se još sjetio imena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To mi baš ne zvuči kao COD, jedino možda Black Ops, ali provjeri svaki pa možda nađeš nešto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 14:59 (Looka).
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Ovo nema šanse da se sjetite, ali nadam se da ipak netko hoće jer mi se zaigralo :/

Dakle neki platformer, vi ste super patak koji stoji uspravno u plavom odijelu koje nalikuje na supermanovo. Bio je demo na bugovom cdu ali davno, bio je jedan nivo na njemu. Okruženje je zelenilo uglavnom...

Ovo ti je definitivno Crazy Drake ! {#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Crazy_Drake

11 godina
neaktivan

Jel mi može netko pomoći?? Radi se o igrici koju sam igrala jaaaaaaako jaaaaaaaaaaaako davno (negdje oko 2000. - 2005. godine)
Cijeli internet sam pretražila i ne mogu ništa naći što bi me dovelo do te igrice.. Uglavnom, radi se o tome da ti voziš auto Bubu ( nisam sigurna, ali MISLIM da joj možeš mijenjati boju) i onda se s tom bubom vozikaš po nekom gradu, po ulicama.. poštuješ semafore i tako. MOLIM VAS recite mi da netko zna koja je to igra {#} {#} {#} {#} {#}  hvala. 

0 0 hvala 0
14 godina
Andrea_96 kaže...

Jel mi može netko pomoći?? Radi se o igrici koju sam igrala jaaaaaaako jaaaaaaaaaaaako davno (negdje oko 2000. - 2005. godine)
Cijeli internet sam pretražila i ne mogu ništa naći što bi me dovelo do te igrice.. Uglavnom, radi se o tome da ti voziš auto Bubu ( nisam sigurna, ali MISLIM da joj možeš mijenjati boju) i onda se s tom bubom vozikaš po nekom gradu, po ulicama.. poštuješ semafore i tako. MOLIM VAS recite mi da netko zna koja je to igra {#} {#} {#} {#} {#}  hvala. 

Midtown Madness (više nastavaka)? Doduše, tu nije samo buba, nego i ostala vozila.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
15 godina

Možda Urban jungle? Hrvatska igra...

HTC 8X :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Andrea_96 kaže...

Uh da nije ona neka simulacija u kojoj se vozikaš po Rijeci?

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
15 godina

Pa to je Urban jungle.

HTC 8X :)
17 godina
kratos091 kaže...

Pa to je Urban jungle.

Je, skontah... 

11 godina
neaktivan

Jao mislim da je ta igra.. nekako mi ne odzvanja ništa u glavi (neki detalj da bi me sjetio) ali mislim da je... jedino auto buba mi nekako sliči kao da bi to bilo to.. hvala ipak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 23:04 (Andrea_96).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice