Mislim da je midtown madness 2. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i znam da to nisu bile utrke, već kao sam se vozikaš kuda želiš.
i prvi put sam ovdje pa baš ne kužim gdje kako šta stisnuti da odgovorim svakome sorry.
Ne moraš pisati više postova, nego uređujaš stari S desne strane tvog posta stoji ti između ostalog i Uredi. Što se detalja igre tiče, kad ti mi damo ime, ti odeš na Google i kopiraš tamo to ime. Zatim odeš na slike/YouTube i vidiš screenshotove/gameplay igre.
EDIT: ajde genijalci, prosvijetlite me zašto TD? Dao sam joj upute šta joj je ćinit. Ovaj forum je prepun kompleksiranih jadnika...
ma jesam, sve sam to napravila.. ali opet mislim da to nije to. :( ne znam više ni sama.
Thumb Down - palac dolje.
i prvi put sam ovdje pa baš ne kužim gdje kako šta stisnuti da odgovorim svakome sorry.
Ma sve ok, svi smo to prošli. Evo za početak, ako se planiraš zadržati na forumu pogledaj si ovu temu pa onda pitaj što nije jasno.
Ukratko, post možeš urediti naknadno nakon postanja klikom na Uredi, sa Citiraj ubaciš rečenicu na koju se pozivaš u svoj post kao što sam ja napravio sa tvojom, a sa Višestruko citiraj možeš ih ubaciti nekoliko u jedan post. Preporučljivo je da koristiš citiranje da ne dođe do zabune kome točno se obraćaš i u vezi čega.
Gumb Hvala na dnu fino iskoristiš kad ti netko pronađe igru koju tražiš, a TD i TU skroz zanemariš jer nemaju neku bitnu funkciju.
Igra je sa smartphonea, os je najvjerojatnije Android.
Sva je uradjena u crno-sivo-bijelim nijansama koje lice na nijanse iz igre Freeze!, i bit igre je kroz mapu kontrolisati nesto nalik na kuglicu koja se nekad moze rastaviti na desetine malih dijelova i opet sastavit, mapa se krece sa lijeve strane ekrana na desno, puna je prepreka, siljaka, pregrada, zamki, tunela u kojima se mjenja gravitacija i sl. Prelazi se po levelima, a kad se propadne igra te vrati na mjesto blizu propadanja.
Jako mi je bitno da je nadjem, hvala unaprijed.
Bilo je različitih levela koji su se mijenjali perma tome koju visinu si prošao (na 100, 200 ...)?
Eee.,ma to care :D hvala ti :D
Postojala je igra za PC koja se mogla igrati čak i dvoje pa ste se mogli utrkivati, boriti ili slično.
Uglavnom bila su to neka dva zeca koja su mogla juriti baš brzo i i mogla su čak i koristiti uši kao padobran tako da bi se vrtile kao helikopter. Zečevi su bili crvenkasti ako se sjećam.
Po grafici i sjećanju početak 2000-ih.
I da 99% sam siguran da nije bugs bunny
Jazz Jackrabbit 2?
Jazz Jackrabbit 2?
You sir just made my day ! :*
Znaci nova je, ima je na PC,PS3,PS4,X360 i X1. Ti si neki hacker , hackiras semafore, ljude , kamere i jos puno toga.
Znaci nova je, ima je na PC,PS3,PS4,X360 i X1. Ti si neki hacker , hackiras semafore, ljude , kamere i jos puno toga.
srsly? Watch Dogs...
E hvala to je ta :)
EDIT : Sad cu ju kupit na PS store-u
Zanima me jel mi neko moze preporucit neke igre poput Far Cry-a ? konfa pod moj pc
Novije igre ako moze vecinu starih sam igrao
Zanima me jel mi neko moze preporucit neke igre poput Far Cry-a ? konfa pod moj pc
Novije igre ako moze vecinu starih sam igrao
Fulo si teamu malo jace,ali uzmi sleeping dogs
Igrao sam neku igru 2005/2006 god. Bila su 2 tima crveni i plavi, igra je bila FPS nesto slicno kao CS, samo sto je imalo vozila. Ne mogu se sjetit vise od toga. Pa ako netko zna nek javi ;)
Igrao sam neku igru 2005/2006 god. Bila su 2 tima crveni i plavi, igra je bila FPS nesto slicno kao CS, samo sto je imalo vozila. Ne mogu se sjetit vise od toga. Pa ako netko zna nek javi ;)
Na PC-u ili konzoli?
Na PC-u ili konzoli?
Na PCu
Unreal Tournament, Halo multiplayer... Ima puno takvih igara pa napisi jos nesto ako se sjecas.
Halo multiplayer?
Unreal Tournament, Halo multiplayer... Ima puno takvih igara pa napisi jos nesto ako se sjecas.
Igra se desavala u sadasnjosti, to mi je susjed donjeo iz Njemacke ako to ista znaci.
Uguglaj naslove: Battlefield 2, Team Fortress(rekao si Red vs. Blu, slicno CS, no nema vozila) i vidi gameplay+screenshotove. Ko zna moze biti i G-Mod. Ipak mislim da je BF2.
Uguglaj naslove: Battlefield 2, Team Fortress(rekao si Red vs. Blu, slicno CS, no nema vozila) i vidi gameplay+screenshotove. Ko zna moze biti i G-Mod. Ipak mislim da je BF2.
Nije to, igirca je vise bila onako arkadasta, izgledala je isto ko i cs:s
Nije to, igirca je vise bila onako arkadasta, izgledala je isto ko i cs:s
mozda CS? :D
Starija igra za pc, nešto kao riptide 2 gp, ali se utrkuje po ravnoj površini. Sjećam se da kontrole nisu bile najbolje. Ima li tko ideju? Wipeout me podsjeca na nju. Negdje je iz razdoblja 2005-2009