- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko možda ime one igre s mišem i muhom koja mu pomaže, miš ima jetpack. Igra nije baš stara, možda 2-3 godine.
Sumnjam, ali vidi G-Force.
Zna li netko možda ime one igre s mišem i muhom koja mu pomaže, miš ima jetpack. Igra nije baš stara, možda 2-3 godine.
Je, to je to.
Je, to je to.
Ok, al to je zamorac, ne miš. :p
nije to ta
Joj znam na koju igru mislis, dobro je se sjecam ali ne mogu skontati ime, pokusacu se sjetiti, nesto Bubble mozda...
EDIT: Ja sam mislio na ovu igru nadam se da je to to :D
Joj znam na koju igru mislis, dobro je se sjecam ali ne mogu skontati ime, pokusacu se sjetiti, nesto Bubble mozda...
je,to je ta,samo treba ime :)
Je, to je to.
Ok, al to je zamorac, ne miš. :p
A sad...
jese ko sica igre
ide nesto ovako
simulacija 911
ono saljes svoja vozila na pozare ,sudare,nesrece,
dosta starija igrica
poz, evo probat ću opisat igricu najbolje šta uspijem pa ako mi možete pomoć. Igricu sam igrao davno, na WIN 95 ili 98. Crno bijela je, 2D, ja sam kao neki mali čovječuljak bijeli i idem samo ljevo desno, sjećam se samo da su postojali šiljci koji su se zatvarali odozgo i odozdo i ubijali me, bili su i zvukovi nekakvi kako se to zatvaralo, možda je i bilo nekakvih protivnika ali stvarno neznam, mislim da je imao i mač, nisam siguran. Ako se još čega sjetim nadodat ću ali teško, ipak sam onda imao oko 6 godina... ako se ko sjeti super ako ne nema veze
jese ko sica igre
ide nesto ovako
simulacija 911
ono saljes svoja vozila na pozare ,sudare,nesrece,
dosta starija igrica
je,to je ta,samo treba ime :)
Pa pise ti ime - Bow and Arrow :) sad je samo valja naci na netu :D
EDIT: Evo je :D http://www.download-central.ws/Win16/Games/B/Bow-and-Arrow/
Pozdrav, imam jedno pitanje!
Dakle igra je nešto u stilu Maria, platformska. Dakle ti si neki pračovjek sa batom te mlatiš okolo kamenje, skačeš da bi došao do
kraja levela. Igra je malo starija ja mislim, 2D i tako slično. :)
Pozdrav, imam jedno pitanje!
Dakle igra je nešto u stilu Maria, platformska. Dakle ti si neki pračovjek sa batom te mlatiš okolo kamenje, skačeš da bi došao do
kraja levela. Igra je malo starija ja mislim, 2D i tako slično. :)
Prehistorik Man.
Da to je ta, hvala puno! :)
please pomozite mi.prije par godina sam igrao jednu igru
pucas s mitraljezom na tenkove i pjesake i padobrance koji dolaze na tebe
i tako se povecava s levela na level.pleaseee sad mi se igra to
Ja mislim da se radi o Beach Head.
danas sam se sjetio jedne igre koje sam igro davnih dana xD sjecam se da si imao lika ( ratna kaciga sa plusicem na njoj, noge i tjt) pa si se borio sam bossovima i osvajao njihove moci itd... nesto slicno kao mega man x, zna mozda kako se zove ta igra? ili neku slicnu tome xD
zna mozda kak se zove igra gdi nekom dedici postaljas zamke u kuci igru sam igral prije dosta godina al neznam kak se zove, trebam pomoc, u nekoj kuci si i nesmije te vidjet taj dedica a ti mu postavljas zamke:D
Neighbours from hell 1 i 2.
ja neku igro sto sam davno skinio no neznam gdje je ima za skinut ja mislim da se zove Jumper no mos pravit levele platform igra
ja neku igro sto sam davno skinio no neznam gdje je ima za skinut ja mislim da se zove Jumper no mos pravit levele platform igra
naso sam
ljudi molim pomoć prije nešto više od 6,7 godina igrao sam igru koju sam mislim instalirao demo sa nekog buga ili slično a cd naravno zagubio naime radi se o nekom dječjem fps-u :D (smješno zvuči znam) uglavnom slično quake-u ali oružje je puno drugačije tipa neznam imaš neki gun koji baca frizbije pa se to odbije od zida pa opet pogodi nekog i slične gluposti sve je puno boja bilo baš onako šareno i guba za igrat čak se ni ne sječam svih mogučnosti više ali nač na internetu ubi me ali nemogu :S
je možda Unreal Tournament? bar zvuči tako..
ma jok..
Nerf arena blast?
Nerf arena blast?
bravo majstore !!
Pozdrav
Zanima me ime jede igre ali se nazalost ne sjecam bas najvise detalja. Igra se sigurno stara 4-5 godina a mozda i vise. Igra zapocnje iskrcavanjem iz nekakvih brodova sa tenkom, cijela igra se igra sa tenkom, nemoze se izici iz tenka, najvise mi je ostalo u sjecanju da sam trebao paziti na mine koje su bile na podu i da je se trebalo paziti na gorivo. Tematika igre je WW 2
Pa ako netko zna vise koja bi mogla biti igra
WWII tank commander ili Tank Combat, jedan od ta dva je mislim.
Uglavnom u ovom demu sam mogao samo da vozam neki maleni autic, odnosno mislim da je bio nesto kao monster truck ali samo maleni i vozao sam ga po nekom poligonu kao na nekom stolu u sobi i bilo je napravljeno par skokova gdje si skako u zrak i radio neke okrete i tako zaradjivo vrijeme, to je sve cega se sjecam, da li neko zna koja je igra, pregledo sam sve ove monster truck i mislim da nije to to, ali dosta lici samo sto je ovo sto trazim maleni autici na daljinski ono.