Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 81.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Area 51

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT

6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Far Cry -- Grafika odlicna, kratanje odlicno , realnos oruzja trzanje puske i ostalo odlicno , prica u igri i monotene misije predosadno i preglupo i unisti ti sav dobar dojam o igri na zalost...

Kum... Slican primjer kao i za Far cry dosadne misije i totalno lose upravljanje vozila...

EndWar--- preglupa igra i kretanje samih jedinica realnost ratovanja 0.

Operation Flash Point.... oba dijela.... za ulozene novce u igri u reklamu jednostavno dosadna igra..

Rainbow Six Las Vegas 2 ... Dosadne misije sve jedno te isto naredi timu baci flash ubij i gotovo...

Sims 2.... Sreca pa su greske ispravili u Sims 3 koji dosta vise lici na 1 samo sa dosta mnogobrojnijim detaljima..

Stronghold 2.... razocaravajuce ne samo za mene nego sa sve ljubitelje strongholda 1 i crusader serijala nadam se da ce stavar sa 3 ispraviti...

Commandos Strike Force ... jednostavno neke igre trebaju ostati vjecne strategije radjene u 2D ali na srecu najavljen je commandos 4 koji ce sliciti na 2 zaljubljenici u ovaj serijal znaju o cemu pricam...

Ima tu jos ali to je moje misljenje !!

3 24 hvala 0
15 godina
protjeran
Najgore igrice?

BF:BC2

1 17 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Najgore igrice?
Torp3do kaže...

1)Far Cry -- Grafika odlicna, kratanje odlicno , realnos oruzja trzanje puske i ostalo odlicno , prica u igri i monotene misije predosadno i preglupo i unisti ti sav dobar dojam o igri na zalost...

Kum... Slican primjer kao i za Far cry dosadne misije i totalno lose upravljanje vozila...

EndWar--- preglupa igra i kretanje samih jedinica realnost ratovanja 0.

2)Operation Flash Point.... oba dijela.... za ulozene novce u igri u reklamu jednostavno dosadna igra..

Rainbow Six Las Vegas 2 ... Dosadne misije sve jedno te isto naredi timu baci flash ubij i gotovo...

Sims 2.... Sreca pa su greske ispravili u Sims 3 koji dosta vise lici na 1 samo sa dosta mnogobrojnijim detaljima..

Stronghold 2.... razocaravajuce ne samo za mene nego sa sve ljubitelje strongholda 1 i crusader serijala nadam se da ce stavar sa 3 ispraviti...

Commandos Strike Force ... jednostavno neke igre trebaju ostati vjecne strategije radjene u 2D ali na srecu najavljen je commandos 4 koji ce sliciti na 2 zaljubljenici u ovaj serijal znaju o cemu pricam...

Ima tu jos ali to je moje misljenje !!

Ti nisi gamer, neznas sto valja jbte. Reci da FC nevalja moze samo, ma da nekazem tko.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
17 godina
neaktivan
Torp3do kaže...

Operation Flash Point.... oba dijela.... za ulozene novce u igri u reklamu jednostavno dosadna igra..

Eh sinko moj, nije Flashpoint za svakoga. Radije se ti drži svojih Simsa 2 i 3.

A Rainbow Six Vegas 2, ajde ti uleti među neprijatelje kao u CoDu, vidjet ćemo kako ćeš preživjeti sa max armorom.

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
15 godina
neaktivan
Sponge Bob: Battle for bikini bottom, Football Mania, Abe's Oddysee, Pet soccer......... :)
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
Weky kaže...
Torp3do kaže...

1)Far Cry -- Grafika odlicna, kratanje odlicno , realnos oruzja trzanje puske i ostalo odlicno , prica u igri i monotene misije predosadno i preglupo i unisti ti sav dobar dojam o igri na zalost...

Ti nisi gamer, neznas sto valja jbte. Reci da FC nevalja moze samo, ma da nekazem tko.

Chuck NorrisBelji se

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Warcraft

Forever MUFC
Moj PC  
3 8 hvala 0
16 godina
Najgore igrice?

Sve WWII.

Edit:I warcraft.

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 12:22 (8ax).
Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igre ja mislim svih vremena:
GTA IV- loša grafika, nikakva igrivost....
Crysis- isto ko gore, malo lošija grafika
loooool torp3do se zahebo...
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Svako ima svoje misljenje... moze se lijepo komentarati a ne odma da se vrijedja stvar odgoja...

Ja sam naveo svoje misljnje o par igara koje su imale veliku najavu a mene su razocarale..

Svako ima svoje misljnje i OK to treba postovati a ne odma vrijedjati..

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Hajde ne trollajte, može?

Tebi je bila loša grafika jer si možda igrao na kalkulatoru.

I modovi, može preimenovanje teme, ne radi se o "igricama" na mobitelu i slično, već o punokrvnim PC i konzolaškim verzijama istih, dakle "igre" ili "videoigre"

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
tonchy kaže...

I modovi, može preimenovanje teme, ne radi se o "igricama" na mobitelu i slično, već o punokrvnim PC i konzolaškim verzijama istih, dakle "igre" ili "videoigre"

Ma ne nije on tako mislio nego je to bilo na moj racun !!

15 godina
neaktivan
Torp3do kaže...

Svako ima svoje misljenje... moze se lijepo komentarati a ne odma da se vrijedja stvar odgoja...

Ja sam naveo svoje misljnje o par igara koje su imale veliku najavu a mene su razocarale..

Svako ima svoje misljnje i OK to treba postovati a ne odma vrijedjati..

Ispricavam se.

Pa i ja iznosim svoje misljenje na diskretan nacin, zapravo kazem da se te igre meni svidjaju... sorry

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
tonchy kaže...

IGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICEIGRICE!

15 godina
odjavljen
naxeem kaže

Nazivati igricom nešto na čemu radi nekoliko stotina ljudi i što košta nekoliko desetina milijuna dolara je naprosto smiješno.

naxeem kaže
Zašto poslovni softver ne zovemo programčićima? A znamo da 98% igara zahtijeva 99% više skilla i spretnosti programera od 90% poslovnog softvera.

Uostalom, link:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/igrice/637.aspx

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
odjavljen
Najgore igrice?

GTA san andreas, da nema toliko bugova možda bi i bila igriva, al ovako...

0 21 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Oprosti(te), nisam znao da vas to toliko vrijedja. Zabio sam mac u nesto sveto. Plač

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
VirtUosČIĆ kaže...

Oprosti(te), nisam znao da vas to toliko vrijedja. Zabio sam mac u nesto sveto. Plač

Pa nije vrjedanje, ali bi onda sve na svjetu mogli zvati umanjenicom.

16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

call of duty 2,pes 06,pes 08,warcraft 3,just cause 2

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in

0 28 hvala 0
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

COD 2? Warcraft 3? Just Cause 2? LOL

Meni Far Cry 2, grafika odlična nemam zamjerki, al prica je uzasno glupa...

15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

crash bandicoot igrica prejadna :((((((

Moj PC  
1 21 hvala 0
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

CoD 2 ???!?!?!? ahahahhaa .... tebe drzi neka trava i to jako ....

16 godina
Najgore igrice?

Ono što sam rekao onom liku što pljuje o civilizaciji jest oštro ali je to i zaslužio.

Kako on može reći da nevalja igra iz žanra koji nevoli/neigra?

Ako igra samo FPS onda nek pljuje po lošim FPS-ovima, ne razumješ se u neki žanr i onda odmah pljuješ po svim igrama iz toga žanra.

Za ove koji pljuju po Warcraftu 3, tko god imalo igra/voli strategije teško da ne voli Warcraft, barem ja takvoga nisam sreo.

Ako netko misli na WoW neka se malo raspita i skuži da su to 2 potpuno različite igre.

Sada bi i ja mogao pljuvati po npr. GTR2 jer sam navikao na arkadu (NFS) ali ako je igra genijalna svim ljubiteljima simulacije, onda ja nemam pojma o tom žanru i nemam pravo pisati o toj igri da je loša.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer xt kaže...
al zagorec kaže...

CoD 2 ???!?!?!? ahahahhaa .... tebe drzi neka trava i to jako ....

mislio sam na mp

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
15 godina
AlienWare1 kaže...
Weky kaže...
xnight_hunterx kaže...

civilizacija mrzim igre na poteze

nisu ni zanimljive ni opustajuce

Jednostavno neke igre nisu za tip osoba koji nemaju IQ veci od 18.

Ili mozak uopće.

sad stvarno mislim da ste pretjerali ... vrijeđat ljude stvarno nema smisla i jako je primitivno .... iz kojeg ste vi to konteksta uvidili da on nema IQ veci od 18 ??? je*ena muha ima IQ 18 :))

Stisni thumb down ako te čini sretnijim ...
16 godina
Najgore igrice?

nevidim kaj je cudno ak je nekom glupa igra na potez  ?? 
Igre sluze (meni) za opustanje a ne za ubijanje u razmisljanu za to je sah i sl.

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Najgore igrice?

Metro 2033,glupo i teško!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
2 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Rouge Warrior, po meni daleko najgluplja...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Metro 2033,glupo i teško!

Metro 2033?Malo bi bilo glupo da je igrica prelagana,izgubi se smisao.A to da je tebi glupa to je tvoje mišljenje Neodlučan

[IMG]http://i47.tinypic.com/2l8xnh5.png[/IMG]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice