Može li mi netko preporučiti nešto slično Cars 2 ili Micro Machines v4? Uglavnom da su utrke auta sa pucanjem i postavljnjem zamki i sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li mi netko preporučiti nešto slično Cars 2 ili Micro Machines v4? Uglavnom da su utrke auta sa pucanjem i postavljnjem zamki i sl.
Blur ti je na taj fazon. Onda probaj i neki od Moorhuhn Kart-ova (mislim da imaš tri dijela)
Super Mario Kart i Crash Team Racing
Mashed
gta iv,prvi put tek sada :),nažalost-prije nisam bio u mogućnosti,ali to nije sad bitno :)
igrica mi izgleda odlično
LEGO Harry Potter Years 1-4- Evo, jucer preso prve 3 godine, zarazna igra posto sam fan cijelog serijala. Planiram sto vise prijeci igru i sto vise ikova otkljucati :), zasada 8/10
Ponekad upalim i Simse Medieval- isto super igra, iako fali malo slobode na koju sam se navikao u prijasnjim djelovima, 7/10
gta iv,prvi put tek sada :),nažalost-prije nisam bio u mogućnosti,ali to nije sad bitno :)
igrica mi izgleda odlično
da, ja kad sam ga špilao na 1280*1024 s svim low postavkama modifed katastrofa je bilo, niceg se en sjecam
Igram trenutno Supreme Ruler Cold War jos nisam skuzio kako proizvoditi vojsku igram s Yugoslavijom.
Promijenio sam FOV na wide i spustio grafiku na DX9, sada je puno bolje.
A vidjet ću kakva je. Za sada je lošije od dvojke i jedinice.
Hm, završio sam ju. Da, lošija mi je od jedinice i dvojke. Al igra mi je sasvim OK.
Zakačio sam se poslje F.E.A.R.3 na Bulletstorm.
Odlična igra,baš mi je dobro sjela:)
trenutno Test drive unlimited i dobra je i grafika i zvuk al je to već staro, i GTA IV kojeg puno ljudi nevoli meni je dobar samo zbog modova za aute i oštećenja auta sve drugo mi je bezveze a i moram ga igrat na low pa nije najbolja grafika..
Dirt3- jos uvijek uzivam i lagano gustiram, po meni sve pohvale igra je odlicna...
Jos malo zaigrat i Bulletstorm
Završio danas Singularity. Ovo mi je bilo ugodno iznenađenje. Iako sam za igu čuo svega jednom ili dvaput, igra mi je jedna od onih kod kojih kad kreneš igrati trpiš odlazak na wc dok gadno ne zagusti. Fantastična pucačina s elementima horora. Prihvatljiva grafika. Radnja kombinira sadašnjost i prošlost sa kolekcijom oružja koja bi se mogla naći i u budućnosti. Ludi ruski znanstvenici i sovjetski vojnici, demonske biljke i apokaliptički stvorovi dio su protivnika s kojima se sukobljavaš. Dobar koktel Wolfensteina, Metroa 2033, Stalkera, Time Shifta... ali uz veliku dozu originalnosti. Ocjena 8/10.
evo instalirao sam far cry 1dio(piratski). kada krenem igrati sve oko mene plavo. ima li netko ovakav problem?
Da.Kupi original.Košta siću ovih dana.
Koliko se sjecam Far Cry je imao problem sa Nvidiom i njenim driverima tako da ovo vjerojatno nije stvar u piratskoj verziji igre...ovo ti kaze osoba koja je imala original Far Cry i nije ga mogla igrat kada sam presao prije dosta god. na Nvidiu (radilo se o 6600GT) sa neke ATI karice gdje je igra radila ok.
Naravno, problem moze biti uistinu i u "losoj" igri.
Ja imam 2 verzije: Original u kutij, i na steamu. Na steamu me zeza na ATI karticama kada uključim HDR. Crasha se tjekom loadinga.
instalirao ridikove kronike i nemogu prijeći misiju kad dođem u onaj aqila teritorij(tak nešt) uvijek me ubiju..
jeli mi može netko objasniti kako se tućiu igri ridikove kronike uvijek me ubiju..
pliss bilo tko?
Pa taj dio si pogledaj na Youtube-u !
trenutno prelazim zombie shooter 2. preso jedinicu i predobra mi bila :D
jeli mi može netko objasniti kako se tućiu igri ridikove kronike uvijek me ubiju..
Proveri kontrole, ne sećam se više dobro, ali imaš dugme za držanje garda i/ili blokiranje udaraca pa probaj, čekaj protivnika, izblokiraj udarac i onda ga udari dok je otvoren. To bi trebalo da bude dovoljno uz malo sreće. Imaš i foru određivanja pravca iz kog zamahuješ, valjda se istovremeno pritisne neki od tastera za kretanje i udarac, tako lakše možeš da pogodiš protivnika, da vezuješ serije itd, nije loše kad se uvežba, ali nije neophodno.
resident evil 4.. na pc spojenim na 42" lcd i xbox kontrolerom.
igra mi je super ali sam malo razocaran.. i to s re5 jer je vise manje skoro sve c/p iz 4
Igrat ću Jade Empire Special Edition, mislim da nisam odigrao jednu kombinaciju... :) pa dok ne dođe nešto novo.
Jučer sam završio Half Life 2, malo me je sram priznati, ali tek sam jučer ovu igru dovršio do kraja. Ma ta igra je savršenstvo, a soundtrack je odličan, nema ništa bolje od natjeravanja po Water Hazardu, a zvuk Soundtracka odzvanja cijelom kućom.
Sad igram Metro 2033, odlična igra, savršena atmosfera i odlčna grafika, ne smeta me malo slabiji AI i borba jer je sve drugo odrađeno savršeno.
Kad stigneš, odigraj i HL2 Episode 1 i 2. E1 nema bog zna koliko novosti u odnosu na HL2, jedan nov tip neprijatelja, blago poboljšanu grafiku i minimalan pomak u glavnoj priči, ali je urađen jednako kvalitetno, ima dobru akciju i nije predugačak. E2 je raznovrsniji i donosi par novih tipova lokacija i protivnika i u određenoj meri pomera glavnu priču.
Kad stigneš, odigraj i HL2 Episode 1 i 2. E1 nema bog zna koliko novosti u odnosu na HL2, jedan nov tip neprijatelja, blago poboljšanu grafiku i minimalan pomak u glavnoj priči, ali je urađen jednako kvalitetno, ima dobru akciju i nije predugačak. E2 je raznovrsniji i donosi par novih tipova lokacija i protivnika i u određenoj meri pomera glavnu priču.
Odigrao sam već Episodu 1 i 2. Half Life 2 prije nikad nisam prešao dalje od Nova Prospecta.
Zbog ona 2-3 segmenta kad treba izdržati nalet gomile Combinea? Meni se igra prelazi ponovo, ali kad se setim toga, prođe me volja. A šteta, tek posle toga je vrhunac. Inače, onaj poslednji standoff sam oba puta do sada prešao "varanjem", naslažem sanduke i kad počnu da dolaze pobegnem na sprat iznad. Probao sam x puta da ih čekam dole i koliko god se trudio i dobro počinjao, nikad nisam uspeo.
Trenutno F.3.A.R - igraj je zanimljiva, mada nije strassna
Trenutno F.3.A.R - igraj je zanimljiva, mada nije strassna
Jučer sam završio Half Life 2, malo me je sram priznati, ali tek sam jučer ovu igru dovršio do kraja. Ma ta igra je savršenstvo, a soundtrack je odličan, nema ništa bolje od natjeravanja po Water Hazardu, a zvuk Soundtracka odzvanja cijelom kućom.
Sad igram Metro 2033, odlična igra, savršena atmosfera i odlčna grafika, ne smeta me malo slabiji AI i borba jer je sve drugo odrađeno savršeno.
Meni je HL2 bio iznenađujuće dobar. EP1 dosadnjikav, EP2 mnogo, mnogo bolji,i vjerovatno najbolji Half-Life što sam odigrao.