Forza Horizon 6

poruka: 38
|
čitano: 11.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Forza Horizon 6

to znam, al me ne zanima, jer ne igram nista drugo niti planiram pa bi uzeo samo igru.

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
16 godina
15 godina
Forza Horizon 6

Koju verziju? Standard, Deluxe ili Premium? Ima xbox/pc ključeva za Premium po 71€, Standard po 40€ po provjerenim stranicama. Steam verzije nema nigdje takvih ponuda. Provjeri si ovdje.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Inače linkana tražilica upravo preporuča stranicu koju sam naveo kao provjerenu i preporučenu.

edit; ja bum je igrao na passu za 12 €

CDkeys sada Loaded radi ko podmazan, kupio kod njih 37 igara i nikad problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2026 21:49 (forumaš).
11 godina
Forza Horizon 6

ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2

dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Forza Horizon 6

Kod mene se skida. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Cansee kaže...

ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2

dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?

Nezahvalno je preporucavati ista, pogotovo ne za te novce, a jos nije ni izaslo. No imas jogurt verziju 5ice pa je mozes isprobati kako ti pase dok ovo ne izadje za nekoliko dana. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2026 21:49 (SamoPitam3).
15 godina
Forza Horizon 6

Evo malo finalnog hype-a, ovo je za mene od FH3 i Australije obavezno gaming štivo i koliko vidim ova šestica bude više volan friendly tako da vozim svakako makar još nisam kupio, čekam do kraja zadnje dealove 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice