to znam, al me ne zanima, jer ne igram nista drugo niti planiram pa bi uzeo samo igru.
imaš ovdje za 46€ za xbox app
Koju verziju? Standard, Deluxe ili Premium? Ima xbox/pc ključeva za Premium po 71€, Standard po 40€ po provjerenim stranicama. Steam verzije nema nigdje takvih ponuda. Provjeri si ovdje.
ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2
dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?
ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2
dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?
Nezahvalno je preporucavati ista, pogotovo ne za te novce, a jos nije ni izaslo. No imas jogurt verziju 5ice pa je mozes isprobati kako ti pase dok ovo ne izadje za nekoliko dana.
Koliko sam procitao jos jucer, i forza i Directive 8020 su se pojavili prije u ilegali nego u legali 
Ako je neko zainteresiran da skupa igramo, možemo ovdje staviti gamertag-ove.
Xbox - RENZOR-GT-1
Preload od sad dostupan na Steamu
Pa imas reddit, ako te zanima. Ovdje se ne smije bas puno pisati o tome, a i vise ne piratiziram igrice. Ipak sam u godinama, a kako ocekujem da i mene netko plati za posao koji napravim, tako i ja platim sto koristim.
Koliko sam procitao jos jucer, i forza i Directive 8020 su se pojavili prije u ilegali nego u legali 
zlatno doba piratizacije, nema šta nije vani, FH6, Directive 8020, Subnautica 2, sad se samo čeka Black Flag Resynced
zlatno doba piratizacije, nema šta nije vani, FH6, Directive 8020, Subnautica 2, sad se samo čeka Black Flag Resynced
Zlatno doba je bilo ono na DOSu i disketama. Nikada necu zaboraviti Dark Forces. Hrpetina disketa, kompresirano, jedna s*ebana i psujes sve zivo i nezivo.
Ovo sada je odi mi dodji mi. U ono vrijeme su igrice dolazile na kapaljku, sada ih je hrpetina. A i sada si mogu kupiti koju god zelim (vise ne piratiziram, jer i nemam bas vremena za igranje), u ono vrijeme je bila neka druga prica