Dakle, nakon skoro 2g pauze... mogo bi pasat povratak.
Nisam siguran jer osim toksičnisti nove razine ne vidim puno novosti. Teško da ovo ima veze s nogometom. Svaka utakmica se svodi na to da svaki igrač igra isto. Primi jednog igrača i onda se s njim vrti do besvijesti ili s igračem napravi tri koraka naprijed pa tri koraka nazad i tako dvadeset puta dok mu se nekaj ne otvori. Užas. Kakav je to nogomet?
Sredina obrane ne postoji i tu curi svima. Od mene do Borasa i drugih pro igrača koje sam gledao. Ako se oni ne mogu obraniti, kako ću se ja obraniti? Po tekmi pada 10+ golova. Ima li to smisla? Kao i sve iz EA imamo dva koraka naprijed pa odmah tri koraka nazad. Mislim da ce prvi patch dosta toga nerfati jer ovakav gameplay s toliko golova nema smisla. Golmani suludo brane a onda popiju gol s korner crte. Ispada da je lakse zabiti iz mrtvog kuta neko s pet metara po sredini gola. Dogurao sam do pete divizije. To je hebena teretana. Ne znam kaj mi to treba u životu.
Na kraju ispada da sam se vise zabavio u FC25 nego u ovome hvaljenom gameplayu. Možda je do mene no ovaj nakaradni nogomet koji svi igraju jednostavno ne mogu prihvatiti. Vrti se pa idi malo naprijed pa malo nazad. Hvala ne bih.
Obrana je teski kurslus gdje bilo kakav through ball prolazi. Obozavam ove koji komentiraju da sada manual defending dolazi. Ja ga osobno koristim od kad igram FIFAu. Samostalno zatvaram linije dodavanja, izlazim na igraca. Ali ovo sada je komicno da je moj obrambeni toliko inertniji i sporiji da ne mozes nista.
Igrat ''nogomet'' u ovoj FIFAi se ne isplati, moras ulovit mehanike igre i to je to. Meni je za sada zabavno, budemo vidjeli kad dodem u neku visu diviziju.