.... za igrice koje imaju mogucnost igranja za dva igraca, ali da svaki igra na svom monitoru! (jedan komp)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LEGO!
EDIT: Čekaj, svak na svom monitoru? Hmmm, ovo me malo zbunjuje...
kuzim postavu ali grafa ti to ne moze prikazati jer ili imas extended desktop ili clone. posebna slika, jos jedan komp.
Lego Star Wars, Splinter Cell Conviction (Deniable Ops), Red Alert 3(odlicno za co-op igranje), Call of Duty 5
Možda je mislio da se ekran podjeli pa da svako igra na svojoj polovini ekrana?
ne, jednostavno imam komp sa dva monitora i zanima me da li postoje kakve igre da se igraju sa 2 igraca koji bi pratili svoj lik (auto ili sta vec) svaki na svom ekranu....
colin mcrae rally onaj.... stari.
Serious Sam FE i SE.
dakle, sve piše u naslovu, da jedan player igra na tipkovnici a drugi na joysticku ( po mogucnosti neki FPS ).
, moze koji prijedlog?
Serijal lego igara, znači lego star wars, lego harry potter, lego indiana jones.
Onda ima još the lord of the rings the return of the king... dalje se trenutno ne mogu sjetiti
edit: ups, FPS veliš. hm... ovaj gospodar prstenova je TPS, tak da možeš probati. Možda neko ima neki bolji prijedlog
Serijal lego igara, znači lego star wars, lego harry potter, lego indiana jones.
Onda ima još the lord of the rings the return of the king... dalje se trenutno ne mogu sjetiti
edit: ups, FPS veliš. hm... ovaj gospodar prstenova je TPS, tak da možeš probati. Možda neko ima neki bolji prijedlog
da rekoh FPS ali hvala ti na prijedlozima
itko?! o.O