- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se nisam puno pomakao. Igrao sam sat i pol onaj braindance
. Em sto se ne moze snimiti pozicija usred toga pa da drugi dan nastavim, em sto sam pricao na mobitel i nisam cuo sto trebam raditi. Ponadao sam se da ce negdje pisati, ali cvrc Milojka. Ili barem to ja nisam uspio pronaci. Ne znam, ne bi htio opet pljuvati. Voliko bi znati koje planove imaju ovi koji su sklepali ovu igru. Cisto da znam jel' da cekam i vidim potencijal koji ova igra ima ili da ju odigram ovaku kakvu su je vec izbacili. Ne mislim tu ganjati nikakve misije sa strane, ako od njih nemam nikakve koristi. Imam hrpu igara na cekanju...
Sto tocno mislis pod 'korist'? Side misije produbljuju pricu i likove, i vjeorjatno opcije na kraju ovise o tome kolko i kako si ih obavio
E bas sam znao da ce se neko nakaciti na to. Editirao sam i eto tebe vec. U pola noci
. Sada sam obrisao taj edit.
Korist bez koje ne mogu zavrsiti igru. I nemojte mi to "vjerojatno". Iz svog citanja do sada nisam uspio pronaci podatak da ikako utjecu na samu pricu. O produbljivanju price, o tom potom. Prica je prizemna ionako. Bolju pricu mogu pronaci u osrednjem krimi romanu.
idete mi svi više na kurac. hvalila se igra kao da bude najbolja ikada. ajde sad realno, jeste stvarno očekivali da će biti 0 bugova, 0 tehničkih problema i sve 100% kako su najavljivali? pa tko normalan vjeruje ijednom game developeru? da, witcher 3 je jako dobra igra ali bogami na startu je bio pun bugova i tek se s vremenom sve više-manje popravilo. zar ste realno očekivali išta bolje od cyberpunka?
nije da branim igru ili developere koji su svima lagali i mazali oči. iritiraju me glupi ai u prometu i općenito svi npc koje srećem u gradu, gluposti koje se ponavljaju kao 2 policajca koja vode isti jebeni razgovor svaki put kad prođem kraj njih itd itd itd. a wanted level i tu nebulozu ne želim ni komentirati. ali znam da će za 6-12 mjeseci ova igra biti jako ispolirana. da, trebala je sada biti takva ali što je, tu je. vjerujem da se od igre ne bude odustalo i da će vrijeme od nje napraviti ono što je npr. no man sky sada. igra je bila teški shit. sada je jako, jako dobra jer su developeri uložili truda da sve preokrenu. vjerujem da će i cd project napraviti isto. pogotovo ako žele nastaviti zarađivati na budućim igrama.
svi pljujete po igri ali ima ona i dobrih strana. meni je priča jako zanimljiva, jedva čekam vidjeti što će biti dalje. characteri su fenomenalni kao i sam način kako se vode ti razgovori. skillovi, oružja, izgled automobila (ne i vožnja, to mi je onako osrednje) te sam taj svijet me užasno privlače. ne igram igru kao da je akcijski shooter. meni je to više polu rpg gdje razvijam skillove - polu story adventure. eto ja je sada tako vidim i apsolutno uživam.
svi koji kažu da ne razumiju priču... što se ima ne razumjeti? nije ovo matrix kojeg pola ljudi ne razumije ni dan danas. čitajte što se kaže tokom igre i gdje je problem? niti jednom mi se nije dogodilo da nešto nisam razumio vezano za priču.
svi pojedinci koji sada pljuju će za 6-12 mjeseci reći da je ovo jedna od najboljih igri koje su ikada igrali. a još kad izađe par dlc... cd project je pokazao s witcherom da znaju napraviti odlične dlc. a cyberpunk ima materijala da ih se napravi bar 10
koga igra iritira nek napravi refund i neka više ne komentira. pa doslovce pola ove teme je pljuvanje kako igra ne valja i da će se raditi refund. ako ste ga napravili i više nemate igru, zašto i dalje pljujete? igrajte nešto drugo i ostavite nas koji igramo da razgovaramo kako spada a ne da svaki put kad dođem ovdje imam 5-10 stranica za čitanje a ništa pametno rečeno. pljujte sad i mene, hvala unaprijed
Objektivno su stvarno pokrali ljude na konzolama s obzirom da je ne igrivo i izbacili igru koja nije sređena. Ali, ja inaće igram većinu vremena e sportove jer mi single player nije pružao više dopaminski hype koji se traži u rekreacijsko vrijeme. I mogu reći da cyberpunk me stvarno uhvatio u svoju mrežu. Namjestio sam video postavke super sad i ne pada u borbama ispod 50 što je igrivo. Pogotovo jer se kreće od 60-50 fpsa bez frame dropova.
samo da nema bugova...iako sam igru kupio za 315kn na black friday što je super
Ja se nisam puno pomakao. Igrao sam sat i pol onaj braindance
. Em sto se ne moze snimiti pozicija usred toga pa da drugi dan nastavim, em sto sam pricao na mobitel i nisam cuo sto trebam raditi. Ponadao sam se da ce negdje pisati, ali cvrc Milojka. Ili barem to ja nisam uspio pronaci. Ne znam, ne bi htio opet pljuvati. Voliko bi znati koje planove imaju ovi koji su sklepali ovu igru. Cisto da znam jel' da cekam i vidim potencijal koji ova igra ima ili da ju odigram ovaku kakvu su je vec izbacili. Ne mislim tu ganjati nikakve misije sa strane, ako od njih nemam nikakve koristi. Imam hrpu igara na cekanju...
Sto tocno mislis pod 'korist'? Side misije produbljuju pricu i likove, i vjeorjatno opcije na kraju ovise o tome kolko i kako si ih obavio
E bas sam znao da ce se neko nakaciti na to. Editirao sam i eto tebe vec. U pola noci
. Sada sam obrisao taj edit.
Korist bez koje ne mogu zavrsiti igru. I nemojte mi to "vjerojatno". Iz svog citanja do sada nisam uspio pronaci podatak da ikako utjecu na samu pricu. O produbljivanju price, o tom potom. Prica je prizemna ionako. Bolju pricu mogu pronaci u osrednjem krimi romanu.
Ne znam kakav si odgovor ocekivao, ako si igrao ikoji RPG prije znas cemu sluze side-misije, a ako ti je cilj samo projuriti kroz igru - radije procitaj sazetak price negdje na netu, a odigraj poslije kad popeglaju bugove, vise ces uzivati u igri, posto gameplay nije bas uvijek 'smooth' trenutno.
Ne znam kakav si odgovor ocekivao, ako si igrao ikoji RPG prije znas cemu sluze side-misije, a ako ti je cilj samo projuriti kroz igru - radije procitaj sazetak price negdje na netu, a odigraj poslije kad popeglaju bugove, vise ces uzivati u igri, posto gameplay nije bas uvijek 'smooth' trenutno.
Nisam ja ni trazio taj odgovor, vec onaj da bi volio znati njihove planove. DLC, ekspanzije ?!?!? Igra ima uzasan potencijal, a u ovom stanju je doslovno poluproizvod. Bas me podsjeca na onaj Star Citizen. Puno zelja, a losa i spora implementacija.
Nisam ja ni trazio taj odgovor, vec onaj da bi volio znati njihove planove. DLC, ekspanzije ?!?!? Igra ima uzasan potencijal, a u ovom stanju je doslovno poluproizvod. Bas me podsjeca na onaj Star Citizen. Puno zelja, a losa i spora implementacija.
kad smo kod star citizena
idete mi svi više na kurac. hvalila se igra kao da bude najbolja ikada. ajde sad realno, jeste stvarno očekivali da će biti 0 bugova, 0 tehničkih problema i sve 100% kako su najavljivali? pa tko normalan vjeruje ijednom game developeru? da, witcher 3 je jako dobra igra ali bogami na startu je bio pun bugova i tek se s vremenom sve više-manje popravilo. zar ste realno očekivali išta bolje od cyberpunka?
nije da branim igru ili developere koji su svima lagali i mazali oči. iritiraju me glupi ai u prometu i općenito svi npc koje srećem u gradu, gluposti koje se ponavljaju kao 2 policajca koja vode isti jebeni razgovor svaki put kad prođem kraj njih itd itd itd. a wanted level i tu nebulozu ne želim ni komentirati. ali znam da će za 6-12 mjeseci ova igra biti jako ispolirana. da, trebala je sada biti takva ali što je, tu je. vjerujem da se od igre ne bude odustalo i da će vrijeme od nje napraviti ono što je npr. no man sky sada. igra je bila teški shit. sada je jako, jako dobra jer su developeri uložili truda da sve preokrenu. vjerujem da će i cd project napraviti isto. pogotovo ako žele nastaviti zarađivati na budućim igrama.
svi pljujete po igri ali ima ona i dobrih strana. meni je priča jako zanimljiva, jedva čekam vidjeti što će biti dalje. characteri su fenomenalni kao i sam način kako se vode ti razgovori. skillovi, oružja, izgled automobila (ne i vožnja, to mi je onako osrednje) te sam taj svijet me užasno privlače. ne igram igru kao da je akcijski shooter. meni je to više polu rpg gdje razvijam skillove - polu story adventure. eto ja je sada tako vidim i apsolutno uživam.
svi koji kažu da ne razumiju priču... što se ima ne razumjeti? nije ovo matrix kojeg pola ljudi ne razumije ni dan danas. čitajte što se kaže tokom igre i gdje je problem? niti jednom mi se nije dogodilo da nešto nisam razumio vezano za priču.
svi pojedinci koji sada pljuju će za 6-12 mjeseci reći da je ovo jedna od najboljih igri koje su ikada igrali. a još kad izađe par dlc... cd project je pokazao s witcherom da znaju napraviti odlične dlc. a cyberpunk ima materijala da ih se napravi bar 10
koga igra iritira nek napravi refund i neka više ne komentira. pa doslovce pola ove teme je pljuvanje kako igra ne valja i da će se raditi refund. ako ste ga napravili i više nemate igru, zašto i dalje pljujete? igrajte nešto drugo i ostavite nas koji igramo da razgovaramo kako spada a ne da svaki put kad dođem ovdje imam 5-10 stranica za čitanje a ništa pametno rečeno. pljujte sad i mene, hvala unaprijed
pričekaj mjesec dva da se ispušu pa će im valda dosaditi, budemo onda komentirali 
Prvih 5-10h je zbunjujuca dok se sve ne pohvata , a sadrzaja ima dosta.Sada na gotovo 20h mi je postala vrlo zanimljiva.Neki dan sam ju htio izbrisat i zaboravit ali eto sada vidim da bi bila greska.
Objektivno su stvarno pokrali ljude na konzolama s obzirom da je ne igrivo i izbacili igru koja nije sređena.
To je bio i moj utisak posle sve buke, ali, koliko sam video na YT, pogotovo od onog patcha od pre 3 dana, tj 2 dana nakon izlaska igre, čak ni to nije toliko slučaj. Igra (sa patchom) uglavnom radi na 30fps sa dipovima u više 20-ete (kao što uglavnom i jeste generalno slučaj sa zahtevnijim naslovima, čak je i sveti RDR2 padao na 20-ak kad se uđe u grad) i izgleda sasvim prepoznatljivo u odnosu na ono što sam gledao na PC-ju u istim sekcijama (verujem da ponekad neki resurs ne stigne da se učita, ali u to nešto gameplaya što sam video to nije bio slučaj, tako da bih rekao da ne preovlađuje). Mimo toga, bugova ima kao i kod svih trenutno.
Naravno, dajem puno pravo kolegama sa konzolama da me demantuju, ali smo u temi već imali par njih sa PS4 i PS4 Slim koji su rekli da nije kao što su očekivali, ali da ipak uživaju u igri.
Na redditu je izašao transkript sastanka uprave sa odborom. Meni osobno najzanimljiviji dio:
D: Can you explain why gameplay from old gens was hidden from people?
CDPR: We were updating this version until the very last minute and hoped we will make it in time. Becuase it was work in progress so we didn't release it until like 1 day before launch but it was late and it's entierly on CDPR.
Kada izađe novi patch počinjem igrati igru ispočetka. Nisam daleko došao, tako da neće biti neki preveliki gubitak vremena. Znači napravio sam creepy lika i svaki puta kada se pogledam u ogledalo dođe mi slabo.
Što se tiče igre, volio bi da me igra ne šutne tako rano u grad. U prvih par sati igra me bombardira sa informacijama sa svih strana, questovi, ovo, ono, baš se čovjek pogubi. Ali vidim potencijal u igri tako da ću nastaviti igrati.
Prvih 5-10h je zbunjujuca dok se sve ne pohvata , a sadrzaja ima dosta.Sada na gotovo 20h mi je postala vrlo zanimljiva.Neki dan sam ju htio izbrisat i zaboravit ali eto sada vidim da bi bila greska.
I tu su se možda najviše zeznuli. Bacili jako dugi, zbunjujući i dosadni uvod. Pa ljudi koji igrali samo 2 sata išli WTF? I napravili refund jer je stvarno loš uvod.
Ono biranje Nomad, Corpo, Street kid niti nema neke veze. Nomad si kratko vrijeme, onda te ubaci u Night City. Nakon toga ti kaže kao ti i Jackie ste 6 mjeseci tamo, pa bi ti prema tome trebao znati i biti povezan s njime.
Na redditu je izašao transkript sastanka uprave sa odborom. Meni osobno najzanimljiviji dio:
D: Can you explain why gameplay from old gens was hidden from people?
CDPR: We were updating this version until the very last minute and hoped we will make it in time. Becuase it was work in progress so we didn't release it until like 1 day before launch but it was late and it's entierly on CDPR.
Kada izađe novi patch počinjem igrati igru ispočetka. Nisam daleko došao, tako da neće biti neki preveliki gubitak vremena. Znači napravio sam creepy lika i svaki puta kada se pogledam u ogledalo dođe mi slabo.
Što se tiče igre, volio bi da me igra ne šutne tako rano u grad. U prvih par sati igra me bombardira sa informacijama sa svih strana, questovi, ovo, ono, baš se čovjek pogubi. Ali vidim potencijal u igri tako da ću nastaviti igrati.
Mozes linkati post na Redditu? Zanima me cijeli transkript.
EDIT: Pronasao link ako nekog zanima. KLIK
TLDR: Znali su da je igra sranje na konzolama, bolio ih je tuki i nadali su se da ljudi nece refundati. Refundanje koje su spomenuli u apology tweetu nije nikakav poseban dogovor sa Sonyjem i Microsoftom nego regularan refund kroz PSN ili Xbox Store.
Ovo nije RPG u klasičnom smislu riječi a nije ni GTA , mnogi su stekli dojam od prevelikog hypanja igre da će ova bit upravo takva, kad bi je morao uspoređivati s nečim prva stvar koja mi pada na pamet je neka mješavina deus exa i preya 2007 (dishonored). Oduševljen sam kad sam shvatio da su išli na taj imersive sim đir, tipa level u levelu... A kasnije kad otključaš one asasinacije kad skokneš na nekog i dobule jump ima da bude još i veća fora. Pojma nemam što su obećavali, vidim da ljudi pišu sve i svašta ali meni igra delivers i to na najjače. Imam tek 15-ak sati i jednom sam vidio Isusa (T- pose) i malo češće semafore bez stupa - i to je to od bugova. Ja se stvano ne mogu požalit. CDPR je zaslužio hejt jer su kakali na dugo i široko.
Ono što mi se ne sviđa je taj sistem armora - lik izgleda ko dildo ako stavljaš na sebe odjeću sa najboljim statsima Tu su stvarno trebali postaviti nekakve razrede koji bi se dijelili na civilnu odjeću, korpo casual, korpo vojna, vojna itd. i tek unutar tih razreda da imaš tu oblekicu sa levelima - barem da možeš nekako uniformirati lika. Ili barem transmoging... Bilo što jer ovo me totalno ubija u pojam. I opciju da možeš "sakriti" gear kojeg želiš ili ne želiš da se vidi na tebi. O npc-evima nebi jer ih ne doživljavam, oni su tu samo da popune grad i to je to - fajn baj mi. Promet isto ne doživljavam, parkiram pored ceste i odem obavit misiju - i sad oće li se ovi snaći ili ne - ne jebe me... O pandurima svi sve znamo - šou. Napucavanje mi je super, oružja fino zvuče i udaraju - pogotovo onaj carnage.
Meni je voižnja top topova.Auto se barem ponaša kao auto....
Meni je voižnja top topova.Auto se barem ponaša kao auto....
Ovo je ili sarkazam ili nemaš pojma kako se auto ponaša. Koji auto se okreće iz sredine kao auti u Cyberpunku? Čak ni auti sa skretanjem svih kotača (4WS) ne skreću kao da se rotiraju iz sredine. Prednji kraj treba voditi stražnji pri skretanju, u Cyberpunku se cijeli auto odjednom rotira što je skroz neprirodno.
Pa da. Meni je bilo tako. Tome u prilog ide i info od strane CDPR-a kako ljudi koji duže igraju igru u pravilu joj daju veću ocjenu od onih koji su odustali na početku. Nisam očekivao da ću nakon pola sata igre već biti u gradu, pogotovo što sam odabrao biti nomad. Očekivao sam par sati izvan grada i onda maestralan ulazak u grad.
TLDR: Znali su da je igra sranje na konzolama, bolio ih je tuki i nadali su se da ljudi nece refundati. Refundanje koje su spomenuli u apology tweetu nije nikakav poseban dogovor sa Sonyjem i Microsoftom nego regularan refund kroz PSN ili Xbox Store.
S time što Sony po trenutnoj refund politici daje refund samo ako je igra kupljena. Ako je downloadana i isprobana nema se pravo na refund. I u transkriptu se navodi kako je odluka o refundu donesena bez suglasnosti sonya i microsofta. E sad, kako će to napraviti nemam pojma.
Ovo nije RPG u klasičnom smislu riječi a nije ni GTA , mnogi su stekli dojam od prevelikog hypanja igre da će ova bit upravo takva, kad bi je morao uspoređivati s nečim prva stvar koja mi pada na pamet je neka mješavina deus exa i preya 2007 (dishonored). Oduševljen sam kad sam shvatio da su išli na taj imersive sim đir, tipa level u levelu... A kasnije kad otključaš one asasinacije kad skokneš na nekog i dobule jump ima da bude još i veća fora. Pojma nemam što su obećavali, vidim da ljudi pišu sve i svašta ali meni igra delivers i to na najjače. Imam tek 15-ak sati i jednom sam vidio Isusa (T- pose) i malo češće semafore bez stupa - i to je to od bugova. Ja se stvano ne mogu požalit. CDPR je zaslužio hejt jer su kakali na dugo i široko.
Ono što mi se ne sviđa je taj sistem armora - lik izgleda ko dildo ako stavljaš na sebe odjeću sa najboljim statsima Tu su stvarno trebali postaviti nekakve razrede koji bi se dijelili na civilnu odjeću, korpo casual, korpo vojna, vojna itd. i tek unutar tih razreda da imaš tu oblekicu sa levelima - barem da možeš nekako uniformirati lika. Ili barem transmoging... Bilo što jer ovo me totalno ubija u pojam. I opciju da možeš "sakriti" gear kojeg želiš ili ne želiš da se vidi na tebi. O npc-evima nebi jer ih ne doživljavam, oni su tu samo da popune grad i to je to - fajn baj mi. Promet isto ne doživljavam, parkiram pored ceste i odem obavit misiju - i sad oće li se ovi snaći ili ne - ne jebe me... O pandurima svi sve znamo - šou. Napucavanje mi je super, oružja fino zvuče i udaraju - pogotovo onaj carnage.
Probaj jednostavno ignorirat te statse na odjeci,imas perkova i cyber geara koji ti podizu armor,hp.
Mozes i kupit neku normalnu odjecu u shopu i samo ju upgrade onda.Neznam ja nemam problema
a igram na hard.
rugao se lonac loncu, a oba su crna haha, to je kao ovaj meme:
rugao se lonac loncu, a oba su crna haha, to je kao ovaj meme:
Realno, CP je (iako bugovana) igretina i po, to sada već zna svako ko je igrao više od 10h, a ne samo gledao youtube clipove sa bugovima i car AI....a SC je vječni pre-alpha demo, tako da si tim izjednačavanjem fulao za magnitudu..
a igram na hard.
ma i meni je hard ;) i nemam problema u fajtu. Kupio subdermal armor implant zlatni +300 armora kod onog fixera koji nije znao da se nešto dešava, a dao sam mu do znanja da je znao pa sam dobio lijepi popust na cyber sranja cca 40%-50%
Realno, CP je (iako bugovana) igretina i po, to sada već zna svako ko je igrao više od 10h, a ne samo gledao youtube clipove sa bugovima i car AI....a SC je vječni pre-alpha demo, tako da si tim izjednačavanjem fulao za magnitudu..
ma obje igre su dobre u suštini, ali ismijavaju ovdje kolko dugo se radi na igri, a na kraju nisu baš ispolirane i radile se dugo
CD Projekt Red Emergency Board Call Recording Online Summary:
-CEO says they want to gain the trust of gamers back because they know they've lost it. CEO puts on a "humble" facade that quickly disappears later in the call.
-17 minutes in, as one of the developers is finishing up answering a question about what they will do to fix the game on last gen consoles, he tells the investor to not expect any graphical or game system type changes, as their only intent is to make the game playable from start to finish without crashing on last gen.
-Last gen console versions of the game weren't given to reviewers because the dev team was still working on those versions during the review period for the game. They were working on them "up until the last minute".
-They also state earlier in the call there was limited QA testing done on the game, it was all done "in house" and no experienced third party contractors were used. CDPR employees played iterative builds of the game in their homes due to the pandemic and that's how they tested the game. They say there wasn't much attention put on the last generation console versions of the game. (you know, the consoles the game was originally made for before the delays)
-21 or so minutes in, the CEO says they plan to let the Cyberpunk team rest "until February".
-Multiplayer is tentatively scheduled to release in 2022, but could be pushed to 2023. Depends on how long it takes the development team to actually finish the game (referring to the planned DLC's & expansions) as well as fix what was and is currently being sold to customers.
-Several investors seem to be very concerned about the game being refunded. One asked how the refund process works through Microsoft and Sony and if the investor will still keep his cut. (this person seems to have no regard for customer satisfaction and is only focused on keeping his cut of the money, even after a customer refunds the game.)
-No plans to lower the price of the last gen console versions, despite the depleted experience. The PC version has very clearly been their main focus.
-All console versions seem to be an afterthought.
-One investor asks if the development team needed more actual developers in order to finish the game on time. CDPR's answer was no, that the number of developers wouldn't have changed anything. The CEO took responsibility for their management team rushing the development of the game and not understanding the technical limitations the dev team was up against.
-It's very apparent throughout this call the CDPR management team keeps referring back to the "next gen upgrade at no additional cost" for console owners, but they fail to explain to these investors that doesn't change anything if you don't have a next gen console. They are using that as a response to questions about the last gen console version of the game. Pretty scummy way to frame their answers in my opinion, and it's happened multiple times now.
-Stadia version will be updated once before their holiday break. After that there is no further update (bug fixing updates) planned for the Stadia version of the game, but this could change in Q1 of 2021.
-An investor specifically asks about the NPC and AI behavior, citing the backlash it's received online by customers. CDPR's answer is that the AI and NPC behavior is part of the bugs, and the patches that come in January and February will address those issues/bugs. Nothing** more in depth was said about the AI.
-One last time before ending the call, CDPR yet again touts the "next gen upgrade at no additional cost" and hopes gamers will keep the game instead of refunding it so that they can experience the next gen upgrade as soon as it's ready. But again, as I stated earlier, they fail to explain to these investors that if you don't have a next gen console, this next gen upgrade is useless to you.
odlično, samo dali će to onda dodatno opteretiti igru ili ne? Ipak će hardware trebati više toga raditi
-21 or so minutes in, the CEO says they plan to let the Cyberpunk team rest "until February".
A spominju patcheve u prvom mjesecu, je to samo meni kontradiktorno?
A spominju patcheve u prvom mjesecu, je to samo meni kontradiktorno?
Ima manji tim ljudi koji će peglat
I ja sam to primetio. Verovatno imaju odvojen tim bug fixera. Mada...
-An investor specifically asks about the NPC and AI behavior, citing the backlash it's received online by customers. CDPR's answer is that the AI and NPC behavior is part of the bugs, and the patches that come in January and February will address those issues/bugs. Nothing** more in depth was said about the AI.
LOL, ja to ne pušim...Pa bug je greška koja se događa ponekad, tu i tamo itd itd...AI i NPC behaviour je konstantan u CP-u, sve radi 'po špagi' i nema nekakvih odstupanja od standardnog sranja.
Jedino ako oni pod bug smatraju cijeli sistem.
LOL, ja to ne pušim...Pa bug je greška koja se događa ponekad, tu i tamo itd itd...AI i NPC behaviour je konstantan u CP-u, sve radi 'po špagi' i nema nekakvih odstupanja od standardnog sranja.
Ko zna šta je...
Sjeti se samo ovoga:
možda nešto sprječava NPCeve da iskoriste svoj AI?