CoD Black Ops Problem zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 3.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD Black Ops Problem

Evo instalirao sam nnovi CoD Black Ops i odmah se susrećem sa problemima pa sam se obratio vama bug-ovcima za pomoć.Kad pokrenem igru normalno mi očitava sve...pokaže se mouse cursor od igre ali preko njega je plavi kružić također od mousa od windowsa 7.Neznam šta da radim,kad mi pokaža start screen piše press any key ali nemogu zamrzne se.Molim vas za pomoć!!

<--- evo stavio sam link na youtube da vidite o čem se radi,samo što je na ruskoj ćirilici ali nema veze,bitno je da vidite o čem se radi.Hvala unaprijed !!

Mess with the best - Die like the rest :)))
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
RE: CoD Black Ops Problem

preslab procesor

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
15 godina
neaktivan
CoD Black Ops Problem

Preslab procesor ? Kako onda moj frend igra bez problema i bez imalo zastekivanja sa isim procesorom,ali bas istim (Amd Athlon 64 3800+) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
killer95 kaže...

Preslab procesor ? Kako onda moj frend igra bez problema i bez imalo zastekivanja sa isim procesorom,ali bas istim (Amd Athlon 64 3800+) ?

Pogledaj moj PC, i meni su obje jezgre na 100% opterecene u igri. Nema šanse da sa Single Core (jednom jezgrom) uopce pokreneš igru. Možda ti frend ima X2 3800+ procesor.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
killer95 kaže...

Pogledaj moj PC, i meni su obje jezgre na 100% opterecene u igri. Nema šanse da sa Single Core (jednom jezgrom) uopce pokreneš igru. Možda ti frend ima X2 3800+ procesor.

Ne x2 3800+ nego obični 3800+ i ima 2 Gb rama i 7600 gs grafičku,igra bez problema na low detaljima bez imalo lagga i zaštekivanja a ja imam 3800+ 2 GB rama i 9500 Gt i nemogu uopće pokrenuti igru jer je problem sa mišem,gleda sam i po netu ljudi koji imaju athlona II x4 635 imaju isti problem. :S

14 godina
protjeran
killer95 kaže...
Weky kaže...
killer95 kaže...

Ne x2 3800+ nego obični 3800+ i ima 2 Gb rama i 7600 gs grafičku,igra bez problema na low detaljima bez imalo lagga i zaštekivanja a ja imam 3800+ 2 GB rama i 9500 Gt i nemogu uopće pokrenuti igru jer je problem sa mišem,gleda sam i po netu ljudi koji imaju athlona II x4 635 imaju isti problem. :S

Nekima radi nekima ne.. ništa oprosti se od igre i prodaj je nekome u međuvremenu pojačaj komp jer 7600GS je već sada prastara grafička.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 10:21 (ZDS).
16 godina

jesi ti čitao pravila foruma?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD Black Ops Problem

Mozda je zbog windowsa, jer 7-ica uvijek trazi vise od XP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
CoD Black Ops Problem

Ako je hardver spor nikakav softver ga nemoze ubrzati. Taj procesor je izdat 2003. godine i nemozes ocekviati da ce raditi na igri iz danasnjeg doba.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Weky kaže...

Ako je hardver spor nikakav softver ga nemoze ubrzati. Taj procesor je izdat 2003. godine i nemozes ocekviati da ce raditi na igri iz danasnjeg doba.

Ne kužim. Činjenica je da je njegov frend uspio pokrenuti igru sa istim procesorom. Zašto nebi moglo biti do OS.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice