evo ovako ja sam nabavio backup igricu uncharted 2 i kada ju pokrenem onda mi sve ide i zapne na loading-u kad se vrti onaj mac :/ i nemre dalje pa ako neko zna kako to popraviti neka slobodno napise :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli updatana i na internom disku!?
probo sam i na interni i na eksterni ju stavit ali nece e da i nisam ju update-o kaj moram oce mi se nekaj zeznut sa ps3-om?
ok evo updato sam igru ali opet loading zeza nekaj jel zna mozda netko drugi kako to rjesiti?
Kupi igru.
Kupi igru.
Jojjj što si prepametan. Ako neznaš pomoć onda ne odmaži. 'Ko kaže da nema original. Ja imam Kmeaw CFW pa sve igre koje su na njemu su original.
ja sam ti imao problema sa killzone 3 i crysis2.nisam mogao pokrenuti igre.formatiro sam hard i sad mi sve radi
naso rijesenje.igra se pokrece sa diskom
ovako moja igra nije orginal napiso sam vam gore!!
Kada ju pokrenem imam disk u konzoli i opet nista! imam eksterni hard formatiran u fat32 i stavim na njega i nista probo sam i na interni i opet nista isti problem kod j****og loadinga!
JELI POSTOJI NEKI PATCH ILI NESTO SA CIME SE TO MOZE RJESIT?
care ja sam stavio igru na interni i pokusao ju pokrenuti i nije htejla.stavio disk i proradilo
skini si novi multiman i instaliraj bdemu.i pokusaj ponovo
i dalje isto -.-
Također imam isti problem. Stavim disk s igrom Uncharted 2 u ps3 i radi dok ne krene loading(mač u donjem ćošku se samo vrti, a glazba u pozadini se
stalno ponavlja). Igra je ORIGINAL- disk nije zagreban, a ni zapackan. Ostale igre(sve su originali) rade bez problema. I ova je igra ispočetka radila dok nije
nastao problem sa loadingom. Stavio sam je na new game i opet frka s loadingom. Molim pomoć. Hvala.