Uncharted 2 problem u loading-u

poruka: 12
|
čitano: 2.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

evo ovako ja sam nabavio backup igricu uncharted 2 i kada ju pokrenem onda mi sve ide i zapne na loading-u kad se vrti onaj mac :/ i nemre dalje pa ako neko zna kako to popraviti neka slobodno napise :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Uncharted 2 problem u loading-u

jeli updatana i na internom disku!?

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
14 godina

probo sam i na interni i na eksterni ju stavit ali nece e da i nisam ju update-o kaj moram oce mi se nekaj zeznut sa ps3-om?

0 0 hvala 0
14 godina

ok evo updato sam igru ali opet loading zeza nekaj jel zna mozda netko drugi kako to rjesiti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupi igru.

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Uncharted 2 problem u loading-u
Sinatra kaže...

Kupi igru.

Jojjj što si prepametan. Ako neznaš pomoć onda ne odmaži. 'Ko kaže da nema original. Ja imam Kmeaw CFW pa sve igre koje su na njemu su original.

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
14 godina

ja sam ti imao problema sa killzone 3 i crysis2.nisam mogao pokrenuti igre.formatiro sam hard i sad mi sve radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

naso rijesenje.igra se pokrece sa diskom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ovako moja igra nije orginal napiso sam vam gore!!

Kada ju pokrenem imam disk u konzoli i opet nista! imam eksterni hard formatiran u fat32 i stavim na njega i nista probo sam i na interni i opet nista isti problem kod j****og loadinga!

JELI POSTOJI NEKI PATCH ILI NESTO SA CIME SE TO MOZE RJESIT?

0 0 hvala 0
14 godina

care ja sam stavio igru na interni i pokusao ju pokrenuti i nije htejla.stavio disk i proradilo

skini si novi multiman i instaliraj bdemu.i pokusaj ponovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

i dalje isto -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Također imam isti problem. Stavim disk s igrom Uncharted 2 u ps3 i radi dok ne krene loading(mač u donjem ćošku se samo vrti, a glazba u pozadini se

stalno ponavlja). Igra je ORIGINAL- disk nije zagreban, a ni zapackan. Ostale igre(sve su originali) rade bez problema. I ova je igra ispočetka radila dok nije

nastao problem sa loadingom. Stavio sam je na new game i opet frka s loadingom. Molim pomoć. Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice