Playstation 3 80 gb. Uzeti ili ne? (sa servisa)

poruka: 4
|
čitano: 1.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle danas mi je ponuđeno da za stari playstation 3 (najstariji 60 gb), koji je trenutno na servisu u GMCu, uzmem novi Playstation (ne slim, jednstavno novi) 80gb model. Isplatili se to?

I'm soo SERIAL

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Playstation 3 80 gb. Uzeti ili ne? (sa servisa
ManBearPig kaže...

Dakle danas mi je ponuđeno da za stari playstation 3 (najstariji 60 gb), koji je trenutno na servisu u GMCu, uzmem novi Playstation (ne slim, jednstavno novi) 80gb model. Isplatili se to?

to ko neka zamjena?jel trebas doplatit sta? 

taj od 80gb ti se najmanje kvari od svih Fat modela,ali nemoze igrat ps2 igre,nema citac kartica i samo ima 2 usb utora 

i naravno ima taj veci hard i novu maticnu ostalo je isto

pirate king
15 godina

da

Luka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 80 gb. Uzeti ili ne? (sa servisa
hrvatskafarkasevec kaže...
ManBearPig kaže...

to ko neka zamjena?jel trebas doplatit sta? 

taj od 80gb ti se najmanje kvari od svih Fat modela,ali nemoze igrat ps2 igre,nema citac kartica i samo ima 2 usb utora 

i naravno ima taj veci hard i novu maticnu ostalo je isto

Da radi se o zamjeni "staro za novo", pri čemu bih platio 1200 kn, a cijena popravka bi bila 870 kn. PS2 igre nit ne planiram igrat, mozda ovo za kartice može bit problem, ali naći ću način. I nikada ne punim više od 2 kontrolera od jednom.Naime taj PS koji je trenutno na poprevku bio je kupljen 2 dana nakon dolaska u Hrvatsku ( brat entuzijast ), pa sam i saznao da se ti modeli dosta kvare.

Znači isplati se. Hvala na odgovorima.

I'm soo SERIAL
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice