Guitar Hero: Nadrealno Izdanje - GH na hrvatskom

poruka: 29
|
čitano: 6.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pogledajte ovo:

Uglavnom: Skroz izmjenjeni guitar hero na hrvatskom sa izmjenjenim pjesmama, slikama i slično.

Kažite što mislite o tome i slično.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

Aj dajte, barem jedno mišljenje. Jbt.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gay heroSmijeh

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I to je mišljenje, al nisam mislio na to. Aj neš drugaćije od Gay Queer'o.

Npr:

" U jeeeee... brate! kako dobro, jedva čekam da ju naprave do kraja, vauuuu.

Kužite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Aj dajte neki komentar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Katastrofa!

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Guitar Hero: Nadrealno Izdanje - GH na hrvatsk

Zasto? Obrazlozi.

16 godina
neaktivan

Video je loš!

Gotovo se ništa ni ne vidi što ste radili...

EDIT:Zaboravih napisat da narodnjacima nije mjesto u igri koja se zove Guitar Hero,možda da napravite Accordion Hero ili nešto slično :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 21:13 (Zdravko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Cajke Hero?

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Narodnjake smo stavili iz zajebancije, ali ako dobijemo loše komentare, izbacit ćemo ih, ovo na videu je tek predtestna verzija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 21:18 (nailer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napaljeni umišljeni 12godišnjak. Svršavam!

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma bravo. Pedofilu.Neki imaju ženske, a ti slike i videe djece.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 15:21 (nailer).
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako je ime igre Guitar Hero onda stavite domaci rock a ne cajkeIzlanuo se!!

17 godina
neaktivan
nailer kaže...

Napaljeni 15-godišnjak koji je pametniji i bogatiji od tebe. Ovo što vidiš u videu je, zajedno sa sobom i kupatilom, moj stan koji je vjerojatno veći od tvojeg. Ja se igram na 37 inča, a ti vjerojatno nemas para za tv. Odjebi!

U redu sve, ali ti video k.rcu ne valja. Cool

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 23:38 (CikaSpaso).
17 godina
neaktivan
nailer kaže...

Napaljeni 15-godišnjak koji je pametniji i bogatiji od tebe. Ovo što vidiš u videu je, zajedno sa sobom i kupatilom, moj stan koji je vjerojatno veći od tvojeg. Ja se igram na 37 inča, a ti vjerojatno nemas para za tv. Odjebi!

Uff...sad si mu ga pokazao.

Naravno, zaboravio si napomenuti kako tvoje bogatstvo (koje si vrlo vjerojatno sam zaradio) automatski znači i da si upravu, bez obzira o polemici, i da se svima tvoji "uradci" moraju svidjeti.

Bez, zezancije, ajde sad balonjo, briši kući, igrat se na svojih 37'' od 3500 kn i prastaroj konzoli, ili snimaj klipove s mobitelom pa ih postaj na youtube.

A moje mišljenje o nadrealnom izdanju: SRANJE (nadrealno) !!!

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
protjeran
nailer kaže...

Haha, ovaj komentar dokazuje da si jos nezrela i umisljena osoba (htio napisat budala, ali modovi paze :) )

Taj covjek koji ti je dao komentar, vjerojatno zna duplo vise i bolje od tebe, a 100% sam siguran da je to tvoje bogatstvo zaradio tvoj tata/mama , a ne ti.

I uopce nije problem koja je velicina tv-a :) i dali covjek ima para ili nema, vjerojatno je 100 puta zreliji i pametniji od tebe.

nemoj davati takve glupave komentare kojima sam sebi stetis.

btw, ako si tolko bogat, kupi drugu kameru, ova nevalja.

i sve to sto ste preveli ispada jako lose.

mutavo.

17 godina
neaktivan

@nailer, slučajno se bavim razvojem igara (hobi), pa i znam više o tematici od tebe (iako ti nisi nešto razvijao, samo dodao par pjesmaa) :)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dodali smo pjesme, preveli, izmjenili slike, video...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nailer kaže...

Dodali smo pjesme, preveli, izmjenili slike, video...

Ako su Šaban Šaulić i Mile Kitić neki rockeri i zaslužuju biti u igri onda stvarno...

Kao prvo i osnovno:To su samo neke male i beznačajne modifikacije..

Kao drugo:Drži se ti svoje plazmice od 37 inči i svoje prastare konzolice daleko ćeš dogurati..

Kao treće:Napravi nešto bolje od ovoga i da..Cajkeru pokopaj seViče

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
17 godina
neaktivan

Ovo ne valja...

Jel stvarno misliš da će itko(osim lokalnih seljaka[a oni sumnjam da igraju GH]) rađe svirat nekog tamo Kitića nego, Metallicu,Gunse?

Zabij si taj GH znaš gdje...

BTW:Čuo sam da Mehmir Samardžinović nastupa u zagrebu..moro bi otić -.-

\m/ Forever

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

de lol cajke u GH sramotite igru!!!! sta sada ako si ti bogat?? mi bi se tebi trebali klanjat?? kakve su to provokacije da covjek nema za tv i da imas veci stan od njega LoL vjerojatno te novce nisi ti zaradio nego netko drugi.... Mrzim kod ljudi to sto se kurce ako su bogati nek budu bogadi al nemoraju se Hvalisat jbte!!! ako si tako bogat kupi si ps3 ili x360 pa igraj.... a taj ''patch'' je obicni mod ko da radis mod za pes ubacis nove slike,glazbu.....

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

baš ste bezobrazni svi, dečko je samo pitao za mišljene, dali vam se sviđa ili ne, a vi ste prvi počeli lupati gluposti(gey ovo ono...bla bla..)

ako vam se nesviđa mogli ste jednostavno navesti zašto i sve pet, ljudi cijene konstruktivne kritike i savjete, i možda bi neke od tih bile i uvažene, a ne bezvezno blebetanje i vrijeđanje, ako niš drugo dečko si je bar dao truda i pokušao nešto napraviti i izmjeniti, sad dali je ta izmjena dobra ili loša, u to ne ulazim, ali bar zbog truda zaslužuje pohvale!

BDW. što se tiče cajki/narodnjaka u Guitar Hero-u nisam vidio koje je cajke stavio, ali nisu ni sve cajke CAJKE, Željko Joksimović u nekim pjesmama koristi cijeli jeb...i simfoniski orkestar, a ne samo gitaru :), tako da nije uredu vrijeđati generalno cajke, a te neke koje je on stavio u videu su možda samo primjera radi i projekat još vjerovatno nije gotov,i nije stvar u kvaliteti videa nego što je na videu, i uz neke izmjene i konstruktivne kritike i savjete na kraju može ispasti super stvar, jer u svakom slučaju je bolje raditi i pogriješiti nego neraditi ništa i samo popoljuvati tuđi trud!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
17 godina
neaktivan

Cajke uopće nisu za sviranje. Nego su samo za pozadinu u meniu. Ako su beznačajne modifikacije zašto nema još niti jednog GH na hrvatskom?

Pjesma ima od Korna, zadnja pjesma je od Iron Maidena.

Niti se jedan izvo đač ne ponavlja.

Izvođači su SOAD, Limp Bizkit, Metallica, Megadeth, Anthrax, Slipknot, Nickelback, Bob Marley, Lacuna Coil, Nightwish, Camp Kill Yourself ( CKY ), itd.

BTW: Ne slušamo cajke.

Dali da stavimo cajke za pozadinu ili šta?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo konstruktivno:

snimi bolji video jer ja upoće ne vidim šta mi je na ekranu. Snimi ga digitalno na mediji a ne cam-at.

stavi majke, psiho modo, pipse, azru, i taj đir a ne cajke..ubiti napravi kad već radiš napravi rock i cajka verziju zašto ne, sto ljudi sto ćudi pohvale za entuzijazam.

drago mi je da si skuzio south park referencu (ono sa gay hero komentar).

guitar hero nisam nikad igro jer je skupo kupovat onu gitaru a bez toga mi je bezveze igrat.

OFFTOPIC: Ja bi da netko napravi dobar mod za domovinski rat neke igre, tj FPS na tu temu sa animacijama, međusekvencama i pričom.

Ili igru na temu Super Hrvoja..:D

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala ti Spock na normalnom komentaru kojeg možemo koristiti za budućnost igre.

Napravit ćemo bolji video u kojem ćemo pokazat popis pjesama.

Hvala ti na jedinim normalnim komentarima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
nailer kaže...

Pogledajte ovo:

Uglavnom: Skroz izmjenjeni guitar hero na hrvatskom sa izmjenjenim pjesmama, slikama i slično.

Kažite što mislite o tome i slično.

Iskreno - katastrofa. Obični mod, i to dost loše izveden, očajna snimka, cajke u meniju, ako sam dobro čuo svira se kasnije na Iron Maiden (pa kaj nebi trebalo bit Hladno Pivo, Azra, Plavi orkestar, Zabranjeno pušenje, Crno Perje...). Tu se k*rčiš da imaš TV od 37" i vrijeđao si čovjeka. Malo se skontroliraj, bolje to napravite i bolje snimite.

I negativni komentari su korisni. Barem doznaš što nevalja.

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
nailer kaže...

Cajke uopće nisu za sviranje. Nego su samo za pozadinu u meniu. Ako su beznačajne modifikacije zašto nema još niti jednog GH na hrvatskom?

Zato što ljudi imaju pametnijeg posla od stavljanja cajki u GH. Npr. zarađuju za život sebe i svoje obitelji ili idu u školu i uče...

Gledam te!
17 godina
neaktivan

Smanjite malo s vrijeđanjem ili će letjeti kartoni!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Brzo kažte koje pjesme oćete za pozadinu ( treba ih deset ) neka bude hrvatski i/il ex-yu rock tako da ne serete da su hebene cajke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice