Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.779.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
coso9288 kaže...

Sta to nije dobro?

+1 igra je savrsena naspram ostalih gta....

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovi stavili preorder i datum izlaska 22.11 za PC WTF   http://www.gameseek.co.uk/pd/VideoGamesycs65a12qv/

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

prosao igru zna li netko gdje da kupim dionice?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rigolas kaže...

prosao igru zna li netko gdje da kupim dionice?

Na telefonu ideš na net i na početnoj imaš money ili ovako nešto kategoriju.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

prodjes igru i jos nemas dosta love za kupit golf klub

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rigolas kaže...

prodjes igru i jos nemas dosta love za kupit golf klub

Yep, jer se zarada svodi na dionicama, ako ti ekonomija nije jaca strana, nes ti vidjet golf kluba bez guide-a. Belji se

14 godina
neaktivan
Ma svatko svoju politiku vodi, jedni pišu 11. mjesec, drugi pišu 12., ali vidjet ćemo uskoro.
13 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Oprostite na ovim double-postovima, ali, sta cemo za Online? Hocemo neke crew-ove tu napravit, rasporedit se za neki server i tako to ? Smijeh

http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws

Balkan Outlaws ja se slomi trazeci clanove, tek nas je 3

Regrutiramo :P

Trebamo se pocet skupljat da mozemo vidjeti i za rangove, naravno prvi clanovi da ce imati prednost :P a poslije cemo vidjet in-game kakav je ko pa po tome davati promote-demote 

Moj SC: http://socialclub.rockstargames.com/member/arnes91

Moj PSN: arnes4ssj

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 9:52 (arnes_king).
15 godina
bruslii kaže...

Ovi stavili preorder i datum izlaska 22.11 za PC WTF   http://www.gameseek.co.uk/pd/VideoGamesycs65a12qv/

Što je još žešče verzija za pc dođe 25£ a za PS3 i xbox 43£

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 10:14 (Gremlin144).
12 godina

Evo nešto za PC-jaše, da ubiju vrijeme. 5 igara koje su u nečemu bolje od GTA V.

Link

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 11:05 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Evo nešto za PC-jaše, da ubiju vrijeme. 5 igara koje su u nečemu bolje od GTA V.

Link

Dve od tih pet nema na PC-u.

16 godina
Grand Theft Auto V

Angry Joe Review {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Grand Theft Auto V

Ima li teretana ko u gta sa?

Work hard play harder
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

gledam malo na netu walkthrough i to, uf kako vam zavidim

dođe mi da uzmem sestrični sony koji joj skuplja prašinu, hakiram ga na svoju odgovornost i zapljenim na jedno mjesec dana

2 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Angry Joe Review {#}

Haha Angry Joe je odličan kao i uvijek,a posebno mi se sviđa što je na kraju rekao za ove whinere koji se žale kako su

prešli story i sad nemaju što za raditi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
heisenberg031 kaže...

dođe mi da uzmem sestrični sony koji joj skuplja prašinu, hakiram ga na svoju odgovornost i zapljenim na jedno mjesec dana

TD samo zbog ovog.

Tu zavidiš, a piratizirao bi.
Ovo se kupuje! {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
heisenberg031 kaže...

TD samo zbog ovog.

Tu zavidiš, a piratizirao bi.
Ovo se kupuje! {#} 

tko je u mogućnosti, svaka čast, podržavam

13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Evo još malo gameplaya sa HCL-a.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Konačno nam stižu i neke konkretne informacije vezane za PC port petog dela GTA serijala za PC, a on će izgleda pokušati da iskoristi snagu modernog PC hardvera. Naime, u PlayStation 3 kodu igre pronađeni su delovi koji se definitivno odnose na PC verziju, a gde se vidi kako će ona podržavati 64-bitne procesore i DX11 tehnologiju. Pomenute linije koda izgledaju ovako:

-985459 – PC – [PT][PB] Crash – > game_win32_beta_dx11.exe!strRequest::Release() Line 47 + 0xf bytes C++

-614622 – [LB][PT][LDS][DX11] Blooms too much on smog weather setting.

-632447 – [PC] All the phones are very dark and hard to read

-496009 – [PC] Debug picker seems to be non-functional

-(no x64 prebuild cover) – Boot checks completed only.

-Base AudioCL#s: Playstation 3 and XBOX: 3772801; PC CL 3773483

Iz ovoga je moguće zaključiti ne samo to da će izgleda biti podrške za 64-bitne procesore i DX11, već i da Rockstar želi da izmeni bloom efekat kako bi igra izgledala još bolje. S obzirom da je Max Payne 3 kao Rockstarova igra takođe rađen sa podrškom za DX11, čini nam se da je sasvim moguće da i sa GTA V bude isti slučaj. Sad ostaje samo da čekamo zvaničnu najavu, a nje teško da će biti dok se malo ne smiri frka oko konzolnih verzija.

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Trebamo se pocet skupljat da mozemo vidjeti i za rangove, naravno prvi clanovi da ce imati prednost :P a poslije cemo vidjet in-game kakav je ko pa po tome davati promote-demote 

http://socialclub.rockstargames.com/member/mushroomdd

PSN: MushRoomDD

Poslao sam request.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

MOMCI I EKIPA S FORUMA!

Ne posjedujem konzolu, nisam gledao reviewove, nikakve vijesti nit sam pratio razvoj same igre

no zanima me koliko ste zadovoljni s gotovim proizvodom?

Na Plejki sam San Andreas prošao uzduž i popreko svojevremeno tako da mi je GTA

zauvijek ostala u glavi kao genijalna, brutalno blesava sanbox zafrkancija.

Znači, koliko guštate?

{#}

1 Guštam kao malo prase
0 Guštam kao srednje prase
36 Guštam kao veliko prase
Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

ehmm... shvatili smo bit ali gustati kao malo prase bi trebao biti odgovor u slucaju da uzivamo u igri, a zna se gdje ide veliko prase hh

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Iako je Šomi napisao da će igra pokušati iskoristiti moderni hardver, svejedno će moći biti postavke kakve su na konzolama?

Zanima me zato jer namjeravam kupiti igru, a ne znam hoće li mi raditi.

I sada nemojte srati o vidovnjaštvu i zahtjevima, nego ako netko ima suvisli odgovor, neka kaže svoje mišljenje.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Na Plejki sam San Andreas prošao uzduž i popreko svojevremeno tako da mi je GTA

zauvijek ostala u glavi kao genijalna, brutalno blesava sanbox zafrkancija.

I još uvijek jest,samo nisam baš toliko oduševljen(tj. nije mi wow faktor na 500) kao što sam bio sa San Andreasom,ali to je iz nekoliko razloga:

1.)Bio sam klinjo koji je obožavao igre,sve što mu je došlo po ruku.

2.)Vožnja BMX-a,aviona,customizacija svega živoga,gomila oružja,milion stvari su me jednostavno ostavili bez daha.To je bila prava revolucija u gamingu,GTA V je više kao odlična evolucija.

3.)Nisam pratio razvoj igre prije njenog izlaska,pa nisam imao hype,tj. nisam imao nikakva očekivanja pa se nisam mogao niti malo razočarati.

4.)Igrao sam SA na PC-ju.{#}To je vrlo važno za napomenuti!{#}

5.)Imao sam bujnu maštu,tj. većinu vremena sam igrao izvan misija i bavio se tzv. roleplayingom.Npr. ja sam pilot i idem na posao itd...

Sada iako jako uživam u igri ipak nije to to kao kad si klinac sa gomilom slobodnog vremena,bujnom maštom i igrom kao San Andreas.Mogao sam se satima bez prestanka samo vozikati gradom i slušati radio.Danas to ipak nije dovoljno da me zadrži satima.Zato se ljudi po forumima žale da se nema što raditi izvan misija,a pogledajte GTA III.Unatoč nedostatku sadržaja i malenoj mapi(u odnosu na današnje igre) bila je najzabavnija igra u svoje vrijeme.

To što sam opisao se odnosi na sve igre,ne samo na GTA.Najviše se žale stariji nostalgičari koji su se već previše izigrali,pa sad samo traže mane,a siguran sam da će ovim mlađim generacijama igra biti kao što je nama bio San Andreas.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

I još uvijek jest,samo nisam baš toliko oduševljen(tj. nije mi wow faktor na 500) kao što sam bio sa San Andreasom,ali to je iz nekoliko razloga:

1.)Bio sam klinjo koji je obožavao igre,sve što mu je došlo po ruku.

2.)Vožnja BMX-a,aviona,customizacija svega živoga,gomila oružja,milion stvari su me jednostavno ostavili bez daha.To je bila prava revolucija u gamingu,GTA V je više kao odlična evolucija.

3.)Nisam pratio razvoj igre prije njenog izlaska,pa nisam imao hype,tj. nisam imao nikakva očekivanja pa se nisam mogao niti malo razočarati.

4.)Igrao sam SA na PC-ju.{#}To je vrlo važno za napomenuti!{#}

5.)Imao sam bujnu maštu,tj. većinu vremena sam igrao izvan misija i bavio se tzv. roleplayingom.Npr. ja sam pilot i idem na posao itd...

Sada iako jako uživam u igri ipak nije to to kao kad si klinac sa gomilom slobodnog vremena,bujnom maštom i igrom kao San Andreas.Mogao sam se satima bez prestanka samo vozikati gradom i slušati radio.Danas to ipak nije dovoljno da me zadrži satima.Zato se ljudi po forumima žale da se nema što raditi izvan misija,a pogledajte GTA III.Unatoč nedostatku sadržaja i malenoj mapi(u odnosu na današnje igre) bila je najzabavnija igra u svoje vrijeme.

To što sam opisao se odnosi na sve igre,ne samo na GTA.Najviše se žale stariji nostalgičari koji su se već previše izigrali,pa sad samo traže mane,a siguran sam da će ovim mlađim generacijama igra biti kao što je nama bio San Andreas.

Debeo potpis na ovaj post. Jednostavno nije to više to :D Zavidim ovoj novoj dječurliji što će u igri uživati kao što smo mi u san andreasu, samo njima je bolje za jedno 10k puta {#}

16 godina
Grand Theft Auto V

neznam kolko ste vi to stari, ja imam 17 godina, prvi gta koji sam igro po izlasku je gta 3, a jedinicu i dvojku sam isto proso. ali opet mi je gta v super zanimljiv tj jedna je od onih igara koje igram i izgubim pojam o vremenu i onda kad pogledam na sat vidim gle proslo je vec 2 sata a ja nisam nista pametno u igri radio, samo zahebancija. e kad zaboravis na vrijeme u igri to je onda meni dobra igra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

neznam kolko ste vi to stari, ja imam 17 godina, prvi gta koji sam igro po izlasku je gta 3, a jedinicu i dvojku sam isto proso. ali opet mi je gta v super zanimljiv tj jedna je od onih igara koje igram i izgubim pojam o vremenu i onda kad pogledam na sat vidim gle proslo je vec 2 sata a ja nisam nista pametno u igri radio, samo zahebancija. e kad zaboravis na vrijeme u igri to je onda meni dobra igra.

Meni je 18, ali opet nije isto, nemaš sa 18 istu maštu kao sa 12-13. Bar back in the day, ne znam za djecu danas, sve nekakvi swaggeri... I meni je slično za vrijeme, u 6 ujutro sve si mislim 3 sata ujutro, pogledam kroz prozor kad svanulo koliko igram {#}

Hajde očekujemo 3. oktobra fixed MP, preko 500 misija GG {#}

14 godina
neaktivan
Istina.meni je isto san andreas bio super kad sam bio mladi.al sad kad ga igram nije to to.
CONSOLES FTW!!!
13 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
arnes_king kaže...

http://socialclub.rockstargames.com/member/mushroomdd

PSN: MushRoomDD

Poslao sam request.

Ma ovaj social club je izgleda pun bugova, vec par puta te prihvatio i opet na kraju nema zahtijeva pa ja tebi sad opet poslao, isto tako i za crew poslao sam i uradio sve, pogledaj u notifikacijama ima li ista da ti je doslo da moras potvrditi?

16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Ma ovaj social club je izgleda pun bugova, vec par puta te prihvatio i opet na kraju nema zahtijeva pa ja tebi sad opet poslao, isto tako i za crew poslao sam i uradio sve, pogledaj u notifikacijama ima li ista da ti je doslo da moras potvrditi?

Invite accepted Smijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice