od danas sluzbeno tvrdim ga je GT5 BZVZ (da ne kazem nesto drugo)
isprobao sam sa civicom sedan type R na stazi chamonix po snijegu...stavio gume za snijeg, stavio SVE assiste na OFF, jedino sam pustio automatski mjenjac posto mi se nije dalo konfigurirati komande, jedino mi ABS bio an 1 od 10...
izadem na stazu, krenem, auto krece kao po suhom, nes sitno proklizava, ok - kazem to je zbog guma sa cavlima...dodem pred 1. zavoj, kocim, ocekujem blokiranje kotaca i zanasanje - nista od toga...udem u zavoj, auto ko na tracnicama...ono WTF? stavio sam bio damage na real i ajde jednom sam prebrzo uletio u zavoj i zabio se ne prejako, auto je bio neupravljiv (recimo realno, ali za jednu igru pretjerano) izgubio je pogon naprijed, tj isao je ali slabo, uzbrdica, mjenjac ostao u 2. na 2000okr, svi ostali me prestizu, ja zivcanim sta nisam stavio na manualno, prodem uzbrdicu auto nije mogao skretat...idem restart...opet ista prica kao gore opisano, dok u ovom zavoju sam smanjio brzinu i prosao naravno kao po tracnicama, uzbrdo auto picio kao da ima 4x4 a ne FWD...al ok...prosao krug, jako razocaran (nadao sam se boljem iskustvu)...
neki dan sam igrao shift i iskljucio SVE assiste i auto je pred zavoj gubio se, blokirao kotace, uglavnom bilo 10x teze...
jos je bio frend samnom koji se kuzi u GT vise od mene i rekao da je i on razocaran, i spomenuo je da grafika nije nista posebno - pa kad sam ja to skuzio (detalji auta, unutrasnjost mutna, brisaci kao da su nacrtani u paintu i zaljepljeni na auto, rubovi neravni) samo sam izasao u meni (koji je btw. jako jako dobar) i ostavio joypad i izasao id technomax-a
dakle impresionirao me oblak snijega koji se dize iza kotaca auta koji je ispred tebe, izgled i opcije menija, a ostalo ne...
sad nemozete rec da nisam probao i da trollam, ovo je moj dozivljaj igre
(ic cu jos koji put isprobat druge aute i druge staze - mozda bude bolje)