Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.709.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xbox Series X
zvonac kaže...

FC6 Deluxe edition, 25.07 funti, odnosno, 216kn.. Još dok bi stavili na GP..

Stavit će FC6 na Gamepass prije ili kasnije.

Navodno AC Valhalla dolazi uskoro.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Ako ti fali koji prijašnji nastavak ja bi prije ovo uzeo. Još ako kupiš kada bude 10 posto popusta na gamivu dobiješ praktički 4 igre za 20-25 eura.

https://www.gamivo.com/product/far-cry-anthology-bundle-xbox-arg

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
I sve četiri su iste...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Da kao i Assassin's Creed , mislim da i za njih ima neki jeftini bundle od 5-6 komada (arg verzija) pa ako je netko mazohista može igrat do smrti.

Edit- evo našao sam 6 komada 20 eura

https://www.gamivo.com/product/assassins-creed-legendary-collection-xbox-arg

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 12:27 (azzie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Stavit će FC6 na Gamepass prije ili kasnije.

Navodno AC Valhalla dolazi uskoro.

Hmmm.. Volio bih da stave.. 

Ma jedino od igri koju bih kupio je COD MW2, a ak to dođe na GP, to ćemo se vjerojatno još načekat, eventualno pričekat neko sniženje pa upiknut..

Od ostalih igri, nema neka vrijedno spomena za kupnju, eventualno ak je neki brutalni popust..

Ne znam jel ko od vas igrao ili igra Ori, igra je fenomenalna, mislim da ću imat kaj još dugo igrat

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 14:14 (zvonac).
14 godina
Oba Orija su vrh platforming žanra.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
azzie kaže...

Da kao i Assassin's Creed , mislim da i za njih ima neki jeftini bundle od 5-6 komada (arg verzija) pa ako je netko mazohista može igrat do smrti.

Ajd da se malo rjesim dileme .. I onda se spojim na svoj microsoft (xbox) account, napravi Redeem Code (ili kaj vec treba) s argentinskog VPNa (i prije podesim da mi je lokacija Argentina na accountu) .. I automatski imam igru na Xbox-u? Ili tocnije, mogucnost da ju / ih instaliram, al bez da moram biti i dalje na Argentinskom VPNu?

Laik sam i ispricavam se na glupom pitanju .. Tek sad ulazim u Svijet Xboxa.

15 godina
Overflow1984 kaže...
azzie kaže...

Ajd da se malo rjesim dileme .. I onda se spojim na svoj microsoft (xbox) account, napravi Redeem Code (ili kaj vec treba) s argentinskog VPNa (i prije podesim da mi je lokacija Argentina na accountu) .. I automatski imam igru na Xbox-u? Ili tocnije, mogucnost da ju / ih instaliram, al bez da moram biti i dalje na Argentinskom VPNu?

Znači ne diraj regiju svog store-a kojeg si podesio. Igru kupuješ sasvim normalno bez da trebaš vpn. Upali VPN na zemlju za koju imaš ključ. Imaš link već na koji klikneš, moraš biti ulogiran u svoj Microsoft acc. Igru kad dodaš odi na konzolu i tamo je instaliraš. VPN ti treba samo za dodavanje igara ništa više.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
4 godine
x18x05x kaže...
Overflow1984 kaže...
azzie kaže...

Znači ne diraj regiju svog store-a kojeg si podesio. Igru kupuješ sasvim normalno bez da trebaš vpn. Upali VPN na zemlju za koju imaš ključ. Imaš link već na koji klikneš, moraš biti ulogiran u svoj Microsoft acc. Igru kad dodaš odi na konzolu i tamo je instaliraš. VPN ti treba samo za dodavanje igara ništa više.

Znaci, najbolje mi je odmah u startu podesit na Argentinu? Ili ima neka bolja opcija?

Za sad mi je na UK, al bez problema se ponovno registriram (UK mi je zbog isprobavanja kako radi Game Pass na PCu). Iz ovog kak si rekel, nema smisla da na postojecem accountu mjenjam drzavu?

Drzavu si vjerojatno i na kompu (win) moram podesit na istu kao i kod regije Store-a ili (i to mi je podeseno na UK)?

Iz ovog tvog recenog ispada i da mogu ostavit regiju svog Store-a na UK i onda samo po potrebi palim VPN za zemlju od koje kupim kljuc za igru?

Kad vec davim, koje su još jako dobre stranice, osim Gamivo, za kupovinu "jeftinih" kljuceva? Znam ih jos nekoliko glede PC-a, al bi volio jos cuti odakle vi svi skupa kupujete za Xbox, pa da kombiniram.

Obecajem da necu davit više i hvala još jednom

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 20:45 (Overflow1984).
15 godina
Overflow1984 kaže...
x18x05x kaže...
Overflow1984 kaže...
azzie kaže...

Znaci, najbolje mi je odmah u startu podesit na Argentinu? Ili ima neka bolja opcija?

Za sad mi je na UK, al bez problema se ponovno registriram (UK mi je zbog isprobavanja kako radi Game Pass na PCu). Iz ovog kak si rekel, nema smisla da na postojecem accountu mjenjam drzavu?

Drzavu si vjerojatno i na kompu (win) moram podesit na istu kao i kod regije Store-a ili (i to mi je podeseno na UK)?

Iz ovog tvog recenog ispada i da mogu ostavit regiju svog Store-a na UK i onda samo po potrebi palim VPN za zemlju od koje kupim kljuc za igru?

Kad vec davim, koje su još jako dobre stranice, osim Gamivo, za kupovinu "jeftinih" kljuceva?

Obecajem da necu davit više i hvala još jednom

Točno. Ne diraj svoj store, nije bitno koji je. 

Pogledaj eneba i Cdkeys.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
6 godina
Xbox Series X

sad je na netu cijena xbox serie s 1999kn, točnije mall.hr, to je dobra cijena ili je bilo i niže kod nas? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
lesonitka kaže...

sad je na netu cijena xbox serie s 1999kn, točnije mall.hr, to je dobra cijena ili je bilo i niže kod nas? hvala

Najniže što sam vidio kod nas je bilo 2100kn tako da je to dobra cijena i ne vjerujem da se može naći jeftinije 

13 godina
lesonitka kaže...

Na amazon.de je cijena s Fifa 23 bila 259€ ako se dobro sjecam, s tim da se trikom cancelanja igrice nakon narudzbe moglo konzolu dobiti ispod 200€ (oko 197€ ako se dobro sjecam). 

BTW ja uskoro uzimam XsX, odlucio sam preko kupona od 100€ i 50€ na gamivu i enebi, kad se uracuna trosak kupona konzola + jedan dodatni kontroler ispast ce me cca 470€ (nabavljam kupone s cca 15% popusta) 

13 godina
protjeran
Xbox Series X

https://www.hcl.hr/vijest/the-witcher-3-next-gen-dodatak-dobio-datum-izlaska-195114/

Stiže besplatni upgrejd Witchera 3 za nove konzole , ako ga netko slučajno nema mislim da se key prodaje po 2 eura pa je sada odlično vrijeme za kupovinu .

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Imas link za key
10 godina
Koji argentinski VPN radi? Nisam uspio nijedan upogoniti.

0 0 hvala 0
13 godina
Tunnelbear
10 godina
nike098 kaže...
Tunnelbear

Čudno, Tunnelbear mi uopće ne radi.

Nedavno sam i neki EU kod preko TB spajao , i nije funkcioniralo... morao sam skidati drugi VPN.

9 godina
protjeran

izaberem argentina, upalim vpn na argentinu dok upisem ovaj key te se onda mogu vratiti na obicnu mrezu?

12 godina
Tvpronlem kaže...

izaberem argentina, upalim vpn na argentinu dok upisem ovaj key te se onda mogu vratiti na obicnu mrezu?

Tako je. Upišeš ključ i kad kaže da je prihvaćena igra, možeš izgasiti vpn. Upališ xbox i kreneš skidati kupljenu igru.

14 godina
MedO1337 kaže...
Koji argentinski VPN radi? Nisam uspio nijedan upogoniti.

Ja sam sa CyberGhostVPN aktivirao. Tunnelbear mi je često mušićav. Nekad radi, nekad ne.

6 godina
Xbox Series X

pozdrav..znači imam jedno pitanje, kupio sam dakle konzolu s, i sad sam si napravio accoun na MS preko računala...i sad normalno, postavio sam sve na UK, i želim uzet ovaj mjesec dana ultimate pasa za 1 eura ili dolar, kaj već je...i sve ok, i sad me na jednom koraku traži da moram updejtati MS account sa nekim adresama (adresa 1 i opcionalno adresa2), grad i zip code a country/region mi je složen automatski na SAD i nemože se mijenjat...i sad neznam šta dalje...ako netko ima kakav savjet kaj da dalje narpavim bio bih zahvalan...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
6 godina
Xbox Series X

ok, složio sam...ultimate odobren, mjesec dana za funtu...

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xbox Series X

0 0 hvala 0
12 godina

uzmi si baterije i punjač iz IKEJE

14 godina
Ja sam uzeo i ok mi je to. Isto mi se nije dalo vodit brigu o baterijama
i nogom u guzicu je korak naprijed
9 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

uzmi si baterije i punjač iz IKEJE

to mi je ruzno, estetski uzas za dnevni boravak
zelim da koliko toliko lijepo i uredno izgleda u dnevnom 

9 godina
protjeran
crodrot kaže...
Ja sam uzeo i ok mi je to. Isto mi se nije dalo vodit brigu o baterijama

koliko drze baterije?

13 godina
Uzeo prosle godine( samo što je dupli jer imam dva) i za sva vremena rijesio problem baterija, estetski elegantno izgleda, prezadovoljan, a dođu zasebni coveri i za XB1 i XSX controllere.
Baterije su 850 mAh, mogu danima bez punjenja.. Preporuka

P. S. Vidim dosta je viša cijena nego vani, mene je došao ovoliko dupli sa dvije baterije pa ako ti se ne žuri zaganjaj izvana.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2022 15:03 (error_666).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice