Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.663.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Pozdrav,

Evo jučer mi došao xbox series s, pa da provjerim da se ne zeznem sam...

Za aktivaciju gamepassa na 3 godine, region mi treba biti UK ili DE( ili neki njemacki)? Nemože US?

Drugo pitanje, kako omogućit cloud gaming?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xbox Series X
master.on.wheels kaže...

Pozdrav,

Za aktivaciju gamepassa na 3 godine, region mi treba biti UK ili DE( ili neki njemacki)? Nemože US?

Odi na stranicu 74 ove teme. Tamo sam sve objasnio kako složiti gamepass.

Cloud gaming nisam nikada probao pa ti tu ne mogu pomoći. Možda kolege znaju.

15 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
master.on.wheels kaže...

Pozdrav,

Odi na stranicu 74 ove teme. Tamo sam sve objasnio kako složiti gamepass.

Cloud gaming nisam nikada probao pa ti tu ne mogu pomoći. Možda kolege znaju.

to sam vidio, samo provjeravam. znači US i dalje nesmije biti?

EDIT: eh, jedan račun mi je aktivan na kompu jedan na mobitelu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 12:51 (bozhan).
15 godina

@bozhan

Ovisi gdje živiš.

Ako živiš u USA onda možeš sve.

Ako živiš u HR, ako staviš USA regiju, nećeš moći koristiti paypal za kupovinu. Tako sam bar ja razumio kolege koji su imali tu regiju. Ja na UK regiji uredno putem Revoluta koji je povezan sa Paypalom kupujem.

A ako imaš USA, onda uvijek imaš opciju da kupiš negdje Key za redeem pa možeš igru redeemati preko store-a. 

Odeš na CDKEYS i tamo kupiš igru, dobiješ redeem key i njega ubaciš. Ali onda pazi da kupiš za tu regiju. Ja na CD keys uvijek kupim za regiju Worldwide (WW) i ta uvijek radi.

Drugim riječima, regija ti odlučuje da li možeš ili ne možeš koristiti HR bankovne kartice za kupovinu u store-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 12:57 (izzy007).
15 godina
neaktivan

izzy007 

na taj način preko cdkeys bi onda moglo funkcionirati i da tamo kupim gift card pa ga ukucam na US account? 

ima li kakve razlike između toga koju regiju odaberem US, UK, DE u igranju i ponuda igrica, bilo na storeu bilo na gamepassu (osim sitne razlike u cijenu $, €, £)?

15 godina
bozhan kaže...

izzy007 

na taj način preko cdkeys bi onda moglo funkcionirati i da tamo kupim gift card pa ga ukucam na US account? 

ima li kakve razlike između toga koju regiju odaberem US, UK, DE u igranju i ponuda igrica, bilo na storeu bilo na gamepassu (osim sitne razlike u cijenu $, €, £)?

Mislim da su kolege preko giftcarda to i radile. Ja nisam nikad imao US regiju pa ne znam točno.

Kolega je na stranici ili dvije ranije opisao razlike između regija. Nijemci očito vole cenzurirati igre, pa će nešto biti izbačeno (mislim na dio scena u igri, ne samu igru) ako ocijene da je štetno.

Ali za Nijemce to nije ništa novo. Filmovi koje oni puštaju znaju biti dosta izmesareni pa nedostaje scena. To sam čak vidio i na RTL televiziji kad su puštali neke filmove, da scena nedostaje.

17 godina
Xbox Series X

UK, normalno radi placanje paypal ili karticom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Coming soon to Game Pass

Today
- Far: Changing Tides

March 3
- Lightning Returns: Final Fantasy XIII

March 10
- Guardians Of The Galaxy
- Kentucky Route Zero
- Lawn Mowing Simulator
- Young Souls
Moj PC  
4 0 hvala 2
9 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

March 10
- Guardians Of The Galaxy

Koliko mi je sad drago sta ovo nisam kupovao 

5 godina
neaktivan
Pozdrav, naručio bih novi xbox s, pa me zanima sljedeće: mogu li se igre sa store-a kupovati samo postavljanjem zemlje na de ili uk i sa gift kuponom? Dakle bez game pass, pez vpn-a, računala ili sl.. Napraviti setup samo sa xbox-a.

0 0 hvala 0
17 godina
darcro kaže...
Pozdrav, naručio bih novi xbox s, pa me zanima sljedeće: mogu li se igre sa store-a kupovati samo postavljanjem zemlje na de ili uk i sa gift kuponom? Dakle bez game pass, pez vpn-a, računala ili sl.. Napraviti setup samo sa xbox-a.

Bez problema kupujes. Samo pazi koju si regiju odabrao.

14 godina
Xbox Series X

Jel netko probao spojit series s preko dvi ( dvi m-hdmi f), na tv-u mi uredno radi sve preko hdmi. Kad spojim na pc monitor preko dvi/hdmi adaptera 0 bodova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Da, na Dell U2412m. 
HDMI kabel + DVI adapter (jos od vremena ATI HD4850)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BlackDwarf kaže...

Da, na Dell U2412m. 
HDMI kabel + DVI adapter (jos od vremena ATI HD4850)

Uzeo sam Ovaj adapter(imam cak i kabel dvi-hdmi koji isto daje black screen no video input), i 0 bodova na 273V7. Mora cu se ocito jos malo igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2022 14:13 (Cakija_ST).
8 godina
Xbox Series X

Mogu li ja svoj gamepass ultimate koristiti i na PC-u bez straha od nekog bana ?

Htio bi samo neke stvari isprobati kako rade..

0 0 hvala 0
14 godina
MadDogMattis kaže...

Mogu li ja svoj gamepass ultimate koristiti i na PC-u bez straha od nekog bana ?

Htio bi samo neke stvari isprobati kako rade..

Pa poanta Ultimate i je da istovremeno koristiš na PC i Xboxu. Ne vidim problem. Ja sam uredno koristio na jednom i drugom dok sam imao PC.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
neaktivan
Plus Xbox Gold Live i EA Play,dok obična Gamepass pretplata to nema.To je glavna poanta Ultimate Gamepass pretplate uz PC Gamepass.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2022 5:22 (MSXhunT3R).
14 godina
Xbox Series X

pozz ekipa, zanima me ovaj live gold, to je nesto ko ps plus? pretplata za multiplayer i koliko vidim 2 igre mjesečno?

u kojoj regiji imate store? meni je po defaultu stavio UK. akcije i popusti, kao i ponuda igara su pretpostavljam svugdje iste ili?

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

0 0 hvala 0
8 godina
Apachy kaže...

pozz ekipa, zanima me ovaj live gold, to je nesto ko ps plus? pretplata za multiplayer i koliko vidim 2 igre mjesečno?

u kojoj regiji imate store? meni je po defaultu stavio UK. akcije i popusti, kao i ponuda igara su pretpostavljam svugdje iste ili?

Tako je, PS+ je zapravo kopija Xbox Live Golda.

Ja imam UK, zbog toga jer kod njih nemam problema sa karticom.

Preporucujem ti da pročitaš malo u ovoj temi i napraviš si GamePass Ultimate, možeš napraviti maksimalno tri godine, ako nemaš love napravi bar jednu.

4 godine
neaktivan
Xbox Series X

0 0 hvala 0
14 godina
Dajte me podsjetite... ako ja kupim sebi Series X, mogu li bratu u drugoj kući dati svoj Series S i da istovremeno koristimo moj gamepass?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
Dajte me podsjetite... ako ja kupim sebi Series X, mogu li bratu u drugoj kući dati svoj Series S i da istovremeno koristimo moj gamepass?

Prijaviš se na njegovom Xboxu također, postaviš ga kao Home console. Ili obrnuto, razlika je u tome, kome je postavljen Home console može igrati i offline, a drugi mora biti online. Uglavnom može se i možete igrati zajedno iste igre coop. 

14 godina
neaktivan
Maky007 kaže...
Hexfire kaže...

Prijaviš se na njegovom Xboxu također, postaviš ga kao Home console. Ili obrnuto, razlika je u tome, kome je postavljen Home console može igrati i offline, a drugi mora biti online. Uglavnom može se i možete igrati zajedno iste igre coop. 

Može li se ovo kombinirati sa xbox series x i nekom konzolom iz starije serije...npr. xbox one ili xbox one s?

12 godina

da

14 godina
Xbox Series X

Nebitna je konzola. Može se kombinirati i pc s konzolom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xbox Series X

Ima negdje kod nas za kupiti ventilator za Xbox series X?

0 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

Evo dostupan je na amazonu opet

https://www.amazon.de/-/en/dp/B08H93ZRLL/ref=twister_B08Q2DTW6Z?_encoding=UTF8&psc=1

ja sam uzeo pa cemo vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stryder kaže...

https://www.amazon.de/-/en/dp/B08H93ZRLL/ref=twister_B08Q2DTW6Z?_encoding=UTF8&psc=1

Bilo pa prošlo izgleda. Po 500 eura su bili?

14 godina
Hexfire kaže...
Stryder kaže...

Bilo pa prošlo izgleda. Po 500 eura su bili?

Da, 499. Koristio sam ovu stranicu https://www.backinstockalerts.com/stores/amazon/ da mi javi.

Taman sam uzeo ultimate 3godine prosli tjedan pa mi je ovo sjelo kao budali samar. Gledajuci https://www.nowinstock.net/de/videogaming/consoles/microsoftxboxseriesx/ zadnji put je bio u stocku u prvom mjesecu tako da sam dobro potrefio. Izgleda da ili imaju malu zalihu ili scalperi pokupe sve.

14 godina
Ja ću ga uzeti kroz mjesec dva radi Elden Ringa. Vidim da nije ni na njuškalu više tako loše. Dalo bi se za 4000 naći malo rabljen, možda i zapakiran
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice