Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.684.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox Series X
Lorenzzo kaže...
x18x05x kaže...
Lorenzzo kaže...
MSXhunT3R kaže...
Reci im da želiš prebacit u Ultimate.Oni ti ponište Gold članstvo te prebace na tvoju regiju.Zatim imaš Gold na svojoj regiji.Al moraš kupit 1 mj. Gamepassa da bi to funkcioniralo,te ti onda prebace u Ultimate Gamepass.

Kupio sam 12 mj Golda i 1 mj Ultimate ali mi ne radi, Gold sam aktivirao, al nemogu update napravit na ultimate.

Tamo gdje si kupio Gold kupi i 1 mj Ultimate i aktiviraj.

Kupio sam, ali ne radi, to me i muči. Oba dva su za Tursku. Gold radi, ultimate ne.

Zašto na Tursku? Kaj nije Brazil puno jeftiniji? Jesi palio vpn pri aktivaciji na reedem.microsoft.com?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
4 godine
neaktivan
Turska je jeftinija od Brazila.
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Lorenzzo kaže...
x18x05x kaže...
Lorenzzo kaže...
MSXhunT3R kaže...
Reci im da želiš prebacit u Ultimate.Oni ti ponište Gold članstvo te prebace na tvoju regiju.Zatim imaš Gold na svojoj regiji.Al moraš kupit 1 mj. Gamepassa da bi to funkcioniralo,te ti onda prebace u Ultimate Gamepass.

Kupio sam 12 mj Golda i 1 mj Ultimate ali mi ne radi, Gold sam aktivirao, al nemogu update napravit na ultimate.

Tamo gdje si kupio Gold kupi i 1 mj Ultimate i aktiviraj.

Kupio sam, ali ne radi, to me i muči. Oba dva su za Tursku. Gold radi, ultimate ne.

Zašto na Tursku? Kaj nije Brazil puno jeftiniji? Jesi palio vpn pri aktivaciji na reedem.microsoft.com?

Turska je trenutno najjeftinija, uključio sam VPN i aktivirao Gold, ali neće upgrade na ultimate sa kodom

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2021 19:03 (Lorenzzo).
12 godina
Xbox Series X

Btw jedan od minusa na XsX mi je koliko su tipke na gamepadu nenormalno glasne,sva sreca da igram u dnevnoj pa ne ometam po noci svoje dok spavaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Lorenzzo kaže...

Turska je trenutno najjeftinija, uključio sam VPN i aktivirao Gold, ali neće upgrade na ultimate sa kodom

Jesi uspio aktivirati ?

10 godina
MEGATAMA kaže...

Btw jedan od minusa na XsX mi je koliko su tipke na gamepadu nenormalno glasne,sva sreca da igram u dnevnoj pa ne ometam po noci svoje dok spavaju.

Inače da... joystick im je odličan ali te tipke su preglasne, baš ono preglasne. Ne sjećam se da je tako bilo i na prijašnjim boxevima. 

12 godina
Matthew26 kaže...
MEGATAMA kaže...

Inače da... joystick im je odličan ali te tipke su preglasne, baš ono preglasne. Ne sjećam se da je tako bilo i na prijašnjim boxevima. 

Nije,imam gamepadove za Xbox one X i za PC i daleko su tise tipke.

3 godine
neaktivan
Xbox Series X

D-pad je bas brutalno glasan, ostalo se da pretrpit. Udoban je gamepad, daleko udobniji od Playstationovog, pase mi pozicija analoga.

0 0 hvala 0
12 godina
Combustd kaže...

D-pad je bas brutalno glasan, ostalo se da pretrpit. Udoban je gamepad, daleko udobniji od Playstationovog, pase mi pozicija analoga.

Ne kuzim kakve to osjetljive ruke imas da ti moze bit daleko udobniji nego dual sennse...po meni je to doza preseravanja 🤣

Imam hrpu gamepadova...za ps4,ps5,xbox one x,XsX,Pc xbox gamepad noviji i stariji model,Pro gamepadove za Nintendo Switch i po ergonomiji je to sve otprilike slicno.

Najcvrsci djeluje ovaj Pro za Switch odmah pored njega je za XsX po cvrstoci dok je Dual Sennse cini mi se malo slabije izrade tojest nije toliko cvrst.

Najlosije tipke ima ovaj za XsX i to ne samo dPad nego i gumbice...sve je toliko glasno da kad igram Hades vjerovatno cuju na ulicu.

3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Mislio sam nesto suvislo odgovorit ali kad sam vidio ovaj dio o preseravanju nema smisla. 

PS4 gamepad nakon duzeg igranja GT Sport palci grc, ovdje FH4 satima i nista. Ergonomija mi je bolja. Valjda je tebi znanstvena fantastika shvatit da ljudi imaju razlicite ruke i dojam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2021 18:41 (Combustd).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox Series X

Gamepad mi je  bio razlog zasto sam uzeo xbox umjesto ps, valjda stvar navike od prvog xbox kontrolera. U prosloj generaciji sam takoder preferirao xbox one gamepad umjesto ps4 i sada na novim konzolama, ali mi konzole sluze samo za sport i utrke. Tako je to valjda kada se odrasta na competetive FPS-u, nemogu zamisliti aiming sa gljivicom.

0 0 hvala 0
10 godina
Dr.Feel kaže...

Gamepad mi je  bio razlog zasto sam uzeo xbox umjesto ps, valjda stvar navike od prvog xbox kontrolera. U prosloj generaciji sam takoder preferirao xbox one gamepad umjesto ps4 i sada na novim konzolama, ali mi konzole sluze samo za sport i utrke. Tako je to valjda kada se odrasta na competetive FPS-u, nemogu zamisliti aiming sa gljivicom.

Gamepad na Petici je u rangu Xboxovog ove generacije ako ne čak i bolji. Haptic feedback je zakon stvar... Na stranu što mi više odgovara raspored tipki na boxovom oduvijek, ali ove generacije je plejki jako jako blizu...

3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Nisam isprobao Dualsense, ali po onom sto sam cuo briem da bi to vrlo brzo iskljucio ako je moguce. Ne trebam osjetit pijesak u rukama i ne treba mi trigger glumit okidac na pusci. Zamisli COD igrat tako jbte, dok ti nategnes prekidac ovaj s Xboxa te kratkim stiskom triggera ubije, ali ti imas lifelike potezanje okidaca 

0 0 hvala 0
4 godine
odjavljen
Xbox Series X

Meni na Xbox gamepadu najviše paše raspored gljiva, puno prirodnije nego na playstation gamepadima.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
jel ima neka hr grupa na boxu da igra hell let loose?

0 0 hvala 0
10 godina
livas kaže...
ja imam uk account za xbox i ovo sve radim na mobu tako da za komp neznam da li ima razlike. skineš si neki vpn app koji podržava argentinu. ja koristim VPN.lat (ima ga na google play storu). kada kupiš kod kopiraš ga u međuspremnik i upališ vpn. ideš na redeem.microsoft.com i ulogiraš se sa svojim xbox accountom i otvorit će ti se polje za upisivanje koda (nema veze što piše united kingdom). paste-aš kod i pritisneš na next. to je to. možeš gasiti vpn. sada kad otvoriš svoj popis igara na xboxu neće ti se odma pojaviti nego odeš na store i tražiš tu igru koju si kupio. klikneš na nju i pisat će ti you own this i možeš odma staviti da se skida. nakon nekog vremena ili kod mene barem restartanja konzole će ti se igra pojaviti na popisu tvojih igara. sve u svemu vrlo jednostavno. samo da napomenem za kraj taj alan wake je pre order tako da kod dobiješ tek kada igra izađe 05.10

Evo danas kada sam trebao dobiti key na mail od Gamiva, su mi poništili narudžbu! jel znate možda zašto? Uzeo sam onaj Argentinski key bez paljenja VPNa kod kupnje. Da li je to možda razlog? Ili nešto drugo...

*Dobio odgovor putem mail:

"We have recieved a confirmation from the merchant All For Gamers that unfortunately, they will not be able to deliver Alan Wake Remastered PRE-ORDER on the release..." Nude refund naravno

A i dalje se key može kupiti na stranici po toj istoj cijeni pa mi sada ništa nije jasno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2021 16:18 (Matthew26).
12 godina
Xbox Series X

sutra bf 2042 beta. Valja provjerit dal im radi mouse and keyboard support

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
ja sam na enebi uzeo i normalno danas aktivirao. kako piše tebi prodavač nije u mogučnosti dostaviti key pa ti nude refund. a jbg valjda je bilo previše naruđbi a premalo kodova. ako ti je dostupan na gamivu od drugog prodavača za iste pare onda uzmi refund i kupi tamo
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2021 22:22 (livas).
13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Ekipa.pa di se.moze uzet x box bas gledam i nigdi ga nema uzet dok se ps5 da nac...

0 0 hvala 0
12 godina
Del_Boy97 kaže...

sutra bf 2042 beta. Valja provjerit dal im radi mouse and keyboard support

nula bodova nažalost, barem zasad

16 godina
Nema miš/tipk. Support? Kako igra radi opcenito? Do kad je beta dostupna?
12 godina

nema m&k support ZASADA.

radi dobro na series s, što se tiče trajanja tu ti sve piše

12 godina
Xbox Series X

Probat cu veceras XsX verziju kad dodjem doma

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xbox Series X

Pozdrav ekipa

Vec neko vrijeme si planiram uzet neku konzolu (dosad se igralo samo na pcu) i zapela mi je za oko Xbox Series S za 2400 kn sa Gamershop sa Fifom 22.Ima li netko iskustva sa tim ducanom jer je cijena i za 300 kn niza nego ostali ducani.

Igralo bi se na 4k Tvu a koliko vidim Series S podrzava samo 2k rezoluciju pa me sad brine kako bi to izgledalo na 4k Tvu.

Uzeo bih najradije Ps5 ali sumnjam da ce cijene ikako past do bozica.

I ako netko ima Series S da mi javi neke dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Nisam osobno narucivao, ali znam nekoliko koji su zadovoljni. Sve uredno isporuceno i radi.

Ima i na mall ali ne dolazi s igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Acex kaže...

Pozdrav ekipa

Vec neko vrijeme si planiram uzet neku konzolu (dosad se igralo samo na pcu) i zapela mi je za oko Xbox Series S za 2400 kn sa Gamershop sa Fifom 22.Ima li netko iskustva sa tim ducanom jer je cijena i za 300 kn niza nego ostali ducani.

Igralo bi se na 4k Tvu a koliko vidim Series S podrzava samo 2k rezoluciju pa me sad brine kako bi to izgledalo na 4k Tvu.

Ja igram na 1440p gaming monitoru, sjedim dosta blizu pa u vecini igara uopce ne primjetim ako je niza rezolucija tako da ti pogotovo neces kuzit ako ces igrat na tv i sjedit odaljen. Konkretno Forza Horizon 4 se vrti na 1080p 60, ali meni je izgledalo kao da je 1440p 

Assassin's Creed Odyssey je dobio patch s optimizacijama za nove konzole tako da radi savrseno u native rezoluciji. Igrao sam Outriders igru, ona je upscaleana na 1440p

Jedino gdje sam primjetio su Xbox 360 naslovi s Game Passa jer se to vrti u 720p posto su stare igre

Svi novi naslovi imaju oznaku optimized for Series S/X, a dosta starijih dobije po putu sluzbene patcheve tako da nemas brige oko izgleda igara. 

10 godina
Acex kaže...

Pozdrav ekipa

Ja sam uzeo Series S kod njih pred dva tjedna. Sve uredno prošlo. Jedino što ne nude druge oblike plaćanja osim gotovine.

A konzolu sam uzeo zbog nadolazeće Foreze Horizon 5 i Gzamepassa. Koristim je u combou s PS5 i mogu ti reci da zapravo ne vidim neku razliku na svom 55" Oledu kad igram igre na petici odnosno na boxu. 

15 godina
Xbox Series X

Molim pomoć, možda ste se već susreli s tim...

Kupio sam Titanfall 2 preko eneba.com, koristio sam argentinski VPN.

Kod redeemanja igre, kako mi stoji "Germany" account, ne mogu redeemat igru...

Piše da sam je kupio u pogrešnoj regiji.

Ovo je prvi put da mi radi problem kod redeemanja.

Da li ste se već susreli s tim i kako to riješit?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
I ti se zaebavaš sa tim VPN kodovima i regijama.Titanfall 2 Ultimate Edition na akciji na Xbox Store za 50-ak kuna.
https://www.microsoft.com/en-gb/p/titanfall-2-ultimate-edition/bt21jh17gcvc?activetab=pivot:overviewtab
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Spomenuo sam prije par tjedana da na nekim VPN-a vise ne radi argentina (Tunnel Bear) pa probaj sa nekim drugim , netko je spomenu da VPN.lat radi na mobitelu pa probaj . Uglavnom problem je VPN a ne regija.

Meni osobno nije problem upaliti VPN i kopirati kod i dodatno ustediti  (Titanfall 2 Ultimate Edition preko argentine 3 eura a preko microsoft-a 7.50 eura) ali slazem se da se uvijek moze preko microsoft stora kupiti bez dodatne tlake.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice