Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 631.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Xbox One
devilvu86 kaže...

Trebam pomoc oko kupovine sa store-a... Cuo sam da prolaze sve i s nasim karticama pa bi mi tu tebala pomoc... Prvo upisem svoje ime i prezime, onda podatke s kartice i tu mi je sve jasno... Ali sad treba upisat adresu, grad i odabrati state, tu su mi sad problemi... Jel bi mi mogo netko pomoci oko toga?

ps Stavio sam si US lokaciju

Radije probaj otići na store kao što je cdkeys.com i potraziti, nerijetko keyevi budu barem za par dolara jeftiniji.

13 godina
neaktivan
Xbox One

Ma iskoci mi da mogu gold uzet za 1dolar mjesec dana, pa sam to mislio iskoristiti, takodjer me zanima i onaj gamepass, ali njega nevidim na cdkeys ni na slicnim stranicama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
devilvu86 kaže...

Ma iskoci mi da mogu gold uzet za 1dolar mjesec dana, pa sam to mislio iskoristiti, takodjer me zanima i onaj gamepass, ali njega nevidim na cdkeys ni na slicnim stranicama...

A gamepass mislim da nema još za uzet od third party storeova. 

Ja inače uzimam s cdkeysa, a ako nađem super deal na official storeu, onda s cdkeysa uzmem neki giftcard, tako da mi acc ne bude vezan s karticom. But thats just me

13 godina
neaktivan
Xbox One

A koji je acc bolje uzet, uk ili us?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
devilvu86 kaže...

A koji je acc bolje uzet, uk ili us?

Ne znam, iskreno. Ja imam UK.

17 godina
Grad, ulicu, drzavu i sve ostalo osim imena i prezimena izguglaj te stavi iz regije koje si odabrao. Moj acc je na uk, a skoro i svi koje poznajem su na uk. Nisam probao us pa i ne znam kakvo je stanje s tom regijom. Kad kupujes bonove, pretplatu sa recimo cdkeys.com  stranice, pazi da uzmes za regiju na kojoj ti je account.
Xbox: Muskarcina
13 godina
neaktivan
Xbox One

Tako sam i napravio za us account pa mi je javljo gresku i na paypalu i na kartici... Kad dodjem s posla cu morat probat i za uk da vidim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Virty kaže...
Kad kupujes bonove, pretplatu sa recimo cdkeys.com  stranice, pazi da uzmes za regiju na kojoj ti je account.

region mora biti iskljucivo UK (ili di smo vec odabrali) ili moze i worldwide?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
17 godina
Nisam probao worldwide. Kako mi je uvijek bio dostupan uk pri kupovini, njega bih kupio. Ako kupis worldwide, javi da znamo 😊
13 godina
neaktivan
Xbox One

Promijenio regiju na uk i odmah mi prosla kartica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xbox One

Jučer predstavljen Xbox One X, poznatiji kao Scorpio:

http://www.dualshockers.com/xbox-one-x-official-spec-sheet-pictures-size-weight/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

Lova za Xbox One X je spremna, pitanje je samo kad cu ga ubost.

Jos mi se ne zuri dok se sve ne zakotrlja :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

Znači PS4 Pro dobio konkurenciju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Znači PS4 Pro dobio konkurenciju..

I to bolju od njega :)

17 godina
Xbox One

Znači kod nas dolazi u 11tom mjesecu..

Cijena bi trebala bit ista ili viša od Pro-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kod nas bude 4999.00kn
Treba pokupit lovu.
17 godina
Kao i prosle konzole, i ovu cu kupit u alzashopu. Cijena ok, 2 godine jamstva, stigne za par dana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...
Virty kaže...
Kad kupujes bonove, pretplatu sa recimo cdkeys.com  stranice, pazi da uzmes za regiju na kojoj ti je account.

region mora biti iskljucivo UK (ili di smo vec odabrali) ili moze i worldwide?

Danas mi istice pretplata na EA Access pa sam kupio za probu 1 mjesec / regija: worldwide.

Radi uredno na UK account, kao sta bi i trebalo posto je worldwide :)

11 godina
odjavljen
Xbox One

Vjerojatno cu se uclanit u Xbox klub nakon 7 godina stanke sa Xbox One X-om  360 je bila vrh konzola, i ovaj bi mogao bit dostojan nasljednik 

2 0 hvala 0
17 godina
IvanDado kaže...

Vjerojatno cu se uclanit u Xbox klub nakon 7 godina stanke sa Xbox One X-om  360 je bila vrh konzola, i ovaj bi mogao bit dostojan nasljednik 

Super! :)

Ja ostajem vjeran Xbox taboru od prve konzole, iako sam imao i PS konzole osim jedinice i dvojke.

X model izgleda super i trenutno je vrh. Doduse, zadoovljan sam i sa obicnim One-om, a kamoli necu biti sa X-om 

11 godina
odjavljen
Virty kaže...

Super! :)

Ja ostajem vjeran Xbox taboru od prve konzole, iako sam imao i PS konzole osim jedinice i dvojke.

X model izgleda super i trenutno je vrh. Doduse, zadoovljan sam i sa obicnim One-om, a kamoli necu biti sa X-om 

Kakva je situacija sa VR-om na Xboxu, planiraju li sto? Nije da sam zainteresiran za to uopce, ali onako iz puke znatizelje.

11 godina
Xbox One

Pozdrav!

Dali netko zna gdje u HR kupiti wifi adapter za Win10, jer ga nikako ne mogu naci! tnx!

Život je jednostavan ne treba komplicirati! ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
veseli007 kaže...

Pozdrav!

Dali netko zna gdje u HR kupiti wifi adapter za Win10, jer ga nikako ne mogu naci! tnx!

Vjerojatno mislis na wireless adapter?

Ako ne nađes u ducanima, zna biti na njuskalu pa baci oko.

HGshop je imao u ponudi te adaptere, mozda ih jos drze.

14 godina
veseli007 kaže...

Pozdrav!

Kad sam ja kupovao prije godinu dana isto je bilo problem nabaviti. Stranica "Tia mobiteli" je imala tu i tamo u ponudi, ali od uobičajenih dućana nitko. Na kraju sam uzeo u češkom Alzashopu, ali gledam sad da ni kod njih više nema toga. Ne kužim gdje je problem.

Ali eto ima ga na amazon.uk. Oko 200 kuna i doma ti je za 2-3 dana u pravilu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Xbox One

Pozdrav!

Da mislio sam na wireless adapter,  lol!

Pa sam narucio bluetooth 4.0 dongle posto xb1 controller moze i na bluetooth, posto ga nemam a davno sam ga trebao uzeti, evo sada prilike!

Malo sam gledo na YT-u i izgleda da bluetooth bolje hvata signal nego wireless adapter, pa ako nebude radilo kako spada onda kupim wireless adapter sa Amazona!

Moram tako jer mi zna dok igram izbaciti controller, sada je spojen na usb! Onda ga trebam istekati i ustekati, a dok to napravim vec sam mrtav! LOL! Sve je update, tako ako nije do usb moram se zezati sa garancijom! Ali posto podrzava bluetooth nema razloga da ne radi! Zar ne!?

Evo video o testu Bluetooth Vs Wireless adapter:

Hvala vam,  

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 19:38 (veseli007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xbox One

Ako imaš ovu novu verziju kontrolera koja je došla sa XBONE S onda ima bluetooth.

Ali eto malo sam sad proguglao o tome i izgleda da je bluetooth support dosta mušićav nekima. Nije toliko problem veza nego što neke stvari ko force feedback nekad ne rade ako je spojeno s bluetoothom. Vidjet ćeš sam da li će ti raditi kako očekuješ.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Xbox One

https://www.amazon.com/Xbox-Project-Scorpio/dp/B01GW8VG7O/

evo slika 

tko ce ubost day one? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 20:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mozda ja ako sve bude po planu 😊 Vjerojatno opet u Alzashopu.
11 godina
Hexfire kaže...

Ako imaš ovu novu verziju kontrolera koja je došla sa XBONE S onda ima bluetooth.

Ali eto malo sam sad proguglao o tome i izgleda da je bluetooth support dosta mušićav nekima. Nije toliko problem veza nego što neke stvari ko force feedback nekad ne rade ako je spojeno s bluetoothom. Vidjet ćeš sam da li će ti raditi kako očekuješ.

Pozdrav! 

Imam XB1 elite, valjda ce sve stimati.Zivi bili pa vidijeli.

Ako ne bude kako ocekujem onda na Amazon! Tnx!

17 godina
Xbox One

kutija je kao i konzola cisti minimalizam ! pure sex 
izgleda kao hi-tech konponenta i manja je od pro-a!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice