sk0ls ti imas i ps4 i XO?
Nope, ps4 mi je bio prvi u planu, ali dva puta zaredom sam dobio pokvarene pa sam 3. put odlucio uzeti XO..
sk0ls ti imas i ps4 i XO?
Nope, ps4 mi je bio prvi u planu, ali dva puta zaredom sam dobio pokvarene pa sam 3. put odlucio uzeti XO..
Pozz ljudi, imam jedno pitanje, evo zanima me dal netko ima slicni problem,
Imam Optimu za internet, 02surf+ paket, brzina interneta mi je 4Mbps, evo speedtesta s mojeg laptopa: http://www.speedtest.net/result/3263069526.png
A evo brzine downloada kad idem pod http://i39.tinypic.com/2qnaaug.jpg
Zna netko zbog cega bi ovo mogli biti? Kad igram online, ima dosta lagga..
Pozz ljudi, imam jedno pitanje, evo zanima me dal netko ima slicni problem,
Imam Optimu za internet, 02surf+ paket, brzina interneta mi je 4Mbps, evo speedtesta s mojeg laptopa: http://www.speedtest.net/result/3263069526.png
A evo brzine downloada kad idem pod http://i39.tinypic.com/2qnaaug.jpg
Zna netko zbog cega bi ovo mogli biti? Kad igram online, ima dosta lagga..
Upload
on je isto bitan ,a kod tebe je stvarno nizak
Jesi imo prije PS3 ili Xbox 360 ?
Imam x360, na njemu sve radi ok..
onda i vjerujem online igranje na kompu ?
Jesi spojio kablom ili je bezicno ? (ako je bezicno probaj sa kablom)
i reci jos samo koji ruter imas
I na kompu je sve ok kad igram online, prvo je bio spojen bezicno, kasnije sam spojio kablom.
Ruter mi je D-LINK DSL 2640R
I na kompu je sve ok kad igram online, prvo je bio spojen bezicno, kasnije sam spojio kablom.
Ruter mi je D-LINK DSL 2640R
eh onda stvarno ne znam :(
Probaj googlati o portovima za Xone ,a mozda on nesto radi u pozadini kaj ti trosi upload ,a to isto ne radi nit komp niti X360
jer ti je upload stvarno nizak (ja na t-comu imam 0.65 ,a ti imas 0.12 ) tak da se zaguši bez problema
Da, čital sam nekaj o otvaranju portova za Xone, budem probal otvorit te portove u ruteru..
Inace, nista mi ne skida nit uplouda trenutno :/
Vjerojatno cu prodat PS4 i uzet XO
Vjerojatno cu prodat PS4 i uzet XO
Razlog toga je....?
Ekskluzive,Gamepad,Interent usluga,lijepši dizajn i kinect :D
De malo pisite dojmove od XO :D
De malo pisite dojmove od XO :D
Imam XO, jesam zadovoljan s njime, al imal sam i PS4 kojeg sam moral vratit zbog kvara, iskreno, ja bi rađe PS4 nego XO. :)
a kak si krenuo ti ces igrat dotu 2 do 70 također....
A koji je tvoj razlog sto ti je bolji PS4?
PS+ koji daje odlične besplatne igre svaki mjesec, dostupnost HR računa, ekskluzive, lakša nabava igra...
PS+ koji daje odlične besplatne igre svaki mjesec, dostupnost HR računa, ekskluzive, lakša nabava igra...
To mu i ja kazem i nema z+jebava'nja oko regije jer je region free...
To mu i ja kazem i nema z+jebava'nja oko regije jer je region free...
I za XONE su region free, tj, next gen nema više PAL i NTSC verzija.
Me meni to sto je PS4 podrzan u Hr neznaci ni malo,ja bi igro Ryse-a,DR3,TitanFall,Halo...
Jel ima netko iz Vinkovaca ili okolice da bi mijenjao xb1 za ps4? Imam NFS Rivals, BF4 i COD Ghosts. Ima i dodatne dvije godine garancije koja još nije regana jer link za reganje dodatne garancije još ne radi.
EDIT: po mogućnosti zamjena za xb1 s NFS Rivals i COD Ghosts
Xbox One Titanfall bundle kod mene u cetvrtak dodajte me:speedyw009
Skup je titanfall, jos cekam bar mjesec - dva da padne cijena.
Mene zanima jedno. kupujem danas konzolu 100%..
skuplja od ps4 ali nema veze.
Da li bez problema mogu igrati online?
lp,
Mene zanima jedno. kupujem danas konzolu 100%..
skuplja od ps4 ali nema veze.
Da li bez problema mogu igrati online?
lp,
Mozes, uz pretplatu koja je i na PSN-u
Par tjedana stara vijest, ali vidim da nitko nije objavio. Kažu neki developeri da će DirectX 12 udvostručiti snagu Xbox One. Također, uskoro dolazi i podrška za Mantle koja će dodatno ''podmazati'' performanse. Postavlja se pitanje- Hoće li ovime Xbox One dostići snagu ps4? Bilo kako bilo, ovo su odlične vijesti za xone vlasnike.
Ovdje je malo detaljnije objašnjeno:
Ako je netko uzeo novi X1, zanima me kakvo je stanje sa napučenošću servera u popularnim multiplayer igrama (Battlefield 4, Titanfall, Plants vs Zombies)?
Da me netko prije tjedan dana pitao koju bih konzolu uzeo, bez razmišljanja bih rekao PS4. Ali, kad sam vidio ponudu igara za obje konzole i uzeo u obzir da je Kinect odlična stvar za druženja i klince, ozbiljno razmišljam da uzmem ovaj X1 Titanfall bundle. Jedino me brine da ima slabo ekipe u Europi i kod nas koja ga ima i igra igre, pa zato pitam.
Unaprijed hvala!
Ima ekipe kolko hoćeš, to te ne treba brinut.
Ako zadovoljava tvoje potrebe i ponuda igara je onakva kakvu želiš slobodno uzmi, neće ti falit ekipe za igranje.
Domaće ekipe je puno manje nego na PS4, ali u mnogim europskim zemljama šibaju po Xboneu pa nećeš imat problema.