Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 637.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xbox One

http://edition.cnn.com/2013/11/26/tech/gaming-gadgets/xbox-live-cursing-ban/

Ok, ne možeš koristiti skype jer si koristio "psovke" poput shit u Upload studiju? Odličan potez, Microsoft! Možda da počnu cenzurirati i psovke u igrama?

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: Xbox One

"Because of your past behavior, you can't Xbox Live Gold is required to use Skype for Xbox One."

lol za gramatiku i lol za psovke....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Chronosus kaže...

Ok, ne možeš koristiti skype jer si koristio "psovke" poput shit u Upload studiju? Odličan potez, Microsoft! Možda da počnu cenzurirati i psovke u igrama?

http://8th-circuit.com/sites/default/files/xz3f11k.jpg

U Fifi i ostalim igrama EA sportsa ako p.izdiš i psuješ na sudca tako da ono {#}

Ja (donekle) ne vidim problem u ovome - isključi kinect i to je to. Još najbolje da igram multi i slušam nekog debila kako kmeči i psuje mi sve po spisku jer je izgubio. Slušati bezvezne komentare i psovanje na uploadima isto tako. Makar skype treba biti odvojena i privatna stvar jer koga briga kako pričam s frendom. I naravno ne ban za jednu psovku nego za ponavljajuće prijestupnike.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 15:39 (Paolo2612).
14 godina
Paolo2612 kaže...
Chronosus kaže...

http://8th-circuit.com/sites/default/files/xz3f11k.jpg

U Fifi i ostalim igrama EA sportsa ako p.izdiš i psuješ na sudca tako da ono {#}

Ja (donekle) ne vidim problem u ovome - isključi kinect i to je to. Još najbolje da igram multi i slušam nekog debila kako kmeči i psuje mi sve po spisku jer je izgubio. Slušati bezvezne komentare i psovanje na uploadima isto tako. Makar skype treba biti odvojena i privatna stvar jer koga briga kako pričam s frendom. I naravno ne ban za jednu psovku nego za ponavljajuće prijestupnike.

To je još jedna stvar. Zašto ne možeš koristiti skype bez xbox live-a?

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ima li tko od drugova Xboxaša da je već nabavio stroj izvana?

Evo,ja prekosutra idem po Xone u italiju

15 godina
Xbox One
Ja ga već imam tjedan dana! Day One edition sa njemačkog amazona. Konzola je prva liga, oduševljen sam zasada!

Trenutno se igra Forza 5, Fifa 14 i Killer instinct.

Evo i moj gamertag pa tko hoće neka me doda.

gamertag: hrci85
Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Xbox One

Danas uzo xone dan prije

Slike nemogu poslat preko moba.pila od konzole bas je mrcina

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 14:59 (piki340).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
piki340 kaže...

Danas uzo xone dan prije

Slike nemogu poslat preko moba.pila od konzole bas je mrcina

Kolko si ga platio u Italiji
14 godina
neaktivan

499e sa forzom u gamestop-u

11 godina
odjavljen
Xbox One

Ja bi takoder rado uzeo xbox one jel imam 360 sad i vise volim xbox nego ps pa bi me zanimalo kad ga kupim di da nabvim igrice kasnije posto xbox one ne postoji u hrvatskoj i ko zna kolko ga nece bit.Oce li mozda hrvatski ducani imat xbox one igre?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ja bi takoder rado uzeo xbox one jel imam 360 sad i vise volim xbox nego ps pa bi me zanimalo kad ga kupim di da nabvim igrice kasnije posto xbox one ne postoji u hrvatskoj i ko zna kolko ga nece bit.Oce li mozda hrvatski ducani imat xbox one igre?

Bit će igara za kupiti, ne brini za to. Sophos i Infomark bi ih već mogli imati u ponudi, znam da su rekli da hoće.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
11 godina
odjavljen

Hvala.Nego samo jos jedna stvar.Jel mogu igrat multiplayer i skidat igre sa xbox live.Sigurno moram lagat da sam iz italije npr.Jel to ide tako ili?

13 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Hvala.Nego samo jos jedna stvar.Jel mogu igrat multiplayer i skidat igre sa xbox live.Sigurno moram lagat da sam iz italije npr.Jel to ide tako ili?

trebalo bi bit isto kao i na xbox 360 

16 godina
Xbox One

Ja sam svoj primjerak uzeo u Mađi, Day one konzola sa igricom Forza Motorsport. Spakriana konzola u kutiji ima barem 10 kila. Konzola gamepad i kinetik su kvalitetno napravljeni, ja sam prezadovoljan imam igre fifa 14, nba2k14 i forza naravno. Odlične su igre, a što se tiče grafike nba2k14 je jedina next gen. U fifi ima prostora za napredak kao i u forzi, recimo detalji auta u utrci nisu na onoj razini kao kad ti je auto predstavljen u garaži itd... :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

Ja sam svoj primjerak uzeo u Mađi, Day one konzola sa igricom Forza Motorsport. Spakriana konzola u kutiji ima barem 10 kila. Konzola gamepad i kinetik su kvalitetno napravljeni, ja sam prezadovoljan imam igre fifa 14, nba2k14 i forza naravno. Odlične su igre, a što se tiče grafike nba2k14 je jedina next gen. U fifi ima prostora za napredak kao i u forzi, recimo detalji auta u utrci nisu na onoj razini kao kad ti je auto predstavljen u garaži itd... :)

jesi igro nba 2k14 mozda na prijasnjim konzolama ili pcu? zanima me usporedba.

16 godina
Igrao sam na pcu i ovdje je definitivno bolja igra u svakome pogledu.
Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
17 godina
Xbox One

Zna netko neki dućan u EU koji šalje konzolu poštom u hrv? Planirao sam sa zavvi ili gamea al sam se sjetio pošto je to UK da bi mi došao sa onim njihovim sugavim strujnim adapterom a bome mi se neda jos s tim zaj***vat kad već dajem 500€{#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam uzeo preko talijanskog Amazona, a vidim da je i infomark.hr dobio Xbox One samo su slabi sa zalihama.

lavanderman
17 godina
daniz kaže...

Ja sam uzeo preko talijanskog Amazona, a vidim da je i infomark.hr dobio Xbox One samo su slabi sa zalihama.

Konzola je 500€, ne vidim jedan dobar razlog zašto je nebi naručio izvana (kad smo u EU i nema carine) nego dao infomarku 576€. Inače mislio sam da amazon u hrvatsku ne dostavlja ništa osim knjiga..

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Xbox One

Ima tu ekipe koja igra online Xbox ONE? :)

Drugi tjedan mi dolazi xbox, pa me zanima dal za LIVE i dalje moram registrirat na Britansku adresu kao i na x360?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...

Ima tu ekipe koja igra online Xbox ONE? :)

Drugi tjedan mi dolazi xbox, pa me zanima dal za LIVE i dalje moram registrirat na Britansku adresu kao i na x360?

nadam se da ti nece doc pokvarena konzola :D

14 godina
neaktivan
Xbox One

Nemoj coprat {#}

Nakon dvije pokvarene PS4 konzole, ništ me ne može više iznenaditi..

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...

Nemoj coprat {#}

Nakon dvije pokvarene PS4 konzole, ništ me ne može više iznenaditi..

bogme 
to je neka visa sila

kaj se na kraju dogodilo sa zadnjim ps4 ? 

14 godina
neaktivan
Xbox One

Prvo sam kupil sve moguce adaptere, konvertere jer sam mislil da je u tome problem, al ipak nije to bio problem, onda sam zvao u ZG na broj koji je napisan u EU garancijskom listu (Ars Venatus) i oni su mi rekli samo da su oni konzultanti za prodaju a ne serviseri. Pa sam opet odlucio poslati u Amazon te zatražio full refund, sad 3. put necu riskirati jer sam procitao u par navrata po internet člancima da ako narucis PS4 sa Amazona, da imaš 40% šanse da dobiješ pokvarenu konzolu, neznam koliko je istine u tome al necu riskirati 3. put jer me vec sad samo poštarina koštala 620 kuna (2 puta po 310 kuna)

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...

Prvo sam kupil sve moguce adaptere, konvertere jer sam mislil da je u tome problem, al ipak nije to bio problem, onda sam zvao u ZG na broj koji je napisan u EU garancijskom listu (Ars Venatus) i oni su mi rekli samo da su oni konzultanti za prodaju a ne serviseri. Pa sam opet odlucio poslati u Amazon te zatražio full refund, sad 3. put necu riskirati jer sam procitao u par navrata po internet člancima da ako narucis PS4 sa Amazona, da imaš 40% šanse da dobiješ pokvarenu konzolu, neznam koliko je istine u tome al necu riskirati 3. put jer me vec sad samo poštarina koštala 620 kuna (2 puta po 310 kuna)

da u pravu si nebi niti ja riskirao 
inace citao sam i ja slicno za amazon.. srecom ja sam odustao od kupnje dok ne dođu neke konkretne igre

Kakvo je stanje sa X1 i PS4 jos cu Wii U uzet :D 

11 godina
neaktivan
Xbox One
Zasto se dobije xbox live gold trail 7 dana uz igru call of duty ghosts, sto ako netko ima xbox live gold vec za mjesec ili godinu ili koliko vec? I jer to vrjedi da igras s drugima samo za cod ghosts ili i za druge igre

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Xbox fan gun kaže...
Zasto se dobije xbox live gold trail 7 dana uz igru call of duty ghosts, sto ako netko ima xbox live gold vec za mjesec ili godinu ili koliko vec? I jer to vrjedi da igras s drugima samo za cod ghosts ili i za druge igre

vrijedi za sve ,ako vec imas Gold onda ga das nekome tko nema ili cuvas za crne dane :)

14 godina
neaktivan
Xbox One

Ljudi, neko ko bi volio zaigrat bf4 il killer instinct nek me doda XBL - skols1555

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Pitanje, dali i vama koji igrate bf4 multiplayer jako lagga ili je to samo meni?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

sk0ls ti imas i ps4 i XO?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice