Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.239.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

ako ima ovdje uopće ikog tko ima nemodificiranu konzolu, HALO3 je besplatan na live-u...

Probao sam ga preuzeti al ne da mi. Veli da nije dostupan na našoj lokaciji... Ti si uspio?

ovo dole...

CroVandal kaže...

Ako nece odmah treba sacekat par dana tako je meni rainbow six vegas i bezveze nakon par dana probam i krene bez problema!

rijetko kad mi da da odmah skinem...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Jel treba gold za skidanje...i kolko ima gb
16 godina

Treba gold, dio je Games with gold promocije. "Teži" cca 5 GB.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A jbmu ja neam gold...
14 godina
neaktivan
A jel moguce da da se prijavim preko acc od bratica koji je iz austrije...i preko njegovog acc skinem na svoj xbox koji je lt.3.0..i onda igrat preko svog gametaga...i ako mene slucajno banuju...oce mi banat samo konzolu ili i njegov acc i njegovu konzolu
Hvala puno decki
14 godina
Nemozes igra se veze za acc, kupi gold pa igraj
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Cujem da je Halo 3 besplatan al ga moj frend nemoze skinut(Uk acc).A jbm -.- ,cekas par mjeseci da izade ta igra i onda je nemozes skinut.

Eto ja sam ih pito(MS support) i rekli su da rade na tome pa da bi u roku 24/48 h trebalo biti dostupno u Uk odnosno Hr ;)

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 18:53 (funky boy).

0 0 hvala 0
14 godina
Procitaj par prethodnih postova, tako je uvjek uglavnom kad dode nova igra!
14 godina
neaktivan
Pozz ljudi...imam xbox 360 i neam pojma koji LT imam...igram dark sector, tomb raider, binja blade...sprzio sam COD BO, i imam ikonu igre na dashboardu, instalira mi igru do kraja...ali kad je otvorim nakon 10 sekunfi mi dodje da je unreadable i da je kao malo obrisem...probao sam ja kod frenda na jasperu LT 3.0 i kod njega ide...u cemu je problem? Hvala
13 godina
neaktivan

Ima tko tutorijal za title updates xbox 360 JTAG ali da je na hrvatskom

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo i ja sam vlasnik ove slavne konzole i super se zabavljam sa GTA 5 prošao igru do kraja ali me zanima ako neko zna kolka bi cijena trebala biti u Bosni za Xbox One jer planiram ga uzet kad izađe tamo negdje oko marta sam kontao moja pretpostavka je nekih 600 maraka.

0 0 hvala 0
14 godina
Gamingfan kaže...

Evo i ja sam vlasnik ove slavne konzole i super se zabavljam sa GTA 5 prošao igru do kraja ali me zanima ako neko zna kolka bi cijena trebala biti u Bosni za Xbox One jer planiram ga uzet kad izađe tamo negdje oko marta sam kontao moja pretpostavka je nekih 600 maraka.

Wii u se na pik.ba(16gb, zombiu verzija) prodavao za 950 km, basic verzija za 800. Xone će sigurno koštati više od toga

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
11 godina
neaktivan

ma ne znam baš jer već vidim prednarudžbe na piku za ps4 su 899 km tako da se nikad ne zna

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može li igra u NTSC formatu raditi u HR ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamingfan kaže...

ma ne znam baš jer već vidim prednarudžbe na piku za ps4 su 899 km tako da se nikad ne zna

Gle u EU će koštati 500 eura minimalnih šest mjeseci, tako da ne računaj ispod 1200 KM.

15 godina
Oseka kaže...

Na RGH/JTAG da, na LT ne.

15 godina
ATI HD3870 kaže...

Ima tko tutorijal za title updates xbox 360 JTAG ali da je na hrvatskom

http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr%9Aka/7774-ultimate-tutorial-update-osnovnog-dashboarda-na-rgh-konzoli-2-0-16537-update-up-to-date-14-09-2013-a.html

Evo ti na srpskom

15 godina
goran___1992 kaže...
Pozz ljudi...imam xbox 360 i neam pojma koji LT imam...igram dark sector, tomb raider, binja blade...sprzio sam COD BO, i imam ikonu igre na dashboardu, instalira mi igru do kraja...ali kad je otvorim nakon 10 sekunfi mi dodje da je unreadable i da je kao malo obrisem...probao sam ja kod frenda na jasperu LT 3.0 i kod njega ide...u cemu je problem? Hvala

Imaš vjerojatno LT 2, moraš updejtat na LT 3.0 i pržit posebnom pržilicom, inače ti neće raditi.

14 godina
Jesi koristio abgx? Xbox ti je vjerovatno flaggan za ban ali tko zna kada ces ga dobiti! Za xgd3 igre treba posebna prza a xgd2 netreba black ops je xgd2
14 godina
neaktivan
Ja sam sprzio black ops na lt 2.0 i neda mi igrat jer ima ap 2.5 zastitu
12 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...
Oseka kaže...

Na RGH/JTAG da, na LT ne.

Naveo si za sve konzole samo nisi za moju. Ja nemam modifikaciju kakav je slucaj kod "legalnih" konzola??

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 17:27 (Oseka).
14 godina

Isto kao i LT znaci da pojasnom LT modifikacija se odnosi samo na DVD drive sa kojim onda mozete igrati backup igre nema dodatnih mogucunosti, znaci konzola je identicna originala i moze se spojiti na live bez ban-a(iako uvjek postoji opasnost)

13 godina
neaktivan

gdje u hrvatskoj uzet transfer cable za hard disk......sve sam pretražio....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima li ko iz Bosne i Hercegovine da hoće kupit Xbox 360 jeftino?

Nudim Xbox 360 Arcade sa Jasper pločom, u odličnom je stanju konzola.

Uz konzolu dolazi sljedeće:

- 20 GB HDD,

- wireless gamepad sa punim Duracell baterijama,

- svi potrebni kablovi uključujući i HDMI kabal,

- ogroman broj igara dvije originalne i ogroman broj neoriginala.

Cijena je 250 KM.

Za detaljnije informacije mi se obratite privatnom porukom ili na pik profil Mersa_Cersa ili porukom na broj 062 701 238.

Edit

Imam mušteriju tako da nema više prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 10:48 (Gamingfan).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Isto kao i LT znaci da pojasnom LT modifikacija se odnosi samo na DVD drive sa kojim onda mozete igrati backup igre nema dodatnih mogucunosti, znaci konzola je identicna originala i moze se spojiti na live bez ban-a(iako uvjek postoji opasnost)

Pa zasto onda u infomarka prodaju gta 5 u ntsc formaru možda mi zato i izbacuje iz igre?.

14 godina

Gta V je region free osim za japan tako da nije do toga! probaj googlati problem mozda nades rijesenje!

12 godina
neaktivan

Jel se da sad skinut Halo 3?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam jedno glupo pitanj xD

Vidim sad da kupovaju preko ovog steama sa paysafe racunom(kupis na kiosku),dali se s tim kodom moze preko xbox-a kupit Gold(Redeem code)?

0 0 hvala 0
14 godina

odes u banku i otvoris racun i mozes svuda kupovati tako je najbolje, trazi Visu electron :-) ziro ili devizni racun

12 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

odes u banku i otvoris racun i mozes svuda kupovati tako je najbolje, trazi Visu electron :-) ziro ili devizni racun

Tata neda kreditnu :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice