Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.288.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Kupis lan kabel i spojis u ruter koji je povezan na internet, to je to!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Hvala:)

GAMER
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
crocro23 kaže...

Hvala:)

Ako ti je već pomogao stavi mu "Hvala ili "TU".....

Ako nećeš,ja ću ;)

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
13 godina
neaktivan

jel mogu sa JTAG modifikacijom igrat pirate online? ima kakve šanse od bana konzole?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
fluj kaže...

jel mogu sa JTAG modifikacijom igrat pirate online? ima kakve šanse od bana konzole?

Joj,idi par strana nazad i sve ti lijepo piše!

14 godina
fluj kaže...

S jtagom/rgh-om se nemožeš spojiti na xbox live, barem bi trebalo biti konfigurirano na taj način. Ako se ipak spojiš, dobijaš instant ban(pošto imaš JTAg, pretpostavljam da to nije neki problem). Ako imaš novi freestyle dash, sa njim imaš servis LiNK, koji omogućava multiplayer sa jtag/rgh korisnicima u igrama koje podržavaju system link

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

jel zna tko gdje mogu kupit orginal Xbox 360 zelene kutije...što jeftinije to bolje...hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...

jel zna tko gdje mogu kupit orginal Xbox 360 zelene kutije...što jeftinije to bolje...hvala!

potraži po knjižarama, trgovinama uredskom opremom ili na ebayu, standardne crne možeš naći skoro svugdje

13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

Ja ih imam puno,od Nike,Adidasa itd itd :D

Samo tutneš u kutiju za cipele i problem riješen!

LP

17 godina
HDesignz kaže...

Zelene ćeš teško pronaći u domaćim trgovinama. Mislim da ti je tu ebay najbolje rješenje.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
15 godina

Ja sam samo na ebayu nasao i to nije bas jeftino za kutiju ali kad ti pukne ajde...

14 godina

Što se tiče diskova, kupim obične zelene okvirove, skinem cover s interneta i odnesem u fotokopirnicu da mi ispišu na masnom papiru, dobijem odlične rezultate

A umjesto zelenih ili crnih, može iskoristiti bijele

skoro kao original, na same DVD-ove ne ljepim ništa skoro kao original, na same DVD-ove ne ljepim ništa
ovi su kućne izrade, na laserskom pisaču ovi su kućne izrade, na laserskom pisaču

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Što se tiče diskova, kupim obične zelene okvirove, skinem cover s interneta i odnesem u fotokopirnicu da mi ispišu na masnom papiru, dobijem odlične rezultate

e pa tako šta sam gledao....tako št amii treba..i tako bi ja napravio sa tim coverima :D

14 godina
HDesignz kaže...
Ivan_hacker kaže...

e pa tako šta sam gledao....tako št amii treba..i tako bi ja napravio sa tim coverima :D

Obični zeleni okvirovi su teški za nać, ja sam ih našao nekoliko na oglasniku, ali su užasno skupi. Nema razloga kupovat skuplje okvirove samo radi boje

13 godina
neaktivan

nakraju ću uzet klasični dvd case i to je to...

0 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...

nakraju ću uzet klasični dvd case i to je to...

To ti nakraju i ispadne najisplativija opcija, ako planiraš kupovat više komada

13 godina
neaktivan

pda..treba mi više komad a:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isplati li se kupiti sada xBox 360 120 Gb (Jasper) star oko 3 godine, ima dosta igara uz njega, cijena nije pretjerana, čak imam mogućnost ga i isprobati kod prodavača. Ali zanima me vjerovatnost kvarova .. Jer ne znam ama baš ništa o xboxu .. 

GL&HF
15 godina
AmD kaže...

Isplati li se kupiti sada xBox 360 120 Gb (Jasper) star oko 3 godine, ima dosta igara uz njega, cijena nije pretjerana, čak imam mogućnost ga i isprobati kod prodavača. Ali zanima me vjerovatnost kvarova .. Jer ne znam ama baš ništa o xboxu .. 

jasper ploče su uglavnom sigurne or RROD-a  i ostalih kvarova tako da nebi trebao imati problema s time...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 2:16 (antimadridista).
14 godina
AmD kaže...

Isplati se, jasper ploče su sigurne od kvarova, tako da je sigurno kupit. Ipak provjeri MFR date, za svaki slučaj

13 godina
neaktivan

Dali je moguće sa 1 Xbox-om igrati na 2 TV-a.Pročitao sam da može a dali može sa 1 HDMI-om i 1 AV kabelom uključim u 1 konzolu i onaj od HDMI stavim u npr. LCD ekran a onaj s AV kabel na onu staru CRT televiziju.Hvala

Ispod slika napravljena u paintu :)

1 xbox => 2 TV 1 xbox => 2 TV
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 21:16 (funky boy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Dali je moguće sa 1 Xbox-om igrati na 2 TV-a.Pročitao sam da može a dali može sa 1 HDMI-om i 1 AV kabelom uključim u 1 konzolu i onaj od HDMI stavim u npr. LCD ekran a onaj s AV kabel na onu staru CRT televiziju.Hvala

Kolko ja znam, sa original AV kabelom nije moguče uštekati i HDMI u isto vrijeme. Zato i jest onako malo čudno dizajniran da pokrije HDMI kabel...(barem na starim xboxevima)..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
funky boy kaže...

Kolko ja znam, sa original AV kabelom nije moguče uštekati i HDMI u isto vrijeme. Zato i jest onako malo čudno dizajniran da pokrije HDMI kabel...(barem na starim xboxevima)..

Da ali ako skinem tu plastiku što smeta,dali bi onda mogao.Dali bi to naudilo xbox-u pošto je jedan u HD a drugi na AV-u?

Hvala ;)

16 godina
neaktivan

Kako je najbolje pozicionirati xbox? Mozda da stavim cak i ventilator nekakav da puse u njega da se ne grije previse?

EDIT: Imam jedan stari monitor (Philips 170s) koji ima samo VGA izlaz .. Zanima me mogu li kako spojiti xbox na njega? 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:40 (AmD).
14 godina
AmD kaže...

Kako je najbolje pozicionirati xbox? Mozda da stavim cak i ventilator nekakav da puse u njega da se ne grije previse?

EDIT: Imam jedan stari monitor (Philips 170s) koji ima samo VGA izlaz .. Zanima me mogu li kako spojiti xbox na njega?

Moj je postavljen horizontalno, sa oko desetak cm slobodnog prostora sa strane i otraga. Na slimovima su riješili probleme sa pregrijavanjem, jasper također nema većih problema. Samo mu osiguraj slobodan prostor sa strana, odmakni AC adapter od konzole, jer se on također grije, i bit ćeš siguran. Postoje ventilatori koji se montiraju na stražnju stranu, možeš pokušati, ja nemam iskustva sa njima

Za spajanje na monitor treba ti xbox 360 vga cable, obavezno originalni. Brojni kineski kablovi imaju smetnje pri igranju. Problem sa ovim je što trebaš zasebno spojit zvuk.

Rca kabel iz xboxa spajaš u ovakav adapter, drugi dio kabla možeš spojiti u line in ulaz na računalu ili spojiš u ovakav adapter i spojiš na zvučnike

funky boy kaže...
Da ali ako skinem tu plastiku što smeta,dali bi onda mogao.Dali bi to naudilo xbox-u pošto je jedan u HD a drugi na AV-u?

Hvala ;)

Trebaš skinuti plastiku da bi mogao spojiti oba u isto vrijeme,ali ti to neće pomoći. Prioritet ima HDMI, što znači kada je HDMI spojen, slika će ići preko njega, a ne preko ničega drugoga. Nemožeš igrati na dva tv-a u isto vrijeme, možeš nabaviti razdjelnik, ali ćeš imati istu sliku na oba ekrana

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 14:18 (Ivan_hacker).
15 godina

Nemozes spojiti nema sanse pogotvo ne da igra svatko svoje, niti ima snage niti mogucnosti da to izvedes!

15 godina

kako updejtat przene igre? primjetio sam da mi pes nema penala kad se zavrsi utakmica npr 0:0 pa pretpostavljam da mu treba updejt

the sound of engine is cure for everything!

0 1 hvala 0
15 godina

Ovisi koji mod igras ako igras ligu naravno da nema penala ako igras polufinale ili tako nesto ili cup onda ima!

15 godina
CroVandal kaže...

Ovisi koji mod igras ako igras ligu naravno da nema penala ako igras polufinale ili tako nesto ili cup onda ima!

obicna utakmica

the sound of engine is cure for everything!
15 godina

Pa onda moras prije utakmice u opcijama namjestiti ako se nevaram tako je bilo da sada u PES-u ovaj zadnji nemam...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice