Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

Ovako iskustva je glupo nabrajat a imas ih svuda uglavnom sam zadovoljan sa konzolom i skoro sve igre igram preko nje! Igre: Gears of War 2,3, Cod serijal, Red dead redemtion, Forca serijal itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
IMVK kaže...
razermario kaže...

IMVK lol koja ti glupa pitanja vamo postavljas dafuq ? " koje igre da uzmem " i slicno lol de malo procitaj temu... Imas i ranijih postova o tome 

Gdje je tu problem?

Fino pitam da mi kolege preporuče nekakvu dobru igru AKO HOCE !

ako vec uzimas xbox neces kupiti igre iz 2008 kupiti ces nove naslove kao sta su... AC3, far cry 3 , Crysis 3, Tomb Raider i slicno... samo nemoj reci a to nevolim -.-"

13 godina
neaktivan
razermario kaže...
IMVK kaže...
razermario kaže...

IMVK lol koja ti glupa pitanja vamo postavljas dafuq ? " koje igre da uzmem " i slicno lol de malo procitaj temu... Imas i ranijih postova o tome 

Gdje je tu problem?

ako vec uzimas xbox neces kupiti igre iz 2008 kupiti ces nove naslove kao sta su... AC3, far cry 3 , Crysis 3, Tomb Raider i slicno... samo nemoj reci a to nevolim -.-"

A to ne volim  :((

Šalim se.

Nego sta vec cu uzimat novije, nego samo sam pitao, posto bas i nisam igrao do sada koje igre su dobre

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina
IMVK kaže...
razermario kaže...
IMVK kaže...
razermario kaže...

Gdje je tu problem?

A to ne volim  :((

Šalim se.

Nego sta vec cu uzimat novije, nego samo sam pitao, posto bas i nisam igrao do sada koje igre su dobre

gle ovako mozemo do sutra... ja mogu reci da mi je black ops 2 bio *ebeno dobar a ti mos skinuti ili kupiti i reci da je Sh1t... tak oda o okusima se neraspravlja odi na gamespot i pogledaj ocijene ili na forumima malo youtube ovo ono... pa se skontaj za game btw sretno sa tim :)

13 godina
neaktivan
razermario kaže...
IMVK kaže...

gle ovako mozemo do sutra... ja mogu reci da mi je black ops 2 bio *ebeno dobar a ti mos skinuti ili kupiti i reci da je Sh1t... tak oda o okusima se neraspravlja odi na gamespot i pogledaj ocijene ili na forumima malo youtube ovo ono... pa se skontaj za game btw sretno sa tim :)

Hvala!

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina

Ovako imam modificiranu konzolu... i tu i tamo sam se spajao na net sa njom.... i nakon nekoga vremena sam htio se ponovo spojiti... al je problem u tome sta me xbox pitao za UPADATE neki... I neda mi na net dok ga nenapravim... pa me zanima dali ce mi zeznuti modifikaciju ako napravim upadate ? Thx 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
razermario kaže...

Ovako imam modificiranu konzolu... i tu i tamo sam se spajao na net sa njom.... i nakon nekoga vremena sam htio se ponovo spojiti... al je problem u tome sta me xbox pitao za UPADATE neki... I neda mi na net dok ga nenapravim... pa me zanima dali ce mi zeznuti modifikaciju ako napravim upadate ? Thx

Koji ti je trenutni dashboard? Koji LT imaš?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina

odkud kupujete igre? ja sam gledao game.co.uk i shopto, jel se plaća carina ili? 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
Ivan_hacker kaže...
razermario kaže...

Koji ti je trenutni dashboard? Koji LT imaš?

Ima LT3.0. Boji da će mu update modifikaciju usrat. Ak ćemo iskreno nikad ne znaš šta je u updateu i kad će počet novi ban wave. Tak da moja preporuka mu je bila da ak baš mora ić na live nek ode ak ne, neka ga izbjegava. Jer kolko znam ni nema gold da bi igro online.

15 godina

Zavvi,shopto i game.co.uk i ebay.co.uk dosad nisam platio carinu ili pdv niti na jednu igru, a kupio sam ih mnogo i za xbox i za PC!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

poz,imam jedan problem kad przim igre,ako je igra veca nego disk ne snimi mi do kraja,kako da to snimim na 100 posto.

0 0 hvala 0
16 godina
Moraš se spojiti na live i napraviti update.. Taj update ti omogući da snimiš full disk.
12 godina
neaktivan

znaci to je jedini nacin,nikad xbox nisam kacio na net i ne igram online.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
Moraš se spojiti na live i napraviti update.. Taj update ti omogući da snimiš full disk.

Pa nece radit update ako ima modanu konzolu!

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
14 godina
neaktivan

Možda će nekima biti smiješna pitanja no nema veze xD:

1. Da li se prilikom igranja na modificiranoj konzoli (Slim 4gb) savegame sprema na harddisk??, mogu li onda kad ponovno stavim igru (CD) igrat gdje sam stao? 
  2. Jeli 4gb dosta za savegame 20,30 igara?!

Hvala unaprijed! :)

0 0 hvala 0
15 godina
matejura kaže...

poz,imam jedan problem kad przim igre,ako je igra veca nego disk ne snimi mi do kraja,kako da to snimim na 100 posto.

Nikakav update nema veze sa prženjem igara, novije igre dolaze u formatu Xbox Game Disc 3, i njih možeš u potpunosti pržiti samo se burner max pržilicom, poslao sam ti poruku sa detaljnijim objašnjenjem

fluj kaže...

Možda će nekima biti smiješna pitanja no nema veze xD:

1. Da li se prilikom igranja na modificiranoj konzoli (Slim 4gb) savegame sprema na harddisk??, mogu li onda kad ponovno stavim igru (CD) igrat gdje sam stao? 
  2. Jeli 4gb dosta za savegame 20,30 igara?!

Hvala unaprijed! :)

1. Da, savegameovi se spremaju na unutarnju memoriju.

2.   Iako piše da slim ima 4 GB memorije, korisniku je dostupno samo 2.9 GB. To je dosta za saveove i pokoji DLC, ali ništa više

12 godina
neaktivan

bok ljudi! 

Zanima me ako Xbox modificiram , igram igirce ,skupljam bodove  i nakon nekog vemena ...Kad skupim dovoljno bodova izbrisem modifikaciju ?{#}

Btw novi sam !{#}

Leo

0 0 hvala 0
16 godina
BaRiCaDe kaže...

bok ljudi! 

Zanima me ako Xbox modificiram , igram igirce ,skupljam bodove  i nakon nekog vemena ...Kad skupim dovoljno bodova izbrisem modifikaciju ?{#}

Btw novi sam !{#}

Kakve to bodove misliš skupljat?

Što se tiče modifikacija, možeš što te volja, modificirati za igranje kopiranih igara, vratit original modifikaciju....Pod uvjetom da ne kupiš baš najnoviji xbox kojeg nisu probili još.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 0:07 (St0ka).
15 godina
neaktivan
BaRiCaDe kaže...

bok ljudi! 

Btw novi sam !{#}

Ko ti je to rekao ima bujnu mastu ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 1:29 (branezg).
12 godina
neaktivan

Sta vam je bolje RGH ili LTU+1.2?

I kako se stavljaju RGH igre na xbox?

0 0 hvala 0
15 godina
Rollang kaže...

Sta vam je bolje RGH ili LTU+1.2?

I kako se stavljaju RGH igre na xbox?

Zavisi što ćeš koristit. RGH nudi mogućnost igranja singleplayer igara bez ikakvih problema i komplikacija kao s LT+(burner max, verbatim dvd-dl...), ali ne nudi kvalitetan multiplayer(postoji LiNK, ali nije nešto na što se treba previše oslonit), LT nudi izlaz na Live, ali dugoročno je skuplja opcija. Copy/paste sa xboxrepublika.com:

1. LT+ 3.0

Ili po naski flesovanje ili flash ili "cipovanje" kako god ga svi zovu... (fakticki se ne ubacuje nikakav cip ali ajd u narodu ostalo i da je Pentium 4 i dalje najjaci komp a ne pravi se jos od 2000e godine )

LT+ (Lite Touch) predstavlja hakovani firmware (ajd kazimo software) za DVD rom xbox konzole, on omogucuje da konzola pokrece igre sa narezanog DVD diska tj. piratskog diska. Sa ovime konzola moze i na LIVE da se kaci tj. omoguceno je igranje piratskih igara u multiplayer modu preko LIVE servisa. LIVE servis se placa pravim novcem.

Da bi piratske igre radile potrebno je da se poseduje odredjeni tip rezaca i da se prati procedura za rezanje igara koja podrazumeva provlacenje kroz program ABGX (kako bi konzola bila bezbedna na LIVE-u i da ne bi ste dobili BAN) pa onda rezanje po proceduri.

DLC (Downloadable Content) predstavlja dodatni sadrzaj igara (dodatni nivoi, mape, oruzja, sta god vec) i na konzoli koja ima LT+ 3.0 se PLACA pravim novcem.

XBLA (Xbox LIVE Arcade) igre su mini igre, zarazne do bola btw , koje se takodje PLACAJU pravim novcem na LIVE servisu.

2. RGH/JTAG

Staro ime JTAG nekada a sada RGH (Reset Glitch Hack) je hack za samu konzolu koji za funckicionisanje ima ubacivanje DODATNOG CIPA u samu konzolu. E ovo rodjaci je pravo cipovanje

Sa ovime vise NE MORA DA SE REZU DISKOVI, nema veze koja zastita je aktuelna, sve je oslobodnjeno bilo koje zastite, znaci nema vise ubacivanja novog LT-a kada se pojavi, nema ponovnog rezanja igra jer sa ovakvom konzolom igre igrate direktno sa hard diska same konzole ili pak externog, bez DVD-a u konzoli. Dovoljno je samo da prebacite igru putem recimo LAN kabla, ili preko usb flasha i igranje odmah pocinje.

DLC je u ovom slucaju BESPLATAN, jer ga skidate sa neta i direktno ubacujete u konzolu (sram vas bilo necete da placate MS-u )

XBLA igre takodje besplatne, samo skinete i igrate.

LIVE servis na ovakvoj konzoli nije dostupan, ko ne igra multiplayer preko LIVE-a i ne koristi ga onda je ovo idealno resenje za takve osobe. Kosta u startu vise nego flesovanje tj LT+ ali nema vise naknadnog flesovanja, to je trajno resenje. Multiplayer igranje preko neta je dostupno putem XLINK KAI programa koji se instalira na PC-u i pokrece paralelno i na konzoli.

12 godina
neaktivan

Cuo sam da sa RGH se moze dosta stvari, ne samo xbox igre?

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam si napravio RGH na svom 360. Igre skinem, provučem kroz program na PC i pošaljem preko LANa na hdd od xboxa. Ne sjećam se kad sam kupio dvd i pržio da bi igro. Imam instalirane neke emulatore iako doduše ne igram ih previše. Meni XBL nije bitan jer ko prvo ne namjeravam plaćat da bi igro, ko drugo dobio sam ban davnih dana. Ono što mi se najviše sviđa kod RGH je mogućnost dodavanja DLC. Pošto igram igre kao što je Forza, a novi DLC izlazi svaki mjesec super stvar. Istina morao sam potrošit sveukupno negdje 700kn da bi napravio RGH, i morao sve naručit iz UK jer kolko znam ovdje se takve stvari ne prodaju, ali mislim da mi se isplatilo jer ne moram davat 20kn svaki put za Verbatim dvde.

Ako neko ima još kakvih pitanja tu sam.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo uzeo sam si RGH da mi stave, 900kn u Infomark.hr

Znaci bolje je ot nego LT+1.2 , ja volim live, al izgleda da je ipak RGH bolji..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rollang kaže...

Evo uzeo sam si RGH da mi stave, 900kn u Infomark.hr

Znaci bolje je ot nego LT+1.2 , ja volim live, al izgleda da je ipak RGH bolji..

A gle RGH je svakako bolji , ali sto se tice Live-a ja osobno sam prvo imao nemodificiranu konzolu igrao Live normalno i onda sam ju modificirao jer mi se nije dalo davat tolku lovu za igrice itd.. Nakon 3 mj sam prodao konzolu ,kupio novu i vratio se na Live...

16 godina
odjavljen

di mogu provjerit situaciju sa serverima za bad company 2? ono jel ima još igrača i tako to?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ima, i to prilično
13 godina
neaktivan

jel zna netko u osijekuda modificira konzole? ne šalje mi se poštom....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo dobio sam RGH na xbox-u, i treba mu par minuta da se upali, nesto nije dobro napravljeno ili sta?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 14:22 (Rollang).

0 0 hvala 0
15 godina
To je normalno, potrebno je neko vrijeme da CPU glitchuje, tj. da ucita kod. To vrijeme se razlikuje za svaku reviziju ploce. Uvijek se navodi da ce izaci nova modifikacija koja ce imat instant boot time, ali zbog nacina djelovanja RGH(resetiranje CPU dok ne ucita kod), trenutno nije izvedivo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice