Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.286.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Schtefek kaže...
KanPer777 kaže...

Pozdrav

Evo nisam znao gdje bih stavio pa cu ovdje.

Dobio sam xbox live 12 mjeseci kod.Posto nemam xbox nemam koristi od njega.

Ako netko hoce ga uzet nek mi se javi na PM!

Bok,

Jesi li ga rješio?

Nisam jos :D

16 godina
odjavljen

koliko tražiš?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa u teoriji bi mogao. Falilo bi ti još u biti ovo i trebalo bi radit. Ja sam na isti način spojio ga na zvučnike kompa.

14 godina
neaktivan

Imam to, mislim i ja imam spojeno na zvucnike od kompa, al bi htio na slusalice probat.

edit: Evo sad sam probo spojit sa svim tim, al ne radi, nista se ne cuje, tak da cu ipak igrat prek zvucnika.

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 10:30 (AsAsiN).
15 godina

Kupis ovo pa mozes

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Jel onda moram imat sve ove gluposti, sta sam gore naveo ili sam to kupim i puknem u kontroler i igram?

limboLIVE98
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Kupis ovo pa mozes

To je samo za chat, neće ti preko toga raditi in-game zvuk.

Ako želiš spojiti tako da ti Xbox daje zvuk na slušalice ili zvučnike dok ti je slika na monitoru pretpostavljam da ti je Xbox blizu računala. U tom slučaju radiš ovo: http://www.overclock.net/t/363405/how-to-connect-your-xbox-360-to-your-monitor-speakers

U tom slučaju ćeš samo ukopčati sluške u komp, podesiti da "slušaš" line in ulaz i to je to.

Tako ja imam spojeno od kad sam kupio Xbox i sve 5.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 9:14 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

ja imam smart tv, i jednostavno sam slušalice ukopčo u tv i tako slušam zvuk, a za chat pak mic sa tih slušalica u kontoler preko produžnog kabla.

A i obični lcd tv mora imati mic in....

Neznam zašto komplicirati.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Drug mi dobio Xbox pa me ganja da mu nabavim koju igru pa me zanimaju sigurne stranice sa kojih vi skidate igre. Stranice posaljite na PP.

Hvala unaprijed.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako misliš "skidate"?inače,igre se mogu skinuti tj.downloadati samo na xbox live i to one koje nisu ograničene regijom a ovo drugo su fizička izdanja ili box.drugi par čarapa je ako govoriš o backup iliti kopijama igara,to se već može skinuti s torrenta.

15 godina
I zato mora imati moddanu konzolu ako nije samo orginali
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje u vezi skidanja igrica za xbox.Vidio sam da imaju neki naslovi nastavak .rip.I ja sam si skinuo igricu i ima puno fajlova i nastavak im je .rip.Kako da ja sad to otvorim ili raspakiram da stavim na dvd ili hdd da mi xbox prepozna tu igricu jer nikad se nisam susretao sa .rip datotekama.Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
Red Devill kaže...

Imam jedno pitanje u vezi skidanja igrica za xbox.Vidio sam da imaju neki naslovi nastavak .rip.I ja sam si skinuo igricu i ima puno fajlova i nastavak im je .rip.Kako da ja sad to otvorim ili raspakiram da stavim na dvd ili hdd da mi xbox prepozna tu igricu jer nikad se nisam susretao sa .rip datotekama.Hvala unaprijed.

Vjerojatno jtag/rgh rip. To možeš koristit samo ako ti konzola ima JTAG/RGH modifikaciju.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Red Devill kaže...

Vjerojatno jtag/rgh rip. To možeš koristit samo ako ti konzola ima JTAG/RGH modifikaciju.

E da ima mi tu modifikaciju ali ako ti nije problem jel mi možeš reči kako da ja to raspakiram ili sta da radim s tim fajlovima jel trebam ih prebacit na hard disk pa na Xbox.Ae plz ako znaš

17 godina
Pozdrav ekipa :-) Relativno sam nov u xbox vodama pa me interesira jedna informacija. Kreirao sam xbox live account, adresu naveo neku iz Londona i sve funkcionira. Zanima me mogu li kupovati MS bodove koristeći neku od kreditnih kartica iz Hrvatske? Neda mi se zezat sa nabavkom bonova nego bi jednostavno plaćanje vršio karticom. Hoće li to bit problem ili i za takvu kupovinu ima neki trik koji prolazi? Unaprijed hvala :-)
Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...
Pozdrav ekipa :-) Relativno sam nov u xbox vodama pa me interesira jedna informacija. Kreirao sam xbox live account, adresu naveo neku iz Londona i sve funkcionira. Zanima me mogu li kupovati MS bodove koristeći neku od kreditnih kartica iz Hrvatske? Neda mi se zezat sa nabavkom bonova nego bi jednostavno plaćanje vršio karticom. Hoće li to bit problem ili i za takvu kupovinu ima neki trik koji prolazi? Unaprijed hvala :-)

Nemožeš iz HR kupovat ms bodove

15 godina
Red Devill kaže...
St0ka kaže...
Red Devill kaže...

E da ima mi tu modifikaciju ali ako ti nije problem jel mi možeš reči kako da ja to raspakiram ili sta da radim s tim fajlovima jel trebam ih prebacit na hard disk pa na Xbox.Ae plz ako znaš

Ja u biti te ripove ne skidam, jer sam češće na nxe dashu pa onda sve igre skidam kao .iso i onda pretvorim u GOD da su vidljive i u nxe i u rgh dashu. A što se tiće tih ripova, pa to u biti bi trebalo strpat na hdd i pokrenit ih sa 360.

Ali mi nisu jasni ti .rip fileovi. Ti ako si skino rip fajlovi bi trebali biti nešto ovakvo.

13 godina
neaktivan

ja sam uspio u 3-4 navrata kupiti ms pointse AMEXOM na xbox live 

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Red Devill kaže...
St0ka kaže...
Red Devill kaže...

Ja u biti te ripove ne skidam, jer sam češće na nxe dashu pa onda sve igre skidam kao .iso i onda pretvorim u GOD da su vidljive i u nxe i u rgh dashu. A što se tiće tih ripova, pa to u biti bi trebalo strpat na hdd i pokrenit ih sa 360.

Ali mi nisu jasni ti .rip fileovi. Ti ako si skino rip fajlovi bi trebali biti nešto ovakvo.

A gle meni nisu tako meni je skroz drukčije otišao sam tamo gdje se trebalo skinut i tamo su mi ikonice od internet explorer-a i kada pokušam otvorit otvorim mi internet stranicu.Ako ti nije problem jel mi moš dat link ili nazi gdje ti skidaš te igrice

15 godina

Imaš PM ^^.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima li gdje da se kupi ovi rezaci ali potrebna mi je za slanje u bosnu

Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

Asus DRW-24B3LT
Asus DRW-24B3ST

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tanelorn kaže...

Neke kartice prolaze neke ne. Ja placam prek paypala kada nes kupujem direktno s live-a.

13 godina
neaktivan
Xbox od 250GB sa dvije igre u Gamestopu u Trstu košta 200€, dok je kod nas Xbox 250GB sa Halo 4 2300 kn. Koja pljačka.
The world is your playground.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam više di tražit  a da ne stoji upozorenje od trajnog oštećenja.

Kupia san xbox 360 kinect 4gb i samo zbog kinecta . problem nastaje šta san za relativno male pare naša igre u americi i sad mi se javlja problem neodgovarajuće regije .

Zanima me da li se mogu osposobit sve regije na xbox-u ??? Igre su originali samo ih naručujen iz cilog svita .

P.s. za ovo san totalni noob , tako da cijenin svaki savjet tako ako neko ima problem s regijama i ako ga je riješia nek javi

fala unaprid

nisan još ništa aktivira račun ako to šta znači . samo palin i igran

Pokušavan bit razuman ali ti i dalje ne govoriš ono šta želin čut .
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:07 (UlsarTheGreat).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
UlsarTheGreat kaže...

Neznam više di tražit  a da ne stoji upozorenje od trajnog oštećenja.

Kupia san xbox 360 kinect 4gb i samo zbog kinecta . problem nastaje šta san za relativno male pare naša igre u americi i sad mi se javlja problem neodgovarajuće regije .

Zanima me da li se mogu osposobit sve regije na xbox-u ??? Igre su originali samo ih naručujen iz cilog svita .

P.s. za ovo san totalni noob , tako da cijenin svaki savjet tako ako neko ima problem s regijama i ako ga je riješia nek javi

fala unaprid

nisan još ništa aktivira račun ako to šta znači . samo palin i igran

Nemožeš, kupuj Region Free ili PAL igre, nema ti druge.

Druga opcija je da uradiš RGH modifikaciju, no tada ne moraš kupovat igre{#}

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
17 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...
Red Devill kaže...

Možeš. Kupovao sam Amexom uredno. Iako najčešće možeš pronaći na on-line trgovinama ili eBayu jeftinije kodove.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tanelorn kaže...
Red Devill kaže...

Možeš. Kupovao sam Amexom uredno. Iako najčešće možeš pronaći na on-line trgovinama ili eBayu jeftinije kodove.

Ja isto bez problema kupujem bodove - prije sam koristio VISA electron od PBZ-a sad koristim Paypal koji je vezan za tu istu karticu. Ali kao što Danny kaže, najbolje kupiti bodove preko nekog jeftinjak shopa u UK. Ipak, nadam se da će MS kad tad ukinuti to sr**je s bodovima i prijeći na normalno plaćanje sa novcem kao što ima Sony. Ovako mi uvijek ostane višak koji ne mogu potrošiti.

13 godina
odjavljen

Ja isto bez problema kupujem bodove - prije sam koristio VISA electron od PBZ-a sad koristim Paypal koji je vezan za tu istu karticu. Ali kao što Danny kaže, najbolje kupiti bodove preko nekog jeftinjak shopa u UK. Ipak, nadam se da će MS kad tad ukinuti to sr**je s bodovima i prijeći na normalno plaćanje sa novcem kao što ima Sony. Ovako mi uvijek ostane višak koji ne mogu potrošiti.

da na psn potrosis tocno koliko ti igra kosta

http://revohd.com
14 godina
neaktivan
Neispavani kaže...

Pitanjce, buduci da sam dobio xbox 360 slim 4gb uz televizor htio bih igrati cisto neke igre pes i tako neke isprobati ali ne preko neta, jel postoji sansa, da se to napravi na njemu i kako, ako ima netko iz osijeka i zna gdje se moze napraviti da ga odfuram po nekim pristojnim novcima ili od vas neko ako zna kako i što pa da se dogovorimo..... 

Hvala..... :) 

Možeš mi reč o kakvoj je to ponudi rječ? hvala;D

Ono telka+xbox nemre bolje ne?;D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice