Pozdrav,
imam jedan s xbox-om pa ako je netko imao nešta slično nek pomaže :D
Naime,kupio sam prije par dana xbox 360 fat verziju prek njuškala,jasper ploča,2 god star itd.Naravno prije kupnje mi lik reko sve super,sve ok radi,nema problema nikakvih.
I kad mi je stigla pošiljka,uštekam ja lijepo sve(spajam se VGA HD AV kablom na monitor),upalim,kad ono preko sredine ekrana slika lagano titra i mjenja boje,ništa,mislio sad da je do reze,pošto nije bila podešena.Kad sam podesio rezu na 1920x1080,dakle max.reza,događala se ista stvar.Nakon toga sam spojio na obični Tv 50 Hz onim običnim kablom i nije bilo smetnji,da bi ga kasnije opet spojio na monitor i začudo,sve je bilo ok.Sad sam tek bio zbunjen,nakon toga su se rijetko pojavljivale smetnje,obična samo kad se upali konzola nekih 10-ak sekundi.
Da se zna,probao sam i na drugi monitor spojiti,drugim HD AV kablom i bilo je isto tako,na početku smetnje samo.
Nakon toga samo nazvao tog lika što mi je prodao konzolu,i kaže on da je nmoguće,da je kod njega sve bilo ok,s tim da se on spajao HDMI kablom.Pa mene sad zanima dali je moguće da je problem u tome konektoru na konzoli gdje se prikopčava VGA HD AV kabel(mada sam pogledao i nema oksidacije ili nešta slično) ili je problem do GPU-a?
Mislim da je problem u tom VGA HD AV kablu. Vjerojatno nije original kabl a takvi kablovi nisu dobro shieldani, i stoga imaš te smetnje. Ja isto iman takav problem tj. sličan problem. Naručio s ebaya vga kabl i kad sam spojio na ekranu gadan ghosting, a na TVu radi normalno. Sad ću uzet hdmi > dvi kabl i trebalo bi sve radit uredno.