ja sam je kupio u infomarka sad kosta nova sama 1500kn, imam jedan jojstick, od igara ima gta 4, red dead redemption i nfs shift 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

bi obadvije
Kaj bude s Wasabijem, nema ga ni za živu glavu...
Posudio sam od frenda par igri za x360 i imam modificiranu konzolu (lt 2.0+).
Jel mi može netko na pp poslat kak da od igre napravim .iso image?
pozdrav svima,
planiram možda kupit xbox (kojeg mislim spajat na net, znači nemodificiran) pa me zanima dal za njega postoje kakve free igrice(xbox live?) tipa karte, mine, plants vs zombies i slično, znači neš kaj bi i cura mogla i htjela igrat
pozdrav svima,
planiram možda kupit xbox (kojeg mislim spajat na net, znači nemodificiran) pa me zanima dal za njega postoje kakve free igrice(xbox live?) tipa karte, mine, plants vs zombies i slično, znači neš kaj bi i cura mogla i htjela igrat
postoje ;)
neznam kako vi al meni ove FPS igre na kontroleru nikako ne idu...jednostavno ne mozes naciljati nekog tako brzo kao sa mišom...
neznam kako vi al meni ove FPS igre na kontroleru nikako ne idu...jednostavno ne mozes naciljati nekog tako brzo kao sa mišom...
Gledaj to sa vedrije strane, ni u stvarnom ratovanju ne mozes naciljat brzo kao sa misem
Doci ce to na svoje sa praksom
Tako sam i ja kada sam prvi put uzeo kontroler u ruke nisam se mogao snaci gdje je koja tipka,a kamoli naciljat nekoga brzo.Ali kroz 10-ak dana sam naucio koliko toliko igrati.
Ali jos sam na dnu ljestvice :(
ne znam, nisam jos prova fps multiplayer imam osjecaj da bih od 20 umro 18...
I meni malo tesko ide na gljivama mada sam nekad bio vlasnik ps2 i odlicno sam igra, valjda ce to doci s vremenom.
Posudio sam od frenda par igri za x360 i imam modificiranu konzolu (lt 2.0+).
Jel mi može netko na pp poslat kak da od igre napravim .iso image?
Jel mi može neko odg na pitanje?
Pls hitno mi je!
pozdrav svima,
Ne,ne postoje free igre na xbox liveu(zapravo ima ih manje od 5:Harms way,doritos crash course).Sve ostale se placaju u MS bodovima u razmaku od 400-2100 bodova.
pozdrav svima,
Ne,ne postoje free igre na xbox liveu(zapravo ima ih manje od 5:Harms way,doritos crash course).Sve ostale se placaju u MS bodovima u razmaku od 400-2100 bodova.
ok, ovo za bodove mi i nije toliki bed, bitnije mi je da ima neki simple igrica kaj bi žena htjela igrat :)
ok, ovo za bodove mi i nije toliki bed, bitnije mi je da ima neki simple igrica kaj bi žena htjela igrat :)
Svojoj zeni sam reka da je na ovoj platformi sve lose, neka se drzi laptopa
Gledaj to sa vedrije strane, ni u stvarnom ratovanju ne mozes naciljat brzo kao sa misem
Ti očito nisi nikad drža pušku u ruci...
Kako je bolje da xbox stoji?Vertikalno ili horizontalno?
bolje ti ga je poleć
bolje ti ga je poleć
A što ako nemogu?Da li smeta zato sta je uspravno?
bolje ti ga je poleć
Po čemu to? Jedino da ga ne udardiš i da padne,
Moj stoji otkako sam ga kupio.
bolje ti ga je poleć
Omg pa nismo retardirani pa cu udarat xbox -.-
bolje ti ga je poleć
ako nemas onaj sa hard diskom, čitanje dvd-a glasnije je kad je uspravam nije uvijek al za neke igre zna biti glasniji a i ako je na nezgodnom mjestu može se privalit uvijek ga je bolje staviti vodoravno
IVOX ima s 250gb hardom kolko sam skužio.
Instalira igru na hard i ništa se nečuje ;)
Imas kristalnu kuglu mozda ili si nadareno vidovit?
Koristio sam poluautomatsku pusku, "garonju" (cistio je i spava s njom), pistolj, zolju, minobacac te njemacki top za posadu od 5 ljudi iz 1942 (nisam siguran kojeg je kalibra ali sam mora dobro potegnit da "zrno" ubacin u cijev)
Gdje u HR kupiti wasabi?
Da upravo tako :)
Tih je jako,kad je igra instalirana.
Samo me zanima da li je bolje radi ventilacije da stoji vodoravno.
Da upravo tako :)
Tih je jako,kad je igra instalirana.
Samo me zanima da li je bolje radi ventilacije da stoji vodoravno.
ja svog drzim vertikalno, jer bolje zrak prolazi i manje se grije :D
Imas kristalnu kuglu mozda ili si nadareno vidovit?
Koristio sam poluautomatsku pusku, "garonju" (cistio je i spava s njom), pistolj, zolju, minobacac te njemacki top za posadu od 5 ljudi iz 1942 (nisam siguran kojeg je kalibra ali sam mora dobro potegnit da "zrno" ubacin u cijev)
Kakva kugla o ćem ti...??? I kakve sad veze ima šta si ti koristio i šta imaš...?