Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ali kad ja narucim s web shopa ili kupim u ducanu,kak da ja znam kad je proizvedena?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je razlika između konzola prije i poslije tog datuma?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Ige kaže...

Koja je razlika između konzola prije i poslije tog datuma?

konzole do tog određenog dana se mogu modificirati

Maky
14 godina
neaktivan

pomooc...imam problem sa fifom 11...sve je do jucer normalno radilo, igra je original i konzola nije modana...igra je "poludila"...u svim klubovima su druga imena igraca...recimo vidim sliku fabregasa u arsenalu i pise spanjolska i sve, ali mu je ima F. Fahid...i tako sa svima..pomoc

EDIT: rijesio sam problem...tamo sam prckao po fifa 11 profilu i igri i naisao na download latest transfers...tako da su mi sada svi novi :D torres u chelsiu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 22:24 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroMaky96 kaže...

konzole do tog određenog dana se mogu modificirati

neznam imam li ja krive informacije ali zar se sve slim konzole nemogu modificirat?

EDIT:sad sam procitao da se mogu modificirat ali trenutno nema alata za to

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 15:03 (Sir_Henry_Dale).
17 godina
neaktivan

Može netko dat neki dobar tutorial za najnoviji flash bez potrebe otvaranja konzole i razno raznih dodataka, ako to uopće postoji?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sir_Henry_Dale kaže...
bancic123 kaže...
Dal se x360 modificira softverski ili se mora otvarat?

modifikacija je softverska

Mr.Croatian100 kaže...

ok onda ako modam xbox da kupim novi slim ili neki drugi (i ako niste znali hoću da mi se konzola ne kvari - rrod, ili pregrijava, ili da mi crkne pa da je nemogu više upaliti)

npr. arcade u mikro teamu, ili xbox 360 elite te dali se čip mora stalno updejtat da bi igrao nove piratske igre kao npr. ac brotherhood, coh the cartel, ili dirt 3 ?

opet vas molim da mi odgovorite na pitanja ako znate odgovor ;)

u xbox se stavi modificirani firmware,pa konzola misli da je backup igra original.kada microsoft skuzi kako da makne/ponisti tu modifikaciju izlazi novi update.nakon toga hackeri rade novi modificirani firmware i tako u krug

ok ali neki ljudi su mi rekli da će mi se DVD-ROM zujati i krepati a da će modifikacija mozda vrijedit svega mjesec dana, ovisi o tome kad ce microsoft opet izbacit svoju zastitu pa me zanima ako microsoft izbaci novu zaštitu dali ja mogu igrati sa starim modom igre koje već imam ? i dali će mi DVD-ROM zujati i krepati ako uzmem od 4gb ?

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
16 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
i dali će mi DVD-ROM zujati i krepati ako uzmem od 4gb ?

Da, nemoj to uzimati, konzola od 4gb to je sotonino djelo, DVD-ROM će ti zujati, onda će nakon 15 minuta eksplodirati i zapaliti kuću.

14 godina
Molim pomoč,dali mogu spojiti 5.1 zvučnike(logitech X530)na Xbox 360 koji je spojen na obični PAL TV koji ima 3.5mm izlaz
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

pomooc...imam problem sa fifom 11...sve je do jucer normalno radilo, igra je original i konzola nije modana...igra je "poludila"...u svim klubovima su druga imena igraca...recimo vidim sliku fabregasa u arsenalu i pise spanjolska i sve, ali mu je ima F. Fahid...i tako sa svima..pomoc

EDIT: rijesio sam problem...tamo sam prckao po fifa 11 profilu i igri i naisao na download latest transfers...tako da su mi sada svi novi :D torres u chelsiu

jel to pricas za sp il mp jer znam da ti automatski povuce novi update i nove transfere kad ides igrat mp preko golda...

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
neaktivan

za sp :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

za sp :D

onda moram i ja to povuc :D

15 godina
neaktivan

zanima me jedna stvar al ako neko smatra da nije uredu da pitam ovdije javno neka mi odgovori u inbox...cuo sam glasine da ako zelis igrat sa modifikacijom a ne zelis da te banaju treba izvadit neki komad iz njega pomocu kojeg oni otkriju da je modana...u inbox mi javite...hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Zasto mi nece da skida demo igre sa livea?... Nije valjda bannan, nije modificiran niti je ikad bio.... Uvijek mi izbaci neki status code
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
Za ovaj problem gore nasao sam 2 rjesenja.... Da ponovo updejtam konzolu ili da napravim novi profil ili gamertag.... Ocu li u oba slucaja izgubit sve sto sam prelazio u igrama ? Oprostite za dupli post, nemogu editirat jer sam na mobu a lap mi je van upotrebe.
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Za ovaj problem gore nasao sam 2 rjesenja.... Da ponovo updejtam konzolu ili da napravim novi profil ili gamertag.... Ocu li u oba slucaja izgubit sve sto sam prelazio u igrama ? Oprostite za dupli post, nemogu editirat jer sam na mobu a lap mi je van upotrebe.

samo ces u drugom slucaju izgubiti sve sto si prelazio :D

15 godina
E jbg, to nebi htio... dal se moze to kako sacuvat ili prenest na drugi acc?

0 0 hvala 0
14 godina

A,da ti nije mozda istekao live??

15 godina
Jos 2 dana i isteci ce mi gold... Ali mislim da to nema nikakve veze s tim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Zasto mi nece da skida demo igre sa livea?... Nije valjda bannan, nije modificiran niti je ikad bio.... Uvijek mi izbaci neki status code

neke demosice ti nece skidat zbog mjesta gdje zivis neovisno tome sto si ti stavio da si iz USA, UK il Njemacke...

zato ti i izbacuje taj status code, ja sam se susreo s tim kod Black Ops.a i jos jedne igre, nesjecam se imena...

da ti je banana konzola uopce nebi mogao ici na live, i to ti nema veze s goldom...

kad ti istekne gold onda prelazis u silver i sa silverom mozes radit sve kao i sa goldom samo nemozes igrat mp i gledat netflix itd a to tako i tako nemozes...

15 godina
Hvala, znaci samo moram promjenit drzavu, sa uk na sad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Hvala, znaci samo moram promjenit drzavu, sa uk na sad

Daj mi reci iz čega si to točno zaključio?

15 godina
Na temelju svog ne citanja... /myfacepalm

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.

joka
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 1:07 (JoKa_HaCkEr).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kakva jee grafika na x360 bolja od pc ili losija ili mozda podjednaka

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Losija
14 godina
hitmanr kaže...

ja kada igram na 32" tv s dva ipo metra grafika mi je odlicna(nepatim od prevelikih detalja) kada se priblizim na 20 cm od tv-a vide se kockice.

pc i xbox nisu za usporedbu.pc igras sa 50 cm u stolici a xbox igras s udaljenosti vise od 2 metra u fotelji.koncept igranja je drugaciji

16 godina
neaktivan
Sir_Henry_Dale kaže...

pc i xbox nisu za usporedbu.pc igras sa 50 cm u stolici a xbox igras s udaljenosti vise od 2 metra u fotelji.koncept igranja je drugaciji

Osim ako (kao ja) igraš na monitoru.

14 godina
Looka kaže...

Osim ako (kao ja) igraš na monitoru.

uvijek postoje iznimke.

kao sto neki imaju spojen pc na tv 

15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kad sam prvi puta spojio x360 na sony braviu sa hdmi kablom i upalio fifu 11 skoro sam se (dodajte rijec koju zelite) od srece :D

najljepsi dan mog zivota :')

al opet sve to ovisi o puno faktora gdje i kako igrate...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice