Trebam preporuku da li da si kupim ps vita s memorijskom i starter kitom ili da si kupim xbox 360 elite 250 gb.Ps vita 2000+ 300kn memorijska + 200kn starter kit + 300kn igra a xbox 360 http://www.svijet-medija.hr/p/Igra%C4%87a-konzola-MICROSOFT-Xbox-360-Elite-Slimline-Console-250GB--Pro-Evolution-Soccer-2011/30346/ 1800kn.Računajte na to da imam ps3 40 gb s dva kontrolera i volanom i solidan pc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja da imam ps3 uzeo bi vitu... sta ce ti dvije ''jednake'' konzole
Tesko pitanje, slatke brige.
Ako ti nisu bitne XBox ekskluzive, onda Vitu.
A, ako su ti bitne, onda Xbox.
Vita je dobra, ako se mislis igrati dok nisi doma. Prednost, ako je TV okupiran. itd.
Osobno bih pricekao da padne cijena Viti prije nego bih je kupio, ali to je moj slucaj (konstantni problemi s lovom).
uzmi xbox 360 jer viti ce cijena pasti s vremena na vrijeme a xboxu nece bas tako s obzirom da ce jos 2,3 godine durat pa nova gen konzola ide :D
a i taj ps3 ti moze svakog treba krepat :D
uzmi xbox 360 jer viti ce cijena pasti s vremena na vrijeme a xboxu nece bas tako s obzirom da ce jos 2,3 godine durat pa nova gen konzola ide :D
a i taj ps3 ti moze svakog treba krepat :D
nemoj započinjat flame war..... on sam neka odabere, vita + ps3= puno toga jer mogu komunicirat međusobno (npr. ono igranje na ps3 pa se može nastaviti na viti), xbox= skoro ko i ps3 samo razlika u nekim ekskluzivama a i sto ce mu 2 konzole koje su iste (po prenosivosti) ja bi definitivno isao na vitu
Uzmi vitu jer je jeftinija i bolja, prijenosna je konzola itd...
360 je zabavan jedino (barem meni) uz kinect, a to bi te novo koštalo oko 4000kn, što je duplo od PS Vite. koštalo bi te 2800kn
Pa evo i anketa:
15 | PS Vita |
---|---|
2 | Xbox 360 |
pitanje!
dal bi bilo bolje da uzmem ps3 160gb slim ili xbox 360
pitanje!
ako imaš para onda xbox, ja mislin da je bolje, ali nemam puno osobnog iskustva pa onda to ti nije sigurno!
bundle s kinectom dođe 2800 kn kakvih 4000 kn
pitanje!
ps3 radi ekskluziva,xbox ak volis vise multiplatforme i ak preferiras online,a spreman si platit za bolji (cijenu koja i nije tak skupa)
edit:imam obje
pitanje!
ako imaš para onda xbox, ja mislin da je bolje, ali nemam puno osobnog iskustva pa onda to ti nije sigurno!
ja bi rađe ps3 jel barem po meni ima bolje eksluzive
PS3 naravno,ekskluzive su brutalne,jos uzmes s 3.55 CFW i mozes igrat igre s internog HDDa.
Xbox360 ti necu preporucit,imam PC pa sve te igre odigram na njemu,a igre na PS3 su poslastica!
PS3 naravno,ekskluzive su brutalne,jos uzmes s 3.55 CFW i mozes igrat igre s internog HDDa.
Xbox360 ti necu preporucit,imam PC pa sve te igre odigram na njemu,a igre na PS3 su poslastica!
odigras forzu? gears of war? odigras online igre bez hackera i chitera? imam sve tri i nisi nimalo upravu
GT5 mi je osobno puno puno bolja igra.
Gears of War je prelosa,cak i to sto se hvale grafikom,a ono,banana,isprana,nikakva,prelose za jednu ekskluzivu.
Upalim Uncharted i zaboravim na sve igre koje postoje na Xboxu,posto joj nisu ni do koljena.
MGS4,padnem u nesvjest.Resistance da ne govorim i jos pun pun kufer naslova koji mi se nedaju nabrajati,a koji su izvan lige sto se tice igrivosti,pa cak i grafike.
I da,imas besplatno interenet igranje.
Povlacim se odavde,hvala!
GT5 mi je osobno puno puno bolja igra.
Gears of War je prelosa,cak i to sto se hvale grafikom,a ono,banana,isprana,nikakva,prelose za jednu ekskluzivu.
Upalim Uncharted i zaboravim na sve igre koje postoje na Xboxu,posto joj nisu ni do koljena.
MGS4,padnem u nesvjest.Resistance da ne govorim i jos pun pun kufer naslova koji mi se nedaju nabrajati,a koji su izvan lige sto se tice igrivosti,pa cak i grafike.
I da,imas besplatno interenet igranje.
Povlacim se odavde,hvala!
slusaj makar mi nesmeta sto tak mislis o gt,makar su u forzi sva auta jednaka povlacim se od gluposti koje ces dalje napisati hvala
a jel te stid napisat resistance?
o sorry zaboravih napisat,free mp,a najigraniju mp igru call of duty (nisam rekao najbolju) nemres igrat od chitera tnx
MP CoD igrat na konzoli je ko da lizes sladoled,a nisi ni omot otvorio.
Jedino sto me privlace su ekskluzive i zbog toga zapravo i kupijem konzolu,a tu XBox nema sto trazit.
Resistance mi je dapace,odlican serijal.
Ja sam kupio PSVitu i isplatiolo se. Predobra je, ali igre su ti skupe isto ko za PS3 i XBOX 360
kakva je grafika na ps viti???
Uspoređujete vlak i avion.
Prvo trebaš imati namjeru kupiti konzolu. I onda se odlučiš;
Npr. trebaš konzolu koju ćeš koristiti u autobusu s kojim svaki dan putuješ do škole, a put je dug i dosadan.
- Biraš dakle prenosnu konzolu i na forum postaviš pitanje npr "PS Vita ili Nintendo 3DS"
Ili imaš viška vremena kod kuće i nemaš što raditi kada pada kiša
- Dakle biraš jednu konzolu koju ćeš koristiti "in door" i na forum postaviš pitanje "PS3, X360 ili Wii"
Kolege bi ti pomogle tako što bi im ti rekao kakve igre voliš, za što bi koristio konzolu i sl.
EDIT: Fulao sam da si napisao da imaš PS3. Koga vraga će ti onda xBox?