Ma od kuda tebi pare za tako jaku konfu da mi je znati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grim Fandango, Braid i X3 Reunion
evo trenutno cod 4 mp ( kao i vec dvije godine xD ) , pes 09 i devil may cry 4.
ceka se Fuel , Resident Evil 5 i Call of Juarez 2 da rasturam tamo i singleplayer i multi za dobra stara vremena hehe :D
cod2 i SAMP
COD 4 i PES2009 s HNL patchom... :)
Oblivion i Grand Theft Auto 4
cod 4 mp kao i inače i sad baš počeo the movies
CoD 4 i CoD 2 vec duze vrijeme a bas sam sad poceo i Oblivion. Tu i tamo ubijem vrijeme s GTR-om il PES-om.
Grand Theft Auto 4
FEAR combat
Fahrenheit i Just cause
Midnight Club Los Angeles,Metal Gear Solid 4 (3. put), SOCOM Confrontation,GTA IV,Madden NFL 09,FIFA 09 i Little Big Planet
bolje ti je i ne pocinji je igrati ....ccc.....xp boze sacuvaj ...ocekivao sam duplo bolju igricu
prototype i brzo burnout paradise
cod2, call of juarez,frets of fire, quake 3
COD4 MP, Crash Bandicoot 2 i 3 na ePSXe, daleko najbolje igre ikada,..
Ove dane prelazim starije igre koje sam dopola presao i nisam zavrsio, daklem: Test Drive Unlimited (prejako je na netu), F.E.A.R. , NFS: Most wanted, i Trackmania Nations Forever...
Fallout 3
Graficka mi na popravku trenutno pa rekoh da malo upalim PS3... Tako da trenutno Uncharted: Drakes Fortune...
Wolfenstein 3D.
counter strike 1.6, nba 2k9
Prototype, sve na max, 60 FPS zakucano
Zasad mi se igra sviđa, iako malo na Spidermana ili tako nešto podsjeća, zabavno je free roamat po gradu, bacat aute u zrak i "proždirat" ljude
Pretpostavljam da je 60 fps kad nikog nema i kad se pentras po zgradama,a kad te pocne rulja napada fps drasticno padne jedino ak imas vise od 4gb rama graficku 512 mb ddr3...itd imam jaku konfu ali mi josuvijek steka kad me napadnu i kad gledam filmice
WoW i samo WoW
Prototype, sve na max, 60 FPS zakucano
Zasad mi se igra sviđa, iako malo na Spidermana ili tako nešto podsjeća, zabavno je free roamat po gradu, bacat aute u zrak i "proždirat" ljude
"Pretpostavljam da je 60 fps kad nikog nema i kad se pentras po zgradama,a kad te pocne rulja napada fps drasticno padne jedino ak imas vise od 4gb rama graficku 512 mb ddr3...itd imam jaku konfu ali mi josuvijek steka kad me napadnu i kad gledam filmice"
A da mu pogledaš konfiguraciju prvo?
The Path
Unreal Tournament 2004, gledam koju bih mogao igru instalirat a da ju mogu igrati na kratko (da mi ne oduzme previše vremena) pa se sjetio ove legende. Sve postavke su gotovo na max. a igram u rezoluciji 1680x1050 - ajd bar nešto da moja grafička može podnijeti u toj rezi , iako je igra stara - izgleda predobro!
Unreal Tournament 2004, gledam koju bih mogao igru instalirat a da ju mogu igrati na kratko (da mi ne oduzme previše vremena) pa se sjetio ove legende. Sve postavke su gotovo na max. a igram u rezoluciji 1680x1050 - ajd bar nešto da moja grafička može podnijeti u toj rezi , iako je igra stara - izgleda predobro!
ja imam original...
vidiš...mogo bi je instalirati...
ak imas i ti oriđiđi javi mi se na xfire
ddoxy
bacimo skupa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
EDIT: dva posta, isprike.
sada se igra fear 2 , prototype ceka se fuel i street fighter IV za razonodu imam hawx i cod 4 (cod 4 u multiplayer narano:):))