Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.466
|
čitano: 7.150.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony PlayStation 5

Pokušavam se sjetit koju PS ekskluzivu znam (a da mi je imalo zanimljiva) i osim AstroBota, Gran Turisma i privremeno Death Strandinga 2 mi ništa ne pada na pamet.

Playku nisam upalio od prošlog ljeta.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:59 (Bitanga).
Moj PC  
4 1 hvala 0
4 mjeseca
Re: Sony PlayStation 5
robogo kaže...
Kad stisneš Confirm Cancellation, pojavi se ponuda za discount (barem je meni tako). Ako i otkažeš pretplatu, svejedno će ti trajat do isteka.

Hvala na trudu i pomoći, nije mi previše bitno. Jer koliko igram i koliko sam se naigrao ove konzole, ps+ mi više ispada kao bačen novac. Za mene osobno najlošija generacija konzole, uz par izuzetaka. Prošle godine sam imao možda 20-tak odigranih sati, ove godine ju nisam niti upalio. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:38 (Hrža).
15 godina
Jebiga s jedne strane se uvijek govori da su ekskluzive rak rana gaminga, a u isto vrijeme se piše kako je ova generacija beskorisna jer nema dovoljno ekskluziva pa konzola stoji nekorištena.

Osobno mi je uvijek to bio glup argument. Ja nisam kupio konzolu samo zbog ekskluziva. Na hardveru od 400 eura mi 3rd party igre rade odlično i ne moram se misliti o ničemu. Još bolje na Pro. A ekskluzive su mi samo bonus.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

Ne mogu reći da me baš oborio s nogu ovaj State of Play. Ajd ovaj Control mi izgleda fora jer ionako volim igre takvog tipa. Treba vidjeti kako će ispasti na kraju.

God of War sam igrao samo trojku od tih last gen pa super, neka bude Remake svega. Ali to neće tako brzo. Ovaj 2D za koji se isto znalo da dolazi mi onako na prvu nije izgledao kao nešto posebno, ali vjerojatno ću isprobati.

Sve drugo sam ili već vidio ili uopće nije "my cup of tea". Opet dosta ovih live service coop nešto pizdarija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Ne mogu reći da me baš oborio s nogu ovaj State of Play. Ajd ovaj Control mi izgleda fora jer ionako volim igre takvog tipa. Treba vidjeti kako će ispasti na kraju.

God of War sam igrao samo trojku od tih last gen pa super, neka bude Remake svega. Ali to neće tako brzo. Ovaj 2D za koji se isto znalo da dolazi mi onako na prvu nije izgledao kao nešto posebno, ali vjerojatno ću isprobati.

Sve drugo sam ili već vidio ili uopće nije "my cup of tea". Opet dosta ovih live service coop nešto pizdarija.

Meni je čak bio bolji od većine prijašnjih.

Novi Control, 007, nova Kena, John Wick (nisam ni znao da bi to moglo bit), SW: Galactic Racer....

A sad ovaj GoW: Trilogy Remake - nikad nisam volio to najavljivanje 33 godine unaprijed...Tipa Elder Scrolls VI (najavljen prije 8 godina) još nemamo niš od tog, GTA VI izlazi već 5 godina...Tak i ovo, ako nemaš ništa konkretno za pokazat, nemoj ni najavljivati. Al dobro, kužim ja njih, Sonyju fale 1st party igre, pa se hvataju za bilošta.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice