Pokušavam se sjetit koju PS ekskluzivu znam (a da mi je imalo zanimljiva) i osim AstroBota, Gran Turisma i privremeno Death Strandinga 2 mi ništa ne pada na pamet.
Playku nisam upalio od prošlog ljeta.
Pokušavam se sjetit koju PS ekskluzivu znam (a da mi je imalo zanimljiva) i osim AstroBota, Gran Turisma i privremeno Death Strandinga 2 mi ništa ne pada na pamet.
Playku nisam upalio od prošlog ljeta.
Hvala na trudu i pomoći, nije mi previše bitno. Jer koliko igram i koliko sam se naigrao ove konzole, ps+ mi više ispada kao bačen novac. Za mene osobno najlošija generacija konzole, uz par izuzetaka. Prošle godine sam imao možda 20-tak odigranih sati, ove godine ju nisam niti upalio.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ne mogu reći da me baš oborio s nogu ovaj State of Play. Ajd ovaj Control mi izgleda fora jer ionako volim igre takvog tipa. Treba vidjeti kako će ispasti na kraju.
God of War sam igrao samo trojku od tih last gen pa super, neka bude Remake svega. Ali to neće tako brzo. Ovaj 2D za koji se isto znalo da dolazi mi onako na prvu nije izgledao kao nešto posebno, ali vjerojatno ću isprobati.
Sve drugo sam ili već vidio ili uopće nije "my cup of tea". Opet dosta ovih live service coop nešto pizdarija.
Ne mogu reći da me baš oborio s nogu ovaj State of Play. Ajd ovaj Control mi izgleda fora jer ionako volim igre takvog tipa. Treba vidjeti kako će ispasti na kraju.
God of War sam igrao samo trojku od tih last gen pa super, neka bude Remake svega. Ali to neće tako brzo. Ovaj 2D za koji se isto znalo da dolazi mi onako na prvu nije izgledao kao nešto posebno, ali vjerojatno ću isprobati.
Sve drugo sam ili već vidio ili uopće nije "my cup of tea". Opet dosta ovih live service coop nešto pizdarija.
Meni je čak bio bolji od većine prijašnjih.
Novi Control, 007, nova Kena, John Wick (nisam ni znao da bi to moglo bit), SW: Galactic Racer....
A sad ovaj GoW: Trilogy Remake - nikad nisam volio to najavljivanje 33 godine unaprijed...Tipa Elder Scrolls VI (najavljen prije 8 godina) još nemamo niš od tog, GTA VI izlazi već 5 godina...Tak i ovo, ako nemaš ništa konkretno za pokazat, nemoj ni najavljivati. Al dobro, kužim ja njih, Sonyju fale 1st party igre, pa se hvataju za bilošta.
Meni je čak bio bolji od većine prijašnjih.
Novi Control, 007, nova Kena, John Wick (nisam ni znao da bi to moglo bit), SW: Galactic Racer....
A sad ovaj GoW: Trilogy Remake - nikad nisam volio to najavljivanje 33 godine unaprijed...Tipa Elder Scrolls VI (najavljen prije 8 godina) još nemamo niš od tog, GTA VI izlazi već 5 godina...Tak i ovo, ako nemaš ništa konkretno za pokazat, nemoj ni najavljivati. Al dobro, kužim ja njih, Sonyju fale 1st party igre, pa se hvataju za bilošta.
A dobro, nije baš bila neka ljestvica
.
RE9, Pragmata, 007, Control... to nije ništa novo. Niti se baš vidjelo nešto puno više. Ajd Kenu nisam igrao iako sam čuo da je onak, ok. Ali isto mi na prvu ne izgleda kao nešto što već nismo igrali. John Wick mi nije jasno što je. Third person shooer ili što točno? I nekako mi je izgledalo "jeftino" u nedostatku bolje riječi. Volim tog lika i sve filmove, pa sam sigurno ciljana publika, ali nije mi ovaj reveal bio nešto poseban.
To najavljivanje sto godina unaprijed mi je pogotovo bezveze sad u 2026 kad se igre non stop otkazuju lijevo i desno.
Ali dobro, na kraju dana je najbitnije da Soros i dalje izgleda je*eno. Biti će GOTY obzirom da će GTA VI odgoditi za 2027.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Third Party rastura ali OPET ništa od Sony first party...oni su se kompletno uništili sa live service promašajima.
Imam osjećaj kao da sam čitavu vječnost na Ps5 a da konzola nije realno ni krenula full force....
GOW trilogija remejk se zasigurno priprema za Ps6 ako još nemaju ništa za pokazati,ovaj 2d GOW mi nije naper.Imam
peticu od prvog dana i imam osjećaj kao da sam pola vremena igrao ps4 igre sa bustanom rezom i detaljima za ps5...
Sony zadnjih niz godina vode kompletni degenerici.
od ekskluziva slaba, jest
kozola je dobra, ali vecina dobrih igri izlazi i na xbox/pc, cak i switch2
na xbox nema nista njihovo da valja, da bi ga kupio
NS2 ista stvar, cak i gora opcija jer vec imam handheld kojim sam zadovoljan, a dock rjesenje nije nista bolje
al s druge strane mi je drago jer ce (ps5) konzola dosta dugo trajati, i nema smisla imati vise raznih konzoli kao u prijasnja vremena
dosta dobrih igri izlazi, samo se cini da su ljudi prekriticni, i vise njurgaju, negoli igraju igre
switch 2 cu kupiti za par godina, i to na par mjeseci kada izade jos koji RPG kao xenoblade/fire emblem, samo da ih predem, i konzola ide nazad
Kingdom Come Deliverance (prva igra) danas dobio PS5 upgrade koji je besplatan ako već imate PS4 verziju. 60 fps, viša rezolucija i preset PC ultra postavki.
PS4 verzija je trenutno na velikom popustu i onda se može besplatno nadograditi na PS5. Preporuka za sve koji nisu igrali, top RPG igra.
A sad ovaj GoW: Trilogy Remake - nikad nisam volio to najavljivanje 33 godine unaprijed...
Mora se nekako povećati vlastita vrijednost pred investitorima i nadzornim odborom, podići cijena dionica, ili oboje.