Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.459
|
čitano: 5.514.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Sony PlayStation 5
Mandragora kaže...

Hvala na ničemu. Odnosno ne baš ničemu. Hvala što se praviš pametan. I hvala svima ostalima koji su zapravo pokušavali pomoći. Evo sigurno odjednom niko na svijetu nema Samsung TV i na njega spojen Playstation 5. Ja sam jedini u Hrvatskoj i vjerojatno jedini u svijetu sa Samsung tv-om i ps5 spojenim na njega. Hvala ti na toj informaciji. Nisam bio svjestan toga. Doviđenja.

moj Samsung TV i PS5 surađuju od prvog dana bez ikakve greške.

11 godina
Chronosus kaže...
torente 35 kaže...
Switch kaže...
torente 35 kaže...
Chronosus kaže...

Kažu Sony digao ruke od PSVR2 a ono ovaj mjesec više PSVR2 igara izlazi nego flat i, potpuno neočekivano, ovo:

https://www.uploadvr.com/playstation-vr2-controller-free-hand-tracking-siggraph-asia/

Držim fige da ću moć pristojno gestikulirati drugim vozačima u gran turismu, to bi bio vrh.

Uzeo PSVR2 na ovoj akciji po 385 eura.Prvi dojmovi su mi bili takvi da bi pao na guzicu da već nisam sjedio.Grafika i imerzivnost su super,odmah sam se zaljubio,međutim imam osjećaj nelagode i lagnu mučninu,vrtoglavicu,nadam se  napretku po tom pitanju.Isprobao Horizont,odnosno samo onu vožnju brodom,Mos 2 i najviše Arizona Sunshine remake,i sa uključenim filterima je podnošljivo dok se npr ne počnem penjati po stepenicama,odnosno kretanje bez teleportiranja.Izdržao do prvog chekpointa.Nadobudno naručio Globular Cluster ali  za sad otkazao narudžbu dok ne vidim neki napredak sa "VR legs".Kćerka od 13 godina isprobala Horizont i Job Simulator bez ikakvih problema.

Ja isto uzeo prije par dana i muku mučim. Odmah prvo probao GT7 i na prvom zavoju se skoro ispovraćao. Sve igre u kojima se moram kretati me totalno sjebu. Tako da sam odlučio prvo ove statične igre prvo da se krenem navikavati. Beat Saber mi je vrh, Moss 1 i 2 su super.

U GT7 probaj sa kabrioletom voziti i smanjiti brightness. Meni je to puno pomoglo. Sad mogu čitavu utrku odvoziti bez problema.

GT7 sam naručio,bilo dobro sniženje na Amozonu,iako nisam fan racing igri moram i to isprobati u VR,nije još stiglo ali hvala na svjetu.Brightness sam već smanjio,već je bolja situacija sa mučninom,jučer uzeo đumbir,bio jako skeptičan,ne znam da li je radi toga ili nešto drugo ali već bolje podnosim spomenuti AS remake.Mos 2 i te većinom statične igre su druga priča,puno se lakše podnose.

Evo sabranih savjeta za novajlije koji imaju problema s motion sicknessom:

https://www.reddit.com/r/PSVR/wiki/index/sickness/

TLDR: krenite od statičnih igara bez okretanja (super su ove ritam igre - meni omiljena Synth Ryders, ili recimo Drums Rock za koji imate i demo na storeu) pa postepeno preć na kratke sesije u motion intenstive igrama koje  polagano produžujte.

Obavezno uključite sve accessibility optione vezane uz motion sickness poput zacrnjivanja rubova ekrana kod kretanja, okretat se na joystick a ne u stvarnom svijetu itd.

Meni je dosta pomogao ventilator (odnosno klima postavljena na puhanje).

Iste sekunde kad osjetite da nešto ne štima prekidaj igru. Čini ti se da će možda proć, al neće neg će bit pet puta gore i traje ostatak dana.

Kad već dijelimo korisne savjete evo lista igara poredana po tierima s cijenom i trajanjem:

https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/1dj8n4p/psvr2_games_tier_list_summer_2024/

I što god radili, nemojte kupovat Kayak VR :)

I kako trenutno podnosiš motion sickness?Uspjevaš li npr igrati sat vremena u komadu igre tipa GT7 ili RE4?

Što ne valja sa Kayak VR:)?Vidim da mi je u sklopu premium pretplate ali nisam još ni instalirao.

Kad smo već kod VR igri.Izašao Behemoth,čini se kao vrlo dobra igra sa brojnim tehničkim nedostacima na launchu,ali sve je to već normalno. :)

15 godina
Sony PlayStation 5

jel postoji mozda neka opcija rentanja ps vr2? ili nesto slicno?

zanima me to i probo bi ali nisam siguran da ce mi sjest i ne zelim dat tolko love da mi stoji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

kupis online i imas 2 tjedna rok povrata, bez ikakvog razloga

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 tjedna
protjeran
Pixel kaže...
Mandragora kaže...
Pixel kaže...
Mandragora kaže...

Ti je i meni prilično očito al evo svi mi govore da je do TV-a koji radi besprijekorno na svim konzolama i svemu spojenim osim Playstation 5 konzole. Neznam kako se reklamira nisam nikad to radio, kupio preko web shopa Santa Domenica a ja sam iz Đakova. Zaboravio sam napomenuti da je prvi dan kad sam spojio ps5 osim zvuka i slika par puta zacrnila usred igranja one astrobot igre što bude na konzoli. Zacrnila i ponovno se vrati kao da je izgubio Tv signal pa se vratio za 3 sekunde. Al to je bilo samo jednom i više se nije ponovilo. Ovo je zvukom se ponavlja svaki dan 

Tebi je očito jer ne kužiš kako stvari rade.  To što radi na drugim konzolama i uređajima je potpuno nebitno, PS5 nema ili ne mora imati isti signal, isti format, ne koristi isti bandwidth. 

Ako privremeno proradi nakon ponovnog uštekavanja opet ne znači da nije do kabela, nije točno da kabel ili radi ili ne radi. Kabel možda ima problema, tj nije dovoljno kvalitetan i kad konzola pošalje više informacija kroz kable, tj  dođe do limita propustnosti kablele onda dođe do gubitaka u prijenosu i događa se točno to što opisuješ, krckanje u zvuku ili čak  artefakti u slici, ovisno na kojem kanalu je problem, video dijelu signala ili audio.

Preštekavanjem se ponovno odradi sinktonizacija protokola  i radi neko vrijeme dobro.  Čim i spomenuo i crnu sliku , 100% je do sinka na hdmi kabelu. 

gotovo sam 99.9999% siguran da nije do konzole. Ili je kabel ili tv, možda imaš neki izvor smetnji blizu. Ako slučajno imaš samsung tv, eto ti 100% uzroka problema.  Taj je osjetljiv kad mačka prošeće ispod prozora i izgubi sink na hdmi-u pa dobiješ crnu sliku na kratko.  I sa zvukom imaju dosta problema i to godinama već nisu riješili i pojedini formati ne rade dobro. Ako ti je uključen dolby atmos, isključi ga. 

Bolji kabel moće pomoći.

Promejna formata  pomaže nekad jer umjesto nekomprimiranog pošalje komprimirani i onda je manji bandwidth pa s problem više ne manifestira. Ionako ako nemaš vrhunski  audio sustav nećeš čuti razliku pcm vs doby  vs nešto treće.  

Hvala na ničemu. Odnosno ne baš ničemu. Hvala što se praviš pametan. I hvala svima ostalima koji su zapravo pokušavali pomoći. Evo sigurno odjednom niko na svijetu nema Samsung TV i na njega spojen Playstation 5. Ja sam jedini u Hrvatskoj i vjerojatno jedini u svijetu sa Samsung tv-om i ps5 spojenim na njega. Hvala ti na toj informaciji. Nisam bio svjestan toga. Doviđenja.

A odi u k, da ti tako kažem ,tak mi i treba kad nekomn pokušam objasnit problem a on ti se posere na odgovor.  Imač očito neko gadan problem, ali odi ga rješavat negdje drugdje, ne ovdje. Ja se pravim pamnetan  ??? A ne ti koji pričaš gluposti ?  Ja se ne trebam pravit pametan , ja jesam pametan, pravit  se mora onaj koji ne kuži ili ne zna 

Očito si novajlija ovdje, ja nisam, dugo sam tu, poogotovo na ovoj temi i temi o tvima i nema se što ikome pravit pametan jer me ovdje zna večina po raznim temama i zna da ima podosta iskustva s tvima i sl. 

Lijepo sam ti objasni gdje je problem, ima doma Samsung tv znam što pričam.  Ako si se ti radi toga našao uvrijeđen ,kao što rekoh, na krivom si mjestu.

Samo naprijed, odi prvo rekalmirat konzolu, umjesto da probaš što ti je savjetovano od više ljudi , koji genijalac !

Da imalo, ali ono imalo pratiš temu znao bi da samsung ima poprilično problema s HDMI-em i konzolama/PC-em i da ima puno ljudi koji prijavljuju probleme slične tvojima, recimo poprati malo AVS forum gdje sam i ja aktivan član, ima hrpa korinih informacija. Al ok, ja se pravim pametan kad podjelim znanje, znači bolje da šutim i putim da se zaj..eš sam i šećeš po servisima s ispravnom konzolom.

Nevejrojatno kako oni koji najmanje znaju poseru uvjek ove koji pukušavaju nešto objasniti. Žao mi i sekune truda koji sam uložio u gornji post za tebe, ali nadam se da će nekom drugom pomoći.

Nego doviđenja i tebi i sretno u rješavanju problema, očito ti nije trebala pomoć.

U kojem to trenutku si mi pomogao. Tako što si svjetski stručnjak zaključio da moj novi Samsung TV nevalja. Nevjerojatno. To ko onaj lik što liječi ljude preko radija. Ti preko foruma daješ dijagnoze za TV uređaje da su neispravni. Jel besplatno ili moram platit možda? NEMOJ mi se više obraćati niti odgovarati na moja pitanja. I usput na ovom forumu sam više od 10 godina. Doviđenja. Može li samo informacija zašto Nintendo switch, PS4 , PS3 i PC spojeni na taj isti Tv kao što sam rekao rade BEZ PROBLEMA ? Na Samsung TV -u. Koji je po tvojoj dijagnozi neispravano smeće koje nezna pustiti niti sliku ni zvuk ? Vjerujem da ne znaš jer kako bi pošto samo JA imam Samsung TV jedini u Hrvatskoj i moguće jedini u svijetu. Hvala.

16 godina
Mandragora kaže...

U kojem to trenutku si mi pomogao. Tako što si svjetski stručnjak zaključio da moj novi Samsung TV nevalja. Nevjerojatno. To ko onaj lik što liječi ljude preko radija. Ti preko foruma daješ dijagnoze za TV uređaje da su neispravni. Jel besplatno ili moram platit možda? NEMOJ mi se više obraćati niti odgovarati na moja pitanja. I usput na ovom forumu sam više od 10 godina. Doviđenja. Može li samo informacija zašto Nintendo switch, PS4 , PS3 i PC spojeni na taj isti Tv kao što sam rekao rade BEZ PROBLEMA ? Na Samsung TV -u. Koji je po tvojoj dijagnozi neispravano smeće koje nezna pustiti niti sliku ni zvuk ? Vjerujem da ne znaš jer kako bi pošto samo JA imam Samsung TV jedini u Hrvatskoj i moguće jedini u svijetu. Hvala.

Relax man!

Ako pitaš tehničko pitanje na forumu i moliš za savjet onda prihvati i odgovore, jer moderne tehnologije imaju raznorazne probleme koji se mogu tebi činiti nevjerojatnima, ali eto nisu.

Mi tu volimo dati savjete ljudima, i volimo čuti povratne informacije jel pomoglo ili nije, jer tako i mi učimo.

Ako ti se ne sviđaju odgovori, onda vozi na servis ili nazad u dućan pa se tamo nadmudruj. Od prvog posta kriviš konzolu i život, a od prvog replya si nešto nepotrebno nabrušen na one koji ne krive samo konzolu. A dosta nas ovdje ima puno iskustva sa konzolama i raznim komponentama, pa poslušaj kad ti netko nešto napiše. Nikom od nas se ne piše bezveze da te trolamo.

Ne želiš dijagnosticirati u kojoj komponenti je problem, ne želiš prihvatiti da problem može biti u TVu, onda ti preostaje jedino da vratiš konzolu.

Očito je da ti nitko tu ne može više pomoći, pa ako uspiješ nešto riješiti, javi nam da i mi znamo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 20:09 (Bitanga).
3 godine
Mandragora kaže...
Pixel kaže...
Mandragora kaže...
Pixel kaže...
Mandragora kaže...

Ti je i meni prilično očito al evo svi mi govore da je do TV-a koji radi besprijekorno na svim konzolama i svemu spojenim osim Playstation 5 konzole. Neznam kako se reklamira nisam nikad to radio, kupio preko web shopa Santa Domenica a ja sam iz Đakova. Zaboravio sam napomenuti da je prvi dan kad sam spojio ps5 osim zvuka i slika par puta zacrnila usred igranja one astrobot igre što bude na konzoli. Zacrnila i ponovno se vrati kao da je izgubio Tv signal pa se vratio za 3 sekunde. Al to je bilo samo jednom i više se nije ponovilo. Ovo je zvukom se ponavlja svaki dan 

Tebi je očito jer ne kužiš kako stvari rade.  To što radi na drugim konzolama i uređajima je potpuno nebitno, PS5 nema ili ne mora imati isti signal, isti format, ne koristi isti bandwidth. 

Ako privremeno proradi nakon ponovnog uštekavanja opet ne znači da nije do kabela, nije točno da kabel ili radi ili ne radi. Kabel možda ima problema, tj nije dovoljno kvalitetan i kad konzola pošalje više informacija kroz kable, tj  dođe do limita propustnosti kablele onda dođe do gubitaka u prijenosu i događa se točno to što opisuješ, krckanje u zvuku ili čak  artefakti u slici, ovisno na kojem kanalu je problem, video dijelu signala ili audio.

Preštekavanjem se ponovno odradi sinktonizacija protokola  i radi neko vrijeme dobro.  Čim i spomenuo i crnu sliku , 100% je do sinka na hdmi kabelu. 

gotovo sam 99.9999% siguran da nije do konzole. Ili je kabel ili tv, možda imaš neki izvor smetnji blizu. Ako slučajno imaš samsung tv, eto ti 100% uzroka problema.  Taj je osjetljiv kad mačka prošeće ispod prozora i izgubi sink na hdmi-u pa dobiješ crnu sliku na kratko.  I sa zvukom imaju dosta problema i to godinama već nisu riješili i pojedini formati ne rade dobro. Ako ti je uključen dolby atmos, isključi ga. 

Bolji kabel moće pomoći.

Promejna formata  pomaže nekad jer umjesto nekomprimiranog pošalje komprimirani i onda je manji bandwidth pa s problem više ne manifestira. Ionako ako nemaš vrhunski  audio sustav nećeš čuti razliku pcm vs doby  vs nešto treće.  

A odi u k, da ti tako kažem ,tak mi i treba kad nekomn pokušam objasnit problem a on ti se posere na odgovor.  Imač očito neko gadan problem, ali odi ga rješavat negdje drugdje, ne ovdje. Ja se pravim pamnetan  ??? A ne ti koji pričaš gluposti ?  Ja se ne trebam pravit pametan , ja jesam pametan, pravit  se mora onaj koji ne kuži ili ne zna 

Očito si novajlija ovdje, ja nisam, dugo sam tu, poogotovo na ovoj temi i temi o tvima i nema se što ikome pravit pametan jer me ovdje zna večina po raznim temama i zna da ima podosta iskustva s tvima i sl. 

Lijepo sam ti objasni gdje je problem, ima doma Samsung tv znam što pričam.  Ako si se ti radi toga našao uvrijeđen ,kao što rekoh, na krivom si mjestu.

Samo naprijed, odi prvo rekalmirat konzolu, umjesto da probaš što ti je savjetovano od više ljudi , koji genijalac !

Da imalo, ali ono imalo pratiš temu znao bi da samsung ima poprilično problema s HDMI-em i konzolama/PC-em i da ima puno ljudi koji prijavljuju probleme slične tvojima, recimo poprati malo AVS forum gdje sam i ja aktivan član, ima hrpa korinih informacija. Al ok, ja se pravim pametan kad podjelim znanje, znači bolje da šutim i putim da se zaj..eš sam i šećeš po servisima s ispravnom konzolom.

Nevejrojatno kako oni koji najmanje znaju poseru uvjek ove koji pukušavaju nešto objasniti. Žao mi i sekune truda koji sam uložio u gornji post za tebe, ali nadam se da će nekom drugom pomoći.

Nego doviđenja i tebi i sretno u rješavanju problema, očito ti nije trebala pomoć.

koji k onda tražiš pomoć kada ne zelis prihvatiti mogucu soluciju tj. prijedlog ? Covjek ti je iz iskustva rekao, a ti seres po njemu.

Zar je tako tesko napisati HVALA, BUDEM POGLEDAO/PROBAO ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 20:46 (BioZZG).
4 tjedna
protjeran
Sony PlayStation 5

Zahvalio sam se onima koji su pomogli. Onima koji se prave pametni odnosno prave da se ostali osjećaju glupi mogu reći samo doviđenja. Bitanga pozdrav od starog forumaša URSUSA. tj od mene. Bili smo čak i prijatelji na PlayStationu. Pa sam dobio doživotni ban na forumu jer sam davao palac dolje i gore previše puta. Takvo je bilo objašnjenje bana i izgubio akaunt koji sam imao od 2009. Usput zaboravio sam jel se može staviti nekog na ignore listu ili ga blokirati? Imam par kandidata koji ne želim pratiti ovdje. Hvala.

2 3 hvala 0
16 godina
Mandragora kaže...

Zahvalio sam se onima koji su pomogli. Onima koji se prave pametni odnosno prave da se ostali osjećaju glupi mogu reći samo doviđenja. Bitanga pozdrav od starog forumaša URSUSA. tj od mene. Bili smo čak i prijatelji na PlayStationu. Pa sam dobio doživotni ban na forumu jer sam davao palac dolje i gore previše puta. Takvo je bilo objašnjenje bana i izgubio akaunt koji sam imao od 2009. Usput zaboravio sam jel se može staviti nekog na ignore listu ili ga blokirati? Imam par kandidata koji ne želim pratiti ovdje. Hvala.

Hehe, pa gdje si Ursuse legendo :-)

Nećeš vjerovat, ali i učinio mi se profile image poznat, pa sam pretpostavio da je neki stari junak pogotovo kad je friški account. Al ne sjećam se jel si i prije imao tu sliku.

Ako se ne varam jednom smo i neku igru za Nintendo tržili.

Ajde, ajde, samo polako, nećeš dugo potrajati ni s novim nickom kako si krenuo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
Sony PlayStation 5

Hvala vam, nasmijali ste me obojica 🤣

1 0 hvala 0
13 godina
torente 35 kaže...

I kako trenutno podnosiš motion sickness?Uspjevaš li npr igrati sat vremena u komadu igre tipa GT7 ili RE4?

Što ne valja sa Kayak VR:)?Vidim da mi je u sklopu premium pretplate ali nisam još ni instalirao.

Kad smo već kod VR igri.Izašao Behemoth,čini se kao vrlo dobra igra sa brojnim tehničkim nedostacima na launchu,ali sve je to već normalno. :)

Više nemam problema al ne znam jel sam ikad odigrao više od sat vremena u komadu.

Kayak VR prekrasno izgleda al nije igra koliko preskup tech demo. Nemaš ništ za radit osim laganini free roam i gledanje uokolo. Ak imaš na premiumu probaj, fizika je odlična i fantastično izgleda. Puno neiskorištenog potencijala, al dobar demo za frendove koji dolaze probati VR.

4 tjedna
protjeran
Bitanga kaže...
Mandragora kaže...

Hehe, pa gdje si Ursuse legendo :-)

Nećeš vjerovat, ali i učinio mi se profile image poznat, pa sam pretpostavio da je neki stari junak pogotovo kad je friški account. Al ne sjećam se jel si i prije imao tu sliku.

Ako se ne varam jednom smo i neku igru za Nintendo tržili.

Ajde, ajde, samo polako, nećeš dugo potrajati ni s novim nickom kako si krenuo.

Da kupio sam od tebe neku igru za Nintendo switch djeci. Sjećam se. Igrali su ju na konzoli spojenoj na Samsung TV. Neznam kako kad je Samsung smeće po nekim pojedincima. Bitanga LJUDINO. pozdrav iz Đakova. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 22:01 (Mandragora).
6 godina
Mandragora kaže...

Za crni petak sam kupio Playstation 5 digitalnu verziju. Naručio iz Santa Domenica. Stiglo mi poštom u Đakovo. I naravno odmah problem. Zvuk mi krcka, pucketa, i u igrama i čak i dok nisam ni ušao u igru na početnoj stranici Playstationa. naravno pomislio odmah da je do HDMI kabla. Probao sva 4 HDMI slota na TV-u i na svima je isti problem. Na svim slotovima imam spijen Nintendo switch, Playstation 4 itd. Sve radi bez greške. Samo kad Playstation 5 spojim onda problem sa zvukom. Šta da radim, molim savjet. Jel mislite da je kabel ili možda konzola sa greškom nekom? Nemam objašnjenje drugo. Tv je noviji radi besprijekorno. Postavke zvuka su dedault sve kako treba biti. Hvala 

Ja sam na Samsung tv i ps5. Sve radi ok.

Ajde baci pogled da ti nije na TVu ona glupost iskljucena u settingsu:
"Input Signal plus" na HDMI ulazima. Mora bit upaljeno.

14 godina
Sony PlayStation 5

Zna li netko ako uzmem FC 25 na amazon.de, ima li mogucnost engleskog jezika unutar igrice? 
https://amzn.eu/d/jlvAP0z

0 0 hvala 0
4 tjedna
protjeran
FrostyHR kaže...
Mandragora kaže...

Za crni petak sam kupio Playstation 5 digitalnu verziju. Naručio iz Santa Domenica. Stiglo mi poštom u Đakovo. I naravno odmah problem. Zvuk mi krcka, pucketa, i u igrama i čak i dok nisam ni ušao u igru na početnoj stranici Playstationa. naravno pomislio odmah da je do HDMI kabla. Probao sva 4 HDMI slota na TV-u i na svima je isti problem. Na svim slotovima imam spijen Nintendo switch, Playstation 4 itd. Sve radi bez greške. Samo kad Playstation 5 spojim onda problem sa zvukom. Šta da radim, molim savjet. Jel mislite da je kabel ili možda konzola sa greškom nekom? Nemam objašnjenje drugo. Tv je noviji radi besprijekorno. Postavke zvuka su dedault sve kako treba biti. Hvala 

Ja sam na Samsung tv i ps5. Sve radi ok.

Ajde baci pogled da ti nije na TVu ona glupost iskljucena u settingsu:
"Input Signal plus" na HDMI ulazima. Mora bit upaljeno.

Hvala. Provjerit ću ujutro. Nemam pristup TV-u trenutno. 

4 tjedna
protjeran
Sony PlayStation 5

Palo mi je na pamet soundbar. Kad bi njeg spojio na TV to bi bila ista stvar ili ? I dalje bi Tv upravljao zvukom jel tako ? Vidio sam u black friday temi neki sa Amazona creative pa mi palo na pamet. Hvala.

0 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

To sa soundbarima može biti duboka zečja rupa. Da ne idemo off topic, o tome se može puno diskutirati, al u drugoj temi.
Taj creative ti je bolji neg bilo koji tv zvučnik, al u konačnici nije niš posebno. Čuvaj lovu za nekaj bolje kaj podržava 4k, HDR, Atmos, 120hz...

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Mandragora kaže...

Palo mi je na pamet soundbar. Kad bi njeg spojio na TV to bi bila ista stvar ili ? I dalje bi Tv upravljao zvukom jel tako ? Vidio sam u black friday temi neki sa Amazona creative pa mi palo na pamet. Hvala.

Svakako preporučam soundbar jer su TV zvučnici uglavnom sranje.

A soundbar ćeš onda spojiti preko eARC hdmi porta na TV, TV sound output postaviti na eARC (a ne TV speakers), pa će TV prosljeđivati zvuk s playke na soundbar direktno.

Al onda uvodiš u priču još jedan hdmi kabel, još jednu komponentu koja može stvarati probleme i tak. Sve je to zabavno veselje :-)

15 godina
Sony PlayStation 5

ja imam ps5 u kombinaciji sa samsung tv-om ali spojenim na logitech z906 preko optickog kabla. nikakvih problema nemam, na tv spojen i pc i ps5 i sav zvuk ide na z906.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav,

tata mi evo nedavno napunio 60 rođendan, ali i dalje gejma na četvorci ko veliki, last of us prešao valjda tri puta, i jedinicu i dvojku, ghost of thushima, days gone itd. I evo sad kak je A1 imao ovu akciju

s PS5, uzeo si ga je. I gledam šta bi mu uzeo za božić za PS5. Stvar je u tom da ne zna engleski baš dobro, pa stvarno dosta preferira ako ima prijevod, kao te neke ekskluzive. Probao sam naći neki popis ps5 ekskluziva s hrvatskim prijevodom, pitao chatgpt-ja, ali nema baš neka lista pa da onda prema tom izaberem. Jel ekskluzive po defaultu imaju hr titlove ili ne mora biti? Ako ne mora, jel bi se mogao negdje naći popis. Gledao sam Spidermana 2, ne znam jel to ima prijevod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 9:09 (Hazar).

1 0 hvala 0
16 godina
Mandragora kaže...
Pixel kaže...
Mandragora kaže...
Pixel kaže...
Mandragora kaže...

Bolji kabel moće pomoći.

Koji si ti lik, 10 g?   (Clan od:19.11.2024.) ili lažeš ili si protjeran pa si pod drugim nickom, vjerujem ovo drugo s obzirom kako komuniciraš !

Kako sam ti pomogao ? pa tako što sam ti dao savjet gdje je navjerojatnije problem i da se ne šećeš bezveze po servisima !

Objesnio sam ti zašto druge konzole rade ali izgleda da je sve što sam napisao van tvog dometa.

Vau imaš novi samsung, samsung je svršen i radi bez greške  . Eto imam i ja nov samsung, 77" oled s95C i ?  Tv je super ali softver je bugovit. Ti 8stvano nisi normalan, evo ja ti demonstriram u 10 sec doma kako samsung ima problema sa zvukom i kako šteka, na kraju sam uzeo ATV jer mi se nije dalo zafrkavat s dolby atmosom na samsungu koji nikad nije radio kako treba.

Odi na AVS forum, i samo pogledaj sasmsung temu ako misliš da pričam gluposti.

(edit)

Evo ti konkretnog savjeta, na PS5 mijenjaj formate zvuka, jedan po jedan i vidi krcka li na svima, probaj podesiti samo da je stereo ,  nisam sad kod konzole , ali znam da ima i par postavki kakvog je tipa  sustav za reprodukciju, avr, soundbar, tv , sluišalice ...
Krcka li na slušalicama zvuk ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 13:29 (Miro).
13 godina
Sony PlayStation 5

Sve mi je žao prekidati sočne svađe sa ovako trivijalnim informacijama, ali ako nekoga zanima, Kingdom Come II: Deliverance će se ipak vrtiti u 60 FPS-a na Pro i OG PS5:

https://x.com/KingdomComeRPG/status/1864796907626713307/photo/1

Inicijalno je bilo rečeno da se očekuje 30 FPS-a, ali izgleda da su uspjeli izvuči bolje performanse. Dodatno, story trailer je jedan od najboljih koji sam ikada vidio, malo studija se trudi ispričati tako epsku priču:

3 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...

Pozdrav,

tata mi evo nedavno napunio 60 rođendan, ali i dalje gejma na četvorci ko veliki, last of us prešao valjda tri puta, i jedinicu i dvojku, ghost of thushima, days gone itd. I evo sad kak je A1 imao ovu akciju

s PS5, uzeo si ga je. I gledam šta bi mu uzeo za božić za PS5. Stvar je u tom da ne zna engleski baš dobro, pa stvarno dosta preferira ako ima prijevod, kao te neke ekskluzive. Probao sam naći neki popis ps5 ekskluziva s hrvatskim prijevodom, pitao chatgpt-ja, ali nema baš neka lista pa da onda prema tom izaberem. Jel ekskluzive po defaultu imaju hr titlove ili ne mora biti? Ako ne mora, jel bi se mogao negdje naći popis. Gledao sam Spidermana 2, ne znam jel to ima prijevod.

detroit become human, god of war, uncharted uz ove nabrojane koje si spomenuo. 

22 mjeseca
Sony PlayStation 5

Pozdrav ljudi, jedno pitanje ako neko pouzdano zna odgovor, imam fc i ufc na jednom accountu na kojem sam imao ps plus aktiviran, u medjuvremenu sam kupio ps plus na drugom accountu pa me zanima da li cu moci igrati online fc i ufc na prvom acc kad mi tu istekne ps plus pretplata?

0 0 hvala 0
7 godina
Perfekcionist kaže...

Pozdrav ljudi, jedno pitanje ako neko pouzdano zna odgovor, imam fc i ufc na jednom accountu na kojem sam imao ps plus aktiviran, u medjuvremenu sam kupio ps plus na drugom accountu pa me zanima da li cu moci igrati online fc i ufc na prvom acc kad mi tu istekne ps plus pretplata?

Hoćeš. Ja kupujem pretplatu na USA accountu i igram igre na HR accountu. 

22 mjeseca
Vandit kaže...
Perfekcionist kaže...

pa i ja tako radim ali kontam to samo vazi za igre koje sam kupio sa accounta koji ima aktiviran ps plus pa onda ih mogu igrati i na drugim accountima koji nemaju ps plus, ali u ovom slucaju je obrnuta situacija, FC kupljen na acc koji ima ps plus koji ce isteci a bit ce aktiviran ps plus na drugom acc koji mi je nekad bio sekundarni. Nadam se da razumijes na sta mislim

20 mjeseci
Vandit kaže...
Perfekcionist kaže...

Ako je igre kupio, al ako su bile iz mjesečne ps plus pretplate onda ih neće moć igrat uopće.

22 mjeseca
Sale366 kaže...
Vandit kaže...
Perfekcionist kaže...

Ako je igre kupio, al ako su bile iz mjesečne ps plus pretplate onda ih neće moć igrat uopće.

nisu vec su kupljene sa ps stora

20 mjeseci
Perfekcionist kaže...
Sale366 kaže...
Vandit kaže...
Perfekcionist kaže...

nisu vec su kupljene sa ps stora

Onda će ti radit. Samo na account koji ima pretplatu uključi console sharing. Dijeli se i pretplata i igre.

16 godina
greysaint0 kaže...

Sve mi je žao prekidati sočne svađe sa ovako trivijalnim informacijama, ali ako nekoga zanima, Kingdom Come II: Deliverance će se ipak vrtiti u 60 FPS-a na Pro i OG PS5:

https://x.com/KingdomComeRPG/status/1864796907626713307/photo/1

Inicijalno je bilo rečeno da se očekuje 30 FPS-a, ali izgleda da su uspjeli izvuči bolje performanse. Dodatno, story trailer je jedan od najboljih koji sam ikada vidio, malo studija se trudi ispričati tako epsku priču:

Uff kakav trailer, naježio sam se...još kad bih se uspio natjerati odigrati prvi dio u 30 fps-a bilo bi super, al jednostavno ne mogu to više probavit nažalost, ali dvojku ću peglati definitivno.

Još sam na kraju i ja za BF poklekao pa uzeo PRO, bitno da sam uvjeravao i sebe i vas da neću 

A nakon par dana korištenja i dalje smatram da nije konzola vrijedna te cijene, ali ko ga j*** sad, trenutno je najbolja konzola na tržištu i gotovo.

Što se tiče grafičke razlike jedino sam primjetio da je oštrija slika malo, ovako neke detalje bih morao staviti doslovno jedan pored drugoga pa uspoređivati.

Iako pohvalu imam za GT 7 u kojemu performance mode sada radi na lockanih 120 fps-a, dok je fidelity na nekih 100 a izgleda vrhunski.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice