Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.459
|
čitano: 5.514.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 tjedna
protjeran
Sony PlayStation 5

Probati ću to kasnije pa napišem tu situaciju. Trenutno sin igra Nintendo switch. Bez greški ikakvih sa zvukom ili ićime. Tako da u TV-u nemože biti problem jer kako bi onda sve ostale konzole radile bez problema i PC takođe. Jedino da probam sa drugim HDMI kablom al to nisam htio jer nemože moj po 5 evra bit bolji nego ovaj originalni koji je došao uz konzolu? 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...
Mandragora kaže...

Ako ovo sa dolby pomogne stavit ću na to i sve uredu. Bitno mi je samo da me pucketa zvuk i ne krcka. Hvala ljudino.

Probaj, samo pripazi, meni na LG CXu PS5 Dolby ima osjetan delay u zvuku u odnosu na Linear PCM. Ali ja koristim još i AV receiver sa eARCom pa tko zna do čega je to. No drugdje nemam nikakve delayeve, samo sa playkom i sa PS5 Dolby formatima.

Taj delay je osjetan već i u menijima (pomakneš selekciju u menijima i zvuk koji se čuje kasni par stotina milisekundi što se lako primjeti), tako da furam Linear PCM za surround.

Poigraj se isto i sa HDMI device typeom u audio settingsima playke, možda je pogrešan odabran pa dynamic range nije prilagođen TVu pa pucketa.

No svakako ne bi trebalo ništa pucketati na bilo kojim settingsima niti je to normalno.

Ja sam imao problema s takvim pucketanjem još na PS3 kad je bila spojena telka na soundbar preko spdif-a i kad su bili odabrani neki formati koji očito nisu pasali soundbaru, tak da je vjerojatno ovo nešto slično.

@Bitanga Kaj se tiče Dolby vs PCM, PCM je nekompresiran format koji šalje nepromijenjen signal AV receiveru, to ti je bolje koristiti u svakom slučaju za igre. Ak prek PS5 gledaš filmove koji su masterirani u Dolbyu onda je bolji Dolby.

15 godina
Mandragora kaže...

Probati ću to kasnije pa napišem tu situaciju. Trenutno sin igra Nintendo switch. Bez greški ikakvih sa zvukom ili ićime. Tako da u TV-u nemože biti problem jer kako bi onda sve ostale konzole radile bez problema i PC takođe. Jedino da probam sa drugim HDMI kablom al to nisam htio jer nemože moj po 5 evra bit bolji nego ovaj originalni koji je došao uz konzolu? 

taj orginalni hdmi koji je doso sa konzolom mi na 3 tva nije radio uopce, na jednom tvu je nakon 2-3 mjeseca davao nesto izmedu skroz crne slike i palete svih boja, a na primarnom tvu je zvuk bio totalno izoblicen. mozda je samo moje iskustvo, ali tolko o tome da je taj kabl koji dode s konzolom neka super kvaliteta.

samo ti probaj drugi kabl, mislio sam da to vec jesi. 

16 godina
mar123 kaže...
Mandragora kaže...

taj orginalni hdmi koji je doso sa konzolom mi na 3 tva nije radio uopce, na jednom tvu je nakon 2-3 mjeseca davao nesto izmedu skroz crne slike i palete svih boja, a na primarnom tvu je zvuk bio totalno izoblicen. mozda je samo moje iskustvo, ali tolko o tome da je taj kabl koji dode s konzolom neka super kvaliteta.

samo ti probaj drugi kabl, mislio sam da to vec jesi. 

meni nije pomogao novikabel,a i nema neke logike..kad izvadim hdmi i opet ubodem..sve radi..kabel koji ne valja..ne valja uvik..stvar je softverske prirode..meni se pojavila negdi nakon updatea ima godinu i po dana...ima toga koliko hoćeš po forumima..razno razne televizije..soundbarovi..itd..

4 tjedna
protjeran
Sony PlayStation 5

Razumijem te. Kod mene je potpuno ista situacija. Ponovno uključenje kabla riješi problem. Igrao malo ghost of thushima u kojoj je također zvuk krckao i pucketao i nikakvih problema nije bilo. Tako da što kolega kaže kabal ili radi ili ne. Zašto bi onda uopće radio nakon ovog trika sa ponovnim uključivanjem. Ne koristim nikakva pojačala ni soundbarove ni išta slično. Playstation u TV i to je sve. Totalno sam razočaran. Skupljao novce pol godine da sa PS4 određem na ps5 i sad umjesto boljeg iskustva imam situaciju da se moram živcirati i sekirat i očito ju nemogu riješiti. Jednostavno nemože nikada ništa bit normalno.

0 0 hvala 0
14 godina
Mandragora kaže...

Razumijem te. Kod mene je potpuno ista situacija. Ponovno uključenje kabla riješi problem. Igrao malo ghost of thushima u kojoj je također zvuk krckao i pucketao i nikakvih problema nije bilo. Tako da što kolega kaže kabal ili radi ili ne. Zašto bi onda uopće radio nakon ovog trika sa ponovnim uključivanjem. Ne koristim nikakva pojačala ni soundbarove ni išta slično. Playstation u TV i to je sve. Totalno sam razočaran. Skupljao novce pol godine da sa PS4 određem na ps5 i sad umjesto boljeg iskustva imam situaciju da se moram živcirati i sekirat i očito ju nemogu riješiti. Jednostavno nemože nikada ništa bit normalno.

Mandragora

Ma probaj reklamirati kupio si novu plejku i mora raditi kako Bog zapovjeda.

Šteta bi bilo da odustaneš nakon ovoga od PS5.

Ja bi na tvojem mjestu reklamirao pogotovo što sve druge konzole rade normalno.

Očito je do konzole.

16 godina
Mandragora kaže...

Ja sam bio sritan kad sam našao to rješenje..to traje točno 2 sekunde..a traje dok ne ugasiš ps5..dakle gejmaš bez beda...nije to neki deal breaker..opusti se i igraj...s time da sa headphoneom toga nema..sve radi ok..

16 godina
hummer0 kaže...
Mandragora kaže...

Mandragora

Očito je do konzole.

neće znati da li je do konzole dok ne prišteka konzolu u drugi tv...kad je prišteka u drugu..i bude isto..onda je do konzole..ali slažem se..nova konzola..ima garanciju..neka reklamira..moja nije nova..pa nisam..ne smara me to toliko..

4 tjedna
protjeran
Sony PlayStation 5

Razumijem da traje 2 sekunde to isključivanje i uključivanje. Samo možeš li to objasniti mojoj djeci koja nemogu dokučiti do iza Tv kako da to riješe dok sam ja na poslu a oni bi igrali NOVU konzolu? Ja im pokušavam objasniti da je to normalno raditi sa NOVOM konzolom 4-5 puta dnevno kad god ponovno pale konzolu al evo kao da ne razumiju. Gledaju me blijedo. Hvala ipak.

1 0 hvala 0
14 godina
maniti kaže...
hummer0 kaže...
Mandragora kaže...

Mandragora

Očito je do konzole.

neće znati da li je do konzole dok ne prišteka konzolu u drugi tv...kad je prišteka u drugu..i bude isto..onda je do konzole..ali slažem se..nova konzola..ima garanciju..neka reklamira..moja nije nova..pa nisam..ne smara me to toliko..

Pa ako sve druge konzole rade do čega bi bilo nego do PS5.

4 tjedna
protjeran
Sony PlayStation 5

Ti je i meni prilično očito al evo svi mi govore da je do TV-a koji radi besprijekorno na svim konzolama i svemu spojenim osim Playstation 5 konzole. Neznam kako se reklamira nisam nikad to radio, kupio preko web shopa Santa Domenica a ja sam iz Đakova. Zaboravio sam napomenuti da je prvi dan kad sam spojio ps5 osim zvuka i slika par puta zacrnila usred igranja one astrobot igre što bude na konzoli. Zacrnila i ponovno se vrati kao da je izgubio Tv signal pa se vratio za 3 sekunde. Al to je bilo samo jednom i više se nije ponovilo. Ovo je zvukom se ponavlja svaki dan 

0 0 hvala 0
16 godina
u pravu si..nisam citao cijeli thread..neka reklamira..
16 godina
u pravu si..nisam citao cijeli thread..neka reklamira..
16 godina
Sony PlayStation 5

A pusti ti to. Današnji TVi nisu monitori, ima unutra čuda mogućnosti i kombinacija, što softverskih što hardverskih.

Nikad ne znaš u čemu može biti problem.

A gle što kaže ovaj lik tu:

https://forums.dovetailgames.com/threads/ps5-audio-crackling-resolved.45146/

It was the audio settings on the PS5 that resolved this issue. Because I was outputting the sound through my TV, I had mistakenly, like you would, set the Audio Output to TV on the PS5. What I should have done was set it to AV Amplifier and change the output from 7.1 to 2 channels. This has cured the audio crackling I was experiencing.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Chronosus kaže...

@Bitanga Kaj se tiče Dolby vs PCM, PCM je nekompresiran format koji šalje nepromijenjen signal AV receiveru, to ti je bolje koristiti u svakom slučaju za igre. Ak prek PS5 gledaš filmove koji su masterirani u Dolbyu onda je bolji Dolby.

Ma da, uvijek koristim Linear PCM.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 18:59 (Bitanga).
4 tjedna
protjeran
Bitanga kaže...

A pusti ti to. Današnji TVi nisu monitori, ima unutra čuda mogućnosti i kombinacija, što softverskih što hardverskih.

Nikad ne znaš u čemu može biti problem.

A gle što kaže ovaj lik tu:

https://forums.dovetailgames.com/threads/ps5-audio-crackling-resolved.45146/

It was the audio settings on the PS5 that resolved this issue. Because I was outputting the sound through my TV, I had mistakenly, like you would, set the Audio Output to TV on the PS5. What I should have done was set it to AV Amplifier and change the output from 7.1 to 2 channels. This has cured the audio crackling I was experiencing.

Našao sam i ja to. U satima Googlanja. Probao sam. Nije riješilo problem nažalost. Krckalo je i dalje dok nisam ištekao i ponovno uštekao. Onda je preostalo naravno.

14 godina
Ja znam samo da trenutni Samsung TVi imaju brdo problema sa zvukom općenito, i to pričam o flagship TVima. Vidio sam uživo S95C i zvuk krcka nenormalno kad pojačaš preko 30 do te mjere da je gotovo nemoguće ga koristiti. Sve zbog tog one connect boxa koji pravi ogromne probleme. Ne kažem da je kod tebe u tome problem ali znam da se novi Samsung TVi čudno ponašaju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 19:14 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Chronosus kaže...

Kažu Sony digao ruke od PSVR2 a ono ovaj mjesec više PSVR2 igara izlazi nego flat i, potpuno neočekivano, ovo:

https://www.uploadvr.com/playstation-vr2-controller-free-hand-tracking-siggraph-asia/

Držim fige da ću moć pristojno gestikulirati drugim vozačima u gran turismu, to bi bio vrh.

Uzeo PSVR2 na ovoj akciji po 385 eura.Prvi dojmovi su mi bili takvi da bi pao na guzicu da već nisam sjedio.Grafika i imerzivnost su super,odmah sam se zaljubio,međutim imam osjećaj nelagode i lagnu mučninu,vrtoglavicu,nadam se  napretku po tom pitanju.Isprobao Horizont,odnosno samo onu vožnju brodom,Mos 2 i najviše Arizona Sunshine remake,i sa uključenim filterima je podnošljivo dok se npr ne počnem penjati po stepenicama,odnosno kretanje bez teleportiranja.Izdržao do prvog chekpointa.Nadobudno naručio Globular Cluster ali  za sad otkazao narudžbu dok ne vidim neki napredak sa "VR legs".Kćerka od 13 godina isprobala Horizont i Job Simulator bez ikakvih problema.

14 godina
torente 35 kaže...
Chronosus kaže...

Kažu Sony digao ruke od PSVR2 a ono ovaj mjesec više PSVR2 igara izlazi nego flat i, potpuno neočekivano, ovo:

https://www.uploadvr.com/playstation-vr2-controller-free-hand-tracking-siggraph-asia/

Držim fige da ću moć pristojno gestikulirati drugim vozačima u gran turismu, to bi bio vrh.

Uzeo PSVR2 na ovoj akciji po 385 eura.Prvi dojmovi su mi bili takvi da bi pao na guzicu da već nisam sjedio.Grafika i imerzivnost su super,odmah sam se zaljubio,međutim imam osjećaj nelagode i lagnu mučninu,vrtoglavicu,nadam se  napretku po tom pitanju.Isprobao Horizont,odnosno samo onu vožnju brodom,Mos 2 i najviše Arizona Sunshine remake,i sa uključenim filterima je podnošljivo dok se npr ne počnem penjati po stepenicama,odnosno kretanje bez teleportiranja.Izdržao do prvog chekpointa.Nadobudno naručio Globular Cluster ali  za sad otkazao narudžbu dok ne vidim neki napredak sa "VR legs".Kćerka od 13 godina isprobala Horizont i Job Simulator bez ikakvih problema.

Ja isto uzeo prije par dana i muku mučim. Odmah prvo probao GT7 i na prvom zavoju se skoro ispovraćao. Sve igre u kojima se moram kretati me totalno sjebu. Tako da sam odlučio prvo ove statične igre prvo da se krenem navikavati. Beat Saber mi je vrh, Moss 1 i 2 su super.

U GT7 probaj sa kabrioletom voziti i smanjiti brightness. Meni je to puno pomoglo. Sad mogu čitavu utrku odvoziti bez problema.

16 godina
Ja sam prvo probal Pistol Whip sjedećki - nesvjesno me odvuklo od kraja kreveta do jastuka!
Dobro da ima 4m kabla :)

Nije bilo nikakve mučnine iako je i to brza igra.
Zasad nisam još probal druge naslove.
Imam još GT7, Beat Saber, RE4, Village i još jedan s PS Premium.
Tu je naravno i Horizon Call of the Mountain, ali ne mislim to još redeemati dok se skroz ne priviknem.

Za sve koji hoće probati GT7, od sutra je dostupan demo "My First Gran Turismo" s punom podrškom za PSVR2.
16 godina
Mandragora kaže...

Ti je i meni prilično očito al evo svi mi govore da je do TV-a koji radi besprijekorno na svim konzolama i svemu spojenim osim Playstation 5 konzole. Neznam kako se reklamira nisam nikad to radio, kupio preko web shopa Santa Domenica a ja sam iz Đakova. Zaboravio sam napomenuti da je prvi dan kad sam spojio ps5 osim zvuka i slika par puta zacrnila usred igranja one astrobot igre što bude na konzoli. Zacrnila i ponovno se vrati kao da je izgubio Tv signal pa se vratio za 3 sekunde. Al to je bilo samo jednom i više se nije ponovilo. Ovo je zvukom se ponavlja svaki dan 

Tebi je očito jer ne kužiš kako stvari rade.  To što radi na drugim konzolama i uređajima je potpuno nebitno, PS5 nema ili ne mora imati isti signal, isti format, ne koristi isti bandwidth. 

Ako privremeno proradi nakon ponovnog uštekavanja opet ne znači da nije do kabela, nije točno da kabel ili radi ili ne radi. Kabel možda ima problema, tj nije dovoljno kvalitetan i kad konzola pošalje više informacija kroz kable, tj  dođe do limita propustnosti kablele onda dođe do gubitaka u prijenosu i događa se točno to što opisuješ, krckanje u zvuku ili čak  artefakti u slici, ovisno na kojem kanalu je problem, video dijelu signala ili audio.

Preštekavanjem se ponovno odradi sinktonizacija protokola  i radi neko vrijeme dobro.  Čim i spomenuo i crnu sliku , 100% je do sinka na hdmi kabelu. 

gotovo sam 99.9999% siguran da nije do konzole. Ili je kabel ili tv, možda imaš neki izvor smetnji blizu. Ako slučajno imaš samsung tv, eto ti 100% uzroka problema.  Taj je osjetljiv kad mačka prošeće ispod prozora i izgubi sink na hdmi-u pa dobiješ crnu sliku na kratko.  I sa zvukom imaju dosta problema i to godinama već nisu riješili i pojedini formati ne rade dobro. Ako ti je uključen dolby atmos, isključi ga. 

Bolji kabel moće pomoći.

Promejna formata  pomaže nekad jer umjesto nekomprimiranog pošalje komprimirani i onda je manji bandwidth pa s problem više ne manifestira. Ionako ako nemaš vrhunski  audio sustav nećeš čuti razliku pcm vs doby  vs nešto treće.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 10:22 (Pixel).
16 godina
Sony PlayStation 5

Samo pazite u Superhot VR da se ne pokušavate koljenom osloniti o kauč u VR prostoru... past ćete i jako si razbit koljeno kao ja :-D

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Switch kaže...
torente 35 kaže...
Chronosus kaže...

Ja isto uzeo prije par dana i muku mučim. Odmah prvo probao GT7 i na prvom zavoju se skoro ispovraćao. Sve igre u kojima se moram kretati me totalno sjebu. Tako da sam odlučio prvo ove statične igre prvo da se krenem navikavati. Beat Saber mi je vrh, Moss 1 i 2 su super.

U GT7 probaj sa kabrioletom voziti i smanjiti brightness. Meni je to puno pomoglo. Sad mogu čitavu utrku odvoziti bez problema.

GT7 sam naručio,bilo dobro sniženje na Amozonu,iako nisam fan racing igri moram i to isprobati u VR,nije još stiglo ali hvala na svjetu.Brightness sam već smanjio,već je bolja situacija sa mučninom,jučer uzeo đumbir,bio jako skeptičan,ne znam da li je radi toga ili nešto drugo ali već bolje podnosim spomenuti AS remake.Mos 2 i te većinom statične igre su druga priča,puno se lakše podnose.

3 mjeseca
Sony PlayStation 5

Da li je netko od vas nosio svoj PS5 na tretman čišćenja ?

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

0 0 hvala 0
16 godina
filip_medo kaže...

Šta ima neki beauty centar za konzole?

3 mjeseca
Bitanga kaže...
filip_medo kaže...

Šta ima neki beauty centar za konzole?

Ma to kažem onako iz milja. :)

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
13 godina
torente 35 kaže...
Switch kaže...
torente 35 kaže...
Chronosus kaže...

GT7 sam naručio,bilo dobro sniženje na Amozonu,iako nisam fan racing igri moram i to isprobati u VR,nije još stiglo ali hvala na svjetu.Brightness sam već smanjio,već je bolja situacija sa mučninom,jučer uzeo đumbir,bio jako skeptičan,ne znam da li je radi toga ili nešto drugo ali već bolje podnosim spomenuti AS remake.Mos 2 i te većinom statične igre su druga priča,puno se lakše podnose.

Evo sabranih savjeta za novajlije koji imaju problema s motion sicknessom:

https://www.reddit.com/r/PSVR/wiki/index/sickness/

TLDR: krenite od statičnih igara bez okretanja (super su ove ritam igre - meni omiljena Synth Ryders, ili recimo Drums Rock za koji imate i demo na storeu) pa postepeno preć na kratke sesije u motion intenstive igrama koje  polagano produžujte.

Obavezno uključite sve accessibility optione vezane uz motion sickness poput zacrnjivanja rubova ekrana kod kretanja, okretat se na joystick a ne u stvarnom svijetu itd.

Meni je dosta pomogao ventilator (odnosno klima postavljena na puhanje).

Iste sekunde kad osjetite da nešto ne štima prekidaj igru. Čini ti se da će možda proć, al neće neg će bit pet puta gore i traje ostatak dana.

Kad već dijelimo korisne savjete evo lista igara poredana po tierima s cijenom i trajanjem:

https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/1dj8n4p/psvr2_games_tier_list_summer_2024/

I što god radili, nemojte kupovat Kayak VR :)

4 tjedna
protjeran
Pixel kaže...
Mandragora kaže...

Tebi je očito jer ne kužiš kako stvari rade.  To što radi na drugim konzolama i uređajima je potpuno nebitno, PS5 nema ili ne mora imati isti signal, isti format, ne koristi isti bandwidth. 

Ako privremeno proradi nakon ponovnog uštekavanja opet ne znači da nije do kabela, nije točno da kabel ili radi ili ne radi. Kabel možda ima problema, tj nije dovoljno kvalitetan i kad konzola pošalje više informacija kroz kable, tj  dođe do limita propustnosti kablele onda dođe do gubitaka u prijenosu i događa se točno to što opisuješ, krckanje u zvuku ili čak  artefakti u slici, ovisno na kojem kanalu je problem, video dijelu signala ili audio.

Preštekavanjem se ponovno odradi sinktonizacija protokola  i radi neko vrijeme dobro.  Čim i spomenuo i crnu sliku , 100% je do sinka na hdmi kabelu. 

gotovo sam 99.9999% siguran da nije do konzole. Ili je kabel ili tv, možda imaš neki izvor smetnji blizu. Ako slučajno imaš samsung tv, eto ti 100% uzroka problema.  Taj je osjetljiv kad mačka prošeće ispod prozora i izgubi sink na hdmi-u pa dobiješ crnu sliku na kratko.  I sa zvukom imaju dosta problema i to godinama već nisu riješili i pojedini formati ne rade dobro. Ako ti je uključen dolby atmos, isključi ga. 

Bolji kabel moće pomoći.

Promejna formata  pomaže nekad jer umjesto nekomprimiranog pošalje komprimirani i onda je manji bandwidth pa s problem više ne manifestira. Ionako ako nemaš vrhunski  audio sustav nećeš čuti razliku pcm vs doby  vs nešto treće.  

Hvala na ničemu. Odnosno ne baš ničemu. Hvala što se praviš pametan. I hvala svima ostalima koji su zapravo pokušavali pomoći. Evo sigurno odjednom niko na svijetu nema Samsung TV i na njega spojen Playstation 5. Ja sam jedini u Hrvatskoj i vjerojatno jedini u svijetu sa Samsung tv-om i ps5 spojenim na njega. Hvala ti na toj informaciji. Nisam bio svjestan toga. Doviđenja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 14:18 (Mandragora).
16 godina

Spoji plejku kod frenda, susjeda za probu pa ćeš vidjeti, bar ti je to 10min posla.

Imam samsung tv i ps5 i sve radi ok.

Ako ne možeš, reklamiraj sd-u, pošalji im mail sa opisom problema i vjerujem da će ti brzo odgovoriti. Možda oni pošalju nekoga da ju pokupi ili ti jave kako ju poslati njima, nije to neka znanost.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 15:45 (Pero Dinamit).
16 godina
Mandragora kaže...
Pixel kaže...
Mandragora kaže...

Bolji kabel moće pomoći.

Hvala na ničemu. Odnosno ne baš ničemu. Hvala što se praviš pametan. I hvala svima ostalima koji su zapravo pokušavali pomoći. Evo sigurno odjednom niko na svijetu nema Samsung TV i na njega spojen Playstation 5. Ja sam jedini u Hrvatskoj i vjerojatno jedini u svijetu sa Samsung tv-om i ps5 spojenim na njega. Hvala ti na toj informaciji. Nisam bio svjestan toga. Doviđenja.

A odi u k, da ti tako kažem ,tak mi i treba kad nekomn pokušam objasnit problem a on ti se posere na odgovor.  Imač očito neko gadan problem, ali odi ga rješavat negdje drugdje, ne ovdje. Ja se pravim pamnetan  ??? A ne ti koji pričaš gluposti ?  Ja se ne trebam pravit pametan , ja jesam pametan, pravit  se mora onaj koji ne kuži ili ne zna 

Očito si novajlija ovdje, ja nisam, dugo sam tu, poogotovo na ovoj temi i temi o tvima i nema se što ikome pravit pametan jer me ovdje zna večina po raznim temama i zna da ima podosta iskustva s tvima i sl. 

Lijepo sam ti objasni gdje je problem, ima doma Samsung tv znam što pričam.  Ako si se ti radi toga našao uvrijeđen ,kao što rekoh, na krivom si mjestu.

Samo naprijed, odi prvo rekalmirat konzolu, umjesto da probaš što ti je savjetovano od više ljudi , koji genijalac !

Da imalo, ali ono imalo pratiš temu znao bi da samsung ima poprilično problema s HDMI-em i konzolama/PC-em i da ima puno ljudi koji prijavljuju probleme slične tvojima, recimo poprati malo AVS forum gdje sam i ja aktivan član, ima hrpa korinih informacija. Al ok, ja se pravim pametan kad podjelim znanje, znači bolje da šutim i putim da se zaj..eš sam i šećeš po servisima s ispravnom konzolom.

Nevejrojatno kako oni koji najmanje znaju poseru uvjek ove koji pukušavaju nešto objasniti. Žao mi i sekune truda koji sam uložio u gornji post za tebe, ali nadam se da će nekom drugom pomoći.

Nego doviđenja i tebi i sretno u rješavanju problema, očito ti nije trebala pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 15:58 (Pixel).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice