Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.991
|
čitano: 6.385.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Da, vjerojatno nece vise ni proizvoditi trenutne verzije. Mislim da je plan prodati sve trenutne verzije a od slijedece financijske godine proizvoditi samo ovu slim verziju plus dodatni BR drive.
12 godina
Gogy7 kaže...
Da, vjerojatno nece vise ni proizvoditi trenutne verzije. Mislim da je plan prodati sve trenutne verzije a od slijedece financijske godine proizvoditi samo ovu slim verziju plus dodatni BR drive.

I to je najpametnije moguce za njih,fokus na proizvodnju samo jednog modela...barem do dolaska Ps5 Pro.

Bas me zanima kako ce izgledat taj slim,nemam ga namjeru kupit ali Pro definitivno uzimam.

Sony is expected to release a slim hardware revision of its current generation console later this year for the current price of the Digital Edition, $399.99. In the following paragraph of the document, it is also highlighted how a Pro model is expected to launch as well in the future.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2023 17:26 (MEGATAMA).
11 godina
Samo jedna konzola i to po cijeni od 400€ bi bio velik udarac za Xbox i nintendo. Sony ce definitivno dominirati trzistem
Izbacivanje BR drivea im omogućuje sniženje cijene na 400€. BR drive ce sigurno kostati 100€
12 godina
Gogy7 kaže...
Samo jedna konzola i to po cijeni od 400€ bi bio velik udarac za Xbox i nintendo. Sony ce definitivno dominirati trzistem
Izbacivanje BR drivea im omogućuje sniženje cijene na 400€. BR drive ce sigurno kostati 100€

Posto je BD samo addon ne bih se zacudio da konzola bude 399 a BD 49eu

2 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...

PlayStation nikada neće dominirati npr. u Japanu jer Japanci preferiraju samo mobilne igre i handheld konzole

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2023 18:08 (Spellcaster).
15 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...
Gogy7 kaže...
Part 3 igre. Snima se motion capture i linije texta. Last of Us ima super animacije zahvaljujući motion captureu skoro pa citave igre.

To bi mogla bit igra za sami kraj ove generacije,kao sto je TLOU bila za PS3.

Realno im treba barem 4-5 godina uzevsi u obzir kakva je to produkcija u pitanju.

Realno im baš ne treba 4-5 godina za takvu vrstu igre, pogotovo što ne moraju izmišljati puno tople vode. Al bolje zvuči i bolju cijenu može postić ako kažu da razvijaju 4-5 godina svakako.

Nebi se složio. Može netko voljeti ili ne voljeti TLoU i taj tip igara ali je jednostavno činjenica da se u toj igri posvećuje ogromna količina vremena čak i na najsitnije detalje, to jednostavno vidiš kad igraš. Ako je nešto u igri na samom vrhuncu onda je to posvećenost detaljima, a to je jako bitno za takav tip igre jer ti to treba da približiš taj svijet onom koji igra. Baš zato obožavam TLoU, jer dok igram igru kao da mogu zamisliti da taj svijet zbilja postoji koliko je uloženo vremena u detalje. Takve igre se ne mogu baš stancati svakih godinu-dvije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2023 18:23 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Nebi se složio. Može netko voljeti ili ne voljeti TLoU i taj tip igara ali je jednostavno činjenica da se u toj igri posvećuje ogromna količina vremena čak i na najsitnije detalje, to jednostavno vidiš kad igraš. Ako je nešto u igri na samom vrhuncu onda je to posvećenost detaljima, a to je jako bitno za takav tip igre jer ti to treba da približiš taj svijet onom koji igra. Baš zato obožavam TLoU, jer dok igram igru kao da mogu zamisliti da taj svijet zbilja postoji koliko je uloženo vremena u detalje. Takve igre se ne mogu baš stancati svakih godinu-dvije.

Pa normalno da se ne moramo slagati. 

Naravno da TLoU ima neku vrijednost jer je i izmislio cijeli taj svijet i priču. TLoU2 jednostavno više nema tu vrijednost. TLoU3 isto vjerojatno neće imati.

3 godine su ga radili za PS3 koji je potpuno drugačija platforma bio od današnjih konzola.

Ne vidim kako 4-5 godina developmenta uopće može biti garancija za bilo što. Niti ne garantira da će igra biti prepuna najsitnijih detalja i dobra, niti kraći development ne znači da će igra biti sranje.

A najsitniji detalji su relativan pojam, svatko to nekako drugačije vidi. Meni su potpuno nebitni i ni ne sjećam se nijednog osim same priče koja je stvarno dobra. Sjećam se da sam bauljao po linearnom putu kako me igra vodi i radio ono što moram jer je takva priča i nema druge.

Više cijenim sitne detalje u sučelju, nego u 3D svijetu. Da se ne moram zajebavati s inventoryem i mikromanagirati ga umjesto da se igram, da je sve nadohvat ruke i takve stvari.

Tek sad kad sam gledao seriju sam se prisjetio koliko nemam pojma i ne sjećam se skoro ničeg iz igre osim par scena.

Ponovo ju ne bih igrao.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2023 18:51 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Jedno brzo pitanje obzirom da mi treba tjedan dana da nađem odgovor.

Imam PS4, kupio sam novi PS5. Namjeravam i dalje koristiti PS4 u istoj kući. Šta je bolje, normalno se logirati sa PS5 na svoj stari account (koji i dalje koristim na PS4), ili napraviti sharing sa PS4 na PS5. Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Logiraš se na PS5 s accountom s četvorke i igraš sve što i na četvorci.

Ili sam nešto mašio?
12 godina
Sony PlayStation 5

jel skida tko cold war, sta to ima prek 300 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Gogy7 kaže...
PS5 slim dolazi krajem godine i koštat će kao i trenutna digitalna verzija 👍

To je super stvar. Jedina zamjerka na PS5 mi je veličina. Ne stane mi u ruksak, a često idem od kuće pa onda uvijek moram kemijati kako ću ponijeti PS5 jer mi u ruksak ne stane. Četvorku sam bez problema nosio sa sobom. 

11 godina
Nova "FIFA" Izlazi 29.9. ⚽️
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Gogy7 kaže...
Nova "FIFA" Izlazi 29.9. ⚽️

Da te malo ispravim:

"Nova" FIFA Izlazi 29.9. ⚽️

14 godina
Sony PlayStation 5

Bas me zanima kakvim ce se pokazati..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Purger155 kaže...

Vjerojatno isto kao i bilo koji drugi. Nećeš primjetiti nikakvu razliku.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...
Purger155 kaže...

Vjerojatno isto kao i bilo koji drugi. Nećeš primjetiti nikakvu razliku.

Pa cak i ne mislim toliko na perfomanse koliko na samu kvalitetu jer vidim da ima podosta nezadovoljnih...s druge strane, mam 5 god jamstva, tako da me bas briga.

2 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Hi svima.

Molim pomoć ako netko možda bude znao.

Kupila sam igricu i instalirala je, igrica je Underdog detective i friška je, tj za PS5 je došla prije par dana no za PC obitava nekih godinu dana, pa su je kinezi (kineska je ako to što znači) prešaltali na PS5.

Uredno se instalirala, nešto sitno zapinjala u početku i na nekih 11% (Chapter 3) se više ne učitava. Smrzne se i stoji. Probala sam sve što sam znala - reinstalacija, restart, ispočetka, ali ne- tu stane i stoji.

Prekopala sam net koliko sam umjela -za PC su prijavljene neke sitne greške u početku (ne bi se instalirala ili bi se rušila) ali za PS5 ništa. Ok, friška je, kužim.

Pa da li je itko probao možda igrati, kako se ponašala i što da radim. Da čekam patch ili mogu to negdje prijaviti?

Sry na podužem postu :) 

I unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
7 godina
prvi horizon odigrao prije misec dana prvi put na četvorci...8/10...ne vuče me za dalje..ustvari priča je nekako zaokružena...GOW ista stvar

bude sve to došlo i na PC... produkcija je skupa i svaki $ naprid gura
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran

Bude bude 

Samo vjerno i pokorno isčekuj, u čekanju je spas a i gušt.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 9:21 (SaintGriz).
16 godina
SaintGriz kaže...
HCMAA kaže...
26.07 na Epic Store stiže
Ratchet and Clank: Rift Apart za PC

PC najbolja konzola

Provjeri s njima kad stiže GOW Ragnarok i Horizon FW. Hvala unaprijed!

Prije nengo Starrfield na PS5.

Moj PC  
0 1 hvala 0
2 godine
neaktivan
HCMAA kaže...

PC najbolja konzola

PlayStation kao i Xbox postaje polako bespotreban jer sve dolazi na PC

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Spellcaster kaže...
HCMAA kaže...

PC najbolja konzola

Osim ako voliš igrati zavaljen u kauču (da, moguće je to izvesti i uz PC ali manje je praktično). Imam i PC i PS5 ali na PC-u moram igrati uz slušalice koliko je glasan. PS5 ne bih ni znao da je upaljen koliko je tih.

2 godine
protjeran
Spellcaster kaže...
HCMAA kaže...

PC najbolja konzola

To slušamo otkad ono već, 1999 ?

Vadiš podatke iz guzice. Najgore je biti isključiv. Lijepo, kao ja, imaš i konzolu i PC, pokrivaš sve, igraš što želiš i kada želiš, kakvo čekanje, PC mejster race je čekao Last of Us 1 10 godina.

Skupi pare za konzolu i ne vodi dječije ratove po forumu, a pogotovo ne u PS5 temi.

16 godina
Sony PlayStation 5

Čekali smo deset godina jer nije ni bilo odluke da se igre portaju. Sad kada ta odluka postoji čeka se par godina, jer ne stignu portati brže.

Dok čekaš ne stigneš odigrati sve drugo.

Moj PC  
0 2 hvala 0
2 godine
neaktivan
forumaš kaže...

Čekali smo deset godina jer nije ni bilo odluke da se igre portaju. Sad kada ta odluka postoji čeka se par godina, jer ne stignu portati brže.

Najbolje bi bilo da Sony izbacuje isti dan i za PlayStation i PC kao što radi Microsoft. Za Sony bi to bilo odlično zbog same zarade

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 9:27 (Spellcaster).
14 godina
I internet trolovi evoluiraju, sad putuju u čoporima izgleda.
Ignorirajte ih.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
SaintGriz kaže...
Spellcaster kaže...
HCMAA kaže...

PC najbolja konzola

To slušamo otkad ono već, 1999 ?

Vadiš podatke iz guzice. Najgore je biti isključiv. Lijepo, kao ja, imaš i konzolu i PC, pokrivaš sve, igraš što želiš i kada želiš, kakvo čekanje, PC mejster race je čekao Last of Us 1 10 godina.

Skupi pare za konzolu i ne vodi dječije ratove po forumu, a pogotovo ne u PS5 temi.

Npr. Capcom vidi budućnost u PC- u, a ne u konzolama, npr. PlayStation.

Capcom wants PC to be its main platform for games in the future

16 godina
Spellcaster kaže...
forumaš kaže...

Najbolje bi bilo da Sony izbacuje isti dan i za PlayStation i PC kao što radi Microsoft. Za Sony bi to bilo odlično zbog same zarade

Jedan studio radi na portanju...pa se može dogodiiti fijasko kao sa TLOU part 1, kojeg su do sada krpali istiina usjpješno. Sad zamisli da sve ide isti dan...Bolje da si uzmu vremena koliko im treba i da portaju kako spada.

2 godine
protjeran
forumaš kaže...
Spellcaster kaže...
forumaš kaže...

Jedan studio radi na portanju...pa se može dogodiiti fijasko kao sa TLOU part 1, kojeg su do sada krpali istiina usjpješno. Sad zamisli da sve ide isti dan...Bolje da si uzmu vremena koliko im treba i da portaju kako spada.

Ne kužim zašto prodaješ tu priču o čekanju, pa čovječe to je samo tvoj kut gledanja? Zašto misliš da se svima čeka neki nastavak godinama? Evo primjer PC igrač je odigrao GOW 2018, igra mu je odlična (što i jest) ali kraj je takav cliffhanger da traži igranje nastavka odmah a ne za XY godina, i što je gore taj igrač je svjestan da je nastavak dostupan i to samo na Playstationu, i što, po tebi, on će uživati čekati 5 godina port, umjesto da kupi PS5 ili čak PS4?

8 godina
Spellcaster kaže...
HCMAA kaže...

PC najbolja konzola

Konzole neće biti bespotrebne dokle god su nekoliko puta jeftinije od high end PC-a. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice