Kako sam prespavao part 2?

vjerojatno igre. S obzirom na dosadašnje inovacije Naughty doga na polju igrinih mehanika, ne bi me iznenadilo da ovog puta samo držimo gljivu i teramo lika naprijed i gledamo film - samim time je i logično ovo "počelo snimanje".
Nešto se loše događa u PlayStationu u vezi mobile da napuštaju PlayStation mobile
https://www.videogameschronicle.com/news/playstation-mobile-has-lost-another-top-exec/
To bi mogla bit igra za sami kraj ove generacije,kao sto je TLOU bila za PS3.
Realno im treba barem 4-5 godina uzevsi u obzir kakva je to produkcija u pitanju.
Realno im treba barem 4-5 godina uzevsi u obzir kakva je to produkcija u pitanju.
Realno im baš ne treba 4-5 godina za takvu vrstu igre, pogotovo što ne moraju izmišljati puno tople vode. Al bolje zvuči i bolju cijenu može postić ako kažu da razvijaju 4-5 godina svakako.
Realno im baš ne treba 4-5 godina za takvu vrstu igre, pogotovo što ne moraju izmišljati puno tople vode. Al bolje zvuči i bolju cijenu može postić ako kažu da razvijaju 4-5 godina svakako.
Budes im ti napravio pa ce bit brze.
Budes im ti napravio pa ce bit brze.
Ne budem, budu radili kako god žele, meni potpuno svejedno. Takve igre me ionako ne pale.
Nije da moraju izmišljati toplu vodu. Trči ovamo, malo cutscene, malo gitarica, malo pucanja, malo cutscene, malo QTE, i endcredits.
Engine imaju, iskustvo imaju, platforma je jedna, ekskluziva, new project, next next next... :-P
2-3 godine uvrh glave, onda 3-4 godine delaya i ubiranja prihoda, pa još 2 godine prilagodbe za PC.
Ne budem, budu radili kako god žele, meni potpuno svejedno. Takve igre me ionako ne pale.
Nije da moraju izmišljati toplu vodu. Trči ovamo, malo cutscene, malo gitarica, malo pucanja, malo cutscene, malo QTE, i endcredits.
Engine imaju, iskustvo imaju, platforma je jedna, ekskluziva, new project, next next next... :-P
2-3 godine uvrh glave, onda 3-4 godine delaya i ubiranja prihoda, pa još 2 godine prilagodbe za PC.
Opet si postao grumpy, izgleda da te Diablo grind iscrpljuje.
Opet si postao grumpy, izgleda da te Diablo grind iscrpljuje.
Ma kakvi, igram 1h dnevno prije spavanja, taman za opuštanje. ;-)
A što se tiče TLOU, nisam odigrao ni dvojku, a bogami ni zadnji Uncharted 4 The Lost Legacy.
Jednostavno mi to nije tip igre koja me zanima, rađe pogledam onda neki film ili seriju umjesto toga.
Ja moram priznati da si svake 2-3 godine ponovno odigram neki od Uncharteda, malo laganog štiva onak za dušu.
Ja moram priznati da si svake 2-3 godine ponovno odigram neki od Uncharteda, malo laganog štiva onak za dušu.
Nažalost meni je Uncharted ispao jedno od najvećih razočarenja u gamingu. Priča mi nije bila ništa posebno, ono doslovno Indiana Jones, u gameplayu mi ništa zapravo nije bilo zanimljivo osim tu i tamo koji puzzle.
Prekasno sam ih igrao, 2020. sam to tek odigrao, jednostavno ih je pregazilo vrijeme. Da bi stvar bila gora godinama slušam hype oko toga i onda upališ igru koja je jednostavno zastarjela. Za mnoge igre vrijedi da ako ih nisi odigrao kada su izašle ili u nekom razumnom roku nakon izlaska bolje da ih ni ne igraš.
Sjećam se da mi je drugi dio bio nešto bolji, Tiefs end mislim da se zvao, tu mi je priča bila nešto zanimljivija pa ajde, ali sve u svemu originalna trilogija mi se nikako nije svidjela. Samim time mi se uopće ni nije dalo igrat četvorku.
Sony želi da dosta budućih južnokorejskih igara budu ekskluzive za PS5, a možda Sony kupi nekog južnokorejskog developera
https://mp1st.com/news/report-playstation-pursuing-partnerships-with-korean-developers-including-pearl-abyss
Ja sam odigrao sva 4 par puta. Da, priča na prvu nije vau, ali karakterizacija likova je brutalna, sjećam se onih uvodnih poglavlja u U4, kada izroniš iz rijeke usred grada a očekivao si neku egzotičnu lokaciju, pa onda igranje sa dječijim pištoljem na tavanu kuće, pa kauč i igranje PS1 sa Elenom. Ta igra ima dušu!
Ja sam odigrao sva 4 par puta. Da, priča na prvu nije vau, ali karakterizacija likova je brutalna, sjećam se onih uvodnih poglavlja u U4, kada izroniš iz rijeke usred grada a očekivao si neku egzotičnu lokaciju, pa onda igranje sa dječijim pištoljem na tavanu kuće, pa kauč i igranje PS1 sa Elenom. Ta igra ima dušu!
Je, kad bi svi htjeli prasnut Elenu, jedino zato ta igra ima dušu :-)
Obična najjeftinija emocija.
Ne, ne, ne. Nema to veze s tim. Pa Elena uopće nije seksualiziran lik, niti izgleda kao Lara Croft. Više je girl next door, što je i bolje.
Nažalost meni je Uncharted ispao jedno od najvećih razočarenja u gamingu. Priča mi nije bila ništa posebno, ono doslovno Indiana Jones, u gameplayu mi ništa zapravo nije bilo zanimljivo osim tu i tamo koji puzzle.
Prekasno sam ih igrao, 2020. sam to tek odigrao, jednostavno ih je pregazilo vrijeme. Da bi stvar bila gora godinama slušam hype oko toga i onda upališ igru koja je jednostavno zastarjela. Za mnoge igre vrijedi da ako ih nisi odigrao kada su izašle ili u nekom razumnom roku nakon izlaska bolje da ih ni ne igraš.
Sjećam se da mi je drugi dio bio nešto bolji, Tiefs end mislim da se zvao, tu mi je priča bila nešto zanimljivija pa ajde, ali sve u svemu originalna trilogija mi se nikako nije svidjela. Samim time mi se uopće ni nije dalo igrat četvorku.
Također, prije 2 godine se natjeram i odigram jedinicu i dvojku. Trojku sam krenuo, ali mi se jednostavno nakon par sati više nije dalo. Sad sam nekidan krenuo četvorku i to mi je okej jer nije igrica zastarjela i lijepo se vrti na Ps5.
Ne, ne, ne. Nema to veze s tim. Pa Elena uopće nije seksualiziran lik, niti izgleda kao Lara Croft. Više je girl next door, što je i bolje.
Da, ona druga je vise ko Lara Croft koja je u Lost Legacy (koji nisam odigrao).
Indiana Jones igra bez Harrison Ford-a.
Lagana igra za progutat. Malo glupog humora, malo glupih zagonetki, (za igre) dobri likovi(pogotovo kad usporedis sa Tomb Raider igrama), dobar gameplay i odlicne lokacije
Uncharted 2 online na PS3 je bio vrhunski. Nisu to uspjeli rekreirat kasnije
Pa baš zato, girl next door, više je emocije u igri jer se s tim možeš poistovjetiti.
Ono, igraš igru s curom, točno se zna koga to targetira.
Ja sam odigrao u PS4 eri sva 4 Uncharteda. Sjećam se jedino par dobrih scena, šuljanje po kući kao klinac, scene iz raspadnutog vlaka i one Shambhale iz jednog od prijašnjih dijelova i ludog Srbina kao neprijatelja.
Ma sve ok, svatko voli nešto drugo. Bez daljnjeg su to igre koje su obilježile PS platformu.
Pa baš zato, girl next door, više je emocije u igri jer se s tim možeš poistovjetiti.
Ono, igraš igru s curom, točno se zna koga to targetira.
Ali onda to nije jeftina emocija, jeftino su sise i guzice, onaj golotinjski anime šta guraju JRPGovi.
Sjećam se te igre, stvarno je bila top, do jedno polovice igre, a onda Lara postane prejaka, kao Terminator tamani sve oko sebe, pa se dosta izgubi na atmosferi.
Ali onda to nije jeftina emocija, jeftino su sise i guzice, onaj golotinjski anime šta guraju JRPGovi.
Jeftina je u smislu da je kao i svaka romantična komedijica. Nema tu neke umjetničke vrijednosti u toj sceni, više se targetira neka nostalgija i reklamira vlastita igra koje je kasnije opet remasterirana i puštena u prodaju.
Imaš akcijskog junaka (lovca na blago, a u principu lopovčić) koji pobije tisuće ljudi da se domogne nekog materijalnog bogatstva, ali scena sa crash bandicootom i par nježnosti sa curom (kojoj laže) "ima dušu" :-)
Pa zna se kojeg je žanra igra, Uncharted 4 je uživancija. Kad želiš dubok gameplay igraš nešto drugo. Nemoj mi reći da Endling koji si gore preporučio igraš zbog dubokog gameplaya, a koji se svodi na kretanje lika u dva smjera. Pa naravno da nećeš to krenuti igrati i reći "jebote gdje je blacksmith?"
Meni pak se nije Tomb Raider dojmio. Likovi osim Lare ne postoje tj. skroz su zaboravni, a ona stenje konstantno kaj me pocelo iritirat.
Igra se drzi malo prevec ozbiljno.
Gameplay je oke dok se drzis luka i strijele. Ima raznog oruzja, al ga nema smisla bas koristit.
Ak mi je Unacharted 2 8/10 prvi Tomb Raider mi je 7/10
Ove kasnije nisam igrao jer su mi vec dojadile takve igre
Uncharted 2 mi je bila jedna od dražih igara iz doba PS3 i onda sam nedavno išao ponovno igrati Remaster verziju. Ugasio doslovno nakon 10 minuta. Neke (ili čak većina) igara dosta loše stari. Jbg.
U dosta drzava je popust na Ps5 100eu pa je sad 450eu.
Pretpostavlja se da ciste prije dolaska tog novog modela sa odvojivim BD driveom.