Čitam i ne vjerujem. Pa nije to MMORPG pa da ćete nešto propustiti prvi dan.
Ne bi ti bio bitanga da ne pises takve komentare Pusti nas da se radujemo i uzivamo u igri, ne znam zasto bih cekao ako zelim igrati igru i cekam je od najave.
Kod mene je svakako US account tako da 18.02 tek u 6 ujutro je mogu probati. Skinuo sam PS4 verziju pa cu do posla probati s tom verzijom, a dok zavrsim s poslom i budem slobodan taman se skine PS5 verzija.
Nekako mi je cak malo i drago sto je tako jer cu, na taj nacin, licno moci vidjeti kolike su razlike izmedju PS4 i PS5 verzije
Za ovaj drugi dio se slazem i bas je glupo sto se ceka iako je igra vec spremna. Ne znam zasto se svi pridrzavaju tih nekih procedura i zasto ne pokusaju tako kako si napisao. Samo vjerujem da bi opet po netu bio backslash na njih od ovih sto su uzeli disk verziju igre zato sto se digital moze ranije igrati. Pretpostavljam da ima i drugih razloga i da nije tek tako bez razloga.
Za mene disk i nikako drukcije.
Joj daj molim te... Pusti download ujutro, odi na posao i igrat ćeš navečer.
Ili pusti da se downloada i igraj se s djecom, igrat ćeš drugi dan igru :-) Svi zadovoljni.
Nevjerojatno mi je da netko pizdi zbog takvih gluposti.
A ovo da bi "Sony nešto trebao" neću ni komentirati. To su vam vaše ekskluzive, da nisu ekskluzive kupili bi gdje vam je omogućen preload.
Ti si sigurno jako zabavan na zurkama Ne znam zasto ti uopste smeta to kako drugi rade i gledaju na te stvari.
Ti si sigurno jako zabavan na zurkama Ne znam zasto ti uopste smeta to kako drugi rade i gledaju na te stvari.
Priča je počela sa "zašto Sony šupak to radi" i "što bi Sony trebao", te da "namjerno iritiraju ljude".
Ono što bi vi trebali je biti malo strpljiviji. Naravno, slobodni ste radit što hoćete, isto kao što sam i ja slobodan kritizirati razmaženo ponašanje.
Ekipa procitao sam na jednom portalu da je ovog vikenda ili mjeseca nez tocno ps + na 50% popusta, ali kad odem na sluzbenu stranice nigdje ne pise nego ono klasika 3mj za 181kn, zna li netko vise detalja https://ffa.hr/vijesti/ovaj-vikend-igrajte-online-bez-playstation-plusa/72196/
i zanima me sad uzmem ps+ i skinem ufc4 i istekne mi clanstvo jel mogu igrat ufc ali bez multiplayera ili trebam opet kupit ps+
Ne mogu se sjetit dali su Sonyevci sluzbeno izjavili da ce dodat VRR podrsku na Ps5 i kada je bio rok ili je to bila glasina?....
Priča je počela sa "zašto Sony šupak to radi" i "što bi Sony trebao", te da "namjerno iritiraju ljude".
Ono što bi vi trebali je biti malo strpljiviji. Naravno, slobodni ste radit što hoćete, isto kao što sam i ja slobodan kritizirati razmaženo ponašanje.
Ok, do mene je, nisam shvatio da si na to mislio. Pomislio sam da pises opcenito zasto uzimamo i igramo day one.
Kad dodjem u Mediamarkt ili Saturn pa vidim da je u prodaji samo XSs i tako od prvog dana zapitam se tko blokira prodaju Ps5 i XsX u trgovinama,nitko mi ne moze prodat pricu da konzola nema a one ruse prodajne rezultate konstantno....?....
Ima ih, samo ne po cijeni koju bi mi htjeli :-)
Hvala na odgovoru, iskreno nisam ni znao da postoji ea play, jel isto funkcionira ko ps+ da svaki mjesec dobijes druge free igre koje mos uvijek igrat ili svaki mjesec druge igre koje ti ne ostanu
Kad dodjem u Mediamarkt ili Saturn pa vidim da je u prodaji samo XSs i tako od prvog dana zapitam se tko blokira prodaju Ps5 i XsX u trgovinama,nitko mi ne moze prodat pricu da konzola nema a one ruse prodajne rezultate konstantno....?....
MediaMarkt je posbna priča. Likovi koji tamo rade uzmu po 50-100 eur da te proguraju među 5 na listi čekanja. Znam iz prve ruke to.
Ne mogu se sjetit dali su Sonyevci sluzbeno izjavili da ce dodat VRR podrsku na Ps5 i kada je bio rok ili je to bila glasina?....
Nisu izjavili sluzbeno, nego je ekipa izmislila priču da VRR update stiže nakon što Sony prvo nadogradi ("enable-a") svoje televizore na isti..
Nisu izjavili sluzbeno, nego je ekipa izmislila priču da VRR update stiže nakon što Sony prvo nadogradi ("enable-a") svoje televizore na isti..
Zvanicno je potvrdjeno da ce doci kroz sistemsko azuriranje, nije specificirano tacno kada.
Sada ukucao na google i odmah pronasao.
https://blog.playstation.com/2020/11/09/ps5-the-ultimate-faq/
Does PS5 support VRR?
PS5 hardware supports Variable Refresh Rate (VRR) through HDMI 2.1. After a future system software update, PS5 owners will be able to use the VRR feature of compatible TVs when playing games that support VRR.
Aha tanks, ni meni nije potreban ea+ vidim da nisu najnoviji naslovi a i imam jailbrekan ps pa mogu igrat sve free
Aha tanks, ni meni nije potreban ea+ vidim da nisu najnoviji naslovi a i imam jailbrekan ps pa mogu igrat sve free
Imas jailbreakan ps5 ili ps4?
Isprike, imam 2 ps4 jedan jailbrekan na 9.0 a jedan ceka gt7
A ovo da bi "Sony nešto trebao" neću ni komentirati. To su vam vaše ekskluzive, da nisu ekskluzive kupili bi gdje vam je omogućen preload.
Fizičke kopije ne koče ništa, one su odavno već na skladištima, osobno sam ih vidio početkom prošlog tjedna. Release date je 18.02. Zato ja nisam mogao dobiti svoju kopiju, a bila mi je u rukama, zato se ni digitalno kupljena ne može igrati prije, pa kolko god prije ona bila spremna. Omogućen ti je preload za verziju (PS4,PS5), koju si već kupio i nju igraš na dan izlaska. Ako si išao "zajebati sistem", stavljam pod navodnike jer ti je to sony sam omogućio, onda skidaj na dan izlaska PS5 upgrade. Ako se sony zbog tog poteza odrekao potencijalnih milijuna $ zarade, umjesto da smo happy, sad bi mi još igrali i dva tjedna prije releasea i to upgrejdanu verziju za nižu lovu. I to jednu od rijetkih igara za koju vrijedi dati puni iznos (nekima). Nema to nikakve veze sa "Sony šupak" i "to su vam vaše ekskluzive", nego je izgleda danas u modi biti "buntovnik bez razloga" i kad treba i kad ne treba.
Imam "svoj" profil, hrvatski sa kojim igram sve igre te na njemu još nisam imao pretplatu.
Napravio sam US account i uzeo pretplatu godinu dana te preko njega kupujem igre.
Ako sad uzmem pretplatu za ovaj "svoj" HR account pošto mi izlazi US, hoće li se šta promjeniti? Mogu sve igre kupljene preko US accounta igrati i dalje normalno?
Online sam igrao samo Borderlands 2 i to na svom profilu koji nema pretplatu.
Dupli post