Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.452.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony PlayStation 5

Čitam i ne vjerujem. Pa nije to MMORPG pa da ćete nešto propustiti prvi dan.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
5 2 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...

Čitam i ne vjerujem. Pa nije to MMORPG pa da ćete nešto propustiti prvi dan.

Ne bi ti bio bitanga da ne pises takve komentare  Pusti nas da se radujemo i uzivamo u igri, ne znam zasto bih cekao ako zelim igrati igru i cekam je od najave.

14 godina
Vrijeme za igranje ljudi koji rade i imaju djecu nije neograniceno i gubljenje istoga na download nije scenarij koji mi se svida.

Mogu slobodno dodati da mi je debilno da se uopce mora cekati do 18.2. kad je igra ocigledno spremna za igranje sada. Sony bi trebao poticati kupovinu digitalnih igara kroz dopustanje ranijeg pristupa igrama. Realno 18.2. se ceka iskljucivo zato sto se fizicke kopije umnazaju i ceka se njihov transport u ducane i sl. Finalni master igre je vec tjednima prisutan na PS serverima. Ista stvar je npr. sa Elden Ringom koji je uploadan prije koji tjedan.

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
greysaint0 kaže...
Vrijeme za igranje ljudi koji rade i imaju djecu nije neograniceno i gubljenje istoga na download nije scenarij koji mi se svida.

Mogu slobodno dodati da mi je debilno da se uopce mora cekati do 18.2. kad je igra ocigledno spremna za igranje sada. Sony bi trebao poticati kupovinu digitalnih igara kroz dopustanje ranijeg pristupa igrama. Realno 18.2. se ceka iskljucivo zato sto se fizicke kopije umnazaju i ceka se njihov transport u ducane i sl. Finalni master igre je vec tjednima prisutan na PS serverima. Ista stvar je npr. sa Elden Ringom koji je uploadan prije koji tjedan.

Kod mene je svakako US account tako da 18.02 tek u 6 ujutro je mogu probati. Skinuo sam PS4 verziju pa cu do posla probati s tom verzijom, a dok zavrsim s poslom i budem slobodan taman se skine PS5 verzija. 

Nekako mi je cak malo i drago sto je tako jer cu, na taj nacin, licno moci vidjeti kolike su razlike izmedju PS4 i PS5 verzije 

Za ovaj drugi dio se slazem i bas je glupo sto se ceka iako je igra vec spremna. Ne znam zasto se svi pridrzavaju tih nekih procedura i zasto ne pokusaju tako kako si napisao. Samo vjerujem da bi opet po netu bio backslash na njih od ovih sto su uzeli disk verziju igre zato sto se digital moze ranije igrati. Pretpostavljam da ima i drugih razloga i da nije tek tako bez razloga.

12 godina
Sony PlayStation 5

Za mene disk i nikako drukcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
greysaint0 kaže...

Joj daj molim te... Pusti download ujutro, odi na posao i igrat ćeš navečer.

Ili pusti da se downloada i igraj se s djecom, igrat ćeš drugi dan igru :-) Svi zadovoljni.

Nevjerojatno mi je da netko pizdi zbog takvih gluposti.

A ovo da bi "Sony nešto trebao" neću ni komentirati. To su vam vaše ekskluzive, da nisu ekskluzive kupili bi gdje vam je omogućen preload.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ti si sigurno jako zabavan na zurkama  Ne znam zasto ti uopste smeta to kako drugi rade i gledaju na te stvari.

2 0 hvala 0
17 godina
gamex1423 kaže...

Ti si sigurno jako zabavan na zurkama  Ne znam zasto ti uopste smeta to kako drugi rade i gledaju na te stvari.

Priča je počela sa "zašto Sony šupak to radi" i "što bi Sony trebao", te da "namjerno iritiraju ljude".

Ono što bi vi trebali je biti malo strpljiviji. Naravno, slobodni ste radit što hoćete, isto kao što sam i ja slobodan kritizirati razmaženo ponašanje.

10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ekipa procitao sam na jednom portalu da je ovog vikenda ili mjeseca nez tocno ps + na 50% popusta, ali kad odem na sluzbenu stranice nigdje ne pise nego ono klasika 3mj za 181kn, zna li netko vise detalja https://ffa.hr/vijesti/ovaj-vikend-igrajte-online-bez-playstation-plusa/72196/

i zanima me sad uzmem ps+ i skinem ufc4 i istekne mi clanstvo jel mogu igrat ufc ali bez multiplayera ili trebam opet kupit ps+

0 0 hvala 0
14 godina
Koliko vidim još je ta ponuda za 90 kn. Vidi sliku dole.

Ali, šta ti nije bolje uzeti ea play 30 kn mjesečno ili 90 kn za tri mjeseca.
Dođe te isto kao ps+ akcija.
Samo što uz UFC4 imaš i još 20-ak igri.
I ps+ i ea play šta god da uzmeš nakon isteka pretplate me možeš igrati te igre dok opet ne platiš pretplatu.

Ako baš želiš ps+ radi online igranja onda moraš to imati.
13 godina
Trebas kupit opet ps+, sve igre su ti zakljucane dok ponovno ne uzmes ps+.
12 godina
Sony PlayStation 5

Ne mogu se sjetit dali su Sonyevci sluzbeno izjavili da ce dodat VRR podrsku na Ps5 i kada je bio rok ili je to bila glasina?....

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

Priča je počela sa "zašto Sony šupak to radi" i "što bi Sony trebao", te da "namjerno iritiraju ljude".

Ono što bi vi trebali je biti malo strpljiviji. Naravno, slobodni ste radit što hoćete, isto kao što sam i ja slobodan kritizirati razmaženo ponašanje.

Ok, do mene je, nisam shvatio da si na to mislio. Pomislio sam da pises opcenito zasto uzimamo i igramo day one.

14 godina
Nemam pojma. Ja još čekam da ispune obećanje da će konzola biti dostupna za kupnju prije godinu i pol.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
Nemam pojma. Ja još čekam da ispune obećanje da će konzola biti dostupna za kupnju prije godinu i pol.

Kad dodjem u Mediamarkt ili Saturn pa vidim da je u prodaji samo XSs i tako od prvog dana zapitam se tko blokira prodaju Ps5 i XsX u trgovinama,nitko mi ne moze prodat pricu da konzola nema a one ruse prodajne rezultate konstantno....?....

17 godina
Sony PlayStation 5

Ima ih, samo ne po cijeni koju bi mi htjeli :-)

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, iskreno nisam ni znao da postoji ea play, jel isto funkcionira ko ps+ da svaki mjesec dobijes druge free igre koje mos uvijek igrat ili svaki mjesec druge igre koje ti ne ostanu

15 godina
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Kad dodjem u Mediamarkt ili Saturn pa vidim da je u prodaji samo XSs i tako od prvog dana zapitam se tko blokira prodaju Ps5 i XsX u trgovinama,nitko mi ne moze prodat pricu da konzola nema a one ruse prodajne rezultate konstantno....?....

MediaMarkt je posbna priča. Likovi koji tamo rade uzmu po 50-100 eur da te proguraju među 5 na listi čekanja. Znam iz prve ruke to.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
Znači balkanizirali se.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ne mogu se sjetit dali su Sonyevci sluzbeno izjavili da ce dodat VRR podrsku na Ps5 i kada je bio rok ili je to bila glasina?....

Nisu izjavili sluzbeno, nego je ekipa izmislila priču da VRR update stiže nakon što Sony prvo nadogradi ("enable-a") svoje televizore na isti..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2022 13:39 (Purger155).
4 godine
neaktivan
Purger155 kaže...
MEGATAMA kaže...

Nisu izjavili sluzbeno, nego je ekipa izmislila priču da VRR update stiže nakon što Sony prvo nadogradi ("enable-a") svoje televizore na isti..

Zvanicno je potvrdjeno da ce doci kroz sistemsko azuriranje, nije specificirano tacno kada.

Sada ukucao na google i odmah pronasao.

https://blog.playstation.com/2020/11/09/ps5-the-ultimate-faq/

Does PS5 support VRR?
PS5 hardware supports Variable Refresh Rate (VRR) through HDMI 2.1. After a future system software update, PS5 owners will be able to use the VRR feature of compatible TVs when playing games that support VRR.

14 godina
Ea play ima uvijek iste igre, upiši u google ea play list games.
Za 30 kn isprobaš šta te zanima.

Ja nemam ps+. Online ne igram tako da mi to ne treba, a igre koje me zanimaju kupim kad budu sniženja.
Sve kad tad bude na dobrim popustima.
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Aha tanks, ni meni nije potreban ea+ vidim da nisu najnoviji naslovi a i imam jailbrekan ps pa mogu igrat sve free

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
4our kaže...

Aha tanks, ni meni nije potreban ea+ vidim da nisu najnoviji naslovi a i imam jailbrekan ps pa mogu igrat sve free

Imas jailbreakan ps5 ili ps4?

9 godina
Neznam na koju foru se moze imati ps+ i koristiti na jb konzoli, kad uvijek trazi zadnji firmware?

Ili su pronasli nacin da to zaobidju?

Ps5 jos nema javni exploit.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Isprike, imam 2 ps4 jedan jailbrekan na 9.0 a jedan ceka gt7

0 0 hvala 0
9 godina
Bitanga kaže...
greysaint0 kaže...

A ovo da bi "Sony nešto trebao" neću ni komentirati. To su vam vaše ekskluzive, da nisu ekskluzive kupili bi gdje vam je omogućen preload.

Fizičke kopije ne koče ništa, one su odavno već na skladištima, osobno sam ih vidio početkom prošlog tjedna. Release date je 18.02. Zato ja nisam mogao dobiti svoju kopiju, a bila mi je u rukama, zato se ni digitalno kupljena ne može igrati prije, pa kolko god prije ona bila spremna. Omogućen ti je preload za verziju (PS4,PS5), koju si već kupio i nju igraš na dan izlaska. Ako si išao "zajebati sistem", stavljam pod navodnike jer ti je to sony sam omogućio, onda skidaj na dan izlaska PS5 upgrade. Ako se sony zbog tog poteza odrekao potencijalnih milijuna $ zarade, umjesto da smo happy, sad bi mi još igrali i dva tjedna prije releasea i to upgrejdanu verziju za nižu lovu. I to jednu od rijetkih igara za koju vrijedi dati puni iznos (nekima). Nema to nikakve veze sa "Sony šupak" i "to su vam vaše ekskluzive", nego je izgleda danas u modi biti "buntovnik bez razloga" i kad treba i kad ne treba.

14 godina
O da, poznati humanist Sony se odrekao silnih milijuna kako bi nama malim gamerima bilo lakše u ova crna vremena. I onda smo još nezahvalni nakon tog nikad u povijesti viđenog poteza. Treba vratiti šibe u škole.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Imam "svoj" profil, hrvatski sa kojim igram sve igre te na njemu još nisam imao pretplatu.

Napravio sam US account i uzeo pretplatu godinu dana te preko njega kupujem igre. 

Ako sad uzmem pretplatu za ovaj "svoj" HR account pošto mi izlazi US, hoće li se šta promjeniti? Mogu sve igre kupljene preko US accounta igrati i dalje normalno? 

Online sam igrao samo Borderlands 2 i to na svom profilu koji nema pretplatu. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 10:04 (gocc01).

0 0 hvala 0
11 godina

Dupli post

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 10:05 (gocc01).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice