Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.033
|
čitano: 6.424.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony PlayStation 5

Drama se nastavlja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
amd freak kaže...

Lagano mi je muka od tih jubito drama queenova kojima je jedini cilj skupiti što više pregleda i onda od muhe naprave slona i prave drame. Isto kao ekipa sa recenzijama mobovima, dr*aju mob pola dana sa suludim benchmark testovima i onda kad se pregrije pi*de o tome kao da je to turbo problem, jer poznato je da svi korisnici dnevno barem 10 puta odrade intenzivni benchmark test, naravno za redom bez pauze.

Jedino od čega mi je više muka su sljedbenici tih jubito sektaša koji bi za svog ljubimca ruku u vatru stavili.

Već vidim materijal za novi RTL reality show, grupni obračun bijesnih jutjubera, Matini protiv Perinih na pustom otoku sa samo jednom kokos palmom i 100 dana na raspolaganju.

Ok sad i ja već pi*dim bezveze, ali ovo je idiocracy na kubik, a PS5 je vrhunski stroj.

4 godine
protjeran

Zato osobno pratim još samo hardware unboxed.

ovakvu dječurliju s linka preskačem kao moj adblocker 

reklame.

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ovi iz sonija iz dana u dan samo vise lazu.

Gledajte ove gluposti.

Horizon Forbidden West Won't Offer PS4 To PS5 Upgrade (thegamer.com)

PS4 verzija igre 60$, PS5 verzija 70$ a ko hoce da ima i ps4 i ps5 mora kupiti digital deluxe za 80$.

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
amd freak kaže...

lol koji je to glupan. Da se bar razumije u ovo sto radi pa prica pa bih razumio, ali on pojma nema a izbacuje "informacije" i prica o stvarima o kojim ne bi trebao i sad se nasao uvrijedjen sto ga je dosta raje prozvalo. Najjaci su mi ovi njegovi fanovi pisu komentare kao da je neki strucnjak 

Ja na yt pratim samo gameranx i digital foundry, ostalo ako sta naleti onako zanimljivo.

17 godina
gamex1423 kaže...

Gledajte ove gluposti.

PS4 verzija igre 60$, PS5 verzija 70$ a ko hoce da ima i ps4 i ps5 mora kupiti digital deluxe za 80$.

Zašto bi itko htio imati PS4 verziju uopće. Nek se strpi dok ne kupi PS5.

Nintendo tako funkcionira već 30 godina. Svaku igru moraš kupit za svaku platformu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

Gledajte ove gluposti.

Nintendo tako funkcionira već 30 godina. Svaku igru moraš kupit za svaku platformu.

Neko ko trenutno ima PS4 a planira nabaviti PS5 ali tek nekad u buducnosti. Na kraju krajeva nije ni bitno, dok vecina daje free upgrade sony naplacuje ps5 verzije skuplje a pored toga naplacuje cros bundle jos vise. Do nedavno su pricali i izjavljivali kako ce davati free upgrade a vidi sad sta rade. 

11 godina
Austina nikad nisam smatrao tech-tuberom, on je samo lik koji dobije neki komad hardvera, izvadi ga iz kutije i prica o hardweru 10 minuta.
Razumije se u hardware koliko i iJustine u Applove proizvode.
Imate puno boljih i znanjem puno potkovanijih kanala koji vrse prave testove.
Sto se tice ps4 i ps5 cijena to je očekivano, Sony je najavio da ce cijene biti takve. Oni besplatni upgradeovi na ps5 verziju su bili u svrhu promocije ps5, to je sad gotovo.
Volio bih da Austin napravi test frižidera, zar bi i tamo mjerio temperaturu izlaznog venta?
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
protjeran
gamex1423 kaže...
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

Gledajte ove gluposti.

Neko ko trenutno ima PS4 a planira nabaviti PS5 ali tek nekad u buducnosti. Na kraju krajeva nije ni bitno, dok vecina daje free upgrade sony naplacuje ps5 verzije skuplje a pored toga naplacuje cros bundle jos vise. Do nedavno su pricali i izjavljivali kako ce davati free upgrade a vidi sad sta rade. 

Ne treba biti iznenađen nikada nisam imao visoko mišljenje o sony-u vjerojatno i razlog iz kojeg

je konzola jedini proizvod iz njihovog tabora koji posjedujem, a niti nju nebi imao da nema te

nekolicine ekskluziva, odnosno u suprotnom bi odavno prešao u xbox tabor. glupostima kojima

je sony sklon rijetko ima kraja, ne govorim nužno o ovom naplaćivanju upgrade-a i sl. Iako je potez

malo nelogičan, ps5 se teže nabavlja navodno će se situacija opet pogoršati ps4 je prihatljive cijene

5ica baš i nije. Puno faktora zašto je ovo šu***** potez unatoč tome što me spomenuta igra niti ne

zanima.

17 godina
gamex1423 kaže...

Vidio sam neki dan da ima preorder već. Ne pada mi na pamet. To su prebolesne cijene za igre. Da je ne znam šta.

Kom je bitno da igra na release dayu na PS4 i planira kupit nekad PS5 (a nije do sad) taj nije bolje ni zaslužio ako želi igrati ovo Day1 za te novce.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

Vidio sam neki dan da ima preorder već. Ne pada mi na pamet. To su prebolesne cijene za igre. Da je ne znam šta.

Kom je bitno da igra na release dayu na PS4 i planira kupit nekad PS5 (a nije do sad) taj nije bolje ni zaslužio ako želi igrati ovo Day1 za te novce.

Za hrvatske pojmove cijene su pre visoke, ali ako zivis u Njemackoj cijena i nije nesto velika za nove igre s obzirom na primanja vecine gradana.

4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

I to je opravdanje da tako naplacuju? Ne vidim logiku.

nike098 kaže...
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

Za hrvatske pojmove cijene su pre visoke, ali ako zivis u Njemackoj cijena i nije nesto velika za nove igre s obzirom na primanja vecine gradana.

Bilo gdje da zivis ovo je supacki potez kada se uporedi sa konkurencijom i drugim izdavacima igara.

11 godina
Kojim drugim izdavačima? Ocekuj isto od svih drugih izdavača. Pogledaj FIFU 22, ista stvar. 60$ ps4, 70$ ps5, obje verzije 80$. Igre postaju skuplje za izradu i izdavači zele pare. Svi bi htjeli 4k, hrpu detalja, RT i hrpu dlcijevaa nebi platili. Sve to kosta, upgrade igre za ps5 košta. Tko je strpljiv nek ceka 3 mjeseca na 30% popusta na digitalne igre, fizičke nadete jeftinije vec za tjedan dva.
4 godine
protjeran
nike098 kaže...
Bitanga kaže...
gamex1423 kaže...

Previsoke su općenito neovisno o primanjima. kad zaračunaš DLC-eve, season pass-eve i ostale bedastoće

neka te može izaći i preko 1000kn. Di su još + pretplata, TV, itd...

Gogy da samo šta je dolar 6,3 a euro 7,4 mi plaćamo skuplje oduvijek.

nije isto 70$ i 70 eura igra. ameri sad po novim cijenama plaćaju igre cca. 500kn,

a mi 600kn tu nešto igra i porez ali svejedno. Nekoć ne tako davno sam bio glup

pa sam kupovao po punim cijenama igre sad je vrhunac ako dam više od 300kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2021 12:48 (mAa+_).
4 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...
Kojim drugim izdavačima? Ocekuj isto od svih drugih izdavača. Pogledaj FIFU 22, ista stvar. 60$ ps4, 70$ ps5, obje verzije 80$. Igre postaju skuplje za izradu i izdavači zele pare. Svi bi htjeli 4k, hrpu detalja, RT i hrpu dlcijevaa nebi platili. Sve to kosta, upgrade igre za ps5 košta. Tko je strpljiv nek ceka 3 mjeseca na 30% popusta na digitalne igre, fizičke nadete jeftinije vec za tjedan dva.

Trenutno je manjina takvih koji naplacuju upgrade, a vecina ga daju free. Nije mi toliki problem ni sto su PS5 igre skuplje ali su pretjerali s ovim cross gen da se jos vise treba platiti. Prije pola godine raja pravila meme-ove sa ms-om i smart delivery a ispade da su napravili pravo dobar potez za svoje korisnike. Volim playstation ali ovi iz sony-a svake godine postaju sve gori sa svojim proizvodima, odnosno uslugama i govorima naspram onog sto rade, kako playstation tako i TV divizija. Pa jbt za ghost su naplatili 10$ samo jer su dodali dualsense support.

Nije mi jasno zbog cega se staje u odbranu takvih poteza. Samo ih treba podrzavati pa neka traze jos nacina kako da nam uzimaju vise love za iste stvari. I moram naglasiti da odgovori tipa "cekaj snizenja" i slicno nikako nisu rjesenja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2021 12:49 (gamex1423).
8 godina
gamex1423 kaže...

Gledajte ove gluposti.

Deluxe verzija u fizickom izdanju dolazi bez bluraya, samo kod za download igre sa ps storea.

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Izgleda da ako ste bez PS Plus pretplate 5 godina nakon toga gubite trajno pristup igrama koje ste dodali u library kroz plus cak i ako obnovite pretplatu.

Sony customer service have just emailed and said that I have lost all my previously owned 5 years of PS Plus games : playstation (reddit.com)

0 1 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Iskreno,boli me kurac za igre stare 5 godina i više.Ne stignem igrat ni nove

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
nike098 kaže...

Skupo je i njima. Pa nisu ni Nijemci budale da bacaju novce na igre.

Ja sam se uvijek čudio kad na forumima Ameri spominju kak su im preskupe igre od $60 i kako čekaju akciju za sve živo. Pa nisu niti oni budale pa da im je to sve jeftino.

Day 1 kupovina igre je luksuz, a ne potreba. Tko hoće neka izvoli. Sve dok ljudi kupuju po tim cijenama će i izdavači tražit te novce. Ili neće više raditi tako skupe projekte koje nitko ne želi po toj cijeni.

8 godina
Kill Frenzy kaže...

Iskreno,boli me kurac za igre stare 5 godina i više.Ne stignem igrat ni nove

Boli i mene, ali ako reklamiraš usranu uslugu na način da zauvijek imaš igre, onda ljudi imaju pravo na te igre.

8 godina
Bitanga kaže...

vecine gradana.

Skupo je i njima. Pa nisu ni Nijemci budale da bacaju novce na igre.

Ja sam se uvijek čudio kad na forumima Ameri spominju kak su im preskupe igre od $60 i kako čekaju akciju za sve živo. Pa nisu niti oni budale pa da im je to sve jeftino.

Day 1 kupovina igre je luksuz, a ne potreba. Tko hoće neka izvoli. Sve dok ljudi kupuju po tim cijenama će i izdavači tražit te novce. Ili neće više raditi tako skupe projekte koje nitko ne želi po toj cijeni.

Najgore od svega što većina skupih igara pola proračuna potroši na marketing a ne na razvoj igre..

17 godina
gamex1423 kaže...

Nije mi jasno zbog cega se staje u odbranu takvih poteza. Samo ih treba podrzavati pa neka traze jos nacina kako da nam uzimaju vise love za iste stvari. I moram naglasiti da odgovori tipa "cekaj snizenja" i slicno nikako nisu rjesenja.

Nitko ih ne brani osim upravo onih koji kupuju igre na preorderu ili day 1. U njima je problem. Sve dok ljudi kupuju skupo nema nikakvih problema za izdavače i mogu radit što hoće. Šta misliš da će se netko uzbudit ako im ljudi seru za cijenu, a i dalje imaju prodaju kao i prije?

Već godinama govorim da se kupuju igre na debelim akcijama, a ne na releaseu, i da je kupovina igre na releaseu samo stvar psihe.

A ima jedna stara narodna "budalama treba uzet novce, ako nećeš ti, netko će drugi". 

17 godina
MadDogMattis kaže...

Najgore od svega što većina skupih igara pola proračuna potroši na marketing a ne na razvoj igre..

Da, ogromni broj ljudi sudjeluje u takvim skupim projektima, i mnogi životi ovise o uspjehu. Ali nije da su si s time samo otplatili plaće pa da imaju za život, nego se ogromna lova slijeva u džepove vlasnika, dioničara i sl. Potpuni nesrazmjer bogatstva.

Programiram i ja po cijele dane, i moji šefovi, pa se nitko nije obogatio. Imamo za život i zabavu i dobro nam je. Ali da imamo neki proizvod koji bi milijuni ljudi platili kolko god treba, pa stari moj, show me the money! Neka plaćaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2021 18:47 (Bitanga).
14 godina
Sony PlayStation 5

Uvijek sam bio za pravicu, ali nje ni ni med cvetjem! 

Jedna mala digresija, kod spominjanja skupoće igrica. 

U Hrvatskoj je cijena kvalitetnog kulina oko 200.00 kuna, i kupuje ga onaj tko može, hoće, treba! 

Kada je HGK prije nekih pet možda koju godinu već više bila u Francuskoj, Francuzima je kulin po takvoj cijeni bio puno skup. 

Kada oni pošalju u Hrvatsku svoj plisnjivi sir, tada je cijena preko 400.00 kuna, neznam koliko država dere PDV-a na taj sir, ali neka ga Hrvati kupuju! 

Kako bi priča mogla proći ako bi se igrica uzela u USA?! 

U svakom slučaju, da se ne plati porez jer smo otišli ća?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Ajde što cmizdrite ko stare babe samo jednom se živi raspali muziku.

Što više seksa i igara, a ne ko plači pičke samo kukat. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
hummer0 kaže...

Nisam znal da to ide skupa, kaj nije bilo da tko vise igra manje seksa :P

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
Probaj imat opel astru pa vidi što je skupo.

1 1 hvala 0
12 godina
Santana kaže...
hummer0 kaže...

Nisam znal da to ide skupa, kaj nije bilo da tko vise igra manje seksa :P

Nope,sex pa zena ode spavat pa gaming do pred jutro 😁

14 godina
Ništa nije preskupo ako se pegla ženina kartica.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Ma na firmu igre i konzolu...

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice