Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.035
|
čitano: 6.430.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
dan1j3l kaže...

Trenutno igram Bloodborne i Dark Souls Remastered. Prva mi je bila Bloodborne, no buduci da sam ju igrao po sat-dva dnevno kako sam imao vremena (nekad u razmacima i po par tjedana) nikad nisam nesto puno napredovao. Zadnji boss prije nego sam "privremeno odustao" je bila vicar amelia (koja me je u dva pokusaja satrala...). Nakon toga sam poceo igrati par sati Dark souls (oko 5h da budemo preciznjij), i nakon tih par sati u DS-u vicar amelia u BB-u je bila easy fight. :)

Ja sam odustao na nekom vukodlaku. 

mar123 kaže...

još jednom ponavljam upit.

Ako netko želi zamjenit svoju digitalnu za moju disc verziju ja sam spreman za zamjenu.

Pricekaj dok stigne. Mozda dobijes digitalnu. 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

KobeHOF- 

Također i ti isto ... bitno da se igramo od 19.11 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 17:17 (4mal).
16 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Mali off-topic ali s obzirom na nestašicu konzola možda nekom bude zanimljiva nagradna igra Pringelsa za 5 komada PS 5

https://nagradnaigra.com.hr/pringles-nagradna-igra-2020-brko-poklanja-playstation-5-i-druge-nagrade/

4 0 hvala 4
14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Joky007 kaže...

vidim u sloveniji imaju na playgame.si za prednaruđbu

Prije mjesec i pol dana sam ih zvao, nikada nisu dostupni, na mail su odgovorili nakon nekoliko dana i nekoliko upita. Potpuno nepouzdani jer na stranici cijelo vrijeme stoji da su konzole dostupne. Njihov odgovor od prije mjesec i pol je da se moguče predbilježiti za 01/2021 pa budu javili ako ps5 budu imali u ponudi.

13 godina
don4ld kaže...
Nije ni čudo da nema konzola u prednarudžbi kad ih je pitaj boga kolko završilo kod operatera i po nagradnim igrama

Naravno da nema. MalajskiTapir dobio konzolu pa slozil video od 10min i stavio naslov RECENZIJA NAJBOLJE KONZOLE NA SVIJETU. Da se zaseres od pizdarija. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Odustao sam od života nakon dvije minute njegovog videa. Žalosno je što postoje milijuni takvih frikova od i od 10 i od 50 godina.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
don4ld kaže...
Bokte mazo sad sam guglao i našao lika i pogledao pol minute recenzije. Stvarno danas svaki kurac dobije konzolu.

Eto, ako je netko od vaših frendova prednaručio konzolu, a vi niste uspjeli, pošaljite mu recenziju od malajskog tapira pa možda odustanu od konzole i prepuste vama

Wontay kaže...

Odustao sam od života nakon dvije minute njegovog videa. Žalosno je što postoje milijuni takvih frikova od i od 10 i od 50 godina.

Ne shvaćam zašto vrijeđate čovjeka? Pogledao recenziju, ništa posebno loše nije bilo u njoj. Nikakav cringe, osim možda vašeg preseravanja na forumu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...
don4ld kaže...
Bokte mazo sad sam guglao i našao lika i pogledao pol minute recenzije. Stvarno danas svaki kurac dobije konzolu.

Eto, ako je netko od vaših frendova prednaručio konzolu, a vi niste uspjeli, pošaljite mu recenziju od malajskog tapira pa možda odustanu od konzole i prepuste vama

Wontay kaže...

Ne shvaćam zašto vrijeđate čovjeka? Pogledao recenziju, ništa posebno loše nije bilo u njoj. Nikakav cringe, osim možda vašeg preseravanja na forumu.

Slazem se, covjek je cist ok. Pogledao sam i par videa gdje je bio u podcast inkubatoru. Kakvih ima budala ovaj je mila majka

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
Sony PlayStation 5

Kažu nema se šta za igrati na launchu 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

Jedna 10g stara igra, jedna ekspanzija i jedan demo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 20:44 (Hexfire).
15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

Jedna 10g stara igra, jedna ekspanzija i jedan demo. 

Resident Evil 2 je isto bio remake stare igre pa je bila jako dobra igra i nikako nije isto iskustvo. Jedno je remaster, a nešto sasvim drugo je remake. Spiderman je 8-10 sati i ne znam zašto je to nešto negativno za singleplayer story igru. Osigrao sam puno igara koje traju toliko i ostale su mi u boljem sjećanju nego neke od 100+ sati.

Astro's Playroom je 5 sati. Ako demo traje 5 sati onda svaka čast. Koliko vidim svi hvale igru i kažu da je odličan platformer.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 20:51 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

Resident Evil 2 je isto bio remake stare igre pa je bila jako dobra igra i nikako nije isto iskustvo. Jedno je remaster, a nešto sasvim drugo je remake. Spiderman je 8-10 sati i ne znam zašto je to nešto negativno za singleplayer story igru. Osigrao sam puno igara koje traju toliko i ostale su mi u boljem sjećanju nego neke od 100+ sati

Nisam komentirao kvalitetu, samo naveo što te igre jesu. Ako je meni kome je Spiderman 2018 u top 5 igara generacije, a sve od From Softwarea 10/10 ovo poprilično mlak početak next gena, baš me zanima kako je onima kojima te igre nisu ništa posebno. Nije da nemaš šta igrati, ali realno nije baš da šta i imaš od next gena...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
protjeran
don4ld kaže...
Nije ni čudo da nema konzola u prednarudžbi kad ih je pitaj boga kolko završilo kod operatera i po nagradnim igrama

Što je najgore dobro si napisao s tim da je Hrvatska kikiriki u odnosu na ono što je vani. Evo baš išao malo pogledati

U Americi Burger King 1000 PS5  https://www.bk.com/ps5-sweeps

Doritos u UK 180 x PlayStation®5 console, Španjolska 52,....

https://blog.playstation.com/2020/09/29/competition-win-a-playstation-5-with-doritos/

General Mills 500 PS5  https://www.biggps5sweeps.com/

Kod nas još i Vindija dijeli 3 PS5

https://nagradnaigra.com.hr/vindija-nagradna-igra-2020-uz-z-bregov-mlijeko/

U svakom slučaju tražena roba pa ju koriste da prodaju proizvode

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 21:03 (CroDexter).

1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

S obzirom kako je bilo u prijašnjim generacijama, ovo je i više nego dobro. S time da su ovo samo Sony ekskluzive, a ima i puno novih 3rd party igara koje rade bolje nego na starim konzolama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jucer stigao spiderman i demon souls jos samo da amazon posalje konzolu.

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Bome netko igra Far Cry u uredima Ubisoft Montreala... Možda mu Valhala nije na vrijeme stigla

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Mislim da bi prvi val narudzbi iz SD-a uskoro trebao krenuti na pakiranje, pa mozda cak i slanje. :) Prije nekoliko minuta mi se status narudzbe promjenio iz "Rezervacija" (sto je stajalo proteklih 2 mj.) u "Dokument snimljen". :)

PSN: Posilovic_ XBL: Posilovic

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ima li tko iskustva sa ovom trgovinom https://www.sophoslab.hr/ps5/475.html ? Vidim da su ovdje igrice za ps5 jeftinije nego kod drugih , pa bi si tu uzeo novog spidermana .

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stiffler13 kaže...

Evo malo informacija sa Njuškala: jedan iz Zadra ide za samo 10 800 kuna i ima neki scam iz Litve za 3200

Link

Pa kladim se da bi neki na forumu sigurno razmislili o ovoj ponudi ako ne i kupili.

10 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

Resident Evil 2 je isto bio remake stare igre pa je bila jako dobra igra i nikako nije isto iskustvo. Jedno je remaster, a nešto sasvim drugo je remake. Spiderman je 8-10 sati i ne znam zašto je to nešto negativno za singleplayer story igru. Osigrao sam puno igara koje traju toliko i ostale su mi u boljem sjećanju nego neke od 100+ sati

Nisam komentirao kvalitetu, samo naveo što te igre jesu. Ako je meni kome je Spiderman 2018 u top 5 igara generacije, a sve od From Softwarea 10/10 ovo poprilično mlak početak next gena, baš me zanima kako je onima kojima te igre nisu ništa posebno. Nije da nemaš šta igrati, ali realno nije baš da šta i imaš od next gena...

Baš me zanima koji pocetak next gen-a ti je bio bolji...

Mozda Xbox One ? :P Sa oni uzasom zvan Forza 5

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
neaktivan
stiffler13 kaže...

Bome netko igra Far Cry u uredima Ubisoft Montreala... Možda mu Valhala nije na vrijeme stigla

Zajebana situacija ili reklama za novu igru?

https://www.businessinsider.com/potential-hostage-situation-at-ubisoft-montreal-2020-11

15 godina
neaktivan
mzopg kaže...

Možda je Ashraf Ismail došao po otpremninu (Ako Valhala ide dobro, a dobio otkaz prije par mjeseci)... Došao napravit Ragnarok

4 godine
neaktivan
dan1j3l kaže...

Mislim da bi prvi val narudzbi iz SD-a uskoro trebao krenuti na pakiranje, pa mozda cak i slanje. :) Prije nekoliko minuta mi se status narudzbe promjenio iz "Rezervacija" (sto je stajalo proteklih 2 mj.) u "Dokument snimljen". :)

kako provjerite status narudžbe ? ja sam kupio kao gost, nisam se ulogiravao..

17 godina

poslat  imm mail sa brojem  naruđbe 

14 godina
neaktivan
Stjepan2222 kaže...
dan1j3l kaže...

kako provjerite status narudžbe ? ja sam kupio kao gost, nisam se ulogiravao..

Nisam siguran da se moze provjeriti ako je kupljeno kao gost. Ja imam napravljen account pa mogu vidjeti statuse napravljenih narudzbi.

PSN: Posilovic_ XBL: Posilovic
17 godina
dan1j3l kaže...

Nisam siguran da se moze provjeriti ako je kupljeno kao gost. Ja imam napravljen account pa mogu vidjeti statuse napravljenih narudzbi.

Ja imam acc godinama pa ne vidim ništa. Stoji prazno bilo što da kupim

Nego, opet će biti kašnjenja s izlaskom igri

https://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-evakuirala-ured-ubisofta-u-montrealu-za-sada-nema-prijetece-situacije/2230238.aspx?index_ref=read_more_d

15 godina
dan1j3l kaže...

Evo provjerio sam i meni pise da je snimljeno. Inace mi danas receno da je do sredine tijedna najkasnije tu(periferija),konzole 19.11.2020 ako niste na Marsu il na Jabuci(otoku).. 

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav, je li ima netko možda informacije kad će doći drugi val PS5 u Hrvatsku, za nas koji će tek 19.11. naručiti konzolu sa Sancta Domenice.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LeBron2233 kaže...

Pozdrav, je li ima netko možda informacije kad će doći drugi val PS5 u Hrvatsku, za nas koji će tek 19.11. naručiti konzolu sa Sancta Domenice.

Jedino sto su mi rekli prije par dana na faceu je

za sada konkretan datum isporuke za drugi val preordera nije poznat, sve info i novosti možete pratiti putem https://www.sancta-domenica.hr/promo.../playstation5_novosti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice