Nove igre od 24.12 na PSN+:
DmC i Borderlands 2 za PS3
Soul Sacrifice i Blazblue Continuum Shift Extend za PS Vitu.
Don't Starve za PS4 od 8.1. 2014.
Nove igre od 24.12 na PSN+:
DmC i Borderlands 2 za PS3
Soul Sacrifice i Blazblue Continuum Shift Extend za PS Vitu.
Don't Starve za PS4 od 8.1. 2014.
Zanima me jedna stvar...
Znači, otkad sam kupio PS3 prije par mjeseci odigrao sam 3 igrice, sad igram četvrtu, no nije mi jasno kako mi na system informationu piše jednak broj gigabajta slobodnog prostora kao i kad sam tek nabavio konzolu? Mora li to tako biti, je li riječ o igricama...?
da netko zna vjerovatno bi ti se vec javio nemoras biti naporan
i usput kakav je to "slim fat model"
oprosti ali ovo prvi put cujem za ovaku podjelu
znam za fat,slim i ultra slim(najnovije)
mislim da si nesto pomijesao
Moze bit da treba reflow moze bit do napajanja a i vrlo moguce da je maticna u banani.
Jel ostane lampica treperit? Ako ne onda je mozda napajanje tako sam promjenio na jednom i radio je.
Zanima me jedna stvar...
Znači, otkad sam kupio PS3 prije par mjeseci odigrao sam 3 igrice, sad igram četvrtu, no nije mi jasno kako mi na system informationu piše jednak broj gigabajta slobodnog prostora kao i kad sam tek nabavio konzolu? Mora li to tako biti, je li riječ o igricama...?
igrao si igrice koje ne zahtjevaju instalaciju, jedino što troši prostor na tvom ps je save game od tih igrica koji zauzima svega par kb osim ako nisu neki replayi od akcija na pesu ili fifi
Mogu li ja sa karticom direkt na psn uzet bon od 150kn ili kako to funkcionira, buduci da je trenutno pes 2014 na snizenju i dodje taman 150kn
Mogu li ja sa karticom direkt na psn uzet bon od 150kn ili kako to funkcionira, buduci da je trenutno pes 2014 na snizenju i dodje taman 150kn
Ne znam kakav bon misliš, ali moraš stavit novce sa kartice/paypala u wallet na PSNu(najmanje 5€, u tvoje slučaju moraš stavit 20€) i onda kupiš igru. Razlika ti ostane u walletu. Ne znam koji iznos moraš stavit u kunama jer ja imam sve u eurima. To možeš napravit preko webstorea ili sa konzole.
Koliko vrijedi samo isprobani PS3 Slim od 320gb?
Koliko vrijedi samo isprobani PS3 Slim od 320gb?
cca 1500 kn
Ako se kupi PS3 iz engleske, hoće to sve štimat ovdje?
Znam da oni imaju drugačije utičnice ali to nije problem, imam adapter, ali me zanima u vezi same konzole ako ima razlike?
Ništa. Samo adapter. Ja sam uzeo preko ShopTo
Treba li netko £10 code za PSN Wallet? Kupio sam ga slučajno jer nisam znao da su i ti bonovi regionalno ograničeni, nije iskorišten jer ne planiram raditi novi UK account kad imam svoj hrvatski...
Ako netko treba, ili zna nekoga kome bi trebao neka mi se javi na PM... :)
Daj ak neko ima slim ili super slim viska neg sibne pm, ovo kaj traze na njuski sad pred bozic nema veze s nicim.
koje hard diskove ja mogu staviti u onaj ps od 12 gb ima li neki određeni? I da li mogu ako imam iz kompa izvadit hdd formatirat ga i stavit u ps bili radilo hvala vam unaprijed
koje hard diskove ja mogu staviti u onaj ps od 12 gb ima li neki određeni? I da li mogu ako imam iz kompa izvadit hdd formatirat ga i stavit u ps bili radilo hvala vam unaprijed
Evo, detaljno objašnjeno. :)
http://www.wikihow.com/Upgrade/Replace-a-PS3-Hard-Drive
pozz,isplatili li se kupiti ps3 12g, mogu li sve igrice??
Daj ak neko ima slim ili super slim viska neg sibne pm, ovo kaj traze na njuski sad pred bozic nema veze s nicim.
Odi na reboot.hr/community
Ima par aktivnih PS3 oglasa.
probao sam spojiti ps3 slim 120gb na staru televiziju putem av kabla (bijeli, žuti i crveni). taj kabel mi je od ps2 (kao i kabel od struje) i ps2 mi prikazuje sliku na njega. ps3 se upali, znači da kabel od struje radi ali nema slike (probao sam sve av kanale).
Jel se ps3 av kabel razikuje od ps2 istog kabla i koliko košta novi?
probao sam spojiti ps3 slim 120gb na staru televiziju putem av kabla (bijeli, žuti i crveni). taj kabel mi je od ps2 (kao i kabel od struje) i ps2 mi prikazuje sliku na njega. ps3 se upali, znači da kabel od struje radi ali nema slike (probao sam sve av kanale).
Ps2 av kabel bi trebao radit na ps3-u.
Jesi probao restart?
Reset video output settings
If you are attempting to change from a different video cable or if the video output settings do not match those required for the display in use, the screen may stay black. If the screen stays black for more than 30 seconds, you may need to reset the video output settings of the PS3. To do so:
Turn the PS3 system off by holding the Power button on the front of the console.
Then hold the power button on the front of the console for at least five seconds to turn the system on again. The video output settings will automatically be reset to the standard resolution.
Trebao si s PS3 dobiti i av kabel. Vjerojatno trebas resetirati postavke.
Resetiras ga tako da drzis gumb za paljenje par sekundi.
Spojeno s HDMI ili scart/cinci?
Kad si ga jednom resetirao i sve je normalno radilo, to bi trebalo biti to.
Nema veze, ako ga iskljucis iz struje, trebale bi biti spremljene postavke.
Tako da nesto definitivno nije u redu.
Pozdrav
kupio sam PS3 ultra slim od 12GB i kupio sam igricu FIGHT NIGHT preko PS store, i dok sam kupovao igricu napomenuto mi je da nemam mjesta na disku, igrica je velicine 5.4 GB i sad imam skoro 9 GB/12 slobodno kad sam neke izbrisao, medjutim opet mi javlja da nema memorije.
Moze li se koristiti usb stick kao dodatna memorija ili mora biti eksterni hard. Predpostavljam da cu izmjenom harda u samoj konzoli izgubiti garanciju??
Pozdrav
kupio sam PS3 ultra slim od 12GB i kupio sam igricu FIGHT NIGHT preko PS store, i dok sam kupovao igricu napomenuto mi je da nemam mjesta na disku, igrica je velicine 5.4 GB i sad imam skoro 9 GB/12 slobodno kad sam neke izbrisao, medjutim opet mi javlja da nema memorije.
Moze li se koristiti usb stick kao dodatna memorija ili mora biti eksterni hard. Predpostavljam da cu izmjenom harda u samoj konzoli izgubiti garanciju??
mjenjaj hdd :)
Nije mi jasno zasto ne zeli spremiti tu igricu ako ima mjesta?? Mjenjao bih hdd ako se ne gubi garancija..
Ne gubi se garancija mjenjanjem HDD-a.
par pitanja :)
dali ce se obrisat save gameovi ako formatiram hdd?
ako hoce kako da ih spasim'?
imam cfw dali se mogu spojit na psn i stavit save games online bez da me skuže?