PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.352.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Nove igre od 24.12 na PSN+:

DmC i Borderlands 2 za PS3

Soul Sacrifice i Blazblue Continuum Shift Extend za PS Vitu.

Don't Starve za PS4 od 8.1. 2014.

Link

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me jedna stvar...

Znači, otkad sam kupio PS3 prije par mjeseci odigrao sam 3 igrice, sad igram četvrtu, no nije mi jasno kako mi na system informationu piše jednak broj gigabajta slobodnog prostora kao i kad sam tek nabavio konzolu? Mora li to tako biti, je li riječ o igricama...?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
imam problem sa ps3-om
PS3 (slim fat) se ugasi nakon nekoliko sekundi ali bez beep-a znaci nije klasican ylod u pitanju
koliko ja znam o ovom kvaru
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
robert1995 kaže...
imam problem sa ps3-om
PS3 (slim fat) se ugasi nakon nekoliko sekundi ali bez beep-a znaci nije klasican ylod u pitanju
koliko ja znam o ovom kvaru

da netko zna vjerovatno bi ti se vec javio nemoras biti naporan

i usput kakav je to "slim fat model"

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
11 godina
neaktivan
slim fat su verzije 120 160 250 320 gb
16 godina
robert1995 kaže...
slim fat su verzije 120 160 250 320 gb

oprosti ali ovo prvi put cujem za ovaku podjelu

znam za fat,slim i ultra slim(najnovije)

mislim da si nesto pomijesao

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
12 godina
neaktivan
robert1995

Moze bit da treba reflow moze bit do napajanja a i vrlo moguce da je maticna u banani.

Jel ostane lampica treperit? Ako ne onda je mozda napajanje tako sam promjenio na jednom i radio je.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
11 godina
neaktivan
m77 kaže...

Zanima me jedna stvar...

Znači, otkad sam kupio PS3 prije par mjeseci odigrao sam 3 igrice, sad igram četvrtu, no nije mi jasno kako mi na system informationu piše jednak broj gigabajta slobodnog prostora kao i kad sam tek nabavio konzolu? Mora li to tako biti, je li riječ o igricama...?

igrao si igrice koje ne zahtjevaju instalaciju, jedino što troši prostor na tvom ps je save game od tih igrica koji zauzima svega par kb osim ako nisu neki replayi od akcija na pesu ili fifi

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Mogu li ja sa karticom direkt na psn uzet bon od 150kn ili kako to funkcionira, buduci da je trenutno pes 2014 na snizenju i dodje taman 150kn

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
lucky_look kaže...

Mogu li ja sa karticom direkt na psn uzet bon od 150kn ili kako to funkcionira, buduci da je trenutno pes 2014 na snizenju i dodje taman 150kn

Ne znam kakav bon misliš, ali moraš stavit novce sa kartice/paypala u wallet na PSNu(najmanje 5€, u tvoje slučaju moraš stavit 20€) i onda kupiš igru. Razlika ti ostane u walletu. Ne znam koji iznos moraš stavit u kunama jer ja imam sve u eurima. To možeš napravit preko webstorea ili sa konzole.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko vrijedi samo isprobani PS3 Slim od 320gb?

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Schima kaže...

Koliko vrijedi samo isprobani PS3 Slim od 320gb?

cca 1500 kn

13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako se kupi PS3 iz engleske, hoće to sve štimat ovdje?

Znam da oni imaju drugačije utičnice ali to nije problem, imam adapter, ali me zanima u vezi same konzole ako ima razlike?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ništa. Samo adapter. Ja sam uzeo preko ShopTo

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 20:20 (šaki01).
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori pozdrav ljud imam jedno
molim vas zna li netko zasto nemogu pristupiti playstation home racunu sa svojim prijavljenim ID racunom,radi se o ps 3 320gb fat,veliko hvala,pozdrav?????
vedran
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Treba li netko £10 code za PSN Wallet? Kupio sam ga slučajno jer nisam znao da su i ti bonovi regionalno ograničeni, nije iskorišten jer ne planiram raditi novi UK account kad imam svoj hrvatski...
Ako netko treba, ili zna nekoga kome bi trebao neka mi se javi na PM... :)

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Daj ak neko ima slim ili super slim viska neg sibne pm, ovo kaj traze na njuski sad pred bozic nema veze s nicim.

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

koje hard diskove ja mogu staviti u onaj ps od 12 gb ima li neki određeni? I da li mogu ako imam iz kompa izvadit hdd formatirat ga i stavit u ps bili radilo hvala vam unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
buterino kaže...

koje hard diskove ja mogu staviti u onaj ps od 12 gb ima li neki određeni? I da li mogu ako imam iz kompa izvadit hdd formatirat ga i stavit u ps bili radilo hvala vam unaprijed

Evo, detaljno objašnjeno. :)
http://www.wikihow.com/Upgrade/Replace-a-PS3-Hard-Drive

Sniping is my job.
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozz,isplatili li se kupiti ps3 12g, mogu li sve igrice??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCS kaže...

Daj ak neko ima slim ili super slim viska neg sibne pm, ovo kaj traze na njuski sad pred bozic nema veze s nicim.

Odi na reboot.hr/community

Ima par aktivnih PS3 oglasa.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

probao sam spojiti ps3 slim 120gb na staru televiziju putem av kabla (bijeli, žuti i crveni). taj kabel mi je od ps2 (kao i kabel od struje) i ps2 mi prikazuje sliku na njega. ps3 se upali, znači da kabel od struje radi ali nema slike (probao sam sve av kanale).

Jel se ps3 av kabel razikuje od ps2 istog kabla i  koliko košta novi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Imam problema sa ps3 slim.Prvi puta kad ga upalim ne reagira tj. upali se zelena lampica ali se sustav ne podigne,kad ga resetiram držeći gumb za paljenje onda se sutav digne i sve radi.Isto tako kada nakon igranja ugasim konzolu preko sustava i ponovo fizički upalim sve radi normalno.Znači jedino kada izvučem strujni kabel iz utičnice i ponovo upalim ne radi a kad resetiram sve radi.Da li to ima veze sa tim i da li vi imate stalno upaljen ps3 u struji .Resetirao sam i hard resetom ps3 i svejedno mi se to događa.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Historix kaže...

probao sam spojiti ps3 slim 120gb na staru televiziju putem av kabla (bijeli, žuti i crveni). taj kabel mi je od ps2 (kao i kabel od struje) i ps2 mi prikazuje sliku na njega. ps3 se upali, znači da kabel od struje radi ali nema slike (probao sam sve av kanale).

Ps2 av kabel bi trebao radit na ps3-u.

Jesi probao restart?

Reset video output settings

If you are attempting to change from a different video cable or if the video output settings do not match those required for the display in use, the screen may stay black. If the screen stays black for more than 30 seconds, you may need to reset the video output settings of the PS3. To do so:

Turn the PS3 system off by holding the Power button on the front of the console.
    Then hold the power button on the front of the console for at least five seconds to turn the system on again. The video output settings will automatically be reset to the standard resolution.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
17 godina
neaktivan
Historix kaže...

Trebao si s PS3 dobiti i av kabel. Vjerojatno trebas resetirati postavke.

Resetiras ga tako da drzis gumb za paljenje par sekundi.

yaqyaq kaže...
Imam problema sa ps3 slim.Prvi puta kad ga upalim ne reagira tj. upali se zelena lampica ali se sustav ne podigne,kad ga resetiram držeći gumb za paljenje onda se sutav digne i sve radi.Isto tako kada nakon igranja ugasim konzolu preko sustava i ponovo fizički upalim sve radi normalno.Znači jedino kada izvučem strujni kabel iz utičnice i ponovo upalim ne radi a kad resetiram sve radi.Da li to ima veze sa tim i da li vi imate stalno upaljen ps3 u struji .Resetirao sam i hard resetom ps3 i svejedno mi se to događa.

Spojeno s HDMI ili scart/cinci?

Kad si ga jednom resetirao i sve je normalno radilo, to bi trebalo biti to.

Nema veze, ako ga iskljucis iz struje, trebale bi biti spremljene postavke.

Tako da nesto definitivno nije u redu.

Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav

kupio sam PS3 ultra slim od 12GB i kupio sam igricu FIGHT NIGHT preko PS store, i dok sam kupovao igricu napomenuto mi je da nemam mjesta na disku, igrica je velicine 5.4 GB i sad imam skoro 9 GB/12 slobodno kad sam neke izbrisao, medjutim opet mi javlja da nema memorije.

Moze li se koristiti usb stick kao dodatna memorija ili mora biti eksterni hard. Predpostavljam da cu izmjenom harda u samoj konzoli izgubiti garanciju?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vanjossi kaže...

Pozdrav

kupio sam PS3 ultra slim od 12GB i kupio sam igricu FIGHT NIGHT preko PS store, i dok sam kupovao igricu napomenuto mi je da nemam mjesta na disku, igrica je velicine 5.4 GB i sad imam skoro 9 GB/12 slobodno kad sam neke izbrisao, medjutim opet mi javlja da nema memorije.

Moze li se koristiti usb stick kao dodatna memorija ili mora biti eksterni hard. Predpostavljam da cu izmjenom harda u samoj konzoli izgubiti garanciju?? 

mjenjaj hdd :)

11 godina
neaktivan

Nije mi jasno zasto ne zeli spremiti tu igricu ako ima mjesta?? Mjenjao bih hdd ako se ne gubi garancija..

16 godina

Ne gubi se garancija mjenjanjem HDD-a.

Disregard the constabulary.
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

par pitanja :)

dali ce se obrisat save gameovi ako formatiram hdd?

ako hoce kako da ih spasim'?

imam cfw dali se mogu spojit na psn i stavit save games online bez da me skuže?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice